FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f1-live.hu...

valojaban dicserte, csak Te megetted a bulvart...

http://gaborszantai.co.uk/

ezt a Stirling Foss-t lenyomnám a lefolyón...

ez már azért enyhén szólva idegesítõ, Schumi ellen folyton negatív kritikákat ejt meg

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
Nem arról van szó, hogy hopp kiveszik, hanem hogy hopp kicsit lejjebb hozzák, olyanra mint 2009 elõtt pl. És azt amit így elvesztenek azt az elsõ szárnyon hopp vissza tudják hozni. Persze ehhez át kell egy kicsit tervezni az autó egyes elemeit, ezért nem túl szerencsés pár nappal szezonkezdet elõtt ilyeneken gondolkozni, de állítólag egy köztes megoldáson dolgoznak, hogy ne kelljen mindent újratetvezni.

Ize.. Azert van magassan az orrkup, mert igy lenyegesen tobb leszorito erot termel az aero, mintha lent lenne.. Nem veletlenul alkalmazzak.. Ha hopp kiveszik, akkor az egesz kocsit at kell tervezni...

Totti5
Webber azért szaltózott mert belerogyolt a Lotusba. Inkább meg kéne tanítani hogy 2 mpvel lasabb autónál a féktáv nem ott van ahol egy világbajnok autón.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Falcon83
Mitõl ne lenne leszorító erõ? Az orrkúpnak jelenleg annyi a funkciója, hogy minél kevésbé zavarja a dolgokat, meg hogy a diffúzorra terelje a levegõt, attól ,hogy kicsit lejjebb klerül, minimálisan csökken a leszorító erõ amit majd behoznak máshol, amúgy szó volt arrol is, hogy idén valami köztes megoldást keresnek hogy ne kelljen átépíteni az autókat. Abban viszont igazad van, hogy nem másfél héttel szezonnyitó elõtt kéne gondolkozni az ilyesmin.

igen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
Ha a kerekek érnek össze az ellen nincs mit tenni akkor az autó kilõ valamelyik irányba, ezzel csak azt kerülik el, hogy a HRT Lotus Virgin nevû ugratókkal ne legyenek komolyabb gondok

most nézem, nincs házigazdája az F1 topiknak?😮

freestyle666
ja értelmesek, utána meg nem lesz leszorítóerõ.
Ez így lett megtervezve már vigyék végig így a szezont.
Legközelebb ne hozzanak hülye szabályokat, és akkor nem kell ilyen eszközökhöz folyamodni.

Mercedes E320 kaszinó rójál

hmm nem rossz, de azért én szívesen látnék 1-2 szaltót😄😄 semmi baja nem lett Webbernek annyira biztonságos manapság az F1

Falcon83
Friss hír: Már idén bevezetésre kerülhetnek az alacsonyabb orrkúpok, a hivatalos indoklás szerint azért hogy elkerüljék a Webber féle szaltókat, a nem hivatalos infók szerint, azért mert idén ultra ocsmányak az autók, és ezt próbálják orvosolni.

õt nagyon bírtam, hiába volt átlagos, sok izgalmat okozott a versenypályákon...

Totti5
Vagy a Motogp és sok minden más. Jó ötlet, mert jelen esetben semmi értelme sincs a számoknak, de ha mondunk 46-ost akkor mindenkit tudja kié😊

érdekes...menne a harc a Number one számért😄

bardocz
Ez egy jó ötlet<#eljen>
Had menjen mindenki azzal, amivel akar.
Dietrich
Állandó rajtszámokat adna a versenyzõknek Todt

""Legyen úgy, mint a NASCAR-ban"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
amibõl már 1 millió össze is jött pusztán a reklámból az ötlet felvetésébõl!

kiváncsi vagyok Eccleston mikor találja ki "aki indul Monacoban és nem tagja a F1 mezõnyének, de megnyeri a futamot 10 millát nyer"
:p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
2003-ban indianpolisban végrehajtott egy nagy bukfencet...család ezután eltíltotta az ow-tõl.
Idén lehet mégis beül az utolsó Indycar versenyen Vegasra a tét 5 millió dollár.
csak 5 vendégkártyát osztanak ki, ha köztük lesz a gyõztes 5 milliót kap.
105%-os szabály rájuk is érvényes...a kiválasztott 5 jelentkezõ nyáron részt vesz egy teszten.

Ulvar
Meg Coulthard.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
Mario lehet még idén fog menni 1 Indy versenyt. Azt mondta, nem elképzelhetetlen 😄
Ha egy olyan pilóta nyer az évadzárón aki elõtte nem indult a szezonba annak a Indycar vezetõje ad 5millió$-t.
ja igen az német bajnokság...Ralf még ott megy igen.

Totti5
Õk DTMesek voltak. Ralf talán még ott megy, de a többiek már abbahagyták azt is. Nem voltak sikeresek ott, az egy más világ.

Alesi, Ralf õk is valami szériaautó bajnokságban vannak nem?

mi van pl Frentzennel és Verstappennel?

Totti5
Le Mans detto, de az már nem ma volt, hanem jó pár éve, talán 2000 környékén lehetett.

Totti5
Õ is Le Mansi 24 óráson indul egy Ferrarival.

Mario Andretti 70 éves nem rég még õ is versenyzett vhol nem?

mondjuk Fisichonak nem maradt hely és inkább maradt Ferrari tesztpilóta

nem azért írtam, tudom én Nino Farina kb 46 évesen lett világbajnok 1950-ben. vagy ott volt pl Reg Parnell, Maurice Trigtingnant, J. M Fangio és számos pilóta, akik 40 éves koruk felett versenyeztek. Igaz õk az 50-es években fõként, akiket felsoroltam.

Csak a mai modern F1-ben elég érdekes és rég volt ilyen. Manapság a legtöbb pilóta 35-36 évesen felakasztja a sisakot lásd pl DC vagy Fisichella is...

Totti5
50 évesen még lehet aktívan csapatni. Ott van Mansell aki Le Mans-ba indul, de a GP Mastersba is eléggé csapatta ahogy a többi öreg róka is nagy elemében volt ahogy autóba ültek, de kár hogy a sorozatot kinyírták. Sainz meg Dakaron harcol évek óta a gyõzelemért ami aztán nem kis melõ.

bardocz
Atomerõmûvek miatt már drámázik is a sok ostoba euban...
Es jelenleg Japanban kaosz van.. Persze japan modra, de egyelore par atomreaktor leolvadofelben van, tobb ezer embert keresnek, aram/elelmiszer ellatasi problemak vannak.. Szerintem nem a legnagyobb gondjuk egy versenypalyat kitatarozni...

Dietrich
a pálya tele lett repedésekkel és az épületekben is estek károk.

shumika
OMG ennyi hónap halasztáás??!!!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Dietrich
off
a földrengés miatt április 24-rõl október 2-re halasztották a MotoGP-t.
http://www.motogp.com/en/news/2011/Japan+GP+postponed

szerencsére Suzuka-i verseny is októberben lesz és nem most..

Melbourne-ben remekül alkalmazkodott az esõhöz, 2. lett és elõzött is

Malajziában is jól ment

Kínában is ott volt az elejében!

Montrealban nagy akcióban volt, ott még büntetést is kapott, viszont tömérdek elõzése volt

Szingapúrban lealázta a mezõnyt a kerékcserét követõen, mindenkit elõzött ahol ért igaz friss gumikon😄

Suzukában keményen ott volt a Red Bullok között, amíg a 3. körben ki nem esett...

Abu Dzabiban is gyors volt, remek taktikával még Petrov elé is visszament, Hamiltont jó ideig tartani tudta...

+1

😞 és a Lotus Renault (bármennyire is ott van Heidfeld) morálisan gyengébb lesz tutira a hangulat a csapatnál...Kubica nagy inspiráló hírében áll, nagyon hasonlít Alonsora és Schumacherre ezen tulajdonságában (igazi vezetõtípus)...

Totti5
Nem volt az egyátalán szar, még Petrov is tartotta vele Alonsot ami azért nem kis meló volt. Kubica kihozta belõle a maxot, ott volt és zsákolta a pontokat, de ennyi. Ezt Nick is hozhatja. Amúgy én arra írtam hogy "rengeteg csata elfog maradni".

Ulvar
Áhhh hol...csak egy szarnak beállított és alapból egy szar és romhalmazaiból épülõ Renaultval TOP10ben volt nem egyszer nem kétszer...sõt...végül is egész évben errõl beszélgettünk itt is.

Totti5
Nick is van olyan harcias, csak õ csöndben szokott gyilkolni a pályán. Olyan sok Kubica momentum nem rémlik tavalyról, vagyis nem volt kiemelkedõ szerepkörben egyátalán.

Ulvar
Streameket akarok!!!! Így 😊 HDben. Amúgy Kubica nélkül szegényebbnek érzem a mezõnyt és egyre erõteljesebben érzem...szegényesebb, és azt hiszem rengeteg csata elfog maradni...iszonyat kár.

nyuny01
<#papakacsint>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nagyon fasza logód van <#eljen>

nyuny01
Már túl lennénk az elsõ futamon!Még két hét! <#shakehead>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

desigo
bardocz
<#nevetes1>

Mennyire jonak es izgalmasnak tunik ilyen talalasban a vilag talan legunalmasabb motorsportja😊))

Egy ilyen video utan az is megszeretne, aki soha nem hallott rola, de 3 futam utan visszakuldene ez anyamba...:/

http://gaborszantai.co.uk/