FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Gondolom valakinek tett pár "szivességet"... <#whatever>

Þór vígi þessi rúnar

Master91
"Bernie Ecclestone engedélyezte, hogy az idei évtõl a magyar stáb már nem csak a Hungaroingen, hanem minden helyszínen, a rajtrácson is forgathat."
Helyes!
nearo
ki a tököm az a Bende Adrienn...?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dietrich
semmi meglepõ nincs mezeivel kapcsolatban, de hogy mennyit lesz szidva :p
Mezei Dániel - vezetõ kommentátor
Wéber Gábor - szakkomentátor
Szujó Zoltán - helyszíni tudósító
Bende Adrienn - helyszíni riporter
Bene Emese - rádiós mûsorvezetõ

http://www.motorsportal.hu/forma1/bemutatkozott-az-m1-f1-es-stabja-c43187.html

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
party hard!

Per Aspera Ad Inferi.

legalább nem Gyulus lesz😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Gundi jó lenne az egyik mûsorvezetõnek,nekem csak ennyi az észrevételem,egyébként tetszik a felállás!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

annyira nem is hangzik rossul😊

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Firerock
"A közszolgálati televíziónál nyilvánosságra hozták a 2012-es Formula-1-es világbajnokság futamai alatt közremûködõ riporterek és szakértõk névsorát.

A kommentátor Mezei Dániel lesz a versenyek alatt, szakértõként pedig Wéber Gábor mûködik majd közre. Boxutcai riporterként Szujó Zoltán tevékenykedik, és szintén a helyszínrõl jelentkezik Bende Adrienn. A stúdióban a Telesport mûsorvezetõi mellett Baumgartner Zsolt (hazánk eddigi egyetlen F1-es pilótája), valamint egyéb sportágak képviselõi vitatják meg az eseményeket.

Mint ismert, az idei szezonban több év után újra az m1 közvetíti a Formula–1-es világbajnokság versenyeit, mégpedig HD minõségben."

-F1lájv

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bakkerman
akkor ezzel ennyi volt az F1-es pályafutása,2 év múlva talán mehet Truck Racingre

Master91
Master91
Mint egy büszke apuka a fiával 😄
Nem sípcsont hanem jobb boka...

kifli
Elsõre azthittem, valami kamuhír, mert ez már-már hihetetlen, mennyire nincs szerencséje Kubicának :S
Dietrich
valóban nem, mert kettõs bokatöréssel MototGP-n is indultak...csak Kubica nem nyert még VB-t és a FIA nem rá alapozza a bajnokságát..és már nem számít fiatalnak sem.
és ahogy írták sumáknak a karja rendben volt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szabii98
jó de Schuminak nem kellett majdnem amputálni a kezét :S

I met God. She's black

Firerock
egy lábtörés nem nagy cucc, ha Schumiból indulunk ki...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szabii98
igen úgy értettem 😊

I met God. She's black

Dietrich
F1-ben valszeg..ha felépül máshol indulhat ha lesz pénze..

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

gratulálok, ha ez neked vicces...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Na akkor a maradék esélyeinek is annyi.

I met God. She's black

Dietrich
hihetetlen balszerencsés ez a srác..

Rövid: Sípcsonttörést szenvedett Robert Kubica

kifli
ez most tök komoly? 😄
sípcsontja tört el😞

Master91

passatgt
Egybehangzó sajtóhírek szerint Robert Kubica nem sokkal a lakhelye mellett balesetet szenvedett. A lengyel pilóta jégen csúszott el.

bakkerman
elnézést,utólag rájöttem ki lehet õ(nehéz kivenni az arcát ezen a képen),én csak a ruházaton kacagtam egy jót 😊 Õ tényleg maga a Ferrari 😊

V43 1105
Aha 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szabii98
Porsche kormányos kocsinál?😄 vagy azért kémkedés?😄

I met God. She's black

egy legenda, a névadó, az egykori 1. ember😊

mcmoha
A "sapkas faszi" az Enzo Ferrari.😉 Ugyhogy tobb tiszteletet ha lehetne.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bakkerman
a sapkás faszin felnevettem 😄DDDDD

RatBaG
ipari kémkedés hónaljig felhúzott nadrágban a'la commendatore

Per Aspera Ad Inferi.

Spa-Franchorchamps!!!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
Nah, talán megtaláltam a forrást... bocsi a három külön kommentért, cserébe még több havas kép spa-ból:
http://8w.forix.com/6thgear/spa-snow-covered.html

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
nem friss, legalább három éves 😞
bár attól függetlenül még mindig szép

nearo
úúú ez friss kép? kurvajól néz ki 😮

Carlos
71-72-es nagyon pengén néz ki!

Þór vígi þessi rúnar

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Durva lenne, de szvsz a dobogo is szep lesz egy-ket alkalommal.

http://gaborszantai.co.uk/

Master91

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Na! Orrát meg figyelted? Majdnem mint a tavalyi mercedesé. Kipufogó rendszer más...meg ezek inkább csak találgatások, Február elején lesz a hivatalos.Addig is hoztam 1 videót:

(nem tudom be szúrni)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0fFM3SzaYS4