FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õt nagyon bírtam, hiába volt átlagos, sok izgalmat okozott a versenypályákon...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Vagy a Motogp és sok minden más. Jó ötlet, mert jelen esetben semmi értelme sincs a számoknak, de ha mondunk 46-ost akkor mindenkit tudja kié😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

érdekes...menne a harc a Number one számért😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bardocz
Ez egy jó ötlet<#eljen>
Had menjen mindenki azzal, amivel akar.
Dietrich
Állandó rajtszámokat adna a versenyzõknek Todt

""Legyen úgy, mint a NASCAR-ban"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
amibõl már 1 millió össze is jött pusztán a reklámból az ötlet felvetésébõl!

kiváncsi vagyok Eccleston mikor találja ki "aki indul Monacoban és nem tagja a F1 mezõnyének, de megnyeri a futamot 10 millát nyer"
:p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
2003-ban indianpolisban végrehajtott egy nagy bukfencet...család ezután eltíltotta az ow-tõl.
Idén lehet mégis beül az utolsó Indycar versenyen Vegasra a tét 5 millió dollár.
csak 5 vendégkártyát osztanak ki, ha köztük lesz a gyõztes 5 milliót kap.
105%-os szabály rájuk is érvényes...a kiválasztott 5 jelentkezõ nyáron részt vesz egy teszten.

Ulvar
Meg Coulthard.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
Mario lehet még idén fog menni 1 Indy versenyt. Azt mondta, nem elképzelhetetlen 😄
Ha egy olyan pilóta nyer az évadzárón aki elõtte nem indult a szezonba annak a Indycar vezetõje ad 5millió$-t.
ja igen az német bajnokság...Ralf még ott megy igen.

Totti5
Õk DTMesek voltak. Ralf talán még ott megy, de a többiek már abbahagyták azt is. Nem voltak sikeresek ott, az egy más világ.

Alesi, Ralf õk is valami szériaautó bajnokságban vannak nem?

mi van pl Frentzennel és Verstappennel?

Totti5
Le Mans detto, de az már nem ma volt, hanem jó pár éve, talán 2000 környékén lehetett.

Totti5
Õ is Le Mansi 24 óráson indul egy Ferrarival.

Mario Andretti 70 éves nem rég még õ is versenyzett vhol nem?

mondjuk Fisichonak nem maradt hely és inkább maradt Ferrari tesztpilóta

nem azért írtam, tudom én Nino Farina kb 46 évesen lett világbajnok 1950-ben. vagy ott volt pl Reg Parnell, Maurice Trigtingnant, J. M Fangio és számos pilóta, akik 40 éves koruk felett versenyeztek. Igaz õk az 50-es években fõként, akiket felsoroltam.

Csak a mai modern F1-ben elég érdekes és rég volt ilyen. Manapság a legtöbb pilóta 35-36 évesen felakasztja a sisakot lásd pl DC vagy Fisichella is...

Totti5
50 évesen még lehet aktívan csapatni. Ott van Mansell aki Le Mans-ba indul, de a GP Mastersba is eléggé csapatta ahogy a többi öreg róka is nagy elemében volt ahogy autóba ültek, de kár hogy a sorozatot kinyírták. Sainz meg Dakaron harcol évek óta a gyõzelemért ami aztán nem kis melõ.

bardocz
Atomerõmûvek miatt már drámázik is a sok ostoba euban...
Es jelenleg Japanban kaosz van.. Persze japan modra, de egyelore par atomreaktor leolvadofelben van, tobb ezer embert keresnek, aram/elelmiszer ellatasi problemak vannak.. Szerintem nem a legnagyobb gondjuk egy versenypalyat kitatarozni...

Dietrich
a pálya tele lett repedésekkel és az épületekben is estek károk.

shumika
OMG ennyi hónap halasztáás??!!!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Dietrich
off
a földrengés miatt április 24-rõl október 2-re halasztották a MotoGP-t.
http://www.motogp.com/en/news/2011/Japan+GP+postponed

szerencsére Suzuka-i verseny is októberben lesz és nem most..

Melbourne-ben remekül alkalmazkodott az esõhöz, 2. lett és elõzött is

Malajziában is jól ment

Kínában is ott volt az elejében!

Montrealban nagy akcióban volt, ott még büntetést is kapott, viszont tömérdek elõzése volt

Szingapúrban lealázta a mezõnyt a kerékcserét követõen, mindenkit elõzött ahol ért igaz friss gumikon😄

Suzukában keményen ott volt a Red Bullok között, amíg a 3. körben ki nem esett...

Abu Dzabiban is gyors volt, remek taktikával még Petrov elé is visszament, Hamiltont jó ideig tartani tudta...

+1

😞 és a Lotus Renault (bármennyire is ott van Heidfeld) morálisan gyengébb lesz tutira a hangulat a csapatnál...Kubica nagy inspiráló hírében áll, nagyon hasonlít Alonsora és Schumacherre ezen tulajdonságában (igazi vezetõtípus)...

Totti5
Nem volt az egyátalán szar, még Petrov is tartotta vele Alonsot ami azért nem kis meló volt. Kubica kihozta belõle a maxot, ott volt és zsákolta a pontokat, de ennyi. Ezt Nick is hozhatja. Amúgy én arra írtam hogy "rengeteg csata elfog maradni".

Ulvar
Áhhh hol...csak egy szarnak beállított és alapból egy szar és romhalmazaiból épülõ Renaultval TOP10ben volt nem egyszer nem kétszer...sõt...végül is egész évben errõl beszélgettünk itt is.

Totti5
Nick is van olyan harcias, csak õ csöndben szokott gyilkolni a pályán. Olyan sok Kubica momentum nem rémlik tavalyról, vagyis nem volt kiemelkedõ szerepkörben egyátalán.

Ulvar
Streameket akarok!!!! Így 😊 HDben. Amúgy Kubica nélkül szegényebbnek érzem a mezõnyt és egyre erõteljesebben érzem...szegényesebb, és azt hiszem rengeteg csata elfog maradni...iszonyat kár.

nyuny01
<#papakacsint>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nagyon fasza logód van <#eljen>

nyuny01
Már túl lennénk az elsõ futamon!Még két hét! <#shakehead>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

desigo
bardocz
<#nevetes1>

Mennyire jonak es izgalmasnak tunik ilyen talalasban a vilag talan legunalmasabb motorsportja😊))

Egy ilyen video utan az is megszeretne, aki soha nem hallott rola, de 3 futam utan visszakuldene ez anyamba...:/

http://gaborszantai.co.uk/

unatkoztam kicsi😊 ma kellene, hogy futam legyen😉 csak ugye Bahrein...

nyuny01
Ezt is nagyon meg csinálták,mint a többit! <#eljen>

Ulvar
vót

volt már?

nyuny01
Biztos $ milliókat fektetett a csapatba!<#eplus2>

Jeffjohnson
és az neked miért fáj?

Minstrel
a szabályok úgy vannak kitalálva, hogy Börninek mindenképp meglegyen a pénze, de amúgy idén lehet addig se jutnak el, hogy lekörözzék õket

http://topgearhungary.blogspot.com/

Jeffjohnson
Miért? Nem fizették ki a nevezési díjat? Nem felel meg az versenygépük a szabályoknak?

Hispániánál volt már sok gyengébb csapat az F-1 ben és addig amíg a szabályoknak megfelelnek addig miért ne versenyezhetnének.

Minstrel
akkor meg nem kellene engedni indulni õket

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
Volt elég tesztlehetõség amit egyesek ki is használtak, mások minden nap lerobbantak... aki meg nem képes idénnyitóra elállni az autóval az nem az FIA hibája, bármilyen furán is hangzik.

Ulvar
Hát, igen ahelyett hogy a méreg drága FIA mocsok brigád felajánlana 1 tesztnapot! egy közeli vagy ugyanaz pályán az már luxus lenne...nyilván. Had szopjanak csak...Ne próbáljunk segíteni, inkább hagyjuk õket a szarban, így van értelme...na ez inkább szánalmas szerintem. De biztos én vagyok a hülye 😊.

desigo
nah nézhetjük majd a szerencsétlenkedésüket

Egyetlen méterre sem próbálhatták ki a Hispania Racing új autóját a barcelonai Forma-1-es teszteken, mert a lengéscsillapítók fennakadtak a vámvizsgálaton.
A másodéves csapat pénteken mutatta be idei fejlesztésû autóját, hiába. "Ilyen az élet, majd túltesszük magunkat rajta" - mondta Colin Kolles csapatfõnök.
Az F111-es azonban amúgy sem tudott volna érdemben edzeni, mivel szombaton heves esõ áztatta a circuit de catalunyát.
Narain Karthikeyan és Antonio Liuzzi a melbourne-i idénynyitó pénteki szabadedzésén, március 25-én próbálhatja ki elõször az új gépet.