FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õt ismerve biztos vagyok benne, hogy minden apró részlet, ami eltér másoktól az megint csak egy zseniális ötlet/alkotó elem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zzeN
Van egy rés a törésnél, Newey biztos kitalált vmi furfangosat:)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

jól néz ki a Red Bull is, tuti, hogy lesz jelentõsége ennek a nem hagyományos orrnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
De képek alapján nem ítélek még kinézetre, majd a tv-bõl vonok le szépség versenyt :D
Holnap úgy is teszt. Hánykor lesz? Tudjuk valahol nézni? sajna 4 óránál elõbb nem érek haza, úgyhogy gondolom lefogok maradni róla.. :(
Marki
Ez a tavalyi HRT, csak a logójuk új (immáron az ötödik, és még csak két szezont futottak).

KoЯn

zzeN
Inkább melbourne:)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
HRT ( elméletileg )

tmp
usa?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

zzeN
Ez nem csak egy sima lépcsõnek tûnik:

RatBaG
elsõ kanyar. na hol? :)

Per Aspera Ad Inferi.

passatgt
ez nem néz ki annyira szarul, de jobb lenne egy másik szögbõl is megnézni:)

Torzonborz
Mondjuk Én speciel pont lesz@rom mennyire randa a Ferrari . Ha az élen fogom látni akkor felõlem aztán a mezõny legrandább verdája címet is viselheti. :D

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A McLaren szep, a Lotus nem ronda, de a tobbit nem erdemes kaja utan szemlelni, mert lehet a B12 sem ment meg a rokazastol.

http://gaborszantai.co.uk/

tmp
sõt

Torzonborz
ez sem szebb mint a Ferrari. :P

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Marki
Az elsõ kép

KoЯn

Marki
Ez a tavalyi gép kell legyen, tavaly ünnepelték az egységes Olaszország százötvenedik évfordulóját.

A RBR videója szerint lépcsõs orr lesz, bár amit ott láttam, nem ugyanaz, mint ami a képen volt.

KoЯn

Ulvar
Úgy érted annál jobban mint amilyenek 2009 óta? :).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

passatgt

Marki
Newey pedig azt mondta, esztétikusabb megoldást találtak, nem lesz lépcsõs orr.

Hacsak nem fog eltérni az STR és az RBR idei megjelenése, sajnos csalódni fogok.

KoЯn

Master91
Elfogadnák egy olyat :D de jól mutatna a szobám falán!
Marki

<#shakehead>

KoЯn

Master91
Tetszik a színe!
ScarY MAN
hogy lehet elcsúfítani ezeket az autókat :D hihetetlen :DDD

...

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Firerock
egy cég végülis:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
"Martin Whitmarsh, a McLaren Mercedes csapatfõnöke elárulta, hogy az MP4-27A mûanyag kipufogóval és ál-diffúzorral mutatkozott be Wokingban. Az új modell alapvetõ változásokon esik még a mai nap folyamán."
bocs, igazad van,

Bob Bell, Aldo Costa és Geoff Willis velük lett több a csapat

Kit--Kat
Byrne az idei Ferrariba segített bele, semmi köz nincs a Mercedeshez.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Ja, simán lehet olyan tömegbaleset a rajtnál, amikor kiesik mindkét redbull, mclaren, meg ferrari.
Master91
Ha nem is legfelül, de fogjuk õt még látni a dobogón :) és akkor kurva nagyot fogok ordítani örömömbe :D
a háttér elvileg 2010-ben is megvolt csak valahogy a munkaerõ nem volt a helyzet magaslatán most azért egy Aldo Costával és egy Rory Byrne-el lett több a csapat, akik korábban sikerre vittek egy Ferrari csapatot...

Szerintem a Mclarennek Sam Michael is elég nagy erõsítés volt

Jó lenne már a tudodkit újra dobogón látni. <#rolleyes>
hát még a legfelsõ csúcsán. <#whatever>
Master91
Kasztni tuti meg van. csak még kísérleteznek ,meg biztos ami biztos alapon nyomják....relax
ekkora háttérrel illene már összetákolni egy versenyképes kasztnit. <#wilting>
én sem aggódom, mert az már tavaly is nyilvánvaló volt, hogy õk így fognak taktikázni meglátjuk, hogy ez beválik-e és nem csak ámítanak, mint az elmúlt 2 évben...

tehát a Merci inkább erõs kémhálózattal lesz jelen Jerez ugye?:D
Master91
A törés teszt után már nem lehet hozzá nyúlni. Vagy valami ilyesmi.

Kis magyarázat hogy miért késnek, eggyáltalán nem aggódok értük.
addig viszont módosíthatnak az új autón, amig nem bocsátják tesztpályára. Gondolom így vannak a szabályok

'kihagyni akár egy tesztnapot is.' -> fõleg ezekben az idõkben.
Elég amatõr húzásnak tûnik , kihagyni akár egy tesztnapot is.
Még a kis csapatok is meg tudnak jelenni , pont a Mercedes nem készül el idõre..
Master91
Ha viccnek szántad nem nyert. 2011-es verdával is rengeteget tudnak kísérletezni, semmi radikális változás nincs a 2 szezon autója közt. (leszámítva a befújt diffúzort + az elsõ részit az autónak) Egy jobb KERSZ-t pl. a régi verdával is nyugodtan lehet tesztelni. Új Pirelli gumikat is meg ismerik, és még sorolhatnám. Meg jó hogy ha vissza rázódik a 2 pilóta az ütembe a szünet után.
tmp
én el se mennék ennyi erõvel..

igen az 1. tesztet kihagyják, de mondták is...volt ilyen hír is, hogy a régi autóval fognak tesztelni

remélem nagy dobásra készülnek

Master91
Persze futnak majd Sumiék köröket, csak a 2011-es verdával.
Master91
Ez csak a Keddi, elsõ Jerezi tesztre érvényes. Hispaniának asszem nincs lóvéja össze rakni addigra a verdát, Mercedes meg még titkolózik.
'A Mercedes GP és a Hispania Racing Team kivételével már minden alakulat a 2012-es konstrukciót viszi pályára.'

?:D
hogyhogy olyan késõn? kihagyják a teszteket?