182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#129959 Erről a south park azon része jut eszembe amelyik a faceebook-ról szólt. Amúgy ez a Hamilton még mindig egy gyerek. -
#129958 Nem F1 hanem más autósportok versenyzői lazábbak és hitelesebbek. Egymással szoktak beszélgetni, üzengetni és a követőik ezeket olvassák. Sokan olyan dolgokat észrevesznek hogy twitterről hamarabb megy ki az üzenet ezért azt használják FB helyett meg ilyenek (na az ilyet én leszarom). Kinek a pap kinek a papné ez a kérdés is :). -
#129957 Azt hiszem ezután se lesz népszerűbb, főleg német autóban :) -
#129956 Én is egyszer felraktam magam, hogy az összes f1-es csapatot / pilótát kövessem ,de egyszerűen nem láttam át a dolgokat, meg nem tudtam eldönteni hogy melyik a kamu melyik az igazi, hagytam is a picsbe :D -
IXEMGabeo #129955 OFF: én fent vagyok twitteren, de sztem elég szar uncsi oldal csak üzenetek vannak kint a közös falon azt szevasz, 1-2 hír miatt tartom csak...sosem rajongtam a közösségi oldalakért -
#129954 Kicsit szét van esve a srác Oo -
IXEMGabeo #129953 -
#129952 Ahány angollal, vagy Angliában élővel beszéltem, mind Buttont szereti, Hamiltont nem tartják hitelesnek emberként. -
#129951 És még Martin Luther King Jr-t is idézett Hamilton.
Biztos, ami biztos. -
#129950 Megnéztem és nekem se tartozik a követőm közé Button -
IXEMGabeo #129949 újabb twitter balhé...
nem is tudom mit mondjak erre... -
IXEMGabeo #129948 nagyon tud kémkedni a kis csokigyolyó:) -
Stockbauer33 #129947 2001 :).Jó régen volt.Pont a napokba gondoltamrá h régen mennyi meg milyen balesetek voltak.Schumi is esett párat
Off
Simoncelli R.I.P.Az egyik kedvencem volt és biztos vagyok benne h idén már Lorenzoval meccselnének.Viszont a Doctor se felejtett el versenyezni csak beszopodott a Ducati-nál.Hála isten vissza megy a Yamaha-hoz.Biaggi ma ismét nagyvolt -
IXEMGabeo #129946 ezt a 2001-es esetet miért tetted be? mi köze van ennek az eseményekhez? -
#129945 Na meg néztem most az M2-őn a futamot, nem olvastam el egésznap a kommenteket, nekem bejött ez a futam nagyon. Mezei hozta a formáját:
sc bejött
cél egyenesbe Perez támadta Rait, 1. kanyarba viszont ki csúszott Perez
Mezei :" AZ élen nem történt változás, Rai előzött eggyet"
----
Gro megint hozta a formáját, csóró webber
----
Szegény Perez...kár érte.
------
Massa dobogó omg
--------
Sumi szépet jött, reméltem hogy 10. körüli meg lesz, sajnos Riccardiot nem tudta meg enni, így is jó volt.
De legnagyobb hős az Kobayashi!!!! Kibaszottul örülök neki, és az a tömeg őrjöngése !!!
Japánul mikor beszélt a közönséghez a genyák bevágtak egy reklámot, röhej ez a média ipar...ÉS 1 hét múlva újra futam háá! -
#129944 Igen, mindenki a bulvár részével foglalkozik a dolgoknak mint te...istenem...-.-" hihetetlen, hogy ilyen emberek életképesek. -
#129943 +ak
Egyébként van valakinek valami infója, hogy a Ferrari megvált ettől a csapattagtól aki randalírozott? -
#129942 Ez lemaradt:
-
#129941 Azért szurkolok, hogy izgalmas legyenek a versenyek. -
#129940 Te amúgy szurkolsz is valakinek vagy csak köpködni jársz a topikba? -
#129939 Halálos baleset árnyékolja be Schumacher sikerét
Rossi összeroppant, a versenyzést is befejezné -
#129937 Egyébként majdnem elaludtam a verseny közben reggel. -
#129936 Pont a túlzott egója a veszte. -
#129935 Bár Alonso egy egoista pöts, de jelenleg őt látom a legjobb, legösszetettebb autóversenyzőnek az F1 ben:) -
#129934 A hülye szemét köcsög hogy ilyet mert mondani... ejjjj de egy rossz csúnya gonosz ember :DDDDDDD -
#129933 Igényes sportemberhez való viselkedés.
pfejj -
IXEMGabeo #129932 nem csak Kimi alkesz a mezőnyben:D
Amúgy visszatérve Alonso kiakadása Raikkonenre semmiség kb ezt lesd meg
:D:D:D -
#129931 én is legurítanék pár whiskyt, bár én azért mert jó, nem bánatomban :D.
fizethetne is pár kört...pénze van rá :P -
IXEMGabeo #129930 "Webber a Sky Sportnak nyilatkozta verseny után, hogy most le kell guritania par pohar whisky-t"
DDD -
#129929 Sajnálom hogy pont akkor megy el amikor Ogier nem S2000el fog menni. Citroen is nagy frász, tavaly mondtam hogy végleg nem nézek WRCt többet. Loeb meg a látványtalan de gyors versenyző típus, ami rally fanoknál nem előny :). Ezért is halott a WRC, meg persze az FIA miatt :). De persze az eredményei magáért beszélnek. -
IXEMGabeo #129928 zsinorban 9 vb cím nem gyenge. Amig élne ez az ember addig sztem senki nem verné el:D -
#129927 hatalmas respect Loeb-nek,de azért jó lesz jövőre úgy nézni az első fordulót,hogy még nem tudjuk előre ki lesz a világbajnok... -
Stockbauer33 #129926 Schumi,Leob Rossi -
#129925 Ez az ember nem e világi az biztos. Elképesztő mit értek el a navigátorával. -
IXEMGabeo #129924 mekkora duma Webbertől:D:D:D rajtoljon külön egyet ASADsd -
IXEMGabeo #129923 tudom, de csak 2x mentek itt...
Igen Ricciardo jól ment egész hétvégén jobban, mint Vergne -
IXEMGabeo #129922 Webber el tudom képzelni milyen arcot vágott miután megtudta, hogy Grosjean ő rá is lecsapott:D
Tudtam h lesz balhé a rajtnál a franciának nem szabad előlről rajtolnia:D -
#129921 Azt mondta nem érdekli mit mondanak a többiek. Egyszóval mindenkit leszar :D
Jól is gondolja, csak magával kell foglalkozni. -
#129920 Ricciardo jól ment, és ő is újonc volt.
Di Resta már tavaly is ment itt és Perez is. -
IXEMGabeo #129919 Alonso elég szánalmas egyébként, hogy egy szimpla versenybalesetnél odaszólt Raikkonennek mégis, hogy képzeli ezt. Remélem a finn nem zavartatja magát