FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Utóbbi és a barázdált gumi már nincs de szélárnyék továbbra is hiányzik a F1-bõl.
Minden más szériában van anélkül elõzés sincs.
Azt nem tartom elõzésnek mikor egy Red Bull elõzi a HRT-t..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ez csak a versenypályán történt elõzések vagy a boxba történt(amikor pitelnek és közbe a pályán megelõzik) elõzésekkel együtt van?
Csak nem az elõzési zónákban végrehajtott rendkívül izgalmas kikerülések dobták meg az átlagot?
A cikkíró le is vonja a konzekvenciát: "
Tehát a szabályalkotók új trükkjei - a gyorsan elkopó gumik, a dönthetõ hátsó szárny, a feltámasztott KERS, a dupla diffúzor számûzése - megannyi elvetélt ötlet után végre fényes sikert arattak."
Mert mint tudjuk, javult a statisztika... HALLELUJA!
Örülünk, Vincent..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Régen ha ugy itélte meg a pilota hogy el tud menni akkor beprobálkozott eröböl.
Mert ha látványosabban gyorsabb autó és mégis vonatozik ott nem a szabályokkal és a szélárnyékkal van a baj, hanem azzal, hogy a csapat nem engedi, hogy egy rizikosabb helyzet miatt kiessenek és pénzt veszitsenek, ez a fõ probléma .
Ez ugyan az mint nálunk a fociba,(nb1 és válogatott) ha mindenki megkapja a pénzét bármi is törtéik a pályán akkor nem hajtanak ugy mint mikor azért játszik valaki mert motivált a jó eredményre.
Végre láthatunk elõzéseket és ezek igenis valósak, Msc is képes volt egy ideig tartani Alonsot... Egyébként akit megelõznek, nyugodtan visszapróbálkozhat, nem tudom, hol itt a gond..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://gaborszantai.co.uk/
Körök számában kifejezve meddig is tartott az a látványos csörte..?
engedjétek már meg, hogy legyen saját véleményem.. kösz.
Ez nem versenyzés?
Az elõzési zónában az elöl haladó NEM VERSENYEZHET.
mert: nem használhatja a DRS t, és helyezkedéssel SEM védheti a pozícióját, mert megbüntetik. Szerintem ezzel elveszik az autóversenyzés lényege azzal, hogy a hátul haladó ekkora elõnyt kap.
( hasonló szintû autókról beszélek, nyilván nem Redbull vs HRT )
Mindig volt melegszél, csak az F1 újkori érájában nincs, mert olyan szinten van az autóról lelépõ légáram, hogy nem hogy bár szippant, de nem úgy mint régen, és a hátsó autó leszorítását meg teljesen megbontja.
Régen is kiszolgáltatott volt az akire felértek egy egyenes szakaszon és bebújtak a szélárnyékába, uaz történt mint a DRS-l, ráesett a másikra a melegszélben, és kikerülte...kikerülte.
Ez a jelenkori F1-ben a DRS. egyenlõre nem több.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ne oktass plíz... nem értek vele továbbra sem egyet. ennyi.
így szinte esély sincs védekezni, DRS nélkül, egyszeri irányváltással..
másképpen: nem elõzés van hanem kikerülés.
A másik dolog hogy a DRS-t nem használhatja az akit elöznek, ez is milyen szabály?Ez olyan mintha egy bokszolonak hátrakötnék a kezét mikor meg akarják ütni hogy ne tudjon védekezni.Ez elönytelen helyzetbe hozza eleve az egyik felet.
A gumi is jobb volt a tavalyi szezonba, mert most tényleg nem lehet tudni hogy mennyit bir ki és nincs lényegi különbség a kemény és a lágy között körök szempontjából.
Az hogy egyenes szakaszokra korlátozzák az is ezt az örökséget példázza...egyfelõl. Mert másfelõl meg term. nem kis problémát jelentene kanyarkombinációkban gombokat (vagy pedált) nyomkodni váltással és KERS-l összhangban, valamint lereagálni a megváltozott leszorítást..
Szal szerintem is rendben van, legalábbis annyira mint egy bevezetés és alakulás alatt álló új eszköz.
A gumi....háát legyen igaza, bár én spec jobb szeretem a kiszámíthatóságot a technika sportokban, ezért van az hogy nálam csak elcsúszik az esõs futam, nem vágyok utána.
Szal a guminál is a kiszámíthatóságot szeretem, lévén az autó teljesítésének egy harmadáról van szó...és ahogy írja is 3-4 mp múlik az idõzítésen, ami nálam már veri a lécet.
A KERS viszont lehetne több, ez már nagyon nyilvánvaló kezd lenni szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De örülünk, hogy a statisztika javult, mert lehet elõzni DRS t használva egy lassabb autót aki nem használhatja a szárnyat de legalább csak egyszer válthat irányt..
Ha beszerelték a kerst és a drs-t akkor mindenki ott és akkor használhassa ahol akarja.Végtére is ez a autoverseny krémje pont az lenne a lényege neki hogy a lehetö legtöbb ujjitást és eröt kihozni az autóbol és a leggyorsabban menni, ehhez pedig nem szabadna korlátozni a használatukat.És gyözzön aki jobb alternativát talál.
Ugyan ez vonatkozik a motorokra is, mindent a csucsra járatni azt hadd szoljon.
Régebben sokkal több volt a motor elfüstölés és emiat is izgalmasabb volt a verseny mert senki nem tudta hogy mikor megy szét.Most meg csak akkor megy el a motor ha valami ujitás nem jön össze a csapatnál, ami elég ritka.

"Webber egy montenbájk világbajnok... az is marad..."

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Valenciában csupa csupa rövidke egyenes kivéve a cél egyenes utáni 1. kanyar...
Melbourne-ben se vált be, ezeken a pályákon se várok csodát, ennek ellenére lehet egy jó futam..
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nekem tetszik a DRS KERS kombó. Így van értelme és a XXI. században élünk miért ne használja a pilóta a DRS-t...