FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
BattleTag: kabel15#2672

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A hétvégén Ecclestone még azt magyarázta, hogy az Európai Bizottság megakadályozná Murdoch belépését. „Biztos vagyok abban, hogy az Európai Bizottság nem engedné meg, mert úgy egyeztünk meg velük, hogy az F1 szabad mûsorszórással fog maradni a televízióban” – mondta Ecclestone a The Independentnek.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://gaborszantai.co.uk/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A legenda keves a vilagbajnoksag megnyeresehez.
http://car-tarsak.blogspot.com/2011/05/szingapuri-formula-1-es-palya-singapore.html
www.car-tarsak.blogspot.com
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
motor hangok!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az F1 legnagyobb rajtbalesetei
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Tudtok segíteni?
Így elõre is hálás köszönet!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
1994. május 2-i Nemzeti Sportból:
Címlap, hatalmas betûkkel:
Rettenetes!
Senna nyilatkozata ápr. 30-n este
Jó helyrõl indulok, de szörnyû volt a szombati nap, nagyon furcsa baleset történt Ratzenbergerrel. Az autók nem elég stabilak a kanyarokban, azt hiszem, hogy az összes pilóta szenved emiatt. Az en autóm is olyan, mint a többi, nagyon nehéz vezetni. Nem mondhatom, hogy nagyon nyugodt lennék...
A verseny:
A rajttól Senna jött el a legjobban, majd Schumacher. Valamivel hátrébb J.J. Lehto
14:14 Ayrton Senna autója közel 300 km/h-s sebességgel betonfalnak ütközik.
14:15 Helyszínre jönnek az elsõ mentõcsapatok. A pilótát nehezen tudjak kiszedni. Elsõsegélynyújtás az aszfalton történik. Senna korul pillanatok alatt hatalmas vértócsa keletkezik, miközben az orvosok szívmasszázzsal élesztik újra.
14:34 Mentõhelikopter Sennával a fedélzeten, felszáll.
14:45 A helikopter a bolognai Maggiore kórház leszallópályáján landol.
15:32 Elsõ sajtókonferencia, amelyen Maria Teresa Fiandri, a kórház szóvívõje bejelenti: a versenyzõ nem tért magához, állapota válságos. Légzési nehézségei vannak, rengeteg vert veszített. A legnagyobb baj azonban a többszörös homlok-, illetve koponyaalapitöres, amelyeknek következtében agyvérzés, illetve agyödéma lépett fel, Senna agya visszafordíthatatlan károsodást szenvedett.
16:15 A kórházba érkezik Senna testvére es apja
16:28 Második sajtókonferencia, amelyen a doktornõ bejelenti, hogy gégemetszést hajtottak végre, azért, hogy könnyítsék a légzést, óvjak az agyat a további károsodástól. De cáfolja a hírt, hogy a közeli idegklinikára át akarjak szállítani. Baldori professzor megerõsíti: nem sebészeti, hanem idegsebészeti problémával állnak szembe, ám Senna nincs mûthetõ állapotban.
18:05 Fiandri doktornõ bejelenti azt a hírt, amit soha, senki sem akart meghallani: Ayrton Senna agymûködése leállt, bekövetkezett az agyhalál, a háromszoros világbajnok mélykómában van. Egy kérdésre válaszolva elmondja, hogy a pilótát életben tartó gépeket az olasz törvények értelmében csak a család beleegyezésével kapcsolhatják ki.
18:40 Senna szíve leállt, a versenyzõ négy óra haláltusa után meghalt.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
6 formula autó állt rajthoz..1 bemozdult 1 lefulladt..maradtak 4-en versenyben :p
sok mindent elsõre én sem látam rajta, de meg lehet nézni a motorborítás hátsó részét pl
!Forza Ferrari!
11 éves voltam akkor :p