FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Tudtok segíteni?
Így elõre is hálás köszönet!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A medve nem játék.
A medve nem játék.
1994. május 2-i Nemzeti Sportból:
Címlap, hatalmas betûkkel:
Rettenetes!
Senna nyilatkozata ápr. 30-n este
Jó helyrõl indulok, de szörnyû volt a szombati nap, nagyon furcsa baleset történt Ratzenbergerrel. Az autók nem elég stabilak a kanyarokban, azt hiszem, hogy az összes pilóta szenved emiatt. Az en autóm is olyan, mint a többi, nagyon nehéz vezetni. Nem mondhatom, hogy nagyon nyugodt lennék...
A verseny:
A rajttól Senna jött el a legjobban, majd Schumacher. Valamivel hátrébb J.J. Lehto
14:14 Ayrton Senna autója közel 300 km/h-s sebességgel betonfalnak ütközik.
14:15 Helyszínre jönnek az elsõ mentõcsapatok. A pilótát nehezen tudjak kiszedni. Elsõsegélynyújtás az aszfalton történik. Senna korul pillanatok alatt hatalmas vértócsa keletkezik, miközben az orvosok szívmasszázzsal élesztik újra.
14:34 Mentõhelikopter Sennával a fedélzeten, felszáll.
14:45 A helikopter a bolognai Maggiore kórház leszallópályáján landol.
15:32 Elsõ sajtókonferencia, amelyen Maria Teresa Fiandri, a kórház szóvívõje bejelenti: a versenyzõ nem tért magához, állapota válságos. Légzési nehézségei vannak, rengeteg vert veszített. A legnagyobb baj azonban a többszörös homlok-, illetve koponyaalapitöres, amelyeknek következtében agyvérzés, illetve agyödéma lépett fel, Senna agya visszafordíthatatlan károsodást szenvedett.
16:15 A kórházba érkezik Senna testvére es apja
16:28 Második sajtókonferencia, amelyen a doktornõ bejelenti, hogy gégemetszést hajtottak végre, azért, hogy könnyítsék a légzést, óvjak az agyat a további károsodástól. De cáfolja a hírt, hogy a közeli idegklinikára át akarjak szállítani. Baldori professzor megerõsíti: nem sebészeti, hanem idegsebészeti problémával állnak szembe, ám Senna nincs mûthetõ állapotban.
18:05 Fiandri doktornõ bejelenti azt a hírt, amit soha, senki sem akart meghallani: Ayrton Senna agymûködése leállt, bekövetkezett az agyhalál, a háromszoros világbajnok mélykómában van. Egy kérdésre válaszolva elmondja, hogy a pilótát életben tartó gépeket az olasz törvények értelmében csak a család beleegyezésével kapcsolhatják ki.
18:40 Senna szíve leállt, a versenyzõ négy óra haláltusa után meghalt.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://gaborszantai.co.uk/
6 formula autó állt rajthoz..1 bemozdult 1 lefulladt..maradtak 4-en versenyben :p
sok mindent elsõre én sem látam rajta, de meg lehet nézni a motorborítás hátsó részét pl
!Forza Ferrari!
11 éves voltam akkor :p
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
86-ig kevés futamot adott az MTV: osztrák, monaco szinte mindig lement, néha német, a brit és az olasz nagydíj is állandóan képernyõn volt, aztán volt, hogy csak összefoglalót adott le a TS.
Tengerentúliból 1x 2x a kanadai és a mexikói lett közvetítve. Az egyiket ingyen kaptuk, a másikat hozzánk vágták. A Phillip Morris segítségével pedig egyre többet kezdett az MTV leadni. (Mexikóba ennek ellenére csak a 90-es évektõl tudtak eljutni élõben közvetíteni!) De azért nem bírtak teljes évadokat végigvinni. Még 86 után, azután, hogy lett magyar nagydíj SEM adták le a teljes 87-88-89-es szezont. 1990 után ezt az ember kb. leszarta, mert az Eurosport még a pénteki szabadedzést is közvetítette. 😊 Ahogy megvolt a rendszerváltozás lett pénz, és 16-ból 14-et biztosan leadtak, ált. élõben, kivétel a japán és ausztrál nagydíj, melyek többnyire felvételrõl mentek. (Kivétel 1990, mert ott dõlt el a VB, de azt pl. elaludtam és csak a teletexten olvastam mi lett a vége. 😄) Aztán ugye jött az RTL 2002(?)-tõl, és érdekesen értelmezve kezdett F1-et közvetíteni.
A medve nem játék.
Win 7-hez nem tudtok hasonló gadgetet vagy akár külön programot?
így nézett ki:
A jelentések szerint Nicolas jól van. "

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az MTV nél is van pénz dögivel VB-t is õk adták és szerintem már rég fáj a foguk az F1-re is ha akarják simán versenybe tudnak szállni az RTL Klubbal.
Mondjuk én a SPORT tv-n is szívesen nézném pénzük nekik is van gondoljunk csak arra, hogy a focis jogokért akkora összeget tettek le, hogy mindenki csak nézett és nem volt senki aki felüllicitálta volna, viszont ott nagyon nem a technikai sportok irányába van eltolódva a vezetés.
Palik is "átment" az RTLhez MTVtõl...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az F1 valószínûleg ilyen de lehet, hogy ennek az lesz az eredménye, hogy nem lesz F1 közvetítés nálunk. Mondjuk a színvonalt tekintve ez nem is baj. Viszont az RTL KLUB közvetítési joga lejár év végén és lehet, hogy visszakerül az F1 az MTV-re ami még lehet jó is lesz. Én nem bánnám elég volt már Gyulából.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A medve nem játék.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu