182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#133554 Vettel Európa legjobb sportolója
http://www.irace.hu/indycar/izod-indycar-series/40441-ami-az-f1-csillogo-felszine-alatt-lapul -
#133553 -
#133552 Formula.hu
ÉS, figyeljétek a kép nevét:
"Formula.hu
Maria szemmel láthatóan jól van! Köszönet a Mindenhatónak!" -
#133551 -
#133550 Köszi igyekszik az ember :) ahogy mondják az iskola nem hazudik! :) -
IXEMGabeo #133549
:) -
#133548 -
#133547 helyhó, Kimi sapkáját hozta a Jézuska -
#133546 Nagy művész vagy barátom. :) Ezt majd tanítják az oskolákban egyszer :) -
#133545 -
#133544 Boldog KArácsonyt! :)
Kis karácsony, nagy karácsony,
Kihült autó kavicságyon?
Ha kihült már, parc fermé-be ,
Hadd legyem meg mérlegelve.
Kis fenyőfa, nagy fenyőfa,
Készül-e már a Lajoska(Lewis)?
Ha készül már, ide véle,
Hadd nyerjen még mercédeszbe.
Jaj, de szép a karácsonyfa
Ragyog rajta a sok Ferka.
Itt egy szép Gomb(Button), ott egy Massa.
Jaj, de szép a Meki box-a!
Kis karácsony, nagy karácsony,
Van-e Schumi a rajtrácson?
Ha nincs Schumi a rajtrácson,
Nem ér semmit majd a szezon.
Webber,Vettel,jaj, de ázik,
Ernyő alatt Iceman alszik.
Ha alszik,hát hadd szundizzon,
A pályán majd a pole-ba hajtson!
Lábuk álljon mindig gázra,
Alonsoval nagy csatákra!
Ezüst színű safety car-ba,
Intsél békét a Formula-ra! -
#133543 Majd írjátok meg, ha kiposztolja, hogy milyen drogot használ ... -
#133542 Szujó Zoltán
Karácsony
Elcsendesedett a Prost-ház. Megették a vacsorát, átadták egymásnak az ajándékokat, beszélgettek még egy kicsit, aztán mindenki visszavonult a saját szobájába.
A családfő fáradtan huppant le a nappali kanapéjára. Nagyot kortyolt a vörösborba, amelynek zamata szinte az egész testét átjárta, szemhéját pedig a szokottnál is jobban elnehezítette. Felsóhajtott.
A csengő hangja gorombán lökte félre az illemtudó csendet.
Ki lehet az ilyenkor? - morogta, és elindult a bejárat felé.
Ajtót nyitott, majd a következő pillanatban rémülettel vegyes csodálkozással hőkölt hátra.
- Hello Alain.
- A-a-ayrton??!! - dadogta.
Napbarnított arccal, fehér pólóban, tűzálló overallját a derekán összekötve Senna állt a hóesésben.
Bemehetek? - kérdezte. Elég hűvös van idekint.
Prost szótlanul engedte előre egykori legnagyobb riválisát, és eszébe jutottak orvosának szavai, aki szerint ebben a korban már érdemes elvégeztetni egy komolyabb kivizsgálást.
Gondolom, caipirinhád nincs, úgyhogy egy pohár vörössel is beérem. Megbízom az ízlésedben - kacsintott cinkosan a brazil.
Prost remegő kézzel töltött, Senna pedig félig behunyt szemmel, élvezettel ivott a borból. Ezek azért hiányoznak odafent - mondta.
- Odafent?
- Odafent. Bár valaki odaátnak hívja. Nem mintha nem lenne teljesen mindegy.
- És mégis... milyen odafent?
- Semmi különös. Majd meglátod. Mindenki meglátja egyszer. Kicsit unalmas. Semmi adrenalin. Még jó, hogy vannak a vasárnap délutánok.
- Miért, mi van akkor?
- Ezt pont te kérdezed, Professzorkám? - vágta hátba Senna a franciát.
- Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy...
- Dehogynem! Minden futamot megnézünk a Főnökkel. Imádja. Engem odaültet maga mellé, és csak kérdez és kérdez. Mindent tudni akar. Én meg magyarázom a DRS-t, a KERS-t, a taktikát. Néha már zsong a fejem. Mennyivel egyszerűbb volt ez az egész a mi időnkben!
Prost a poharába meredt és a sűrű, nehéz bort bámulta. Ezer dolgot akart mondani.
- Te voltál a legjobb - szólalt meg végül halkan.
- Hülyeség! - csattant fel a másik. Egyeseknek én, másoknak meg te. És ez így is van ez rendjén. Odafent gyorsan a helyükre kerülnek ám a dolgok, majd meglátod!
- Mikor? Mármint... mikor látom meg? - kérdezte némi ijedtséggel a hangjában Prost.
- Azt én honnan a frászból tudjam, amigo? Majd a Főnök eldönti. Minek akarod mindenbe beleütni azt a nagy orrodat? Fejét hátravetve harsányan nevetett.
Aztán elhalt a nevetés, újra csend telepedett rájuk.
- És Ő? Neki ki a legjobb?
- A Főnöknek nincs kedvence - válaszolt elmerengve Senna. Vagy ha van is, akkor átkozottul jól titkolja. Szerintem amúgy mindenkit szeret. Most is csak ráijesztett Vettelre... - Senna hirtelen elhallgatott, mintha megbánta volna, hogy kimondta az utolsó félmondatot.
- Na ne, ez nekem már túl sok! Nehogy azt mondd, hogy odafentről, vagy odaátról, vagy mittudomén honnan, mittudomén kicsoda belenyúl a dolgokba! Hogy valaki Ront vagy Flaviót játszik puszta kedvtelésből!
- Csak a legritkább esetben - mondta szinte mentegetőzve Senna. Mindig mondom Neki, hogy elég lesz az eső, és általában meg is állja, hogy ne menjen tovább, de most nem bírta ki.
Rám nézett - folytatta Senna - és annyit mondott: "Most figyelj, Ayrton! Ott is egy Senna, és milyen rossz helyen!". Elég furcsa a humora, az már igaz.
Prost hitetlenkedve csóválta a fejét.
- Lassan mennem kell. A jó öreg Sidet ezer éve nem láttam, lesz miről beszélgetnünk pecázás közben... - szólalt meg Senna szokatlanul szeretetteljes hangon.
Elindult az ajtó felé. A bejáratnál megfordult. Ott álltak egymással szemben, Alain Prost és Ayrton Senna. Utóbbin nem látszott a kor.
Megölelték egymást.
Még mindig havazott.
http://www.facebook.com/szujozoltanofficial/posts/396725520408748 -
#133541 -
#133540 -
#133539 http://z0r.de/2757
Jó kis csupasz pisztolyok.. -
#133538 Az utolsó mondathoz annyit hogy Viszont kívánom! -
G_ArchAngel #133537 Kedves kis trollocska, ezen ezerszer vegigmentunk. Rajtad kivul az egesz vilag megertette, beleertve Alonsot es a Ferrari csaladot is.
Ram ne szamits, en mar nem segithetek rajtad. Ilyen sulyos mentalis zavart meg en sem tudok kezelni. Sajnalom, mielobbi gyogyulast kivanok.
Amennyiben van ra egy cseppnyi remenyed is. Holnap majd gondolok rad is. Boldog karacsonyt. -
#133536 Amikor Alonso nem elsőnek ment át a célvonalon akkor az összes pilóta aki előtte végzett pontot vett tőle és ha jól rémlik akkor nem/nem csak a Lotusok voltak + #133534.
( meg Vetteltől, Webbertől, Hamiltontól is vettek el pontot a kis gonoszok:) ) -
#133535 Bocsánat hogy rosszat mondtam a kis kedvencedről,dehát ha ez az igazság:( -
G_ArchAngel #133534 -
#133533 Persze Vettelnek meg ottvolt a generátor... -
#133532 És azért tegyük hozzá hogy a két Lotus elvett Alonsotol minimum 20 pontot -
IXEMGabeo #133531 ez egy korrekt és reális hsz, kár h néhány fórumozó a motorsportalon nem így látná:D 2 Mclarenesnek a csapat tett be keményen idén -
IXEMGabeo #133530 kiegyeznék abban, hogy az 1. félév Alonsoé a második Vettelé -
#133529 A Ferrarinál egyértelműen Domenicali a leggyengébb láncszem. -
#133528 Hamilton és Button egy rakat pontot szórt el. Na ebből esett Alonsonak és Vettelnek is. Vettelnek minimálisan több, mint Alonsonak. A végén pedig a csóringer Massa is felül tudta múlni Alonsot, csak nem nagyon engedték, Vettelnek pedig saját maga árnyékával is meg kellett küzdenie, míg Alonsonak Massával se. Aztán ahogy Vettel az utolsó futamon behúzta a vébét tök utolsó helyről, eső ide v. oda, az nagy menet volt.
Persze lehet utálni Vettelt, én pl. nem bírom a visítozását, de ennyi. Minden másban ott van, és ráadásul egy baromi jó autóban ül, de Alonso sem ül rosszabban, ha Massa is így feljavult a végére, max. csak a RB egy fokkal jobban és rendezettebben fejlesztett, mint a Ferrari, és Alonsoék egy ütemmel mindig le voltak maradva. Pedig iszonyat mennyivel vezettek ...
-
#133527 Én is így vagyok vele, Alonso az év közepéig nagyon jól ment, aztán visszazuhant. Vettel pont fordítva, pontosabban, nem sokan bírták volna azt a terhet, amit év végén az Abu Dhabi és a brazil nagydíjon a nyakába kapott, azokon a futamokon zseniális volt. Hamilton is hasonlóan magas szinten nyomta, ők hárman kimagaslottak a mezőnyből kiegészülve Raikkönennel, akinek a visszatérő produkcióját, kétlem, hogy az f1 történelemben sokan megtudnák ismételni. Pláne úgy, hogy 2 év után a leg lehengerlőbb test-test elleni csatákat hozta futamról futamra az utóbbi 10 évet tekintve. -
#133526 Akárhogy is próbálok nem tudok dönteni... Alonso is nagyott ment, és Vettel is, aki azért hátrányból fordított, és sokáig igen nagy nyomás alatt ment, aztán amilyen futamokat ment így a végén az utolsó helyekről úgy hogy mindent beszopott amit be lehet és egy pillanatra sem zökkent ki, az nagyon erős koncentrációra és akarása vall... Alonso pedig hibázott sokat és teljesen szétesett ami látszott a Brazil futamon, de ennek ellenére mind a ketten nagyot mentek és egyátalán nem éreztem kimutathatóan jobbnak Alonso teljesítményét. -
#133525 a hangosbeszélő megkérte a nézőket,hogy csendesek legyenek,mert Kimi még alszik :D -
#133524 http://www.f1hirek.hu/f1/20121221-f1-a-hazai-szakiroknal-is-alonso-a-kiraly.html -
#133523 -
#133522 nekem általánosba elkobozták, mert órákon azzal játszottunk, azóta se kaptam vissza :-( -
#133521 -
#133520 Fú mit találtam, autós kártyát 91-es forma1-es autókkal =) -
#133519 Let is slow - Narain Karthikeyan ASF:SASDGSDGSG csórit mindenhol csak minuszolják -
-
#133517 Azért valahol sajnálom, hogy nem a Lotus csinált ilyen rajzfilmet. Marha kíváncsi lennék Kimi szereplésére. :D -
#133516 -
#133515 ő nyomott rá a nem gombra.. :D
amúgymeg, Holláá! :D