FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
úú mekkora crash volt WSR-en..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

tökmind1, Schumi is beismerte, hogy hibázott ezen nincs mit szépíteni. Kína sosem volt az õ pályája, 2004 ben is szenvedett ott...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
Ross Brawn csapatfõnök is a hétszeres világbajnok balszerencséjérõl beszélt.

„Nagyon sajnálom Michaelt, hiszen végre jó az autónk, de a piros zászló a legrosszabbkor jött, és a legfontosabb körében megint rosszul záródott a hátsó légterelõje" – mondta Brawn.

Legközelebb szóljanak, aztán megfogatom egy kapupánt csavarral

Dietrich
akinek egy ki ow verseny hiányzik:

14:00-tól eurosport WSR 3.5 race 1

F2
Saturday 16 April - Race 1
(Europe) Motors TV - LIVE: 14:50 (CET)
(Worldwide) www.formulatwo.com - F2TV LIVE: 14:50 (CET)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Minstrel
köszi, sose jöttem volna rá 😊 fõleg, hogy a többi pályánál az ország zászló van

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
ja..tiszta román..ezt kéne alkotmányban leírni ilyen nem lehet :p

Dietrich
egy biztos..nem Hungary 😉

mcmoha
Demszky kedvenc Budapest zaszlaja.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Minstrel
az ott az milyen zászló ott? 😊

Dietrich
ezt is megéltük...volt már ilyen de akkor még vasfüggöny volt..

nédda 2011-ben sem változott a helyzet

Dietrich
vagy csak elakarják üldözni a csapattól, hogy a helyére Hamiltont hozzák jövõre :p

eh😊

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Azonnal, nem azzal😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tavaly is, ahogy Europába értek Webber megtáltosodott...talán most is így lesz, ha kijavítják a KERS-ét

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azzal utaztak a helyszínre? Az egész csapat? 😄

Totti5
1 hét alatt nem lehet átvizsgálni az autót, hiszen azonnal utaztak az új helyszínre és csak a paddockban tudtak rajta bügykölni, és alkatrészekbõl sincs terülj terülj asztalkám. Jön a 3 hetes szünet az alatt meg lesz a hiba forássa mert atomjaira fogják szedni a gépet a gyárban.

mellesleg a Red Bull is hatalmasat hibázott

újabb okot adtak arra, hogy mennyire be akarják áldozni Webbert.:S Természetesen csak neki nem mûködik a KERS milyen érdekes

mindenki hibázhat, legalább felvállalta.

kár, mert Rosberg 4. helye azt jelzi, hogy a Merci nem rossz. Elverte a 2 Ferrarit is...

Sumák ALTAT!!

Webberrel teszteltetnek Vettelnek... Tudjuk a korrekt egyenlõ feltételeket kapnak a pilótáink Red Bull..

Vettel a flexi-car kategóriát ismét megnyerte, kár, hogy más nem indult, a valós erõsorrend a második helytõl figyelhetõ meg..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Úgy latszik a FIA kicsit rászállt a red bullra. Vettel most már szarni se mehet el engedély vagy fia ellenõr nélkül.

Hát igen, hajlékony szárnnyal jobban tapad a kanyarokban. 😞

bakkerman
Vettel mi a faszt ücsörgött a gépjármûjében??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zmeor
Vettel bejött egybõl a boxba és nem szállt ki.. és pont azt az idõt várta ki a kocsiban, mintha lement volna még 1 levezetõt..

lehet hogy már csak hülyítenek, aztán franc tudja

leszarom a konfigod...

Totti5
Döbbenet mennyivel jobb az RB. Látszott belsõ kamerán Vettelnél hogy egy deka felesleges mozdulata nem volt, rátette az ívre és már nyomta is neki és mozdítani sem kellett a kormányon, Hamilton meg már annyira erõltette hogy majden leesett a pályáról... ez így nehéz lesz és még az sem biztos hogy nem lett volna több Vettel körében ha mégegyet kellett volna mennie.

Totti5
Suminak nem egy már... Két Torro meg vigyorovga ûlt a boxba😊)))

desigo
izgalmas 2 perc
Totti5
Itt csak a csapat ég, hogy ekkora amatõr balfaszok. Kersze nem mûködik látható volt a grafikonon, az autó ugyan szar mint multkor, Vettelnek most építenének egy tök újat, ahogy tavaly tették.

Totti5
Lefulladt a Lada😊 amúgy csak szerintem van állat hangja a Rönónak a többiekhez képest?😊

Jól alakult az idõmérõ😄D<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

desigo
webber mekkorát égett OMG
biztos azért mert most is Vettelt segitették...
kifli
és mennyire nagyképû fasznak gondolnának 😄

Max egy szériaversenyben ér valamit, egyforma körülmények közt...
MaSzKa
retekklub:
szombat 07:40 Forma-1 - Kínai Nagydíj; Shanghai International Circuit, Sanghaj
vasárnap 08:35 Forma-1 - Kínai Nagydíj; Shanghai International Circuit, Sanghaj

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

megint 7kor kezdodik az edzes, magazin 6kor😞((

rohadt GMT, most lenne jo otthon lenni...

Murder3
nem hiszem h megdöntheti egyhamar bárki is sumi rekordját, max vettel alatta msot oylan verda is van ami végigveri a mezõnyt.😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

b-type
és milyen igaza volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar

Petrov bedurvult!! 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Minstrel
nem vagyok Vettel ellenes és tuti tud elõzni is, de a Button elõzés nem volt egyenlõ küzdelem, mert Button-nak régi gumi volt Vettel-nek új

elsõ 2 futamon, amikor kellett simán elõzött KERS nélkül...Buttont is és a Maláj futamon szintén volt elõzése...

Totti5
Passz, szerintem most nem lesz semmi fejlesztés mert csak egy hét telt el, ilyenekre most nincs idõ.

kíváncsi leszek Kínára...fõleg h már a Mclaren is rendelkezik a flexibilis szárnnyal?

Totti5
Sokkal több nem volt mult hétvégén, az meg hogy mi történt vele kemény gumin...

azért az nem 1-2 tized, amivel Hamilton lassabb...jócskán gyorsabb a Red Bull végülis õ fogadott örök hûséget a Mclarennel, ha eligazolna csúnyán segget csinálna a szájából...dehát természetesen õ 8x vb szeretne lenni...

bakkerman
hát igen,sajna olyan autója van,hogy igazából neki a futam is egy idõmérõ,megy egyedül a légüres térben,néha leköröz egy hrt-t,vagy egy virgint,meg kimegy a boxba,ennyibõl állt az elõzõ két futama. na meg a rajtnál ébernek kell lennie

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Firerock
csak õ nem tud elõzni az a baj😞
csak idõmérõn 1.hely után tud nyerni...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
én megyek mind2-re szerintem😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
AutoGP is lesz..
The Auto GP car: the Lola B05/52, powered by a 550 bhp V8, 3.4 litres engine by Zytek.

WTCC : Baromi jó.Tud vki info-t, hogy milyen betétfutamok szoktak még lenni ? Én a WSR-re akartam menni, de ez most közbejött 😊 Csak attól félek nincs az kemény motorbõgés ami a Formula renault 3.5 versenyen van, az durvaság de rendesen 😊
bardocz
Nem megy õ sehova a 2. legjobb autóból.
Totti5
Pilóta egyetlen fegyvere a fenyegetõzés hogy jobb munkára ösztökélje a csapatot. Csak egy kicsit vannak lemaradva az RBtõl, ami simán behozható, de Vettelnek nem szabadna mindent megynernie így év elején, mert azt nehéz lesz hiba nélkül behozni késõbb. Biztosan rossz érzés hogy mindig gorsabb nála 1-2 tizeddel hiába nyomja ki az autó szemét, mert nem rajta múlik és persze eddig Vettelnek nem kellett megszakadnia sem, mert kényelmesen hozta a dolgokat.

Mercitõl Rosberg is menekülne, nem hogy oda menne bárki is...
Rönó nem életbiztosíték, egyszer fenn egyszer lenn, most jó az autó.
Ferrari most lassú, bár õk is olyan mint a Meki hogy év közben akár képesek is felkapaszkodni és nyerni.