FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.
Eddig mindig elbaszták, amikor spóroltak, jó helyrõl indultak, akkor IS idióta taktikát produkáltak versenyen (szóval baszottul érdemes volt spórolni ...), tehát jogalapja sincs a gumispórolásnak, ha ennyire kevés a különbség.
Mifaszért nem tesznek oda értelmes, IQ 0 +1 emberkét, vagy egy majmot, hogy picsánrúgja õket azért, hogy takarodjanak ki még egy körre, ne spórolgassanak, ha szutyok Toro Rossok is jobb idõt futnak náluk ...
... igaz, kedves balfasz Lotus csapat!?
A medve nem játék.
http://www.twitch.tv/hegii
Schumacher a Sky Sports kérdésére válaszolva elmondta, hogy eltört egy, a DRS aktiválásában szerepet játszó alkatrész, így a hátsó szárny nem mûködött.
Hát , ha így is van, legalább most tört el, nem pedig a futamon.
Ezután már csak az kéne hogy az elsõ kanyarban kihulljon
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szép volt Kova!!!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Boxutca
Forma-1 magazin
Feliratozva a Teletext 111. oldalán
12:40
Forma-1 Bahreini Nagydíj: Idõmérõ edzés
Élõ közvetítés Bahreinbõl
m1
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Þór vígi þessi rúnar
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Hozzáteszem nem értek egyet én sem a futam megrendezésével (a körülmények miatt), de ha már egyszer mindenki rábólintott börni papa döntésére, akkor csinálják... nem tudok mit tenni ellene. Nem zavarna különösebben, ha az MTV nem közvetítené a versenyt, de azt sem tartom felháborítónak, hogy kint vannak. Az õ döntésük és vajmi kevés hatása van az én életemre (max annyi, hogy a futam idején tv-zni fogok tanulás helyett).
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ha meg hõs akar lenni akkor törölje inkább a most bejelentett új adókat.
El is nevezték belvárosi nagydíjnak. :-D
Tudom én vagyok a paraszt...
2 kérdés:
a karikába az N betû az mi? az összes autón ott van....
meg van valahol mellette ( talán pont az látszik a képen, nem tudom most ) egy piros , vagy néha zöld kis foltocska. olyasmi , mint az autó akkumulátorain is van, ami mutatja hogy még van e nafta az aksiban vagy sem. ez a folt is arra szolgálhat? 😄