182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#130001 Áhá, köszi. Massa kiállását nem is láttam, az megvolt, hogy második helyen megy, de azt hittem még nem volt kint, aztán amikor mutatták, hogy ki hányszor cserélt kereket, meg mire, akkor kicsit elszomorodtam. -
#130000 Hirtelen megjavult a kocsija (ő nyilatkozta), + Kimi box kiállása 2 másodperccel lassabb volt. De ezen nem múlt semmi, valahol a pályán letudta volna Kimi enélkül is. -
#129999 Akkor addig is tanulok ZH-ra tovább :) -
IXEMGabeo #129998 ja, írok majd -
#129997 Ma este game édesapppa?:D -
IXEMGabeo #129996 Koba és Button beragadtak Ricciardo mögé, ha jól emlékszem másfél körre...
Én azt nem értettem Hamilton miképp előzte vissza Perezt a box után, mert a Mclaren boxmunka megint baszakodott aztán még Raikkonent is elkapta pedig szenvedett... -
#129995 Azt amúgy hogy csinálta? Speed tv-n kb hat körönként volt reklám, és volt, hogy két körre eltűntek, így elég sokmindenről lemaradtam. Pedig az elején még tök jónak tűnt a közvetítés, de egy kalap trágya, szánalmas. -
IXEMGabeo #129994 akkor meg? igazam volt és kész a Ferrari látszólag Barcelona óta élautóval rendelkezik. Még itt is hisz Massa, ha Vettelt nem is, de a Saubereket és a Mclareneket meg tudta előzni... -
IXEMGabeo #129993 beállításokkal csúnyán szenvedett futamokon keresztül egyébként ott lenne...
meghát a csapat munka is nevetséges volt idén box meg egyéb dolgok... -
#129992 Igazából Alonso próbálta meg továbbra is sajnáltatni magát, amit Pat Fry és Domenicali cáfolt is, ugyanis folymata jönnek az új elem a Ferrarira is. Ha megfigyeled az év nagy részében mindig mondta, hogy mennyire rossz az autó és le vannak maradva a többiektől. Aztán, ha összejött egy győzelem ő volt a király.
Erre egy jó példa, ahogy leoltotta most Massa eredményét, hogy csak azért lett 2. mert a jobb autóban ülő pilóták hibáztak. Hülyén is nézne ki, ha ha 2. számú reménytelen Massa önerőből lenne 2. az állítólagos szar 6 futam óta nem fejlesztett autóval, pedig most többé-kevésbé így volt, a 2. legjobb tempó az övé volt az egész futamon. -
#129991 Buttonnek sajnos egy időbe nagyon nem volt az autó a keze alatt. Ez okozta a vesztét :( -
vass17 #129990 Tény, hogy a Red Bull sem volt az élmezőnyben, de úgy tűnik (sajnos), hogy megint visszaáll a tavalyi helyzet. És igen, Vettel is kihozta belőle a maximumot, ezt el kell ismerni.
Akik viszont sokkal többet is kihozhattak volna az idei autóból, azok a Mclarenesek. Nem is értem, miért tartanak ott ahol, mikor szinte egész évben versenyképes autójuk volt... -
#129989 -
#129988 Ezen a szinten azért nincsenek olyanok akik mondjuk kitwittelik a telemetriájukat, oh wait :D -
#129987 Naná, ez a Ferrari. -
#129986 Még szélcsatornát is cserélnek, mert a FEJLESZTÉSEK az utóbbi versenyeken nem úgy működtek, mint a Ferrari saját szélcsatornájában. :) -
IXEMGabeo #129985 akkor hazudtak...egész évben megtévesztik a médiát... -
#129984 Ellépnek, amint nincs generátorhiba :) -
#129983 "a Ferrari pedig nem fejleszt hetek óta": Végül is csak tök új elemeket vittek Japánba szárnyhoz, és szinte minden pályára visznek valami aero csomagot. -
IXEMGabeo #129982 Red Bull se volt élautó idén. Most a nyári szünet óta léptek el picit, a Ferrari pedig nem fejleszt hetek óta ez rendben van. Csak én a nyári szünet előtti helyzetet vázoltam fel. Nem volt az a Ferrari olyan rossz és most sem az, Massa teljesítménye is látványosan feljavult... -
#129981 :DDDDDDDDDDd
Ja semmivel sem :DDD -
vass17 #129980 Semmivel sem jobb, mint pl. a Lotus. Az egyéni vb állása nagyrészt Alonsonak köszönhető, mivel konstans formát hozott (a 2 balesetet leszámítva) és mindig jó helyen hozta be az autót. Igen, ezt is tükrözik az időmérők, ahol esélye sincs a Ferrarinak és igen, ez látszik az esőben is, ahol ugyebár nem sokat számít az autó.
Szerintem az sem véletlen, hogy Alo az első körökben általában lassabb, mint az élmezőny és idővel gyorsul be. Nagyon gyakran megfigyelhető, gyanítom, hogy tudatos, a gumik optimális felhasználása miatt... -
#129979 Jajj, de irányított kérdés. -
G_ArchAngel #129978 "Azután, hogy 2x nullázott nem a saját hibájából szerencsésnek nem mondanám."
Grosjean-ra emlekszem, de mi volt a masik eset, amikor nem a sajat figyelmetlensege miatt nullazott? -
#129977 Elég megnézni az utóbbi két versenyen mennyi a lemaradása a Mclarenhez képest. A Red Bull pedig olyan mint tavaly innentől szerintem oda is lehetne adni Vettelnek a vb-t ezt már innen simán behúzzák 5 verseny van mindet magabiztosan nyerni fogja és baromi unalmas lesz innentől de ne legyen igazam, viszont én ezt várom. -
#129976 Nekem is ugyanez a véleményem elég megnézni mennyi pole-ja van a Ferrarinak. Messze nem az övék a legjobb autó. Az, hogy most mégis Alonso vezeti a tabellát sokban köszönheti a pirellinek a keresztbeverések miatt. Azután, hogy 2x nullázott nem a saját hibájából szerencsésnek nem mondanám. -
G_ArchAngel #129975 Mennyire ismeritek a venezuelai helyzetet azontul, amit a nyugati - amerikai befolyas alatt allo - sajto elenk tar? -
#129974 x'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ÁÁHÁHÁHÁHÁÁHÁÁÁ
naa ezen felsírtam xDDD -
IXEMGabeo #129973 Éljen a demokrácia:D:D:DDD -
ShaiHulud #129972 eleg gaz ha van aki csak azert nezte a visszaterese ota a forma1t mert ott van msc :D -
G_ArchAngel #129971 -
Stockbauer33 #129970 Más hozzáállás kell a Ferrarinál
Részemről az eddigi legizgalmasabb évadvége lesz.Nagyon szorítok Alonso-nak -
#129969 Szerintem az adatok, köridők nem indokolják, hogy jónak nevezzük az idei Ferrarikat.
Az, hogy vizes pályán, meg a gyorsabbak kiesésével előbbre kerül, futamot nyer egy csapat, az szerintem nem az autónak köszönhető. -
IXEMGabeo #129968 ne szórakozz, a kommentelők nem vették észre, hogy Barcelona óta körülbelül úgy a nyári szünetig a Ferrari majdhogynem élcsapattá lépett elő? teljesen mind1, hogy a gumik miatt az év eleji 2-3 futamos "szenvedésük" a múltté...
Nekem csak a kommentelők piszkálták a csőröm, mert ugyanakkor az idén gyengébb Red Bullal egyáltalán nem volt rossz a Vettel-Webber páros. Volt 1-2 peches balesete + genetárhiba Sebnél, Alonsot 2x kilökték így tulképpen most vannak egálban. Ilyen alapon ez a 2 versenyző tekintendő a legjobbnak. Az egészben a legszebb az, h Sebre még szebb jövő várhat;) -
#129966 21+1 érdekesség a Japán Nagydíj után -
IXEMGabeo #129964 jaj, de sok az irigykedő Alonso drukker, akik még azt hiszik a Ferrari szar... -
Stockbauer33 #129963 Vettel mindenben jobb Alonsónál?
-
#129962 Ezen még mindig szakadok xDDDD You're a bíííííííííííííííííííp
-
IXEMGabeo #129961 a mindenit -
#129960 Fú de sötét xD
Viszont tegnap Tokióban nem gyenge garázsban járt.