FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lotus szolgalati auto - via Weber Gabor

http://gaborszantai.co.uk/

W. Gabi nem megy a tengeren tuli wtcc futamokra. Elvileg. de addig meg valtozhat a dolog.

nearo
Mezeinek sokkal fülbarátabb a hangja :D
Meg aztán ott van mellette Wéber, hogy javítsa, ha nagyon-nagy hülyeséget mond.

Nekem egyelõre jók így ketten. Szerintem tanulóévbe simán belefér, amit Mezei csinál.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
Most nézem hogy Wéber biztos nem lesz ott a

Június 10. Kanadai Nagydíjon, mert akkor van a Portugál WTCC hétvége valamint a

Hockenheim július 22., mert WTCC Curitiba
Szingapúr szeptember 23.,mert WTCC Infineon Raceway
Abu-Dzabi november 4.,mert WTCC Shanghai

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
egyébként is mikor palik volt, akkor wéber még alig kapott szerepet.

Per Aspera Ad Inferi.

Igen, koszi. Mikor otthon eltem, akkor is nemet csatornakon neztem, Paliknak es tarsainak soha nem adtam eselyt.

Norbi1990
Qualy elõtti mûsorba asszem 1 interjút bevágtak :D
Biztos volt több is csak nem került be adásba :D
Totti5
Aztán visszavontam, mert azt hittem beleszaladtam a csõbe:), de most esik csak le, hogy te Angol földön vagy, így RTLen sem láthattad Wébert az elmúlt években. Szóval középen Wéber, jobb oldalon pedig Mezei.

Amúgy ez a csaj csinált már valamit?:) én még nem láttam, bár a mai kvali felvezetõjérõl félig lemaradtam.

Mezei ammúgy rengeteget hibázott ma, csoda hogy nem lett megszólva, vagy csak Gyulára gerjed a nép?:D

zzeN
Wébert nem felismerni...:D

A csaj meg gondolom Bende Adrienn.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

hasonlít a Demcsák Zsuzsára:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Koszi, kozben a polon levo logokbol el kezdtem sejteni, hogy a Kiralyi Televizio stabja.
A csajt en sem tudom ki, lehet csak talaltak.

még mindig akkor kell átállítani amikor F1 van:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ok kicsodak? Kozepso a szimulatoros gyerek?

Mar megint???

Egy eve nem volt...:)

jaj, de laza:D

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
pont ezért szóltam. :)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Beagie
jó hogy szóltatok :D
Lehet lekéstem volna a futamot mert késõbb kelek <#wink>

www.gtr-masters.hu

Ulvar
jep.

a faszomat már megint?

Ulvar
NE FELEJTSÉTEK EL AZ ÓRAÁTÁLLÍTÁST! 1 ÓRÁVAL ELÕRE!

passatgt
itt úgy vezetett mintha billenyûzettel kormányozna - teljesen belra fordítja meg teljesen jobbra, köztes állapot alig-alig:D

Az a helyzet, hogy azon a versenyen a Michelin és a Bridgestone gumi közt 2 sec volt a különbség:) e mellé párosult az, hogy a Renault baromi gyors volt 2006-ban is, errõl én se tudtam, de kérdezd meg argot...az a verseny éppen kijött a spanyolnak, de azóta se jött össze semmi neki esõben 2007-ben Fujiban is ütközött, a 2008-as esõs futamokon se volt sehol hiába volt az 5. 6. erõ a Renault, tavaly a kanadai esõ káoszban is le volt maradva (mondjuk Button kiütötte), de én nem emlékszem, hogy Alonso produkált volna nagyot esõben a 2006-os Hungaroringi futamon kívül:O

MSC-nél pedig számtalan eset ott van pl. 1995 Spa, 1996 Barcelona (the best) 97 Monaco, 97 Spa, 2000 Spa (amig nedves volt a pálya) 98 Silverstone, 2001 Malajzia annyit jó futama volt esõben:)

Totti5
Erre lehetne azt mondani, hogy Fujiba? meg úgy elszállt a vízen ahogy illik.

Itt elképesztõ módon ment... ilyet azóta sem láttam és abban sem vagyok biztos, hogy ezt õ maga meg tudná ismételni!

http://www.youtube.com/v/i2TZL4agkoY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

HTS s3rg1nh00
Alonso sokkal jobb esõben,mint pl.MS-mielõtt megjött volna a spanyol MS verhetetlen volt,de a helyzet azóta kicsit megváltozott...gyakorlatilag Alonso az egyetlen,aki ösztönösen kerüli a felgumizott részeket esõben,és ezzel pokoli tempót tud diktálni(talán pont egy magyar versenyen igazolta ezt,amit még Palik közvetített...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
hivatalos statisztikába nem került be,szerintem azért mert nem mentek át a célvonalon a SC mögött,mire körbeértek volna jött a piros zászló.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Barrichello, Heidfeld, Alesi, Frentzen a múltban? mindig ott voltak elõl, amikor esõs futamuk volt:)

Vettel és Webber?

Szerinted, szerintem nem, ezert is szep, hogy mindenkinek lehet sajat velemenye:)

Hamiltont meg a vizes soder is vonza, abszolut luzer nedves palyan:)

Kimi nem jo, Alonso atlagos, MS es Button akik - SZERINTEM! - nagyon jok.

ScarY MAN
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD még a kocsi is majdnem stimmel :D:D:DD

...

nearo
Asszem rájöttem a Ferrari gyors kerékcseréjének a titkára... szerintem kockáról kockára kielemezték ezt a jelenetet:
http://www.youtube.com/v/izXN3CH-Vig&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
"mondta Wéber, hogy az elmúlt 10 évben egyszer volt bent a SC pont az ominózus 2009-es özönvíz idején.."

Azt mondta hogy akkor sem volt bent, mert piros zászlózták a futamot.

Totti5
Taktikában volt erõs Button és a mérnöke. Szakadó esõben Alonso és Hamilton is erõs(ebb) szerintem.

b-type
Inkább változó tapadásban jó...ráérez mikor melyik abroncsra érdemes váltani, illetve meddig várjon a cserével.
szvsz full esõben Hamilton (is) megveri.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

jó bocsánat, de neki se jöhet ki mindig a lépés esõben:) bár az utóbbi idõben õ tényleg zseniálisan jön ki ezekbõl a helyzetekbõl:)

Button gyozelme miert is?
Ha esni fog, akkor verhetetlen, senki nincs a mezonyben aki az utobbi evekben ugy tudott menni a vizen, mint Jenson.

Christian88
Kivételesen azt hiszem esõ nélkül is izgalmas verseny lehet. Reméljük, ha elkezd esni, nem rontják el SC rajttal.

Wéber remélem, írni fog milyen az idõ.

http://www.twitch.tv/hegii

nehéz jósolgatni ezért bírom Sepangot, mert itt minden megtörténhet bár már 2009-ben is a sötétedésre hivatkozva nem engedték õket özönvízben versenyezni:S:S:S

mondta Wéber, hogy az elmúlt 10 évben egyszer volt bent a SC pont az ominózus 2009-es özönvíz idején...

itt is Whitingék megint fognak találni valamit indokot, hogy ne engedjék õket versenyezni esõben én ettõl félek

Master91
Vettelé? Mivan akkor, ha mindenki kijön 10-12. körbe, lágyért, Vettel meg 17. körbe kényelmesen kijön, mert pont akkor jön az esõ? :D nem is kell a lágyat felraknia? :D ha jön az esõ, akkor mikor jön? az a nagy kérdés
ha esõ lesz akkor minden borul:D Vettelke taktikája is, és a Mclarenek biztosnak tûnõ gyõzelme is:)

Ulvar
Ütõképes autót KVALIRA! Én úgy tudom hogy a versenyeken osztják a pontokat. Nem szabad ilyen hamar ilyen következtetést levonni. Tudjuk hogy a Merci zabálja a gumikat, figyeljétek meg hogy itt még jobban hátra fognak esni a futam haladtával, a Sauber meg felfog törni mint a talajvíz. Láthattuk Wéber képét az aszfalt minõségérõl, és hogy miért zabálja úgy a gumikat. 1, a felület 2, az irdatlan brutális féktávok. Annyi elfékezés volt a visszafordítóban hogy rossz volt nézni.
De tény hogy jobb az autó legalább 1 körön!

A Mclaren fölény egyértelmû, a Red Bull végtempóját nem láttam, de szerintem megint kanyarra vannak belõve. A Ferka Alonsoval meglepetés lehet, a Sauberek úgyszintén, remélem a Merci azért mégis csak tett valamit a gumi kopás ellen (legalább beállításban), a Lotus meg...kurva nagy kérdõjel. Érdekes a szezon kezdet, tetszik hogy nincs kimagasló fölénye senkinek. Így már érdemes nézni :D. (remélem nem csalódok).

Nem lepõdnék meg azon ha sok technikai kiesés lenne (motor túlmelegedéstõl kezdve, fék túl melegedés stb...).

Ja és az egész dolog amit írtam most, azt lehet a kukába dobni mert hatalmas vihar várható holnap, legalább is a formula1.com-on ezt jósolják. De megnéztem máshol is és ugyanez volt írva.

Záporok, zivatarok alakulhatnak ki délután.

Rosberg most aggódik az a vicc eddig 2 évig semmi se volt és persze visszatérése évében megverte dupla annyi ponttal akkor jól is vezetett a Bridgestone gumikon Rosbi, tavaly már szenvedett a Pirellivel és eléggé kiegyenlõdtek az erõviszonyaik, idén pedig már úgy tûnik Schuminak sikerült felülkerekednie egy picivel Rosbergnél...és már idõmérõn is

passatgt
azért látszik, hogy schumi tud valamit, 2 év kellett és összeraktak egy ütõképes autót:)

ha nem lesz esõ ebbõl akár 3-4 kiállás is lehetséges majd...

desigo
Nagyon jól mûködik egész addig amíg szét nem esik...
Totti5
Gábor Wéber
Vettel az idõmérõ után nem volt teljesen elégedett, de azért látszott rajta, hogy jobban sikerült, mint várta. Ami a lényeg:
- azért választotta a keményebb keveréket, mert a közepesen nem tetszett az autó balansza.
- szerinte kopásban is elég közel van egymáshoz a két gumi.
- megtankolva mindig sokkal jobban vezethetõ az autó.
- Webber is gondolkodott a keményebben, de a Q1-ben kétszer volt kint, és meg akarta tartani a harmadik új kemény garnitúrát a versenyre.
- sokat javítottak az autón tegnap óta, de Webbert is meglepte, hogy ilyen közel voltak ma.

remélem ez a cím valóra válik

meleg miatt a közepes keveréken levõk gumijai talán 10-12 kört fognak bírni Wéber Gábor szerint, kíváncsi leszek:) Vettel, ha tartani fogja a tempót akkor simán nyerhet holnap ehhez persze kell az is, hogy a keményebb keverék többet bírjon jóval és egy jó rajt sem ártana

desigo
Kíváncsi leszek,hogy fog holnap beválni a kemény keverékes kezdés Vettelnek.
Button fog e keménykedni egybõl a startnál vagy kivár?