FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
antikarakter :D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként meg nem fogom G_ArchAngelt védeni, de az, hogy 2007-ben Alonso a lopott adatokat birtokolt a Ferraritól, elemezte és nem szólt róla, vagy, hogy az ellensúlyos lengés csillapító illegális elõnyökhöz juttatta Alonsot és a Renault-ot 2 éven keresztül tény. Le van írva fehéren feketén, hivatalos papírokkal igazolható. Nem ilyen tinis Glockos rosszindulatú történet.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
egyébként nem is azzal van gond, hogy személyeskedsz, hanem azzal is, hogy a rettenetesen flegma és irritáló hangnemed van, pedig a másik semmi rosszat nem ír rólad. Amikor a másiknak igaza van már rögtön hozod fel a hülyeséget. Ezért van, hogy úgy reagáltam, hogy troll vagy. Apró elszólásaid hogy beteg vagy, kisebbségi...
(amit belinkeltem még hozzád se szóltam, de már ott elkezdted, hogy "a kedved Ixem" ) nekem olyan gúnyosan jött le, mintha valami hülyegyerek lennék Vettellel kapcsolatban hülyeséget mondtam:D ne vedd fel ezt a stílust nem áll jól neked a sok felkiáltó jel amúgy sem a neved mellett
természetesen, azonos gumi stratégia mellett is lett volna legalább fél sec.
Webber leggyorsabb köre 1,5-el volt jobb, mint Hamiltoné xD
ennyi szólt belõle neked " egyébként nem tudom kedves ixem milyen "nem szokás ilyenért büntetést adni"-rõl beszélsz, mikor ez a hülyeség idén jött be, legalábbis lett ennyire kihangsúlyozva. "
egyébként nem értem mit erölködtök itt angel haverotokkal, meg akartok gyõzni arról hogy Alonso egy csaló szar, aki vezetni sem tud. Ezt ilyen-olyan okoskodással, és egy- két cikkel próbáljátok alátámasztani, szerintetek ez célravezetõ ? Pontosan ti vagytok a gyökerek, hogy annyi eszetek nincs, hogy észrevegyétek, ennek a vitának semmi értelme, akármit írtok Alonsonak fogok szurkolni, és megmarad a véleményem az f1 összes szereplõjérõl. Bírom bennetek, hogy engem akartok hülyére venni mikor, én csak reagálok az irományaitokra. Nem szeretitek Alonsot? Kit érdekel ? Szerintem Button szar, szerinted Imex jó, hát egészségedre, hidd azt... Angel te meg higyj az összeesküvés elméletekben, nyílván ezek az ujságok mindent tudnak, azért írták ezeket a cikkeket...
pilóta építi az autót 1 év alatt vb autónak kell lennie OMG
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
"szépen beszélj már te anyaszomorító. amúgy hogy a vetteles kérdésre válaszoljak, és kijavítsam kedves ixem-et is... vettel simán büntetést kapott volna a rajtjáért, ha hamilton nem elõzi meg így is. egyébként nem tudom kedves ixem milyen "nem szokás ilyenért büntetést adni"-rõl beszélsz, mikor ez a hülyeség idén jött be, legalábbis lett ennyire kihangsúlyozva. "
ezzel kezdted, de te voltál, aki folytattad és nemcsak velem szemben...
"te nagyon beteg ember lehetsz. melyik futam nézése közben sikerült kitalálnod hogy a "bíró" a ferrarit támogatja? mert ahogy én látom, inkább szanaszét szopatják a ferrarit, amikor csak lehet, nemhogy segítenék... és ha már itt tartunk, a red bull-t segítik 2009-óta minden lehetséges módon, fõleg 2010 óta. nevetséges, nemhogy a szárnyuk hajlik, hanem az egész autó olyan mint valami kindertojás játék, hol itt hajlik-hol ott görbül. na és ezt nem sikerült eddig szabálytalannak minõsíteni..."
...
Szóval akkor miért is kéne köszöngetnie Hamiltonnak?
Ha ott Hamilton nincs észnél eldobja az autót, vagy ledarálja Vettelt idegességében amikor kiderült, hogy valaki száraz gumival trükközve elé keveredett az utolsó utáni pillanatban.
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Ma Perezen kívül senki nem érdemelt büntetést. se Vettel, sem Alonso, se Massa, se Button. Vettelnél mégcsak nem is említették a cikázást a rajtnál. Szabályba belefoglalták, hogy rajtnál engedélyezett a többszöri irányváltás.
Button nem szar pilóta és nem amatõr, amiért átment a RB boxán. Elsõsorban a nyalókás ember nem ment ki a Mclarennél, azért zavarodott meg. világbajnok, lágy és észrevehetetlen stílusa van. Mindenki követ el hibákat és Hamilton sem tökéletes a 2010-es szezonban túlságosan nem maradt el Lewistól. Az tény, hogy a végelszámolásban kikapott tõle, de idén ez még változhat. 2-1 egyelõre Hamilton javára...
Massa javára 2-1 úgyszint. rajtolásból 3-0.
Rosberg-Schumacher páros szintén szoros, ma Rosi jobb is volt, de az öreg is nagyot lépett elõre és akciódús futama volt az állás 1-1 kiesés, és 1-1 idõmérõn 3-0 Rosi javára...
ja és a Team Lotus a legjobb eredményét érte el, hisz Kovalainen Perezt és Maldonádot is megverte<#eljen>#eljen>
apple leírtam a logikus gondolataim innentõl kezdve szûnj meg, mert nem én kezdtem a vitát...
Ez tényleg az.
Ne haragudj de tényleg elfogult buta Alonsos vagy aki nem követi az F1-et, HA Te is a tizenéves Massások/Ferrarisok baromságával jössz.
Glock úgy került Hamcsók elé, hogy nem ment ki vizes gumiért amikor megeredt az esõ, ahogy Trulli sem. És, ami miatt megvádolhatatlan Glock, Trulli a csapattársa aki szintén nem volt kint mint ahogy írtam, még nála is lassabb 2 kört ment a futam végéig, az-az Glock még a helyzethez képest gyors is volt.
Nézz csak utána nyugodtan és hasonlítsd össze a köridõket.