182115
  • nyuny01 #131739
    De jó... miért is ne!
  • Chris Lowe
    Ez a pálya jó lehetne, ha nem 25 méter széles és nem nyomnak még 200 méter aszfaltozott bukóteret. Emiatt beülhetne egy delfin is a kormány mögé, röhögve vegigvezet.
    Mercedes szánalmas, Amerikában ez különösen kínos. Hamilton nagyot ment, massa simán dobogós lehetne ha nem bohóckodnának a szabályokon. Egyébként ez ritka gusztustalan a Ferraritól, a forma 1-et teszik vele tönkre, kurva kicsi az esély, hogy alonso bajnok legyen, viszont ez a nézőkre köpés - nevezzük nevén = bunda - hosszútávon az autóversenyt teheti tönkre.
  • matyi0323
    rendben van

persze vettelke mindenben jobb, én tévedtem..bocsi
  • FeikG
    Nincs több kérdés........
  • matyi0323
    igen
  • FeikG
    Massa mint esőmenő!!!???
  • IXEMGabeo
    Bár év elején jobban belegondolva Massa lassú is volt rendesen és sokat hibázott Maláj, Kanadai futamon a többin nem volt tempója
  • matyi0323
    melyik részében tévedtem?
  • IXEMGabeo
    pfff, meg is van az eredménye. Kibújt a szög a zsákból. Ha egy picit engednék kibontakozni akkor legalább Alonso tempóját is tudná tartani. Év elején kellett az előny Alonsonak, mert a járgány abszolút versenyképtelen volt év közben a kiegyenlítettségből profitált Alonso majd év végén ébred fel a csapat, hogy létezik konstruktőri cím is...egyszerre nemt tudják a kettőt megvalósítani...csapat vb cím szorosabb is lehetne, ha Massát engedik év elején érvényesülni
  • matyi0323
    ma néztem én is, hogy rátalált magára. az utolsó pár futamon mindegyiken szerzett pontot. azt néztem,, hogy ez a magára találás valahogy a szerződés hosszabbítás után lett, gondolom előtte zavarta, hogy kipicsázzák
  • Bullitt
    Anno emlékszek egy silverstone-i versenyre, amikor pördült vagy nyolcszor egyenesben. Néha jó esőbe, néha meg irtó szar. :D
  • FeikG
    Te ezeket olvasod valahol?
  • szabii98
    de massa csak másodhegedűs. amíg nyalfika lesz a csapattársa, addig ha ő a pályán van akkor nem lehet 1. sajnos.
  • Botond #131726
    Mióta hosszabbított.

Elfogyott a nem beszaró generátor... Webbernek már csak abból jutott, jövő héten Vettel is olyat kap.
  • IXEMGabeo
    2009 óta Red Bullos győztes volt itt:)
  • Bullitt
    Elvileg év közben volt egy döntés, hogy úgy fejleszti az autóját a mérnökökkel mostmár, ahogy akarja. Eddig tán nem nagyon szólhatott bele azt hiszem, de nekem ez rémlik.
  • matyi0323
    ne felejsd el, hogy massa otthon van, és esőben az egyik legjobb. és ugye brazíliában bármikor eshet
    remélem nem nyer vettel :DD
  • IXEMGabeo
    Schuminak állítólag elromlott a gumi hő szabályzója vagy mi a fene, mindenesetre neki kopott a legjobban az abroncsa és ő 2x jött ki...
  • IXEMGabeo
    nem is tudom melyik futam óta majd utána nézek, de Massa valamilyen oknál fogva "megtanult" vezetni. Kissé fura számomra
  • szabii98
    hogy utálom ezt a mákos ferrarit, tök elqrják a kerékcserét mégis 3. lett alfonzo...de ez már bukott ügy, az elmúlt 3 évben egyértelmű rb fölény volt braziliában(ellentétben azzal amit gabiék mondtak), így 100%-ig biztos vagyok Vettel vb győzelmében.
  • desigo
    Nah akkor Börni bá ezt mondta Vettelnek (is)
    Fényezze az amerikai futamokat...
  • nyuny01 #131718
    Azt azért elérték hogy a Caterhamel tudjanak csatázni az utolsó futamokra!
  • matyi0323
    Igen, ez igaz.
    Sőt.. szerintem Massa is dobogón állt volna, 2-3. hely simán benne volt.
    Ha ez a verseny az évben a 3-4. futam, akkor szerintem simán elengedték volna Alonso mellett
  • Master91
    Martin mit súghatott oda Hamiltonnak? :D

"Jövőre Rossal jössz ide? "
  • IXEMGabeo
    Mclaren meggyőződésem h 1-2. helyen végzett volna ma, ha Buttonnal nem szúr ki a technika. Gyorsabbak voltak a RB-nál csak Vettel zsenialitása h így tudta tartani Hamit...
  • matyi0323
    nem is azért mondtam.
    vettelt nem szeretem, s most megbüntette :DD
  • Count Adyn
    az a kalap :DDD
  • Master91
    Ki az a néni a Dallasbol ???
  • IXEMGabeo
    nem sokáig fog örülni. Jövőre megtapasztalja milyen is a Merci.

Hiába lesz jó konstrukció, fejlesztési versenyben a Brawn is utolsók közt volt...szezon felénél tempót fognak veszíteni
  • matyi0323
    Még így nem örültem Haminak :)
    Remélem Brazíliában leesik a víz és Massa, Hami, Perez Kimi megeszi az egész mezőnyt. Vettel meg megy hátra sepregetni
  • desigo
    Mi poén lett volna ha Hami a Merci csapathoz szaladt volna oda.
  • Bullitt
    Már csak azért is,mert Massát 5 hellyel még hátraküldték Alo miatt, mégis ott van mögötte. És szerintem csak azért nem ment rá Alora is ugye, mert ő nem VB esélyes... >,>
  • G_ArchAngel #131707
    Szvsz Massa meg is nyerhette volna, ha nem kuldik hatra, jot ment ma a brazil (es Button is).
  • Zomil
    Sauber is nagyon gyenge volt :(
  • Botond #131705
    Alonso harmadik, Vettelnek feladja a generátora...
  • IXEMGabeo
    Massa jobbat ment ma Alonsonál...hiába lett 3. a spanyol nálam ma Massa volt a jobb
  • Master91
    Ez egy jó futam volt!

Lehet matekozni hogy jövőhéten ki hogy lehet VB!
  • IXEMGabeo
    itt a kívánságod küzdelem volt az 1. helyért:D
  • desigo
    Nagyon jó futam volt a mai.
    Vettelnek nem lesz őszinte a mosolya...

Schumit nagyon rossz hátul látni.
    Szégyen ez a Merci.
  • Botond #131700
    Csak össze ne ütközzenek az utolsó körben!