182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#131739 De jó... miért is ne! -
Chris Lowe #131738 Ez a pálya jó lehetne, ha nem 25 méter széles és nem nyomnak még 200 méter aszfaltozott bukóteret. Emiatt beülhetne egy delfin is a kormány mögé, röhögve vegigvezet.
Mercedes szánalmas, Amerikában ez különösen kínos. Hamilton nagyot ment, massa simán dobogós lehetne ha nem bohóckodnának a szabályokon. Egyébként ez ritka gusztustalan a Ferraritól, a forma 1-et teszik vele tönkre, kurva kicsi az esély, hogy alonso bajnok legyen, viszont ez a nézőkre köpés - nevezzük nevén = bunda - hosszútávon az autóversenyt teheti tönkre. -
#131737 rendben van
persze vettelke mindenben jobb, én tévedtem..bocsi -
#131736 Nincs több kérdés........ -
#131735 igen -
#131734 Massa mint esőmenő!!!??? -
IXEMGabeo #131733 Bár év elején jobban belegondolva Massa lassú is volt rendesen és sokat hibázott Maláj, Kanadai futamon a többin nem volt tempója -
#131732 melyik részében tévedtem? -
IXEMGabeo #131731 pfff, meg is van az eredménye. Kibújt a szög a zsákból. Ha egy picit engednék kibontakozni akkor legalább Alonso tempóját is tudná tartani. Év elején kellett az előny Alonsonak, mert a járgány abszolút versenyképtelen volt év közben a kiegyenlítettségből profitált Alonso majd év végén ébred fel a csapat, hogy létezik konstruktőri cím is...egyszerre nemt tudják a kettőt megvalósítani...csapat vb cím szorosabb is lehetne, ha Massát engedik év elején érvényesülni -
#131730 ma néztem én is, hogy rátalált magára. az utolsó pár futamon mindegyiken szerzett pontot. azt néztem,, hogy ez a magára találás valahogy a szerződés hosszabbítás után lett, gondolom előtte zavarta, hogy kipicsázzák -
Bullitt #131729 Anno emlékszek egy silverstone-i versenyre, amikor pördült vagy nyolcszor egyenesben. Néha jó esőbe, néha meg irtó szar. :D -
#131728 Te ezeket olvasod valahol? -
#131727 de massa csak másodhegedűs. amíg nyalfika lesz a csapattársa, addig ha ő a pályán van akkor nem lehet 1. sajnos. -
#131726 Mióta hosszabbított.
Elfogyott a nem beszaró generátor... Webbernek már csak abból jutott, jövő héten Vettel is olyat kap. -
IXEMGabeo #131725 2009 óta Red Bullos győztes volt itt:) -
Bullitt #131724 Elvileg év közben volt egy döntés, hogy úgy fejleszti az autóját a mérnökökkel mostmár, ahogy akarja. Eddig tán nem nagyon szólhatott bele azt hiszem, de nekem ez rémlik. -
#131723 ne felejsd el, hogy massa otthon van, és esőben az egyik legjobb. és ugye brazíliában bármikor eshet
remélem nem nyer vettel :DD -
IXEMGabeo #131722 Schuminak állítólag elromlott a gumi hő szabályzója vagy mi a fene, mindenesetre neki kopott a legjobban az abroncsa és ő 2x jött ki... -
IXEMGabeo #131721 nem is tudom melyik futam óta majd utána nézek, de Massa valamilyen oknál fogva "megtanult" vezetni. Kissé fura számomra -
#131720 hogy utálom ezt a mákos ferrarit, tök elqrják a kerékcserét mégis 3. lett alfonzo...de ez már bukott ügy, az elmúlt 3 évben egyértelmű rb fölény volt braziliában(ellentétben azzal amit gabiék mondtak), így 100%-ig biztos vagyok Vettel vb győzelmében. -
#131719 Nah akkor Börni bá ezt mondta Vettelnek (is)
Fényezze az amerikai futamokat... -
#131718 Azt azért elérték hogy a Caterhamel tudjanak csatázni az utolsó futamokra! -
#131717 Igen, ez igaz.
Sőt.. szerintem Massa is dobogón állt volna, 2-3. hely simán benne volt.
Ha ez a verseny az évben a 3-4. futam, akkor szerintem simán elengedték volna Alonso mellett -
#131716 Martin mit súghatott oda Hamiltonnak? :D
"Jövőre Rossal jössz ide? " -
IXEMGabeo #131715 Mclaren meggyőződésem h 1-2. helyen végzett volna ma, ha Buttonnal nem szúr ki a technika. Gyorsabbak voltak a RB-nál csak Vettel zsenialitása h így tudta tartani Hamit... -
#131714 nem is azért mondtam.
vettelt nem szeretem, s most megbüntette :DD -
#131713 az a kalap :DDD -
#131712 Ki az a néni a Dallasbol ??? -
IXEMGabeo #131711 nem sokáig fog örülni. Jövőre megtapasztalja milyen is a Merci.
Hiába lesz jó konstrukció, fejlesztési versenyben a Brawn is utolsók közt volt...szezon felénél tempót fognak veszíteni -
#131710 Még így nem örültem Haminak :)
Remélem Brazíliában leesik a víz és Massa, Hami, Perez Kimi megeszi az egész mezőnyt. Vettel meg megy hátra sepregetni -
#131709 Mi poén lett volna ha Hami a Merci csapathoz szaladt volna oda. -
Bullitt #131708 Már csak azért is,mert Massát 5 hellyel még hátraküldték Alo miatt, mégis ott van mögötte. És szerintem csak azért nem ment rá Alora is ugye, mert ő nem VB esélyes... >,> -
G_ArchAngel #131707 Szvsz Massa meg is nyerhette volna, ha nem kuldik hatra, jot ment ma a brazil (es Button is). -
#131706 Sauber is nagyon gyenge volt :( -
#131705 Alonso harmadik, Vettelnek feladja a generátora... -
IXEMGabeo #131704 Massa jobbat ment ma Alonsonál...hiába lett 3. a spanyol nálam ma Massa volt a jobb -
#131703 Ez egy jó futam volt!
Lehet matekozni hogy jövőhéten ki hogy lehet VB! -
IXEMGabeo #131702 itt a kívánságod küzdelem volt az 1. helyért:D -
#131701 Nagyon jó futam volt a mai.
Vettelnek nem lesz őszinte a mosolya...
Schumit nagyon rossz hátul látni.
Szégyen ez a Merci. -
#131700 Csak össze ne ütközzenek az utolsó körben!