FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
a red bull már csak ilyen. Szárnyakat ad.

http://www.twitch.tv/hegii

TommyC
szal a RBR-nek nemhogy állítható hátsó, hanem automatikusan állítódó elsõ szárnya is van (((:

dixitque deus fiat lux

1., Te kattogsz egy hulyesegen, ami szabalyos, nem forum szaGertok fogjak elmagyarani mit lehet es mit nem
2., Senkit nem erdekel a tema, azert zavar teged, mert a Red Bull-on van, nem a kedvenceden
3., Szo sem esett a finnrol, forocsogni meg te szoktal, ezert kell ulve pisalnod<#mf1>

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falcon83
300 fölötti tempónál nem éppen a biztonságot jelenti az aszfaltot súroló szárnyak. Egy kis bukkanó és meg is van a baj. Nem véletlen TILOS flexibilis szárnyakat használni. Attól mert a FIA beismertze hogy hülyék a dolgokhoz és nem képesek kiszûrni ezért legálisnak minõsítették, attól még nem lesz biztonságos. Ja és sztem ne te döntsd már el hogy mikor zrunk le egy témát. Ha nem tetszik a téma menj a kimis topikba fröcsögni.

kb. annyi erre az esely, mint Massa-t eltalalo rugora...

Szerintem a temat le is zarhatjuk.

Falcon83
Õk is látják hogy hajlik, de ismerik a saját határaikat és tudják, hogy nem tudnak olyan vizsgálatot kitalálni ami ezt kiszürné, ezért inkább engedik a dolgot. Aztán ha valaki ottmarad a pályán emiatt a csapatok majd elgondolkoznak hogy ez kell-e.

bakkerman
72 éves ember tudja hogy hajlik,az efájéjnél nem 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lac coo
Nem szeretem ezeket az összeesküvés elméleteket, de erre már én is azt mondom, hogy új hõs kell az F1-be, ezért nem látnak a szemüktõl a FIA ellenõrök ! 😊))

Anyósom 72 éves, õ kapásból rávágta, hogy az a szárny hajlik 😄DDD
Ne tolják már le a torkomon hogy nem ...!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

csak amig Newey ott volt, ennek ellenére 10 évente, ha egyszer bajnok valaki a Mclarennel😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
persze hogy az lesz,most õ az F1 reklám arca,zsíros csapatban,zsíros szponzorokkal,fiatalon,az FIA bizalmát is élvezi,mi kell még? néha az FIA csinál egy két mclarenes meg ferraris hétvégét,ahol gyõzhet egyszer egyszer hamilton,meg alonso,de amúgy vettelre írják ezt a szezont is

<#idiota><#zavart2>

Vettel hülye lenne elmenni onnan😄

miért van olyan érzésem, hogy õ vb lesz idén?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
ha pedig elmegy a ferrari,meg a mclaren,meg a renault,akkor meg szia van,ennyi.

bakkerman
költségcsökkentés kell az FIA-nak???!!! tessék bazmeg,legyenek egyen autók,amit úgy mond bérelnek évente a csapatok,kapna minden csapat szezonra 10m€-ót,és abból tessék feljesztgetni az autót. ha itt nem változtatnak gyorsan,akkor jó pár évnyi RB hatalom lesz...a világ egyik legnagyobb cége a red bull,folyamatos bevétellel. nem hiába vannak már ott mindenhol.

lényeg az, hogy 98 óta nem tudják megnyerni a csapat vb-t...

érdekes a Ferrarit mondják a nagy balhés csapatnak ehhez képest a Mclaren, az aki sír😄 pont õk nem tudnak vb autót építeni önerõbõl. bizonyított tény, hogy amikor Newey ott volt 2005-ig szinte a legjobb konstrukciókat építette e mellett szép is volt csak éppen megbízhatatlan...

Christian88
szerintem ez természetes, hogy õk "nyávognak". Kitõl várod, hogy kifejezze a nemtetszését, a HRT-tõl? Nekik nem ezen fog múlni mondjuk egy VB cím.

http://www.twitch.tv/hegii

Jeffjohnson
Most tapsoljak nekik, hogy elveszik azt a kis élvezetet is ami az F-1 ben van illetve nincs is már hosszú ideje a nyafogós pilóták és a csaló tervezõk miatt. Persze milyen jó is ez mint tavaly az F csatornával. Kitalál valamit x csapat ami elvileg tilos lenne de FIA engedi év végére mindenki lemásolja elkölt 1 halom pénzt rá következõ évben meg az FIA betiltja ja és közben azt hirdetik, hogy költségcsökkentés milyen fontos. Egy büdös nagy LÓf**** az sohasem lesz így izgalmas F1 amíg ezeket a köröket futja az FIA újra meg újra csak azért, hogy valamelyik csapatnak kedvezzen.

Ha felteszik a 2011-es fejlesztéseket, akkor helytálló lett volna az, hogy ellett rontva ez a konstrukció.

és mindig az irigy Mclaren kezdi...õk is csak nyávogni tudnak miden év elején, hogy jajjj elszartuk az autónkat így meg úgy, közbe meg ott vannak a Red Bull mögött...

lac coo
Hát de ez az, hogy semmi nem hajolhatna 😊
Komolyan vicc ez. 😊

Fõkép hogy gyakorlatilag megvizsgálják, és azt mondják : nem hajlik az biza ! LOL 😄DDDDD

Mondjuk nekem tök mindegy, gyakorlatban már csak egy jó délutáni szundikálásra jó ez az egész F1 😊)

jéé erre nem is emlékeztem h az egyik szerelõ lefejelte az üveget😄😄😄😄

FIA: Szabályos a Red Bull Racing szárnya
Írta: Motorsportal 2011. március 30. 15:20

Az Ausztrál Nagydíjat követõen felreppent a hír, miszerint a McLaren-Mercedes panaszt akar tenni az Nemzetközi Automobil Szövetségnél a Red Bull Racing elsõ légterelõje miatt, amely nagy sebességnél szinte az aszfaltot súrolja. A német Bild címû napilap értesülései szerint azonban a keddi határidõig nem érkezett óvás az FIA-hoz, így Sebastian Vettel ausztráliai gyõzelmét már senki sem veheti el.

"Nem találtunk semmi gyanúsat, pedig sokkal szigorúbb ellenõrzésnek vetjük alá az elsõ légterelõket. Vettel autóját mindig rendben találtuk" – jelentette ki az FIA versenyigazgatója, Charlie Whiting.

bardocz
Miért csak akik fontos pozícióért harcolnak? Szimplán mindenkinek.
Nem akarom sem elítélni, sem védeni a Red Bullt, de nézd meg, hogy milyen motor duruzsol benne, bár gondolom tudod, majd írd be a google-ba, hogy FIA és nézd meg, milyen nyelvû az elsõ találat kiemelt sora... Persze ettõl függetlenül, ha vannak kiskapuk, akkor azt a motorsport papíron legelitebb kategóriájában tessék kihasználni, ha a Ferrarinál is lenne pár tökös legény, vagy épp Brawnt hagyná a Merci konszern dolgozni, vagy Dennis esetleg, úgy gondolná, hogy visszatér, esetleg Briatore ismét elhivatottságot érezne az F1 iránt, akkor minden csapatban benne lenne a turpisság. Így csak Red Bulléknál van meg, de amiatt kizárni õket, mert a többi bamba...

bakkerman
kac kac kukac volt ott 😄D

LeventeV

BEST

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

az krva jo volt: Degyik legjobb/legizgisebb futam volt amit valaha láttam 😄

bakkerman
massa papán szakadtam 😄D

LeventeV
a 2006os brazil futam is jó volt, mikor sumi búcsúzott, illetve a 2008as brazil futam mikor massa és hamilton küzdöttek a bajnoki címért. ott tényleg az utolsó verseny utolsó körének az utolsó kanyarjában dõlt el, hogy ki a vb. az izgis volt... glockok csúsztak, massa family örült, aztán ferrari szerelõ õrült, plexik törtek, scherzingerek nedvesedtek...

bakkerman
bocsi,akkor úgy mondom,csökkentek a különbségek az élcsapatok között. izgis futamokat egyhuzamban utoljára 2003-ban láttam

Ulvar
Izgibbek????????????????

Vazzeee....ez akkora arconcsapás hogy eszméletlen....izgibbek...hát menj már xD... melyik dimenzóban jártunk amikor a futamokat néztük?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
ha van eszük a mekiseknek,akkor lemásolják. brawn is mekkorát húzott a diffúzorral,szezon elején júliusig csak a hátát nézték a brawnoknak,aztán berakta az RB meg a meki is,és már izgibbek lettek a futamok. newey zseniális

LeventeV
de akkor gyusziék nem tudnák mirõl osztani fél órán keresztül az észt.

Dietrich
én azt se értem mi a francnak jelölni minden gumit valamilyen színnel?
Firestone bevezette az extra lágy gumit 2004-ben körbe piros színnel az utcai pályákra a jobb tapadás miatt. Ezt átvette a F1 persze szarul ezt is...
Most sem kéne mást jelölni mint eddig, ha annyira akarják a lágy gumit..
régen nem jelölték semmilyennel mégis volt verseny..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Amúgy meg megegyszerûbb ha már jelöléssel hülyesékednek, ami anno volt... egy fehér csík körbe a közepére, amit most lehetne zöldel pirossal vagy mással, amit mindenki látna.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Van egy jobb öteltem ami már scifi szint lehet az FIAnak... ahelyett hogy 20 percig találgatjuk tévén keresztül mire talán olyan szögbõl láthatjuk hogy észrevehetõ, ki kellene írni a tévébe hogy akik fontos pozícióért harcolnak vagy akik az élen mennek, milyen gumit tettek fel... persze ez túl könnyû lenne.

desigo
Változtatna a gumijelölésen a Pirelli

"Megvizsgáljuk a jelöléseket, különösen az ezüstöt és a fehéret" - nyilatkozta Paul Hembery, a Pirelli motorsport-igazgatója.

Eddig úgy voltak vele,hogy jó lesz az? <#idiota>
desigo
szerintem is respect nekik
végre valaki aki nem csak nyafog meg ígérget hanem dolgozik és újít <#eljen>
Lemérték, ellenõrízték, a határértékeknek megfelelt. Ennyi.

Nehogy az okosabb szívjon, mert a többi impotens képtelen gondolkodni...
Ha a Renault Kubicával megnyerte volna a futamot, akkor most mindenki a visszafordított kipufogók eltörlését követelné?

Newey megoldotta, hogy az orr hajoljon, ne a szárny, zseniális😊

Jeffjohnson
A poén az benne, hogy ez tavaly óta tilos amit most látunk az nem 1 szabály kijátszása úgy ,hogy megkeresik benne a kiskapukat vagy másképp értelmezik a szabályt ez nyílt csalás abból is a pofátlanabbik. FIAnak lenne töke akkor elvenné az RB összes pontját +1 versenyes eltiltás ezzel legalább üzenne a többi csapatnak is, hogy mi történik ha csalnak.

lac coo
Az a lényeg, hogy emberek milliói látják, hogy egyértelmûen szabálytalan, az okosok meg megvizsgálják és azt mondják nem hajlik ! 😊)))
Röhej, komolyan ....

Totti5
Amúgy csak egy megoldás van amit Hami is említett, hogy le kell másolni ezt a megoldást és kész ( aztán majd akkor lép az FIA ha már 3an rohangálnak ilyen felxi cuccal és betiltja... )

Totti5
Az a lényeg hogy álló helyzetben a teszteken nem hajlik el😊

Pluskast
Ezenen is elég jól látni

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ez nem az a Massa, aki a baleset elõtt vezetett...

Pluskast
Azért ezt nem állítanám. Nézd meg pl Alonso vagy Massa között a diferenciát. Ugyan az az autó de Massa sokkal szarabbúl vezet.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

köszi nálam 1997...

SitatiS
NGC-n egész jó a mûsor😊

Let the good times roll.