182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#135156 Végre :) -
#135155 Apa kezdooodiik -
#135154 Majd csak Vitya után jöhet -
#135153 FantasTikus, hol van Vettel? :D -
#135152 Bánk Bán opera van.Nem jó ? -
#135151 Ejfel van, m1-m2on hire sincs f1nek,wtf? -
G_ArchAngel #135150 Igen, ez a lenyeg. Raadasul meg a nagy ellenfelek, Alonso es Vettel is tobbszor emlitette mar, hogy Kimi egy szuletett mokamester. Egyeduli baja, hogy a sajtonak nehezen nyilik meg, de lehet ezt most lassan levetkozi.
Igy is messze a legnagyobb egyeniseg a robotok kozott. -
#135149 mert nem okés. Amiért pénzt kap azt csinálja, egyébként meg imidzskedik.
..hasonlóan a 'csak világbajnoki autóba ülök be' helyzethez.
Jobb szeretek a pályán nyújtott teljesítmény alapján ítélni, ez meg nem az...ez a kolomp része amit rázogatnak PR címén.
-
#135148 Az a vicces, hogy ezt a rajongók is nagyon bírják és ahogy hallhattad a média központban is jót derültek rajta, ahogy a pilótatársai is röhögtek. Szerintem nincs ezzel baj, ráadásul ez a hűvös hozzáállás a versenyző képességei mellett még jobban felboostolja a rajongótáborát.
És elég jól eladható Kimi, a 8 pilóta közül akik Renault motort használnak Kimi köré építette a reklámkampányát a Renault a Meganehoz. -
#135147 qualhoz tud valaki streamet holnap reggelre?
thx -
#135146 Mennyire unhatja ezeket a kötelező sajtótájékoztatókat te jó ég xD -
#135145 Viszont ha ez a stílus is hozza a rajongókat, akkor miért baj? Ja, most elvesztett mondjuk egyet és szerzett három másikat. Szerintem rászólnának, ha annyira rosszat tenne ez az imidzsének. -
#135144 Ezért kapja azt a számunkra elképzelhetetlenül sok pénzt. Ezért él luxusban, azért tehetek meg akármit. Azt hogy normálisan kell beszélni a médiának ami = rajongók, hiszen azon keresztül tudjuk mi követni az ő pályafutását igazán semmiség. -
#135143 Ebben az egészben az a legrosszabb, hogy ugyanazt a kérdést annyiszor teszik fel más szavakkal, ahány riporter létezik.
Szerintem itt bármelyikünk kiakadna ezen és a többi hülye kérdésen amit feltesznek. -
paj01 #135142 Mindig ilyen volt csak most hype-olja a media pluszban, meg a riporterek is rámennek direkt ezért sok már belőle. Kimi egyszerű mint egy faék, csak vezetni van ott. Meg is értem, hogy utálja a sok média szereplést. Egy pilótának nem kell pr szakembernek lenni. Főleg amíg olyanokat csinál a pályán mint tavaly kimi. Kell ilyen is, színesebb a mezőny vele. Remélem bírja még egy pár évig ezt a sok media fasságot. -
#135141 N+sokadik alkalommal már nem vicces ez a hozzáállás, persze ilyen az egész ember. Nem tudom eldönteni, hogy ez jó avagy rossz. Bár jónak nem nevezném. Marad a semleges számomra. Csak ne legyen ez a példakép senkinek! -
#135140 Kimi :) -
#135139 most hogy így mondod tényleg... kösz :) -
#135138 Fel is csapta csak nem jelezte a telemetria.
Látni, hogy mennyivel könnyebben gyorsul mint a pálya közepén a gyors bal-jobbos kombináció előtti egyenesbe. -
#135137 azt én értem, de a végén a célegyenesben felcsaphatta volna... vagy akkor meg már úgy volt vele, hogy mindegy a körnek mert beszorult egy kocsi mögé? -
IXEMGabeo #135136 akkor meg is van az ok:) -
#135135 Vonatkozik arra is. -
#135134 Ez pár perce még ÉLŐ volt. :) -
IXEMGabeo #135133 most hozták be új szabályként, hogy edzésen nem lehet állandóan használni a DRS-t. Azt nem tudom, hogy a practicera is vonatkozik-e -
#135132 És hogyhogy a mostani futam nem HD csak a 23-24-ei verseny? -
#135131 Közvetítés Melbourne-ből, felvételről
-
#135130 Ezt láttátok?
Szabadedzés ÉLŐ -
#135129 bántanám :D -
#135128 Hibásan jelezte ki. -
#135127 DRS? Végig zöld volt, tehát vagy végig nyitva volt (nyilván nem) vagy egyszer se használta. -
#135126 Amíg le nem szedik:
-
madmanic #135125 hááát.. lesz melója a PS gurunak mire ebből Playboy pozitív anyagot barkácsol.. -
#135124 -
#135123 Hosszas noszogatás, vagy hosszas bszogatás? :D -
IXEMGabeo #135122 Tamara vetkőzik
nyami -
#135121 nem,csak kigurult a sóderbe megmutatni a közönségnek közelebbről is ezt a csodás blekberri logót. Pusztán marketing fogás,semmi ok a pánikra. -
#135120 HamiltOff ? :D -
#135119 második edzésen készült :
-
IXEMGabeo #135118 Bianchi tényleg jó, azért csak jobban járt a Marussia vele, mint Raziával. -
IXEMGabeo #135117 Az kemény, hogy Button és Perez is panaszkodnak, hogy a Mclaren következetlen...:OO