182114
  • desigo
    Végre :)
  • Master91
    Apa kezdooodiik
  • desigo
    Majd csak Vitya után jöhet
  • Master91
    FantasTikus, hol van Vettel? :D
  • desigo
    Bánk Bán opera van.Nem jó ?
  • Master91
    Ejfel van, m1-m2on hire sincs f1nek,wtf?
  • G_ArchAngel #135150
    Igen, ez a lenyeg. Raadasul meg a nagy ellenfelek, Alonso es Vettel is tobbszor emlitette mar, hogy Kimi egy szuletett mokamester. Egyeduli baja, hogy a sajtonak nehezen nyilik meg, de lehet ezt most lassan levetkozi.

Igy is messze a legnagyobb egyeniseg a robotok kozott.
  • b-type
    mert nem okés. Amiért pénzt kap azt csinálja, egyébként meg imidzskedik.
    ..hasonlóan a 'csak világbajnoki autóba ülök be' helyzethez.
    Jobb szeretek a pályán nyújtott teljesítmény alapján ítélni, ez meg nem az...ez a kolomp része amit rázogatnak PR címén.
  • Kit--Kat
    Az a vicces, hogy ezt a rajongók is nagyon bírják és ahogy hallhattad a média központban is jót derültek rajta, ahogy a pilótatársai is röhögtek. Szerintem nincs ezzel baj, ráadásul ez a hűvös hozzáállás a versenyző képességei mellett még jobban felboostolja a rajongótáborát.

És elég jól eladható Kimi, a 8 pilóta közül akik Renault motort használnak Kimi köré építette a reklámkampányát a Renault a Meganehoz.
  • oneal1
    qualhoz tud valaki streamet holnap reggelre?

thx
  • desigo
    Mennyire unhatja ezeket a kötelező sajtótájékoztatókat te jó ég xD
  • nearo
    Viszont ha ez a stílus is hozza a rajongókat, akkor miért baj? Ja, most elvesztett mondjuk egyet és szerzett három másikat. Szerintem rászólnának, ha annyira rosszat tenne ez az imidzsének.
  • Totti5
    Ezért kapja azt a számunkra elképzelhetetlenül sok pénzt. Ezért él luxusban, azért tehetek meg akármit. Azt hogy normálisan kell beszélni a médiának ami = rajongók, hiszen azon keresztül tudjuk mi követni az ő pályafutását igazán semmiség.
  • Norbi1990
    Ebben az egészben az a legrosszabb, hogy ugyanazt a kérdést annyiszor teszik fel más szavakkal, ahány riporter létezik.
    Szerintem itt bármelyikünk kiakadna ezen és a többi hülye kérdésen amit feltesznek.
  • paj01
    Mindig ilyen volt csak most hype-olja a media pluszban, meg a riporterek is rámennek direkt ezért sok már belőle. Kimi egyszerű mint egy faék, csak vezetni van ott. Meg is értem, hogy utálja a sok média szereplést. Egy pilótának nem kell pr szakembernek lenni. Főleg amíg olyanokat csinál a pályán mint tavaly kimi. Kell ilyen is, színesebb a mezőny vele. Remélem bírja még egy pár évig ezt a sok media fasságot.
  • Totti5
    N+sokadik alkalommal már nem vicces ez a hozzáállás, persze ilyen az egész ember. Nem tudom eldönteni, hogy ez jó avagy rossz. Bár jónak nem nevezném. Marad a semleges számomra. Csak ne legyen ez a példakép senkinek!
  • nearo
    Kimi :)
  • nearo
    most hogy így mondod tényleg... kösz :)
  • Norbi1990
    Fel is csapta csak nem jelezte a telemetria.
    Látni, hogy mennyivel könnyebben gyorsul mint a pálya közepén a gyors bal-jobbos kombináció előtti egyenesbe.
  • nearo
    azt én értem, de a végén a célegyenesben felcsaphatta volna... vagy akkor meg már úgy volt vele, hogy mindegy a körnek mert beszorult egy kocsi mögé?
  • IXEMGabeo
    akkor meg is van az ok:)
  • Norbi1990
    Vonatkozik arra is.
  • a.carkey
    Ez pár perce még ÉLŐ volt. :)
  • IXEMGabeo
    most hozták be új szabályként, hogy edzésen nem lehet állandóan használni a DRS-t. Azt nem tudom, hogy a practicera is vonatkozik-e
  • repvez
    És hogyhogy a mostani futam nem HD csak a 23-24-ei verseny?
  • passatgt
    Közvetítés Melbourne-ből, felvételről
  • a.carkey
    Ezt láttátok?

Szabadedzés ÉLŐ
  • Master91
    bántanám :D
  • zzeN
    Hibásan jelezte ki.
  • nearo
    DRS? Végig zöld volt, tehát vagy végig nyitva volt (nyilván nem) vagy egyszer se használta.
  • a.carkey
    Amíg le nem szedik:
  • madmanic
    hááát.. lesz melója a PS gurunak mire ebből Playboy pozitív anyagot barkácsol..
  • zzeN
  • a.carkey
    Hosszas noszogatás, vagy hosszas bszogatás? :D
  • IXEMGabeo
    Tamara vetkőzik

nyami
  • bakkerman
    nem,csak kigurult a sóderbe megmutatni a közönségnek közelebbről is ezt a csodás blekberri logót. Pusztán marketing fogás,semmi ok a pánikra.
  • Szabi #135120
    HamiltOff ? :D
  • desigo
    második edzésen készült :

• IXEMGabeo
    Bianchi tényleg jó, azért csak jobban járt a Marussia vele, mint Raziával.
  • IXEMGabeo
    Az kemény, hogy Button és Perez is panaszkodnak, hogy a Mclaren következetlen...:OO