FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meghalt egy német motoros a Pannónia Ringen
mostanában egyre több a halálos baleset versenypályákon..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Michelszék komoly hátrányban az idõmérõ elõtt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
2. futamon a 4. helyrõl rajtolhat
szokás szerint a rajtokat mindig elizgulja <#zavart1>#zavart1>
Szerintem második futamon futamgyõzelemre esélyes lehet, gumikopás nem vészes a bmw-nél, rajtja nagyon jó lesz, mivel hátsókerekes.
Csak ne izgulja el.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
0.992 a hátránya az elsõtõl a kvali végén..tegnap még 1,5 mp volt!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
hogy a kiscsapatok is mennek? <#nemtudom>#nemtudom>
Õ eddig csak elsõ meghajtásút vezetett ez meg ugye hátsó teljesen más technikát követel vezetésileg. Ha ezt az eredményt nézzük csak 1.2mp a hátránya olyannal szemben akinek nem ez volt az elsõ 12 köre a bömössel.
4. Tom Coronel 1:40.132
16. Norbi 1:41.313
De amikor a végén a 1,5 másodpercrõl beszél meg hogy õ használt gumikon ment ahhoz képest nem rossz...
A honlapon meg azt írják hogy reggel amikor kipróbálták a gépet minden gombon úgy csodálkoztak mint a CÁpán a moziban😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
kicsit csalodottnak tunik vagy inkabb kevesbe magabiztosnak<#confused>#confused>
http://gaborszantai.co.uk/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
F1 lassan atmegy Asia GP-be😞
1350 Le erõs BMW M10 edzés motor mond valami? na mert az 1500 ccm volt😄
A kormány nemet mondott a megnövekedett rendezési díjakra.
Megosztás Twitteren Megosztás Facebookon Megosztás Google Bookmarkon Kövess minket facebook-on! Megosztás IWIW-en
Törökország 2005 óta látja vendégül a száguldó cirkusz mezõnyét. Az elmúlt években egyre kevesebben látogattak ki a török hétvégére, ami az F1-ben szereplõ csapatfõnökök szerint ez nagyban a gyenge promóciónak tudható be.
Az elmúlt években több lelátót is meg kellett „nyirbálniuk” a szervezõknek, miután nagyon kevesen voltak kíváncsiak a Török Nagydíjra.
A Bernie Ecclestone-nal kötött szerzõdés idén lejár. Bernie az új kontraktusért kétszer annyi pénzt kér. A 26 milliós rendezési díjat erõsen sokkalja a kormány, mely úgy határozott, hogy nem hajlandó fizetni.
A török Haberturk lap úgy fogalmazott, hogy az F1 elköszönt Törökországtól.
óó pedig jó pálya😞 a 8-as kanyart imádom
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
De említeném mondjuk Sainz-l, McRae-vel, ..vagy kétkerekûektõl Capirossi, Hayden.
..nem tudom ki mennyit keres, nem a pénz méri az embert szvsz,...és ez mellett tök mindegy is mivel Alonso itt van Kimi meg a nem.
..és azt kell mondjam, minden elismerésem mellett, mert én alapvetõen csíptem mikor a maga választotta útra lépett, hogy ha nem villant valamit akkor ez nála a lejtõ.
Nem kellene hogy az legyen, de a rally-s pályája ezt mondatja velem, mert akkor azt hittem hogy oké a Kimi (régi Kimi) újra elõjön a rally-ban, ezt szereti igazán, ezt akarja csinálni..
oké, term. hogy nem megy minden hipp-hopp, nem jött be az elsõ éve, akkor nyomom tovább hisz ezt akarom csinálni..
De nem.
..most mást akar csinálni, és ha ezt sem csinálja majd eredményesen, és innen is lelép, az kb. a vége.
Hamilton meg teljesen más eset, õ még mindig alakul mint karakter, mást sem csinált az F1 és a köztudatba kerülésének kezdetéig, mint versenyzett ahol csak lehetett. ...tette amit mondtak.
Nála majd most dõl el mi is lesz. Button-t én is csípem, és ahogy az ilyen olyan reklámfilmeket nézem róluk, tökre nem számít kit csípnek jobban, mert õk ketten jól megvannak.
...bár két teljesen eltérõ habitus, szal választhatóak.
De ott vannak és teszik a dolgukat
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mondjuk nemhiszem 😄
I met God. She's black
Dávid Sándor valami új cikket írt mostanság?
Ez az a kategória amit nem lehet tudatosan, ezt Hamilton esete is bebizonyította. Õ egy élõ reklámfelület amit erre építettek fel és injekcióztak bele a köztudatba, és õ ki is szolgálja a a haknis részeket maximálisan. És még is Buttont többen kedvelik Angliában.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Salo: lassu, keveset mosolyog
Mika: gyors, sokat mosolyog
Kimi: gyors, keveset mosolyog <- perfect Iceman
Heikki: lassu, sokat mosolyog
Nico: gyors, nem eleg finn
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Robert, még csak 10 hét telt el a baleseted óta – hogy érzed magad?
Robert Kubica: „Most már kezdem sokkal jobban érezni magam. A felépülésem jó irányba halad: az erõm és a testsúlyom napról napra nõ, így nagyon hamarosan elhagyhatom a Santa Corona kórházat.”
Pontosan mikor?
RK: „Még nincs pontos dátum, de remélem, hogy ez a következõ tíz napban megtörténik.”
A kezed sérülésére vonatkozóan, milyen most a mozgathatósága?
RK: „Korlátozott, de ilyen helyzetben ez teljesen normális, mivel a mozdíthatatlanság hosszú idõszaka miatt a kapcsolódó karizmok még mindig nagyon gyengék. A dolgok napról napra határozottan javulnak.”
Mesélnél egy kicsit a rehabilitációs programodról?
RK: „Amint elhagyom a kórházat, a monacói otthonom felé veszem az irányt egy kis pihenésre, majd Dr. Ceccarellihez megyek Olaszországba, ahol kezdetét veszi egy komoly rehabilitációs program, és egy elõkészítõ, könnyû edzési program.”
Hihetetlen a rajongók reakciója – miként segített ez a felépülésedben?
RK: „Be kell, hogy valljam, hogy elementáris volt, és igen, sokat segített. Valójában nem tudtam felfogni, hogy ennyire rengeteg szurkoló támogat engem. Ez nagyon hízelgõ rám nézve, és megígérem nekik, hogy amikor visszatérek, abszolút mindent bele fogok adni.”
Rendszeres kapcsolatban maradtál a csapattal azóta, hogy távol vagy?
RK: „Igen, természetesen. Különösen a szezonkezdet óta folyamatosan érintkezésben vagyok a mérnökeimmel azzal kapcsolatban, hogy hogyan haladnak a versenyhétvégéken. Elküldik a versenybeszámolókat, így képben maradok, és mindenrõl informálva vagyok, mintha csak ott lennék a pályákon. Eric Boullierrel is folyamatosan kapcsolatban állok, akit az általános kondíciómról tájékoztatok.”
Idén eddig minden versenyt láttál, mi a véleményed az új szezonról és az LRGP eddigi teljesítményérõl?
RK: „Igen, néztem õket, és kétség sem fér hozzá, hogy erõs volt a szezonkezdet. Az autóban rejlõ lehetõségek, amelyeket már a februári valenciai teszten én is észrevettem, úgy tûnik, bebizonyosodtak. Mint általában, most már az a fontos, hogy az enstone-i fejlesztési munkálatok folytatódjanak ezen teljesítményszint fenntartása érdekében. A srácok remek munkát végeztek ezzel az autóval, és biztos vagyok abban, hogy a fejlõdés folytatódni fog.”
Végezetül, milyen üzenetet szeretnél eljuttatni a Formula–1-es világban lévõ szurkolóidnak?
RK: „Nos, csak élvezzék az F1-es show-t, még ha én nem is vagyok ott jelenleg. Részemrõl, megpróbálom felhasználni a nehéz tapasztalataimat, hogy olyan erõsen térjek vissza, amennyire csak tudok.”
Motorsportal
a dallarákat meg oválokra tervezték azért kell a böszme nagy szárny utcai meg road pályákra. de még így sincs akkora tapadásuk.
F1-nek meg nem bohóckodni kellene ezekkel a szarokkal, hanem vissza a gyökerekhez.
Lassan a pilótáknak nem is az útra kel figyelniük, hanem zongorázni a kormány gombjain.
volt a ferkonál még a sumák idõkben egy olyan kitalálás, hogy a sisak belsõ plexijére kivetítiti az ideális ívet. Lehet lassan ez fog kelleni 😊))
Burdéj visszament az USA-ba és dallarába ûlt.
LB-ben 3x nyert lolákkal..azt mondta ezeknek az autóknak a böszme nagy szárnyakkal sincs olyan tapadása mint volt a lolának ugyanott 😉
sry
mikor kitalálták az FIA bohócai, hogy csökkenteni kell a sebességet az elõzéseket nehézzé tenni, akkor álltak elõ a barátdált gumival, a diffúzor mostani bevezetésével és egy aero elmmel. Ezzel a kanyarokban az autó stabailitását akarták csökkenteni ergo ne akkora gázzal menjenek ott is és az elõzéseknél ne legyen klasszikus szélárnyék, hanem ahogy a rajzon is van piszkos levegõ legyen.
Ha ezt a piszkos levegõt megszüntetnék újra a régi lenne akkor nem kel kers meg hátsó szárnyal való bohóckodás meg elõzési zóna.
szerintem már ezen röhögnek más bajnokságok pilótái, hogy megszabják ettõl-eddig elõzhetsz.