FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Arról nem tehet egy sztár hogy mindenhol ott vannak a firkászok és a fotósok.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ehhez csak gratulálni tudok 😊
De igazából engem túlzottan enm érdekel csak amikor az ilyen garcséndzsöl féle kiscsajok itt linkelgetik a képeket meg videóakt amikor a kutyát nem érdekli az a lecsúszott majom, meg elkedenek F1-es versenyzõket fikázni azt nem lehet szó nélkül hagyni. Ha ennyire imádjáklindítsanak a teherautós majomkodásnak egy topicot aztán fröcsögjenek ott. Ennyi.
http://gaborszantai.co.uk/
De ennek így nem sok értelme van Falcon barátom, mert ez óvoda.
Azt nem értem mi motiválja az embereket ebben, mert Alonso személyisége és tettei adhatnak rá okot, Hamiltonnak is vannak vitatott dolgai, Schumacherrõl ne is beszéljünk és Vettel is sok mindenkit idegesíthet pár nyilatkozatával és mutogatásával. Na de Kimi aztán tényleg nem ártott senkinek amíg itt volt, se verbálisan, se fizikailag. Ugyanígy nem értem a Button fikázókat sem, mondjuk õ belõlük itt nincs szerencsére.
Ismerek egy F1-es szakírót aki nem a fórumokon szocializálódik és amikor felhívtam erre a figyelmét, nem is értette, hogy lehet Räikkönennek ilyen cifra fanclubja amikor a tetteivel és a viselkedésével nem tett érte semmit.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ezt buktad. Ellenben annyit hazudsz, hogy most mar azon is meglepodom, hogy hasznalod a szamitogepet, nem a szinesfemeket olvasztod ki belole.
T.T.
Mivel Te tudod, meg is tudod nevezni.
(Ja és az nem válasz, hogy folyamatosan, mert ez alapból hazugság)
T.T.
Nagyon unalmas egyébként ez a vita, mert gyõzköditek egymást a semmirõl.
T.T.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ezt majd elfelejtettem.
Heidfeld pedig rekordot döntött azzal, hogy 13 dobogót szerzett gyõzelem nélkül. Ez korábban még senkinek se sikerült...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A Red Bull erõs versenyzõnek tartja a Mercedes GP német pilótáját.
A Red Bull-Racing a 2009-es és a 2010-es szezonhoz hasonlóan idén is Sebastian Vettel-Mark Webber párossal versenyez a Formula-1-ben.
Vettel 2014 év végéig hosszabbított az elsõ világbajnoki címe után a csapattal, addig Webber kontraktusa 2011 év végén érvényét veszíti.
A Red Bull egyelõre jegeli a tárgyalásokat a hosszabbítást illetõen, és a hírek szerint Nico Rosberg is felkerült a listájukra, aki Sebastian új csapattársa lehet.
Rosberg szerzõdése 2011 évégén veszíti érvényét a Mercedesnél. Nico korábban elmondta, hogy nagy szívesen maradna a német gyártónál, de a csapat pillanatnyilag gyengébb, mint tavaly és ha a helyzet nem javul, a Mercedes valószínûleg sokáig nem lesz az F1-ben.
A Red Bull Lewis Hamilton után Rosberg-rõl is elismerõen nyilatkozott.
„Rosberg egy erõs versenyzõ.” – mondta Helmut Marko, a Red Bull Motorsport tanácsadója.
Nico azonban csak így reagált erre: „Most csak arra koncentrálok, hogy visszavágjunk.”
Nem kell túlmisztifikálni. Ahogy jöttek a fejlesztések úgy lett jobb az autó és úgy lettek dobogók.
arra válaszolj! kinek az érdeme a 2010-es autó? Alonso éppekhogy odament... Kimszi pedig a vezethetetlen szarral szerzett egy gyõzelmet és nem kevés dobogót, pedig az év elsõ 3-4 versenyén még pontot se szereztek...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"