FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reméljük a történelem megismétli önmagát!:D bár Schuminak jobban örülnék, mégiscsak Rosberg a fiatal erõ, és aki egy vb címet is megérdemelne az elmúlt évek szenvedései okán...Nagyon hasonlít a pályafutása Buttonéhoz apró eltérésekkel. Eddig olyan Heidfeldes volt, de most mintha úgy tûnne, hogy Buttonra hajaz a pályafutása. Nagyon szoros lesz ez a vb, bár még az elején vagyunk és még Barcelonát meg kell várni akkor jönnek a fejlesztések

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nearo
#122687 gtfo kiütöttél

szóval nem csak a redbullra gondolok, meg a befújt diffúzornak mi köze ahhoz, hogy egy elnyújtottabb hetedik fokozattal tovább tudnának gyorsulni?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

b-type
Igazán nem tudom,..már az elõzõ esõs/káoszos futamon is éreztem hogy nem mernek a csapatok rizikózni.
Itt is...sztem 3-4 másodperceket hozott volna a friss gumi...lehet nem érte volna meg, nem tudom.
De ahogy belassult mindenki az utolsó körökben (Vettel is tragikusan...Grosjean szorongatta volna ha van még egy kör), nagy szlalom lenne egy 3 kiállásos taktikának (Kimi-nek még volt új lágy gumija)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

az a baj, hogy te tipikusan azt az ember típust testesíted meg, akinek semmi nem jó. Ezt ne vedd sértésnek több topikban megfigyeltem már a stílusod ilyen vagy és kész. Nem jó semmi se...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Igazából a RBnek semmi baja. Csak annyi a különbség tavalyhoz képest, hogy még egy Saubernek is kijönnek a versenyek. Vettel teljesítményét ez nem rontja, mert tényleg nagyon utálni kell, hogy az ember ne lássa mennyire jól megy versenyen még szar pozícióból is. Egyszerûen most a McLaren a legjobb autó. Buttont erõsebbnek érzem Hamiltonnál, és most kijött a Mercinek is, de szerintem itt Rosbergnek iszonyat szerencséje volt, hogy se a lekörözöttek miatt, se a box miatt nem voltak problémái. Ha csak 1x is beszorult volna, máris más gumijai lettek volna neki is.

Kimi ráment a törmelékre, és cseszhette a tapadást. A dolog pikantériája, hogy ennyire a közelében voltak tizen. Ez talán utoljára 1982ben volt ennyire szoros. Hehe, de akkor egy Rosberg nyerte a vébét. :D

A medve nem játék.

pedobear
kurvaidegesítõ mikor azt mondják Perez van a képen mikor meg a Kobát látom.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

ScarY MAN
én nem a kommentátorok miatt nézem, nem értem akkor miért foglalkoztok vele... inkább akkor én döntöm el az alapján amit látok és leszarom mit mondanak, fõleg ha hülyeséget szövegelnek ;) ... de aki csak kötekedni tud... tipikus magyar :DD ... azért remélem még a hátrafelé nyilazás megy!

...

pedobear
Mennyi elõzés volt összesen? A tavalyit lelépte?

faszomat vagytok állandóan elfoglalva a kommentátorokkal olyan unalmas már...ha Mezei hülyeséget beszél Wéber legalább kijavítja, jó ez a felállás...kész vége.

Rosbergrõl meg szinte senki semmit nem ír holott az õ napja a mai!

Kit--Kat
Kimi esélytelen volt a dobogóra ezt már éreztem onnantól kezdve, hogy a 2. helyen vágtázott. Az utolsó pillanatban álltak át 2 kiállásos taktikára, szemben Grojeannal és Vettellel. Nekik pedig még épp kibírta a gumijuk a végégi, mert a végig elhúzták a kiállásaikat a legvégégig, míg Kimi a 3 kiállásosok ritmusával jött folyamatosan helyeket vesztve a boxmunka miatt. Ez válasz a.carkeynek is miért nem használták fel a +1 friss lágyat. A második kiállásig 3 kiállásos futamon volt Kimi ( az utolsóra tartogatták a 2. lágyat), csak addigra a rossz idõkben megtartott kiállások megfûszerezve a katasztrofális boxmunkával annyi helyezéses bukást jelentett, hogy kitalálták a futam vége felé, hogy legyen ez mégis csak 2.... Ez eredményezett egy 14. helyet és egy 2 körös megalázást.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pedobear
ilyen versenyhez színvonalon aluli kommentálás volt

A befújt diffúzor nélkül nincs meg a kellõ leszorítóerejük.
ennek ellenére kis híján dobogós lett Vettel és így is csoda mód 5. helyen ért be ergo jó volt a RB taktikája. Webber kicsit szerencsésebb és nem hibázik neki megvan a dobogó

nearo
Egyébként ezt sosem értettem, hogy a végsebességet miért nem úgy állítják be, hogy KERS-el DRS-el szélárnyékban talán kipörögje a maxot... ennyire sokat veszítenének vele?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
Az látszott megint, hogy Vettel nem igazán tud elõzni. Egyre emlékszem amikor talán Maldonadot elõzte a 3as kanyarból jobban gyorsított ki és a gyors balosba kívülrõl sikerült megelõznie.

De elõtte meg Di Restát nem tudta megelõzni, a tizen nem tudom hanyadik helyen. Neki elég érdekes állítják be az autóját. Sosincs végsebessége az egyenesekbe és DRS-el se tud elõzni mert letilt a motor, csak tartani a tempót az elõtte lévõvel aki nem nyitja a DRS-ét.
Zomil
Rosberg-nek nagyon örülök, viszont nagyon sajnálom, h a Sauber megint hátraszorult :S
Jo lett volna látni, h megint elöl csatáznak, meg Koba a rajtot eléggé elrontotta :(

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ricsi234
Jó verseny volt,de kimi:ddddd
Rosberg jól csinálta ügyes volt,bár vettel az maradhatott volna a 11 helyen

Nohab
Csodálod? Háttal ülnek a TV-nek... csak a hangot hallják.
b-type
Nem sokon múlt...az biztató Kimi-re nézve hogy nagyon tudta tartani a tempót.
GRosjean egyébként detto...a franc tudja honnan a jó tempó, de ahogy a Sauber-nek, úgy a Lotus-nak is jó a versenytempója.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Norbi1990
<#banplz>
a.carkey
Amikor Massa mögé bekerült, akkor kellett volna kihozni új gumikért. Volt még neki új set, mert az idõmérõn csak egyet használt el.

A medve nem játék.

a.carkey
A Lotusnak tényleg sokat kellene javulnia. Megnézve a versenyeket, mindig a leglassabbak között vannak. Ráadásul nem értettem, hogy a miért a silvert hagyták a közepére és miért ilyen rövid távra?

A medve nem játék.

RelakS
National Geographic-en a forma1-es autókról van szó.
A szakértõ eléggé tiltakozott, mikor Hammond nyílvesszõvel akarta lõni a kölcsönkapott benzintankot <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kit--Kat
Lotus taktikája és box munkája is katasztrofális. Ilyen szoros mezõnyben reménytelen a helyzet, hozzá kell szokni a kiállásonkénti +2 helyes visszaesésekhez. Arról nem is beszélve, hogy ma különösen benézték Rajkó taktikáját.

Rosbergnek örülök.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Semmivel nem rosszabb, mint a két (sok) hülye az RTL Klubon. Nem közvetíthet mindent a Korda, de jelenleg nincs olyan sportközvetítõ, aki minden sporthoz ért.

Sok nagyeszû mindenhez értõ közül Draskovics pedig már nem vállal médiaszereplést.<#zavart1>

A medve nem játék.

a.carkey
Mellesleg, a történelem ismétli önmagát. 100 évvel a Titanic katasztrófája után itt minimum egy Icebergnek kellett gyõznie. Végül nem egy Ice, hanem egy Rosberg gyõzött ...<#idiota>

A medve nem játék.

<#banplz>

tmp
hát elég sokat rontott az összképen, az a mezei annyi hülyeséget hord össze..

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Norbi1990
Kommentátor nélkül is végignéztem volna a versenyt, mert nem volt uncsi.
a.carkey
Lol, lenyomják az utóbbi évek egyik legszorosabb versenyét, erre egyesek a kommentátorokkal vannak elfoglalva?! :D

A medve nem játék.

repvez
Valahogy nem értem az M1-nek a közvetitését.Mielött elkezdödött azt reklámozták, orrba szájba, hogy döl az infó innen onnan és hogy minden engedély megvan ,hogy bárhova bemehetnek, erre még egyetlen egy élõ közvetités nem volt sem a rajtrácsról sem a boxból sehonnan.Mikor adják le a hosszabb interjukat amit a Bende Adri készit, eddig egyet sem láttam.
Ennél még a RTL-en is többször jelentkezett be a Szujó.Ott legalább a kiesett versenyzõket szinte azonnal megkérdezték, hogy mi volt a hiba.Vagy néznék meg a netröl.
A szinkrontolmács itt is szörnyû.
Eddig a HD közvetitésen kívül semmi javulás nincs RTL-hez képest.
pedobear

Ulvar
Tudod miért? Mert elvárják tõle hogy olyan legyen mint Palik...ez a baj...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

itt nagyon jó versenyek várnak ránk, ha ilyen szoros az él és a középmezõny...most is pl a mezõny nagyon össze volt rázódva, amig a gumik mértéke és a taktikák is megegyeztek, nem is volt addig elõzés ugyebár annyira egymáson voltak a DRS ilyenkor szart sem ér meg egyébként is nem volt számottevõen nagy tempókülönbség az elején. Aztán a már kopott gumikon lévõ pilóták

(Perez, Raikkonen, Vettel) jó pár körig egész jól tudták tartani az élmenõket

Nem véletlen a nevedben ez a "pedo" mi?:)))) nem elég hogy állandóan linkelgeted azokat a remek képregényeket , aminek a megnézése után 1 hétre 50-el csökken az IQ-m:))))
Most tolod ide a Palik-ot:D örülök hogy nem kell hallgatnom...:) sajnos azt is érzem hogy Mezei kezd sok lenni de ez van...

Viszont az is egy csoda, hogy csak hatan kaptak kört a meccs végére ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

vicc az egészben, hogy a laza jobb elsõ miatt kellett kiállnia úgy, mint tavaly Buttonnak a Nür ringen...ilyen a világon nincs

Meg hát ez is , hogy csak egyedül Sumi nem tudta befejezni ... Valaki megátkozta vagy nem tudom, de ez már tényleg OMFG ! WTF is this shit ?? kategória bakker ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

pedobear
http://www.youtube.com/v/qB0TKxpN08c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Perez taktikája nem jött be ezúttal és még Koba is elõtte végzett mondjuk nagyot csatáztak õk ketten is:)

Alonso is hibázott amúgy azon szakadtam, bár titkon jobban örültem volna, ha összeakadnak Hamiltonnal:D

nearo
Williams kimaradt, bár õk nem csináltak emlékezeteset, de az a 7-8 szép <#eljen>
Meg ha már itt tartunk Grozsi is megérdemel egy hüvelykujjat :) <#eljen>

Abban reménykedtem azért, hogy a Sauberek elõkelõbb helyen tudják befejezni a meccset ... :(

ZlolssASADAD:D:D

ezt akkor is megnyeri, ha Buttonnál nem hibáznak a szerelõk. Eleve eltérõ taktikán voltak...maximum ilyen 7-8 secre tudta volna feljebb hozni magát mivel már az autók is könnyültek...Számolj utána ezt Rosberg saját és a csapatnak köszönheti ezt a gyõzelmet!

Ulvar
Valóban én is fogtam a fejem, de ennél 6000szer rosszabb volt az RTLen Czollner meg Palik. De ha már annyira mondod a jó magyar kommentátorokat, megmutatom véleményem szerint a magyar sportkommentátorok királyát õ hogyan közvetített anno F1et.

http://www.youtube.com/v/4QFvPoZGwao&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nem feltétlen jó egy másik sportból átvett kommentátor... ez nagy tévhit.

Kinek a pap, kinek a kutyája ! :DDDDDDDD

pedobear
http://www.youtube.com/v/5K4T7x7jlsQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ulvar
De juttasd is be :D Addig nem tudom összehasonlítani :D.

Tolj már be ahol az látszik hogy mocskos a pálya... és ne a gumi törmeléket bazz....

Közvetítés téma meg kurva unalmas... ha vicceket akarok halgatni nem F1-et nézek... azért mert Palik 1x év alatt volt 5 poénja nem szeretném vissza.. mert egy igazi seggfej..

nearo
Rosberg <#eljen><#eljen><#worship><#worship>
Button, Hamilton <#eljen><#eljen>
Webber - a Red Bull még mindig szárnyakat ad :D <#taps>
Schumi szerelõje, Kimi, Koba <#szomoru1>