FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon83
A Lotusnak jól kezdõdik az év. Gp2-ben nyertek(és lenyomták az Air Asia-t) Remélem az F1-ben is hasonlóan kezdenek, már csak egy jó versenyzõ kéne nekik. 😄

shumika
fel ne fesd XD

akkor lenne tényleg sportszerû ha Forma-1 be sérült volna le. de egy teljesen más sportágban sérült le a rallyba.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

szerintem ez egy sportszerû gesztus...

lehet, hogy kimegyek a garázsba és én is felpingálom a volvora...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

shumika
De most tényleg. Kubica elnézte és most minden verdára legyen felírva hogy mihamarabb gógyulj mrg Robert?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

passatgt
kicsúszások voltak csak

Máté94
Maldonado és Perez törte össze az autókat. 😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha
A Ferrari elso szarnyan tegnap meg ott volt a felirat.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

eddig olyan aranyosan voltál hülye...

shumika
Igazuk van. Jó sajnáljuk meg minden de nem áll meg a világ. Meg ha nem fizetnek érte ingyé ne rakják ki. bunkózzatok le....

a mekin fent van az elsõ szárnyon

a ferkán csak én nem látom a Kubicának szóló üzenetet?

A Ferrari es a Mercedes a ket csapat, amelyekre nincs irva jokivansag Kubicanak?

http://gaborszantai.co.uk/

desigo

így van😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

shumika
szeretJÜK. nem igy kell irni hanem szeretEM

shumika
Tisztelet neki is de Schuminál tuti nem vót jobb 😊

Galy
te nevedben egy szót sem szóltam...
amúgy egy remek F1-es pilóta volt, 89-2001 volt a szériában, többek között a Ferrari pilótája is volt, Flavio Briatore egyik felfedezettje a Benettonnál, majd Sauber, Jordan és a Prost csapatnál is megfordult anno...õ rá mondták azt, hogy a be nem váltott ígéret, merthogy nagy tehetségnek kiáltották ki...

shumika
magad nevébe dumálj

shumika
minusz 3év

Galy
ezért IS szeretjük Kimit! :-)
Falcon83
1998 akart az lenni csak biztos elírta 😄DD

xDDD tuti, hogy nem 1980-ban születtél😊

shumika
Alesi? az meg kiaz? Menjen vissza alesi sielni

shumika
De melegíteni kell a következõ betüket: u g y i s m i c h a e l s c h u m a c h e r a v b g y ö z t e s

Ulvar
Így van! Alesi után! xDDDDD.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

xDDD nyugi van még el sem kezdõdött a szezon😊

Falcon83
😄

shumika
Fejezzétek be!! kár itt másról írni mint a bajnokról 😊

Úgy is Michael Schumacher lesz a világbajnok

így van ezt mondtam én is tegnap...

kifli
Nem azzal volt a gond, hogy linkelgetsz, 2 gond volt a hsz-eddel, de lehet hogy csak 1-nek számít.

1.

"azt mondtam hogy idegesít a gyerekes vieslkedése hogy egy rally pilótáról linkel egy nap 5 semmitérõ cikket..."

Ezt te írtad, és ezek után beteszel egy kimis hírt? Mimásért tetted volna, mint a flame keltés.

2.

A hsz-ed hangneme, amikor hibázik, érdekes egybõl ugrasz. Ez is flémkeltés akar lenni?
allock
ennyit érsz

"Kimi Räikkönen a mai shakedownon a 8. helyezést érte el, annak ellenére, hogy egyszer kicsúszott. Az elsõ Henning Solberg, a második Miko Hirvonen lett."

#hhwnd

shumika
az beb@szna

Falcon83
De végülis a teszten elért idõk alapján osztogatják a pontokat meg a bajnoki címeket 😉

shumika
FUCKYEAH Schumacher No.1

bardocz
De azért azt sem kéne megmagyarázni, hogy lófaszt sem ér a teszteredmény...
Ulvar
hát ez kész...minden embernek külön kell elmagyarázni azt hogy a teszt eredmény lófaszt nem ér? Tök mindegy milyen jó idõt mennek....hidd el nem kell temetni de isteníteni se. Várjuk meg az elsõ 5 futamot!!! Ne az elsõt!

Nem kell ezt a kocsit temetni még mert most elég jó idõt ment
Hoppácska sumák 1.csak megy az az autó
Peppus
Hoppsz. Schumi milyen idõket autózik.. Lehet mégis jó az a Merci? 😄

bardocz
Kurvara nem a linkeleseddel volt a gond...
Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
én cska belinkeltem az általatok kedvelted személyrõl egy videót!
Ti megtehetitek én meg nem?

KIMInt veti ágyát...

vagy:

KIMInt vet úgy arat...

vagy:

neKIMIndent szabad..

Ulvar
A következõ flém keltésért a moderátor remélem elküld a banamákra... Ez már tényleg felesleges.

Totti5
Nem történt semmi, meg sem karcolta az autót, csak kicsit sok volt, de a jeges havon az ilyen megesik... lesz még rá ideje ripittyára törni a vasat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kicsuszott, Ken Block nagyobbat hibazott, pedig tobb rutinja volt.
Ha Kimi itt nem veszit idot, akkor eleg durva idot futott volna es akkor most a konnyeidet torolned a My Little Pony-s kisparnadba.

Amugy van WRC topic, Trollpilla...

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
ilyenkor a haterek trollkodnak csak 😄

Eddig az volt többek közt neked is a bajod, hogy kimis híreket linkelnek ide, erre belinkelsz egy kimis hírt -.-"

Nekem ebböl az jön le, hogyha szidni lehet, mert hibázott stb, akkor lehet linkelni, máskülönben nem.

Amúgy kubicát most mérnem szidod? Õ jobban összetörte a kocsit, kimi csak kicsúszott...
Firerock
ilyenkor hol vannak a fanok?
nemtudom belekalkulálták e a költségvetésbe hogy minden szakasznál -1 autó...