FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez hihetetlen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mercedes !

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Christian88
Hamilton miért?

http://www.twitch.tv/hegii

nearo
Kova :DD <#eljen><#eljen>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Amatõrök te jó ég !!!!!!
Totti5
Mercedes Sumi EPIC FAIL! ( de Hamilton is... )

Szép volt Kova!!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN
Balfasz merci...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ulvar
Tûzijáték, Bernie szervezi :).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Master91
Jó lesz majd, lehet futam közbe hallgatni az autókat, meg a kisebb-nagyobb robbanásokat <#wow3>
Master91
Délbe néztem hiradót M1-en, mondták hogy nem messze a pályától éjjel össze csapások voltak....rendõrség és a tüntetõk közt.
passatgt
maldonado váltócsere

pedobear
12:05
Boxutca
Forma-1 magazin
Feliratozva a Teletext 111. oldalán

12:40
Forma-1 Bahreini Nagydíj: Idõmérõ edzés
Élõ közvetítés Bahreinbõl

m1

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

De szép idõ van jelenleg a pályán ! :))

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ulvar
húha...micsoda kavart okozott -.-". Ez inkább szánalmas szerintem. Én inkább csak röhögök.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nearo
No problem.

Hozzáteszem nem értek egyet én sem a futam megrendezésével (a körülmények miatt), de ha már egyszer mindenki rábólintott börni papa döntésére, akkor csinálják... nem tudok mit tenni ellene. Nem zavarna különösebben, ha az MTV nem közvetítené a versenyt, de azt sem tartom felháborítónak, hogy kint vannak. Az õ döntésük és vajmi kevés hatása van az én életemre (max annyi, hogy a futam idején tv-zni fogok tanulás helyett).

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Oké véletlenül ott maradt a válasz, ezt csak úgy írtam, nem elsõsorban Neked.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Tienanmenn elég rég volt, persze ott sem minden 100 csak épp ott az ellenzék nem használja fel a f1-et. Itt megpróbálták, de elég egyértelmû Ecclestone álláspontja, le se szarja, csak a pénz számít.

nearo
Ezzel most nem tudok mit kezdeni, nem is igazán értem, hogy hogyan jutottál el idáig Szujó twitterüzenetétõl.

Totti5
Kínai futam kapcsán miért nincs senki kiakadva? jah mert a kormány olyan diktatúra és cenzúra alatt tartja az országot, hogy amint utcára lép egy hangoskodó már dobják is a dutyiba?

A híradóban láttam, hogy Ecclestone ott pacsizik a herceggel, és persze azon túl, hogy ezeknek a pilótáknak szerzõdésük van, biztos megoldhatta volna mondjuk schumi vezérletével és Alonso, Raikonnen, button, hami támogatásával, hogy ne legyen futam. De belementek, holott nem egy ember halt meg az elmúlt évben Bahreinben. Innen látszik, hogy pénzért ki mire hajlandó, pedig ezek a szereplõk már nem lukas zokniban rohangálnak. Ecclestone alapból gusztustalan, Todt is léphetett volna, de valahogy õ is kussban van., ezzel meg egyértelmûen a diktatúrát támogatja -és most jön a lényeg - MINDEN OTT RÉSZTVEVÕ (igen Szujó is)

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

nearo
Valahogy el kell adnia magát, különben a kutya sem olvasná. Jól csinálja, ennyi.

Nem siránkozik, rosszul fogalmaztam, de olcsó reklám a "Ha nem jövök kezdjetek keresni" duma. Valszeg kismillió katona mögül fog riportot készíteni...
Ha meg hõs akar lenni akkor törölje inkább a most bejelentett új adókat.

Button belvárosi showját élõben adja az m1 meg a rádió is. :O
El is nevezték belvárosi nagydíjnak. :-D

nearo
hol siránkozik?

De nem én vagyok ott, viszont ha már vállalta akkor kihasználja, hogy egy ilyen milyen szintû népszerûséget hoz. Valszeg tisztában van vele, hogyha kitwitteli akkor szinte biztos, hogy minden magyar f1 topikba kimásolják. Ugyanmár nem egy földreszállt angyal rtl-en bohóckodott a reggeli mûsorban, ez a dolga, vállalta, ne siránkozzon.
Tudom én vagyok a paraszt...

passatgt
mivel nem történik semmi extra, nincs kép se róla:)

Master91
Ahaaa! Magamtól soha nem jöttem volna rá :D
passatgt
n betû felett az a piros szar, azt lehet benyomni

passatgt
megnyomják üresbe rakja a kocsit, hogy eltudják tolni ha kiesik

Master91
Ennyire várta már az ebéd idõt? :D
2 kérdés:
a karikába az N betû az mi? az összes autón ott van....
meg van valahol mellette ( talán pont az látszik a képen, nem tudom most ) egy piros , vagy néha zöld kis foltocska. olyasmi , mint az autó akkumulátorain is van, ami mutatja hogy még van e nafta az aksiban vagy sem. ez a folt is arra szolgálhat? :D
passatgt

Sumi odaragasztott egy casiot

En csak azt nem ertem, hogy a lazadok minek agroznak az f1 re? Az hogy van-e f1 vagy nincs nem old meg semmi belpolitikai gubancot. Sõt csak profitalnak a dologbol mivel most a fel vilag odafigyel es legalabb tudjuk, h mi megy ott mert amugy a kutya se törõdik vele. Remelem nem csinalnak semmi hülyeseget.

desigo
Valaki linkelne (nem ps) képeket a helyi zûrökrõl.
Carlos
Mindezek után vázolnák neked a közös megegyezéssel történõ elbocsátás aláírásának lehetõségét.

Þór vígi þessi rúnar

egy mérsékelten harsány "megyafaszom" felkiáltással visszautasítanám a megtiszteltetést...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
szánalmas
fbot meg a netet is nagyon sikeresen lekapcsolta
muhaha
RatBaG
milyen népszerûség?
megnézném, hogy ti mennyire lennétek beszarva, mikor elküldenek egy ilyen országba/helyzetbe, hogy na tessék, végezd a munkád.

Per Aspera Ad Inferi.

jaja
Szujó népszerûségre hajt...

Norbi1990
Twitterrõl

Szujó Zoltán
...a hirek szerint oriasi tomeg gyulekezik a fovarosban, Manamaban. Lassan elindulunk arrafele, ha 2-3 ora mulva nem irok, kezdjetek keresni
itt jó, gyorsak az üzemeltetõk :D

Norbi1990
Hivatalos weboldalt nem lehet elérni.
Anonymus szép munkát ad az oldal üzemeltetõinek :D
Totti5
Hát aki robbanóanyaggal fut a pálya fele, az meg is érdemli.

Jeffjohnson
Akik bemennek nem hinném, hogy bajt okoznak de meglátjuk, szerintem túlságosan fel van ez az egész fújva. Ha annyira veszélyes lenne a csapatok sem mennének oda.

Nem tudja esetleg valaki hogy a második szabadedzést megismétlik itt valamikor délután : sky-f1--live-stream-online ?? ??
Az elsõt láttam, viszont a másodikról lemaradtam . Köszi!

passatgt

:)

Pluskast
De ki az illetéktelen? Tudtommal lesznek nézõk a pályán nem zártkörû lesz a dolog. Akinek meg jegye van az meg bemehet.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”