182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#133594 meg a top10 mezőnyénél CSAK budapesten különb tízest lehetne összehozni...magyar,olasz,latin nők a legszebbek a földön -
#133593 Erről van szó! -
#133592 Az szép bravúr. Én már augusztusban a Hungaroringen is kisebb csoda árán tudtam venni, gyakorlatilag az utolsó utáni sátornál volt már csak, az is véletlenül, mert előző nap bekeveredett a sima Lotusos sapkák közé. Azóta gyakorlatilag sehol sem lehet kapni. -
IXEMGabeo #133591 egy bajai lány most eljutott a top tízig...
egyébként a szépségverseny is korrupt úgy ahogy van, sosem az nyer, akinek kéne viszont az tény, hogy a venezuelai nők világszínvonalúak:D -
IXEMGabeo #133590 azért nem olyan vészes, nézőpont kérdése kinek mi a "dagadt" -
IXEMGabeo #133589 sok marha kommentelő meg hiányolta Boltot és Messit a listából:D:D:D -
#133588 egyértelműen magyar..showderklubba leírták pontosan a magyar nök plazában miért így hordják a táskát :D -
#133587 Lehet, hogy a venezuelai lanyok szepek, mi megis a brazil kupiba jartunk amikor ott voltunk. -
#133586 Na igen! Elég "felcsapni" szombatés vasárnaponként a HDs AXNt reggel, hogy venezuelai szépségeket láthasson az ember. :) -
#133585 Majd ha gyereked lesz, ezt szépen bepótolod. :D -
#133584 Pofázik, pofázik, de ha arról van szó, hogy a két Ecclestone lány náluk költse el a pénzét, és Ferrarit vegyen, ne pedig Porschét, akkor gondolom hiába befellegzett az öregnek, ő és a Ferrari lazán küldi neki is a karácsonyi üdvözlőlapot amelyen megköszöni azt, hogy a kedves vén majom a hülye lányainak idén is legalább három Ferrarit vett ... -
#133583 Ezt nem értem ... -
#133582 Ezen nincs mit csodálkozni, csak a férgesse szaporodik
10-ből max 2 újszülött aki magyar -
hát eléégé nem magyarnak néz ki pedig -
#133580 nekem a svéd lányokkal van hasonlítási alapom..a kettőből egy nagyon jót lehetne turmixolni :D
svéd adná fejtől derékig, a magyar deréktól lefelé a tökéletes nőt :D -
G_ArchAngel #133579 Az atlagos szepsegidealbol - kozep-europai szemmel - jol all Magyarorszag. Az mas kerdes, hogy a vilag errol semmit nem tud, csak Zahonytol Lentiig ismert ez a teny:)
Amugy szerintem szepek a magyar lanyok, de nem kiugroan. Nekem nincs kimondott idealom, szem/haj/borszint tekintve, csak magas es vekony legyen, ami par azsiai orszagot kihuzva az egesz vilagon konnyen fellelheto kinalatot jelent, de az szamomra is ijeszto, hogy a regen eleg vegyes magyar kinalat mostanra barna szem, barna hajra valtozott. Alig van termeszetes szoke magyar lany, a kek, zold szem meg abszolut ritkasag. -
#133578 meg a drog kartell, ha nem az ő lányaik nyernek akkor mindenkit kinyírnak :ppp
csak nem tudom miért a magyar lányokra mondják milyen szépek, miközben a 10-be sem jut be egyik sem. -
#133577 "A CART széria nemzetközi megítélése egyre erősödött a 90-es évek közepén, Bernie-t pedig aggasztották ezek a jelek" - mondja Michael. "Azt hiszem, én egy eszköz voltam a kezében. Bernie és Ron egyformán gondolkoztak. Szerintem le akartak járatni, mert egyike voltam a nagy Indy-s sztároknak. Azt akarták, hogy komplett hülyének nézzek ki, aki megbukott a Formula 1-ben. Biztos vagyok benne, hogy ez történt."
Annyira igaz ez, hogy Eccleston '99-re bepánikolt a CART egyre nagyobb népszerűségétől és attól, hogy Európai versenyekről lehetett hallani, hogy azonnal minden olyan európai pályán amin F1 futamok voltak abban az időben (Hungaroringgel is), szerződésben kötötte ki, hogy csak az FIA égisze alá tartozó ow bajnokság rendezhet versenyt. Eközben pedig ovál pálya építkezésébe fogtak a németek, Montreállal nem volt ilyen szerződése. Végül Laun és Rockingham majd Montreálban is mentek :D -
G_ArchAngel #133576 Maldonado elvette a 'magyar' baratnojet.
Eleg furcsa, mert Venezuela adta az eddigi szepsegversenyekre a legtobb Top10-es resztvevot.
Kolumbia mellett ott elnek a legszebb latin lanyok. -
#133575 Nem vagyok se nagy filmezős, se nagy mese nézős.. utoljára amit láttam az a Vuk volt -
G_ArchAngel #133574 Nezd meg a versenyekrol szolo reszeket es rajossz.
Te amugy alomvilagban elsz? :D -
#133573 azért majd kiváncsi leszek az Indycaros "Turbo" rajzfilmben mi lesz a politikára utaló jel :) -
Amugy durva pelda, de a Cars animacios film is tartalmazott politikara es penzre utalo jeleket.
Például ? -
-
G_ArchAngel #133570 Azert hidd el, hogy az amerikai filmekhez (es mar az igenyesebb europaiakhoz is) nagyon komoly kutatomunka utan epitik fel a kornyezetet, amiben jatszodnak.
Amugy durva pelda, de a Cars animacios film is tartalmazott politikara es penzre utalo jeleket. -
#133569 A versenyautók boxutcai elektromos meghajtásának bevezetése az eredeti tervvel ellentétben 2017-ben valósulhat meg (Fotó: AT&T Williams)
-
G_ArchAngel #133568 Valami arab faszija van/volt, azok meg nem szeretik a csontokat olelgetni :D -
#133567 THE 2012 CHRISTMAS MEGA QUIZ
vagy jó angol tudás vagy gugli fordító segíthet.
IC és V8-ban tudok segíteni ;) -
#133566 Ezzel egyetértek teljes mértékben. Szánalmas az, hogy a pénz , és politika és stb. miatt ide süllyed egy-egy sportág vagy bármi más .. -
#133565 annak a filmnek semmi köze nem volt az amcsi ow valósághoz..de gondolom azt tudod Stallone a F1-ről akart filmet készíteni csak CART autók szerepeltek benne -
G_ArchAngel #133564 Jaja, de ugye en most a hatterben bemutatott dolgokra utalnek. A legfelsobb kategoriakban - legyen az F1, Nascar, Superbike vagy akar labdarugas, minden a penz korul hozott politikai es gazdasagi donteseken mulik. -
#133563 -
#133562 Pont azt néztem én is. Lehet thaiboxol... :P -
#133561 Stallone és tsa. ? -
G_ArchAngel #133560 Volt anno egy film - Driven - pont ugyanez a hatbaszurasos, politizalos, penz kore epitett vilag lett bemutatva, mint ami miatt az a ket statiszta sirdogal. -
#133559 Ez az iRace.hu egész korrekt.. elolvastam a linkelt írást, és tetszett, élvezet volt olvasni.. ezzel szemben az f1-live.hu-t... -
G_ArchAngel #133558 uh, Tamara milyen dagadt lett, a felkarja akkora, mint a combom :O -
#133557 Bernie-nek befellegzett, állítja Montezemolo
Kubica nézni se bírja a Forma-1-et
Ecclestone lányai a legelkényeztetettebbek a világon
link -
Wlanseraf #133556 -
lehet írogatni h kik vannak képen