FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
A medve nem játék.
Alesit kihagytuk, 1. gyõzelme idején volt ez, még meg is van nekem ez a kanadai futam
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Egyébként nem akarom letagadni Vettel eddigi érdemeit, de tény, hogy támadások tekintetében eddig sokkal hatékonyabb Alonso és Hamilton, talán ezen a téren is bizonyítani kellene.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Másrészt én csak arra próbáltam kilyukadni, hogy nem csak a Ferraris szerelõkön múlott Massa 5. helye.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vettel jó pilóta, csak annyira látványosan nem akarja már a Red Bull, hogy igazán versenyezzen... 80 ponttal vezet, most nem tök8, hogy mennyit kockáztat? Nem üldögélni kéne, ha annyira akarja a 4. helyet, hanem tenni érte. Egyébként is nála már tökmindegy, melyik helyen ér célba, egyszerûen akkora az elõnye, hogy senki nem fogja megszorongatni se év végéig.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Per Aspera Ad Inferi.
http://gaborszantai.co.uk/
😊
Poén volt mikor a 2 német pont ugyanott csúszott meg, tuti volt bennük egy + akarat a közönség elõtt, ezért nem ment úgy nekik.
Buemi elég sportszerûtlen volt a Heidfeldes esetnél
ezt nem említették
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Példát vehetne róla ron dennis.