182115
  • Pluskast
    Erről a south park azon része jut eszembe amelyik a faceebook-ról szólt. Amúgy ez a Hamilton még mindig egy gyerek.
  • Ulvar
    Nem F1 hanem más autósportok versenyzői lazábbak és hitelesebbek. Egymással szoktak beszélgetni, üzengetni és a követőik ezeket olvassák. Sokan olyan dolgokat észrevesznek hogy twitterről hamarabb megy ki az üzenet ezért azt használják FB helyett meg ilyenek (na az ilyet én leszarom). Kinek a pap kinek a papné ez a kérdés is :).
  • Minstrel
    Azt hiszem ezután se lesz népszerűbb, főleg német autóban :)
  • Master91
    Én is egyszer felraktam magam, hogy az összes f1-es csapatot / pilótát kövessem ,de egyszerűen nem láttam át a dolgokat, meg nem tudtam eldönteni hogy melyik a kamu melyik az igazi, hagytam is a picsbe :D
  • IXEMGabeo
    OFF: én fent vagyok twitteren, de sztem elég szar uncsi oldal csak üzenetek vannak kint a közös falon azt szevasz, 1-2 hír miatt tartom csak...sosem rajongtam a közösségi oldalakért
  • Master91
    Kicsit szét van esve a srác Oo
  • IXEMGabeo
  • Lteebee
    Ahány angollal, vagy Angliában élővel beszéltem, mind Buttont szereti, Hamiltont nem tartják hitelesnek emberként.
  • Lteebee
    És még Martin Luther King Jr-t is idézett Hamilton.
    Biztos, ami biztos.
  • Minstrel
    Megnéztem és nekem se tartozik a követőm közé Button
  • IXEMGabeo
    újabb twitter balhé...

nem is tudom mit mondjak erre...
  • IXEMGabeo
    nagyon tud kémkedni a kis csokigyolyó:)
  • Stockbauer33 #129947
    2001 :).Jó régen volt.Pont a napokba gondoltamrá h régen mennyi meg milyen balesetek voltak.Schumi is esett párat

Off

Simoncelli R.I.P.Az egyik kedvencem volt és biztos vagyok benne h idén már Lorenzoval meccselnének.Viszont a Doctor se felejtett el versenyezni csak beszopodott a Ducati-nál.Hála isten vissza megy a Yamaha-hoz.Biaggi ma ismét nagyvolt
  • IXEMGabeo
    ezt a 2001-es esetet miért tetted be? mi köze van ennek az eseményekhez?
  • Master91
    Na meg néztem most az M2-őn a futamot, nem olvastam el egésznap a kommenteket, nekem bejött ez a futam nagyon. Mezei hozta a formáját:

sc bejött
    cél egyenesbe Perez támadta Rait, 1. kanyarba viszont ki csúszott Perez
    Mezei :" AZ élen nem történt változás, Rai előzött eggyet"

----
    Gro megint hozta a formáját, csóró webber
    ----

Szegény Perez...kár érte.

------
    Massa dobogó omg

--------

Sumi szépet jött, reméltem hogy 10. körüli meg lesz, sajnos Riccardiot nem tudta meg enni, így is jó volt.

De legnagyobb hős az Kobayashi!!!! Kibaszottul örülök neki, és az a tömeg őrjöngése !!!

Japánul mikor beszélt a közönséghez a genyák bevágtak egy reklámot, röhej ez a média ipar...ÉS 1 hét múlva újra futam háá!
  • Ulvar
    Igen, mindenki a bulvár részével foglalkozik a dolgoknak mint te...istenem...-.-" hihetetlen, hogy ilyen emberek életképesek.
  • pedobear
    +ak

Egyébként van valakinek valami infója, hogy a Ferrari megvált ettől a csapattagtól aki randalírozott?
  • pedobear
    Ez lemaradt:

• pedobear
    Azért szurkolok, hogy izgalmas legyenek a versenyek.
  • desigo
    Te amúgy szurkolsz is valakinek vagy csak köpködni jársz a topikba?
  • pedobear
    Halálos baleset árnyékolja be Schumacher sikerét

Rossi összeroppant, a versenyzést is befejezné
  • pedobear
    Egyébként majdnem elaludtam a verseny közben reggel.
  • Kit--Kat
    Pont a túlzott egója a veszte.
  • Count Adyn
    Bár Alonso egy egoista pöts, de jelenleg őt látom a legjobb, legösszetettebb autóversenyzőnek az F1 ben:)
  • Ulvar
    A hülye szemét köcsög hogy ilyet mert mondani... ejjjj de egy rossz csúnya gonosz ember :DDDDDDD
  • desigo
    Igényes sportemberhez való viselkedés.
    pfejj
  • IXEMGabeo
    nem csak Kimi alkesz a mezőnyben:D

Amúgy visszatérve Alonso kiakadása Raikkonenre semmiség kb ezt lesd meg

:D:D:D
  • Ulvar
    én is legurítanék pár whiskyt, bár én azért mert jó, nem bánatomban :D.

fizethetne is pár kört...pénze van rá :P
  • IXEMGabeo
    "Webber a Sky Sportnak nyilatkozta verseny után, hogy most le kell guritania par pohar whisky-t"

DDD
  • Ulvar
    Sajnálom hogy pont akkor megy el amikor Ogier nem S2000el fog menni. Citroen is nagy frász, tavaly mondtam hogy végleg nem nézek WRCt többet. Loeb meg a látványtalan de gyors versenyző típus, ami rally fanoknál nem előny :). Ezért is halott a WRC, meg persze az FIA miatt :). De persze az eredményei magáért beszélnek.
  • IXEMGabeo
    zsinorban 9 vb cím nem gyenge. Amig élne ez az ember addig sztem senki nem verné el:D
  • bakkerman
    hatalmas respect Loeb-nek,de azért jó lesz jövőre úgy nézni az első fordulót,hogy még nem tudjuk előre ki lesz a világbajnok...
  • Stockbauer33 #129926
    Schumi,Leob Rossi
  • Totti5
    Ez az ember nem e világi az biztos. Elképesztő mit értek el a navigátorával.
  • IXEMGabeo
    mekkora duma Webbertől:D:D:D rajtoljon külön egyet ASADsd
  • IXEMGabeo
    tudom, de csak 2x mentek itt...

Igen Ricciardo jól ment egész hétvégén jobban, mint Vergne
  • IXEMGabeo
    Webber el tudom képzelni milyen arcot vágott miután megtudta, hogy Grosjean ő rá is lecsapott:D

Tudtam h lesz balhé a rajtnál a franciának nem szabad előlről rajtolnia:D
  • Norbi1990
    Azt mondta nem érdekli mit mondanak a többiek. Egyszóval mindenkit leszar :D
    Jól is gondolja, csak magával kell foglalkozni.
  • Norbi1990
    Ricciardo jól ment, és ő is újonc volt.
    Di Resta már tavaly is ment itt és Perez is.
  • IXEMGabeo
    Alonso elég szánalmas egyébként, hogy egy szimpla versenybalesetnél odaszólt Raikkonennek mégis, hogy képzeli ezt. Remélem a finn nem zavartatja magát