FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szép volt Kova!!!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Boxutca
Forma-1 magazin
Feliratozva a Teletext 111. oldalán
12:40
Forma-1 Bahreini Nagydíj: Idõmérõ edzés
Élõ közvetítés Bahreinbõl
m1
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Hozzáteszem nem értek egyet én sem a futam megrendezésével (a körülmények miatt), de ha már egyszer mindenki rábólintott börni papa döntésére, akkor csinálják... nem tudok mit tenni ellene. Nem zavarna különösebben, ha az MTV nem közvetítené a versenyt, de azt sem tartom felháborítónak, hogy kint vannak. Az õ döntésük és vajmi kevés hatása van az én életemre (max annyi, hogy a futam idején tv-zni fogok tanulás helyett).
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ha meg hõs akar lenni akkor törölje inkább a most bejelentett új adókat.
El is nevezték belvárosi nagydíjnak. :-D
Tudom én vagyok a paraszt...
2 kérdés:
a karikába az N betû az mi? az összes autón ott van....
meg van valahol mellette ( talán pont az látszik a képen, nem tudom most ) egy piros , vagy néha zöld kis foltocska. olyasmi , mint az autó akkumulátorain is van, ami mutatja hogy még van e nafta az aksiban vagy sem. ez a folt is arra szolgálhat? :D
Þór vígi þessi rúnar
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
megnézném, hogy ti mennyire lennétek beszarva, mikor elküldenek egy ilyen országba/helyzetbe, hogy na tessék, végezd a munkád.
Per Aspera Ad Inferi.
Szujó Zoltán
...a hirek szerint oriasi tomeg gyulekezik a fovarosban, Manamaban. Lassan elindulunk arrafele, ha 2-3 ora mulva nem irok, kezdjetek keresni
Anonymus szép munkát ad az oldal üzemeltetõinek :D
Az elsõt láttam, viszont a másodikról lemaradtam . Köszi!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”