FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TomSolberg
te hülye vagy :daSA:ad:AD:AD
sin vonal 😄

Én nem iszok alkoholt, nem is cigizem.
Viszont a minõségi gyümölcseleveket, és engergiaitalt nagyon szeretem.
Szóval amennyi pénzt megspórólok a káros szenvedélyeken azokat elköltöm a presztízsre. így jobb az életsinvonalam.

Falcon83
Senki nem azt mondta hogy ne igyon, csak ne piássan versenyezzen.

Falcon83
wikipédia 100-at ír, nem mintha az jelentene bármit is 😄

Férfi, iszik néha.
Aki nem az vagy beteg és érthetõ, hogy orvosi okból nem fogyaszt alkoholt, vagy kiskorú, vagy hazudik, vagy buzi. Mint az 22, aki most az F1-ben versenyez.

http://gaborszantai.co.uk/

Vettel tehetséges, rednes gyerek.
Torro Rossoba ült akkor is neki szurkoltam, sõtt überelem.
Amikor beült kubica helyére a bmw be indianapolisba, akkor is neki szurkoltam, csak kicsit még darabosan veeztett akkor 😄
õ jó mindenhol.
De tényleg.
Schumacher meg lerombolta amit felépített.

Falcon83
Ja most néztem hogy idén még nem is nyert CWTS-es versenyzõ CWTS futamot 😄

és kit szeretsz?😄 loáál

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
indybe E85 van

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falcon83
E15 szal 15% etanol nem? Az neki nem elég tömény 😄 Lehet akkor mégis indy lesz ebbõl, ott 100%-kal nyomják. Azt biztos jobban kedvelné 😄

Totti5
Ezeket futószalagon gyártják😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
majd akkor fog igazán nagyot nézni mikor látja egy versenyzõ indul mind3 kategóriában egy hétvégén :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
"Hamiltont se szeretem, tudom hogy csal, látszik a fején, de jól leplezi."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
nélküle is elég sok big one szokott lenni 😉

Falcon83
Nem is rosszka ezek a NASCAR Truckok.
Megsajdul a szívem ha belegondolok hogy hány ilyet fog összetörni az a bajfék.

Lehet már tudni hogy milyen gépet fog vezetni, vagy a kedvéért ide is hoznak citroeny barbimobilt? 😄

Dietrich
most váltottak az ólmozott benzinrõl E15-ös etanolra..
az injektorokat meg a McLaren fogja gyártani (vagy gyártja már) a szériának.

Alonsot se szeretem.
Az egy csaló pöcs.
ráadásul még nagyképû is.
Webber ugyanígy.
Hamiltont se szeretem, tudom hogy csal, látszik a fején, de jól leplezi.
Végülis vele nincs bajom annyira.
De rájkõnen meg alonso azoakt ki nem állhatom.

Meg kellett venni a spanyol hisztikenek az ulest, kulonben meg mindig a Renaultban tekergetne a kormanyt.
Ha Piquet apuka nem tepne le a fejet😊

Bar miota elhagyta a Renault-t, mar az is gyors lett😄
Utoljara akkor allitott az is be autot, mikor De La Rosa megmutatta neki, hogy mit kell csinalnia.

rájkõnen.
tavaly úgy kapta a legtöbb zsét hogy be se ült a kocsiba.

Linket, vagy hazudsz.

Senki nem szurkol Fernando Csalonzo Santandernek, a fizetos pilotak legjobbikanak, aki fenymasolatok nelkul mar autot sem tud beallitani - vagy kire gondolsz?😄

Legalabb probalkozott, ez igy is tobb, mint azok az angol, nemet, legfokebb spanyol F1 pilotak, akik hugyos ovodas kislany modjara vergodnek, csalnak es a kozonseg arcaba hazudnak, ha valami nem tetszik nekik😄DD

Falcon83
Amúgy nem tom mi lesz vele amcsiban. Ott azért nem lehet bepiálva vezetni. Meg ott már valami alkoholos üzemanyagot használnak nem? Majd red bull helyett a tankból iszik verseny közben 😄

Dietrich
az jó vodka volt a szociban..meg a Moskovskaja..
80-100Ft volt egy üveggel rendszerváltás elötti években 😊

bakkerman
a stolichnaya vodka forgalmazója,Kimi a fõ felvásárló xD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem tudom ki az aki ennek a szerencsétlen pénzhajhásznak szurkol.

Falcon83
Csak tudod kimi õ túl jó a NASCAR-hoz, mert neki lassan ki kell találni egy külön szériát, mert hozzá nem méltó sem az F1 sem a nascar sem a WRC 😄DD

bakkerman
ott is öszetör egy szezon alatt 18 autót,de shemmi baj,legalább van egy új reklám arca a sorozatuknak.

bakkerman
sajnos ez így van

Dietrich
ez igaz..amit tévesen teherautónak hívnak..pedig inkább pickup-nak mondanám 😊
de ha a rallyból indulok ki ahol esik-kel akkor mit csinál majd oválon ahol 0 az autó tapadása?
õ ahhoz szokott ami a F1-ben van..nagy tapadás rövid féktáv

bardocz
Nem tudom mi a bajod ezzel. Színvonalasabb versenyek vannak ott, mint a csodás F1-ben.
ne félj bejön valami Hamiltonról én leszek az elsõ, aki viccelõdni fog kíméletlenül😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
Ne muszáj, de ott fog😊. Majd nyomhatja kis Pikével 😄 Az ám a színvonal.
Raikkonen set for May debut in Trucks

Norbi1990
Nem muszáj a Truck. Danica is az ARCA bajnokságba ment és utána egybõl Natonwide.
bakkerman
"Jééé megy az autóm,talán még pontot is szerezhetek" jó képaláírás lenne xD

Ulvar
Schumi! Akarsz körszakállat? 😊)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

allock

#hhwnd

Dietrich
nem kell 2-3 év ha komolyak a szándékok..jövõre már a sprintbe nyomhatja.

Milyen 2-3 év?😊 jõvere ott megy majd a sprintben😄

Ulvar
Durva lenne 2-3 éven belül ha a Ganassi leszerzõdtetni Monti mellé Sprintbe. xDDDDD.

Minstrel
Kimirõl is azt mondták, hogy elõbb truck-al megy, utána esetleg a sprintben

"A többi kezdõhöz hasonlóan a pick-up-kategóriában kezd, majd a Nationwide-széria után veti bele magát az elitligának számító Sprint Cupba. Itt versenyez Juan Pablo Montoya, akivel a Forma-1-ben csapattársak voltak a McLarennél. "

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
nem biza..
truck-->busch-->sprint

Norbi1990
"kispiké" nem a fõ bajnokságba indul hanem eggyel alatta.
Kimi pedig majd ott fog ahol Montoya, ahol a mezõny nagyon kemény 😊
Mondjuk nem tudom, hogy a lépcsõket, hogy fogja megjárni mert egybõl azt hiszem nem is indulhat a legnagyobb kategóriába.
Falcon83
Tudom most azért vagy ilyen frusztrált mert kiderült hogy kisalkesz mégsem a kihívásért nyomult a tuning ladákkal, és ahogy jött egy nagyobb lóvés ajánlat egybõl feladta az "álmát" 😄DD Sebaj. Én jót nevetek rajta mikor kispiké kört ad neki 😄DD.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ulvar
BBEEEEEEEEERR!!

Jeffjohnson
Komolyan néz ki a fogszabályzóval XD

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

TommyC
Red Bull. Gives you wings*.