182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#133070 +1
remélem Wéberrel együtt kommentálják majd a versenyeket
legalább sztorizgathat az unalmas körözések alatt -
#133069 Magny Cours? Imola? Akkora csalódás lenne számunkra hogy inkább vissza se hozzák. Nem tudnak ezek a modern F1 autók azokon a pályákon előzni, nem tudnak még DRSel se akkor közelségben autózni hogy beférjenek, úgyhogy felejtős.
A török pálya valóban tűrhető Tilke pálya, csak ember nincs aki kimenjen. -
#133068 állítólag vissza jöhet a Török pálya(az egyik legjobb........), erre a sok okos ott szarozza f1 live-n :DD vicc ami ott megy, semmi ízlésük nincs a 'rajongóknak'. tudom, f1 live színvonal, de azért mégis. oké, felhozták érvként hogy jöjjön inkább imola, magny-cours vagy más...oké, ezek jó pályák, dehogy pont a török nagydíj a 'szarfos tilke pálya' -
#133067 http://www.motorsportal.hu/forma1/tobb-kerdesben-is-dontest-hozott-a-wmsc-c47347.html -
#133066 és Mezei 'Replay' Dániel megy a futamokra -
#133065 Szujó Zoli:
"Egy korszak lezárult, mivel egy 5 és egy 8 éves gyermek édesapja vagyok nem tudok ennyit utazni. A következő pár hétben, hónapban kiderül, hogy milyen formában folytatom tovább az MTVA-val. Az biztos, hogy nem fogok ennyit utazni."
:(
Remélem ő lesz a másik kommentátor Wéber Gabi mellet. -
#133064 Montezemolo meg nem beképzelt, hanem nyomást gyakorol, vagy próbál. -
#133063 Eredeti forrást keresd meg ne a direk félre fordító magyar szart. BTW a magyar forrást is mutasd meg thx. -
#133062 Alonso: Én vagyok az egyik legnagyobb
A Ferrari kétszeres spanyol világbajnoka, Fernando Alonso szerint ő az idei teljesítményével is bizonyította, hogy már most a sport történetének legnagyobb pilótái között van a helye.
Montezemolo: A szabályok rosszak az F1-ben
A Ferrari csapat elnöke, Luca di Montezemolo szerint a Formula-1 néhány szabálya nem csak rossz, de egyszerűen nevetséges, így előbb vagy utóbb bizony elfogyhat a Ferrari türelme.
Nem kicsit beképzeltek... -
#133061 tamara-ecclestone-lingerie-photoshoot-in-loaded-magazine-november-2012/ -
G_ArchAngel #133060 Miert nem irod oda, hogy mi ez a fosch?
Azt hittem valamelyik Ecclestone lany vetkozik... -
#133059 -
#133058 +16 -
#133057 Buemi -
G_ArchAngel #133056 Azt hiszem ebbol a Joo Gaborbol egyszer meg ujsagiro is lehet. Schumachernel meg megemlitettem volna a csapattarsat is, aki 3 even keresztul - hol sokkal, hol kevesbe - eredemenyesebbnek bizonyult es ez biztos, hogy kisebb nyomast jelentett.
-
#133055 http://sportgeza.hu/forma1/2012/12/05/raikkonen_bejott_schumacher_miert_nem/ -
IXEMGabeo #133054 vannak hibák sajnos az angolomban... félreértettem mind1...
4. India
6. Grosjean kamikaze mozdulatai tán -
#133053 6. ???
least favourite - legkevésbé kedvelt -
IXEMGabeo #133052 1. Kimi Raikkonen
2. Narain Karthikeyan
3. Sao Paolo
4. Valencia
5. Schumi dobogóra kerülése
6. Perez szenzációs villanásai a gumikkal 1-2 versenyen
7. Charles Pic
8. Sebastian Vettel Abu Dhabiban körbeautózva Buttont, Grosjean külső íves előzése Valenciában Hamilton ellenében (itt sokat lehetne említeni)
9. Magyar 1:D
10. Wéber/Szujó
11. SG topik fantázia dús hungaroringi átalakítások:D:D:D
12. Kimi eltéved Brazíliában:D Sírtam rajta...
13. Massa dobogóra kerülése Brazil futamon, Alonso valenciai zászló lobogtatása nagy volt
14. hangyányit Pastor Maldonado
15. ---- -
#133051 1. Raikkönen,visszatért,futamot nyert,dobogón is volt,kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott,VB 3.
2. Nyílván a 3 sereghajtóból nem lenne fair választani,szóval én Grosjeant mondanám.
3.Monaco,Austin
4.hirtelen nem jut eszembe
5.Austinban,Hamilton utolsó futamgyőzelme a McLaren színeiben
6.Amikor Vettel áthaladt a célvonalon Brazíliában,és VB lett.
7.Vergne
8.Hamilton körhátrányban kifékezi,és megelőzi Vettelt,ezzel felbaszva a német agyát. Raikkönen előzései élményszámba mentek.
9.----
10.Szujó Zoli!!
11.Alonsoról készült utolsó futam utáni kép
12.Abu Dhabiban a dobogón Raikkönen,és Vettel nyilatkozatai,a finnen behugyoztam :DD
13. Egyértelműen Alonso,ott állt a dobogón az utolsó futam után,alatta lent meg ünnepelte egy másik a VB címét.
14.Sergio Perez
15.-------- -
#133050 1.rai
2.gro
3.brazil
4.japán
5.kimi beszólásai...egytől egyig. :DDD
6.alfonzó nézése a paddockban mikor véget ért a brazil verseny. akkor sajnáltam. szar érzés lehet.
7.vergne
8.rai eau roug előzése (bár azt már webber is megcsinálta ugyebár :D)
9. őőőő....
10. hmm...magyarként... hát... legyen weber gabi.
11. abu dhabi rosberg karthikeyan találkozása. (durván nézett ki nah. vagy spa rajt után gro ügyeskedése.)
12. rai körútja a pálya szélén braízilában :DDDD
13. megintcsak alfonzó. bármennyire is rühellem, az az arc elárult mindent
-
-
IXEMGabeo #133048 egyre kevesebb a baleset mostmár egyre jobban ügyelnek a versenyzők kivéve Grosjeant:D Senna is rendesen zúzott, Schumi és Alonso inkább szabadedzéseken, tulajdonképp mutatták mindet... -
madmanic #133047 egyértelmű: Kimi Spa ban :D -
#133046 hatalmas egyéniség az biztos! -
Wlanseraf #133045 Kimi idei beszólásai:)) -
paj01 #133044 na? overtake of the year?:)
http://sportgeza.hu/forma1/2012/12/04/raikkonene_az_ev_elozese_de_melyik/ -
G_ArchAngel #133043 A mai napig nincs leszerződtetve 2013-ra. Nagy eséllyel megtartják, de érezhető a bizonytalanság. -
#133042 a két Williamses szépen zúzta a vasat egész évben :DDD Spa-ban a rajt utáni baleset meg epic,a kis francia állat szépen lezúzta aki a környékén volt -
G_ArchAngel #133041 -
bakondi05 #133040 Egy 2012-es szezon összefoglaló várható december közepére magyar kiadásban.
Addig is egy kis kedvcsinál:
-
bakondi05 #133039 Egy 2012-es szezon összefoglaló várható december közepére magyar kiadásban.
Addig is egy kis kedvcsináló:
[youtube=425,350]c56A40zQTds[/youtube]
-
#133038 Le Mans 1955: Az autósport legnagyobb tragédiája -
#133037 valamiről beszélni kell :D:D:D:D:D (BESZÉLNI) -
#133036 Én egyet tudok vele érteni. Lehet elvan nyomva Webber, de gondoljunk bele, hogy a fiatal tehetségre épít a csapat, nem egy kiöregedőben lévő pilótára.
Nem vagyok RB fan sőőőt...de ugyanaz a helyzet ....majdnem mint Massával. Hullámzó teljesítményre nem lehet építeni manapság. -
#133035 Egész téli szezon alatt ezt fogjátok nyomni? :S -
#133034 Azért ez így nettó marhaság. -
G_ArchAngel #133033 Jaja, es Webber?
Nem ugyetlen, mart tobbszor bizonyitotta. Newey csodajarganyaval 3-4.-nek kellett volna lennie. Egyszeruen Vettel tobbet adott az autohoz, mint Alonso a Ferrari-hoz. -
#133032 you win -
#133031 dehát megvolt a megoldás, így VB
PONT