FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unatkoztam kicsi😊 ma kellene, hogy futam legyen😉 csak ugye Bahrein...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nyuny01
Ezt is nagyon meg csinálták,mint a többit! <#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Ulvar
vót

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

volt már?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nyuny01
Biztos $ milliókat fektetett a csapatba!<#eplus2>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Jeffjohnson
és az neked miért fáj?

Minstrel
a szabályok úgy vannak kitalálva, hogy Börninek mindenképp meglegyen a pénze, de amúgy idén lehet addig se jutnak el, hogy lekörözzék õket

http://topgearhungary.blogspot.com/

Jeffjohnson
Miért? Nem fizették ki a nevezési díjat? Nem felel meg az versenygépük a szabályoknak?

Hispániánál volt már sok gyengébb csapat az F-1 ben és addig amíg a szabályoknak megfelelnek addig miért ne versenyezhetnének.

Minstrel
akkor meg nem kellene engedni indulni õket

Totti5
Volt elég tesztlehetõség amit egyesek ki is használtak, mások minden nap lerobbantak... aki meg nem képes idénnyitóra elállni az autóval az nem az FIA hibája, bármilyen furán is hangzik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Hát, igen ahelyett hogy a méreg drága FIA mocsok brigád felajánlana 1 tesztnapot! egy közeli vagy ugyanaz pályán az már luxus lenne...nyilván. Had szopjanak csak...Ne próbáljunk segíteni, inkább hagyjuk õket a szarban, így van értelme...na ez inkább szánalmas szerintem. De biztos én vagyok a hülye 😊.

desigo
nah nézhetjük majd a szerencsétlenkedésüket

Egyetlen méterre sem próbálhatták ki a Hispania Racing új autóját a barcelonai Forma-1-es teszteken, mert a lengéscsillapítók fennakadtak a vámvizsgálaton.
A másodéves csapat pénteken mutatta be idei fejlesztésû autóját, hiába. "Ilyen az élet, majd túltesszük magunkat rajta" - mondta Colin Kolles csapatfõnök.
Az F111-es azonban amúgy sem tudott volna érdemben edzeni, mivel szombaton heves esõ áztatta a circuit de catalunyát.
Narain Karthikeyan és Antonio Liuzzi a melbourne-i idénynyitó pénteki szabadedzésén, március 25-én próbálhatja ki elõször az új gépet.
Ross Brawn most bizakodó lett, úgy tûnik hatottak a fejlesztések a 2 pilóta mondandói is alátámasztják...végleges választ márc végén kapunk kb...

reálisan nézve a Red Bull nagyon erõs, tán még mindig õk a legerõsebbek, a Ferrari pedig megbízhatóan gyorsnak tûnik, én a Mercit picivel mögéjük sorolnám. Viszont a Mclarent tuti lehagyták, legalább is a megérzésem és a teszt eredmények alapján nekem ez a meglátásom. Persze még a Lotus Renault se mutatta meg a foga fehérjét, de sztem ott, hogy nincs Kubica sokat levesz az õ csapat moráljukból...Williams, ha még gyorsnak tûnik is, egyelõre megbízhatatlan és sokat szenvednek a KERS-sel...

meglátjuk majd...

Máté94
A mai teszt végképp nem ért semmit.
és basszus...nem lesz ez így jó, ha a Pirelli nem fogja bírni az esõt. Lesz megint nyavalygás, ha elkezd zuhogni már elõre látom...

passatgt
nem kell ide parádé, nekik még tesztelni se kell, olyan jó a kocsi😊

Totti5
"A jelentések szerint a Hispania bemutatója tegnap meglehetõsen amatõr módon volt szervezve, egyszerûen csak lerántották a leplet az F111-rõl, utána pedig egy szobában várták az újságírók kérdéseit. A fotósok pedig hirtelen arrébb álltak, amikor elhúzott a célegyenesben a Ford GT 40-nel körözõ Adrian Newey, és inkább róla készítettek képeket" <#banplz>

Norbi1990
Hát ha ott voltak az autók akkor azoknak annyi 😞
Orange team épületei.. :/

freestyle666
Szerintem kis hajszálrepedések keletkeztek ajta, meg tuti kidõlt pár tápla, de a japók úgyis megcsinálák még ma éccaka jópénzért, vagy hívnak kinai szakmunkásokat kis pínzért.

Az nem volt közel az ipi centrumhoz.

Mercedes E320 kaszinó rójál

Dietrich
már csak az a kérdés mi a helyzet suzukával?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

freestyle666
Japánok amúgyis idióták...
<#mf1><#violent>

freestyle666
ebisu pálya veszéylesen megtört, tsukaba pálya a következõ programok bizonyos idõre szünet.

Dietrich
hát igen..

Ebisu circuit has seriously been damaged, Tsukuba circuit as well most events cacelled for the time being

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
közel van a pálya az epicentrumhoz.

LaszloLedzenyi
csak nem fojt be odáig a szökõár, meg eleve dombokon van szval a másik lehetõség a földrengés de arra a részre "csak" 3-4 körüli értékeket mutattak.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Ulvar
A természeti erõk semmit és senkit nem kímélnek...de míg a pályát fellehet támasztani, az embereket nem.

Dietrich
Marshall Pruett:
In addition to the loss of life in Japan, Hidenori Suzuki from Sports Car Racing magazine tells me the Sugo circuit was badly damaged.

passatgt
ez jó idõ lett, ugyanis a régi elsõszárnnyal, szuperlágy nélkül lett pályacsúcs😊

Alonso mar behuzott egy VB-t a megbizhatosaggal a gyorsasag elleneben 2005-ben. Sikerulhet masodszor is neki...

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Az azért kemény hogy ma is 140 kört ment a Ferrari hiba nélkül. Ha nem is lesznek a legjobbak, legalább kiesnek majd elõlük😊

Nightt
+ A Ferrari es a Redbul szeret 1 mp-et legalabb bennehagyni a teszteken, ezt pl szegenyebb keverekkel erik el.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Minden autó tulajdonosnak ajánlom a Race My Car facebook applikációt.

http://apps.facebook.com/race_my_car
Totti5
Szép lett, F1es formája van😊

Totti5
Nem, de a többiek sok körös etapot mentek eddig, és Sumi nyomott egy kvalisat, nyilván a nap végére mindenki megfutja a magáét.

Szerinted a tobbiek a leggyorsabb kort a versenyetapok tesztelesenel erik el?😊
Kvalifikaciora is illik keszulni, az utobbi evekben lathattuk, hogy gyakran fontosabb, mint a verseny.

http://gaborszantai.co.uk/

Jeffjohnson
A korábbi képeken jobbnak tûnt a festés. Bár szerintem azok csak CG képek voltak.

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Totti5
1 körös kvali gyorskör.

Minstrel
Schumi tolja neki

OfficialMGP MERCEDES GP PETRONAS
#F1 Michael's fastest lap is now 1m21.268s. 29 laps completed so far.

N o N a m e
A Panda Security támogatója a HRT-nek! 😊
vagy Vettel direkt belassítana😄 esetleg 10 autó hossznyit hagyna

Minstrel
Az nem semmi volt, amikor safety car után Mika lassan ment és mindenki tudta a szabályt, hogy nem elõzik a vonalig, fõleg Irvine. Ma ez úgy lenne, hogy pl. Lajos így lelassulna Alonso felnyársalná, utána meg megdobálnák egymást különbözõ aerodinamikai elemekkel <#idiota>

azt visszanézném szívesen...

Minstrel
én is azt írtam, hogy tetszik az ausztrál futam, bár lehet kicsit félreérthetõen fogalmaztam. 😊 '99-es egyik kedvencem, mikor Irvine nyert, Schuminak meg volt minden gondja ami csak lehetett, és csak nyolcan értek célba.

desigo
pont jól jön a bénázás,szerencsétlenkedés
legalább nem unalmas körözgetést kell nézni...
én nem félek h szar lesz az Ausztrál futam...2009-ben még nehezebben lehetett elõzni, mint tavaly és mégis jó futam volt...a pálya zseniális mindenféle "technikai újítást" elbír.

Minstrel
amúgy még az ausztrál futam se lesz mérvadó, ezért is szeretem mindig az év eleji futamot, mert itt még minden csapat kicsit bénázik, próbálják a cuccot, bahrein el is szúrta ezt az elsõ futam "feeling"-et, mondjuk attól függetlenül az ausztrál mindig jó szokott lenni