FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
igy a képek elég jol szemléltetik köszi

DE a ruhákat amugy is személyre szabják nem ? igy megoldhato lenne az is
Totti5
Térdvédõt és egyéb kiegészítõt nem mindenki hord, pláne nem egyformát, így ezeket nem is lehet beleintegrálni a ruhákba.

Hansnak pedig nem az a célja hogy kimerevítse a nyakat mert az sem jó, hanem hogy ne engedje annyira elõre bukni hogy az károsodást okozna:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

repvez
néztem ezt a videot és szemembe tünt hogy külön térdvédö van rajtuk, persze ez nem ujdonság, mert már régen használja mindenki, de amig több milliokat költenek el évente uj autora addig a ruhákon miért nem látni szembetünö kényelmi ujitásokat ?
Igazán bele lehetne a nadrágba varni a térdvédöt is és nem szoritaná el a hajlatban a lábat stb..
Vagy csak én gondolom ezt igy ?
A másik amin gondolkodtam, hogy a HANS rendszer hogyan akadályozza meg a fej elöre csapodást, ha olyan hosszu rajt a pánt hogy simán le tudja hajtani a fejét vele is ugy hogy nem feszül meg .
Tomikahh
*kár

Subaru Impreza & Hummer

kifli
csak valami olyat halottam, hogy kiengedték 😊
Tomikahh
a képen is Kubica vezeti..csak lár hogy mostanába nem fogja...de tudom hogy kicsit butaságot mondok de remélem hogy Monaco környékén már viszajön..
Vele lesz csak nagyon jo az R31..a csapat megpakolta csomo uj cuccos ujitással,Kubicára épitették az autot s most ezvan..

Subaru Impreza & Hummer

szép bezony...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
"Amúgy kiengedték a korházból, jól halottam a rádióban?"

Csak az intenzívrõl került ki. Holnap operálják a könöykét, felkarcsontját és a térdét.

kifli
szebb lenne ha kubica vezetné...

Amúgy kiengedték a korházból, jól halottam a rádióban?
Tomikahh
Nekem ez tetszik nagyon...

Subaru Impreza & Hummer

Totti5
Rosberg: Csak "átmeneti" a Mercedes autója

Noha Valenciában a csapat egyik versenyzõje sem tudta az élbolyba kormányozni az új Mercedest, és Nico Rosberg a valenciai tesztelés elsõ napján is 3.254 másodperccel lemaradt vele az élen végzõ Felipe Massától, úgy véli, még korai aggódni a W02 tempója miatt. "Számítottunk erre. Ez csak egy átmeneti autó, nem sok köze van ahhoz, amivel majd Bahreinben versenyezni fogunk" - mondta. - "Mindössze az a dolgunk, hogy minél több kilométert pakoljunk bele. Gondoskodnunk kell róla, hogy az olyan rendszerek, mint a KERS vagy a hûtés, megbízhatóan mûködjenek." Egyelõre azonban a Mercedesnek ezt sem sikerült elérnie: bár Rosberg csütörtökön 67 kört teljesített, ami durván egy versenytávnak felel meg, a nap folyamán gondjai támadtak a váltóval, egy szenzorral, és az a hidraulikai hiba is visszatért, ami a múlt héten, Valenciában egyszer már a pálya szélére kényszerítette. Ráadásul egész nap nem mûködött a W02 mozgatható hátsó szárnya sem. Mindennek a tetejébe napra pontosan egy évvel ezelõtt, a 2010-es jerezi tesztelés elsõ napján éppen Rosberg volt a leggyorsabb: akkor 1:20.927-es kört futott a tavalyi Mercedesszel is, míg ma csak 1:23.963-as idõeredményt ért el. "Nem mûködött a hátsó szárnyam, ami rengeteget rontott a köridõn" - nyugtatott meg most mindenkit. - "Még nagyon korán van."

Értam én a többi ótón is fejlesztenek még a tesztek tapasztalatai alapján, de honnan tudják a Mercinél hogy jó az autó ha lassan mennek vele és komplett napokat pazarolnak el, ráadásul még megbízhatónak sem megbízható.

Totti5
Én sem akarok vészamdár lenni, de azért a teszt nem lassúsági verseny, akármennyire is teszt. Ma már volt az autón oldalsó légterelõ? nem vagyok aero mérnük, de ha mindenki használja, akkor biztos nem csak dísznek van és nem ártana ráéerõltetni az autóra az elemeket.

Nagy remenyeket nem fuznek hozza, valahol olvastam Rosberg kifakadasat, hogy elcsesztek az autot.

Tudod, hogy teszt, de azert a Renault, McLaren, Red Bull, Ferrari mar villantott, minthogy elvarhato is volt.
A Mercedesnel meg azt neztem, hogy mikor mozdul el az utolso helyekrol.
Nagyon kemeny masodpercekkel le vannak maradva, itt valami nagyon komoly gond van.
Egy-ket masodpercet lehet finomitassal, beallitassal nyerni es veszteni, de ok konstans le vannak maradva.

http://gaborszantai.co.uk/

shumika
csak nem lesz 0 pontos :/

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

ez még teszt, addigra van még idejük kijavítani a hibákat...nem hinném, hogy gyengébbek lesznek, majd meglátjuk: amúgy is Bahrein lesz mérvadó

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lolSL
The Mercedes was also the cause of one of the day's red flags as Rosberg stopped out on track mid-way through the day.

volt már problémamentes napjuk? 0 pontos év ütni fog Schuminak

desigo
desigo
"A Ferrari továbbá jelezte, hogy nem volt szándékában rontani a Ford üzleteit Amerikában, ám a félreértések elkerülése végett megerõsíti, hogy a jövõben sehol nem fogja használni a rövidített nevet, mindenhol a teljes nevet, a Ferrari F150th Italiát tünteti majd fel."
HöfEE
Nagyon jó lett ez a vidi!
Amúgy az autó szépségét tekintve idén a kis csapatok kitettek magukért!

Nálam a top3: Hispania, Team Lotus, Lotus Reanult

Tomikahh
nekem csak a szine tetszik..

Subaru Impreza & Hummer

V43 1105

Ez az autó gyönyörûséges 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Renault motor, plusz Red Bull váltó vagy hidraulikus rendszer.. 😊

Ulvar
Remélem sikerül feljebb kerülniük tavalyi pozíciójukhoz képest. Egyszerû, de jó vidi! (Még mindig Cosworth motor lesz bennük ugye? Mert akkor már hátrányban vannak véleményem szerint, nem volt jó tavaly és most se lesz jobb az a motor...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
Team Lotus 2011 - Let's Get Started (HD)

mcmoha
Remelem a fasomat meg hivhatom igy es a Ford nem perel be az F betu hasznalata miatt. <#bohoc>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Falcon83
de az F60 nem volt levédve, az F150 meg le van. De a Ferrari már meg is változtatta a kocsi nevét, szóval õk is belátták hogy hülyék voltak.

Galy
ennyi
Totti5
2009es Ferrari neve F60 volt, mert 60 éve vannak a Forma 1ben. ( F(eri)60(éves) nickû júzer sem perelte be a Ferrarit mert ellopta a nevét... )

F150 pedig az olasz történelem elõtt tiszteleg.

A Ford csak azért kapta fel a témát mert a hülye piárosok kitalálták hogy ez most napi vezetõ story lehet... csak nincs igazuk mert amit õk használnak az F-150 és nem pedig F150.

Falcon83
Inkább a Ferrari a szánalmas. Legközelebb inkább találjanak ki egy új nevet és ne lopják el másokét akkor nem akasztanak pert a nyakukba.

HöfEE

Totti5

Köszi,de tv közvetitésre gondoltam nem adatokra, mert az az A5.hun is van.
nearo
66-ban repülõ autókkal versenyeztek? 😄

Kurvajó kép amúgy 😮

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Galy
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Jackie Stewart followed by Graham Hill at the Nürburgring (1966).

Sziasztok!
Nem tud valaki egy linket, ahol lehetne nézni a jerezi tesztet?
<#eljen>

Lehet optimistak az orvosok, de a hirekbol az jon le, hogy iden meg vezetni fog a lengyel.
Szoritok neki.

ScarY MAN
<#puszi><#eljen>

...

Totti5

Megint egy halom uj nevet es a hozzajuk tartozo sisakokat kell megjegyezni, szegeny RTL-es kommentatorok😊))

desigo
A jerezi teszt menetrendje

a HRT nem lesz jelen, õk ugyanis Monzában a Pirelli vendégeként vesznek részt filmforgatáson
A többi alakulat már mind a 2011-es autóval fogja róni a köröket

Red Bull
Csütörtök: Mark Webber
Péntek: Mark Webber
Szombat: Sebastian Vettel
Vasárnap: Sebastian Vettel

McLaren
Csütörtök: Lewis Hamilton
Péntek Jenson Button
Szombat: Lewis Hamilton
Vasárnap: Jenson Button

Ferrari
Csütörtök: Felipe Massa
Péntek: Felipe Massa
Szombat: Fernando Alonso
Vasárnap: Fernando Alonso

Mercedes
Csütörtök: Nico Rosberg
Péntek: Michael Schumacher
Szombat: Michael Schumacher
Vasárnap: Nico Rosberg

Lotus Renault GP
Csütörtök: Vitaly Petrov
Péntek: Vitaly Petrov
Szombat: Robert Kubica helyett Nick Heidfeld, és Bruno Senna
Vasárnap: Robert Kubica helyett Nick Heidfeld, és Bruno Senna

Williams
Csütörtök: Pastor Maldonado
Péntek: Pastor Maldonado
Szombat: Rubens Barrichello
Vasárnap: Rubens Barrichello

Force India
Csütörtök: Adrian Sutil
Péntek: Adrian Sutil
Szombat: Paul di Resta
Vasárnap: Paul di Resta

Sauber
Csütörtök: Sergio Perez
Péntek: Sergio Perez
Szombat: Kamui Kobayashi
Vasárnap: Kamui Kobayashi

Toro Rosso
Csütörtök: Daniel Ricciardo, Jaime Alguersuari
Péntek: Jaime Alguersuari
Szombat: Sébastien Buemi
Vasárnap: Sébastien Buemi

Team Lotus
Csütörtök: Jarno Trulli, Karun Chandhok
Péntek: Jarno Trulli
Szombat: Heikki Kovalainen
Vasárnap Heikki Kovalainen

Virgin
Még nem nevezte meg a tesztelõket
desigo
jah,valóban még nem
Petrov tesztel holnap és pénteken
hétvégén pedig Senna és Heidfeld fog
Máté94
Infó?
Jo lenne, de ha jol tudom, akkor ez eddig csak Red Bulletinben volt...

desigo
Heidfeld már Jerezben teszteli a Renault-t

Norbi1990
És az nem gyerekes, hogy állandóan csak szidod azt aki valami jót mond Kimirõl?
Nem tudom neked mit ártott, hogy így utálod.
Firerock
miért?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"