FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F1 pilota lennek, raadasul folyamatosan elol, akkor matricaznek kis logokat a megelozott autok utan, mint anno a vadaszrepulo pilotak: McLaren jel, Ferrari lovacska, Renault gyemant, voros bika... - mennyire felbaszna mar a tobbiek agyat? 😄

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
"többiek libasorban sorakozó mögöttem"

Uj menedzsmentje van, kell penzt sajtolni a McLarenbol😊
Amugy Webber szerdose lejar es Marko illetve Horner is dicserte mar Hamiltont a sajtonak az elmult hetekben😊

Sehova nem tud menni jóformán, és mi lenne a garancia hogy ott VB autót kap?😊 bulvár erõsen..

allock
elmegy a Nascarba

#hhwnd

nyuny01
Az hogy bûngyengék az kicsit túlzás,inkább azt mondanám hogy alakulóban vannak...és hogy lesz náluk jövõre üresedés? ...azt kizártnak tartom!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bakkerman
Lewis Hamilton kilátásba helyezett egy elválást a McLarennel, amennyiben a csapat nem tud neki világbajnoki autót biztosítani. A brit jelenleg a második leggyorsabb kör birtokosa, délelõtt azonban a kemény gumikon két másodpercnél is többet kapott Vetteltõl.

na arra kiváncsi lennék,hogy hova menne Hamilton,ha idén se nyerne VB-t a mekivel. Ferrari ugye kizárva,mert ott Alonsonak hosszútávra van papírja,na meg nem is lennének jóban,Red Bull kizárva,ott Vettel a figura,Mercedesbe talán átmehetne,ha idény végén visszavonul Sumák,de õk meg bûngyengék. Amit el tudnék képzelni,az a Renault,Hamilton-Kubica kettõst jövõre,bár azért a Renault is gyengébb mint a Meki.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
te menthetetlen vagy.

Falcon83
Na F1-lájvék bealakítottak, még undorítóbb lett mint volt. Eddig is szanaszét volt az oldal most meg aztán fõleg. De így biztos több reklám blokk fér el 😛 😄

Dietrich
az a oldal mindennel egy kuka :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

chrommal jó, firefoxal kuka..

F1live.hu másnál jó? nekem úgy szét van esve az oldal hogy csak na😊

desigo
perszehogy Vettel nyerte az elsõ szabadedzést Kínában

Kínai Nagydíj - 2. szabadedzés közvetítés
Firerock
pontosan,ez mindig is így volt és így is lesz,amikor így kivannak hegyezve a dolgok akkor minden számít

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szerintem nem vagja, hogy evtizedekkel ezelott pl. a Lotus annyira le volt konnyitve, hogy a pilota nem finghatott, mert kettetort - mindig megvoltak a kiskapura az igenyek, csak most mar nem hal bele senki a kiserletezesbe...

Firerock
hagyd már ezt a hülyeséget...ne csak ezt szajkózd már

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Dietrich
off

WTCC-re majd ingyen lehet menni mint 2006-ban a GT-re. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

passatgt

<#idiota>

MaSzKa

kifli
a ferrari mindigis a motorerõben hitt, legalábbis a nagyon régi ferrarikat nézve...

Bár nyilván akkor nem panaszkodna...
Firerock
tényleg jó,fõleg az abu dhabis😄

Nagyon jó. <#vigyor2>

desigo
MaSzKa
Akkor szerintem a többieket ócsárolná.

nyuny01
De azért te sem vagy elájulva a jelenlegi helyzettõl?
Én nagyban osztom a véleményét,nézd meg mondjuk a mostani Forma1-et és nézd meg a 10 évvel ezelõttit!Ég és föld!Szerinted jó irányban tart ez az egész?
Az F1 a technikai sportok csúcsa,ez arról szólt hogy mindenki annyit tesztelt amennyit a pénztárcája bírt,sok sok milliókat öltek abba hogy az õ autójuk legyen a legjobb és szerintem ez hozzá tartozott a sporthoz!Ez a sok hülye szabály kers,meg állítható hátsószárny,elõzi zóna....nevetséges!Lassan már a pilóták "robotok" lesznek...meg lesz szabva mit mikor csinálhatnak!Tönkre teszik teljesen az F1-et...

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Firerock
alázástól nagyon messze van...

nyuny01
Nem dehogy,csak nem tetszett annyira,nem úgy sikerült ahogy azt szerettem volna! 😊
Semmi sincs ami eltántoríthat a csapattól! 😉

hova lett a szuper logód? máris elvesztetted a reményt h a Merci GP iránt?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nyuny01
Jó vidi!Jó lenne ha meg oldható lenne mint (azt hiszem Nascarban) hogy én váltogathatom tetszés szerint a kamerát,én ezt nagyon bírnám!Meg a helmet cam sem lenne rossz! 😊

nyuny01
<#eljen>

Amúgy én szívesen cserélnék velük,itt nálunk csend és nyugalom van! 😉

bakkerman
persze hogy nem tetszik neki,volt csapatát alázza a renault,vb cím közelében nincsenek

Azon gondololkodom, hogy mit mondana, ha Alonsonak 50 pontja lenne...

süket dumának érzem:S:S:S

remélem a Török nagydíjra ütõs csomaggal jönnek elõ különben ismét fuccs a szezonnak...legalább szorongassák meg a Mclarent-Lotus párost a RB-t még ha nem is, 1-2 dobogónak örülnék

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Egy bármilyen tesztet pláne F1et nem lehet titokban tartani, még egy saját pályán sem, és igen bünti járna, kb kizárás.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nagyon nagyon nagy! 😊

Minstrel
amúgy ez a teszttilalom, hogyan van? pl. ha most gondol egyet a Ferrari és kiküld egy autót a Fioranoi pályára egy pilótával (nem Alo vagy Massa) akkor ezért bünti lenne? figyelik egész nap a pályát FIA ellenõrök, vagy beköpné õket valaki?

http://topgearhungary.blogspot.com/

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
Annak a csapatnak van a legnagyobb esélye a VB címre aki a legjobban használja ki a FIA szabályiban megtalálható a kiskapukat.
Ez szerintem nem tesz jó a sportnak és a nézettségnek sem.

Minstrel
a Ferrari legelõször is kifogja hegyezni a szárny széleit, nehogy még egyszer megússzon a Lajos egy ilyen Alonso manõvert <#vigyor5>

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Ferrari építhet már bármit erre a kocsira<#hehe>
Firerock
<#eljen>

a kulcsmondat: "a McLaren és a Ferrari is megkezdte a szárny megépítését."

Ha elkészülnek meglátjuk mekkora elõnyt jelentett a redbullnak a szárny.

Egyébként a retardált FIA a hibás, évek óta nem képesek egyértelmû, pontos szabályokat alkotni, kihasználható kiskapuk nélkül...

Ugyanez volt a dupla diffúzornál.. agyhalott banda..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Firerock
az egész csapatban õt ismerem el egyedül...

passatgt
newey egy pöcs😊

hol kell aláírni?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bakkerman
ha valaki legálisan talál olyan megoldást,amivel jócskán a mezõny elé tud kerülni,az nálam zseniális húzás mintsem csalás...a csalás az,ha valaki olyat húz,amivel lényegesen könnyebb az autója,és mindezt a szabályokon túl csinálja. na az csalás,de amit newey ezzel a szárnyas cuccal húzott,az az õ képességeit mutatja

Dietrich
én meg azt hogy az FIA 2000 óta a legidiótább szervezet amióta autósport létezik.