FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Itt nincsenek olyan szippantós kocsik mint Koreába?
Mert eddig csak a söprõt láttam csak.😄😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
mint a hóviharban
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Vizsgalat a verseny utan. 😄DDDD Igy nyert button es hamilton versenyt, csalasokkal meg segitseggel.
1996 Monaco (4-en értek célba)
1998 Silverstone
1998 Spa
1999 Nürburgring
2000 Hockenheim
2001 Malaysia
2003 Brazília (ott mondjuk rengeteg vízátfolyás volt)
2006 Hungaroring
2007 Fuji
2008 Monaco, Brazília vagy akár a Spai futam utolsó 3 köre)
2009 Malaysia (bár azt is lefújták már ott is SC volt)
2009 Kínát se fújták le
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Visca El Barça!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.