FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, oke...
Tehat esoben Alonso HRT-vel is nyerne.
Szerintem neked valami egyszerubb sportot kellene kovetned, az F1 csak osszezavar.
http://gaborszantai.co.uk/
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Szerintem pont a legutóbbi két idõmérõ bizonyítja, hogy Alonso > all. Az elmúlt két idõmérõn senki nem tudott tökéletes kört összerakni, mert nem voltak ideális körülmények, de a legkevesebb hibával mindkétszer Alonsonak sikerült. Nyilván jókor volt jó helyen, mázlija volt, vagy simán csalt, de én fenntartom a véleményem, hogy nem, csak simán õ a legjobb, az esõ elmosta a technikai különbségeket (mert még mindig nem a ferrarinak lejt a pálya, bár már nem olyan látványos a leszakadás mint az év elején), gyõzött a skill.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
06:55 -tõl ...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Én együtt tudok vele élni, hogy nem értesz velem egyet, ha fordítva is igaz ez, akkor szerintem ez egy szép este volt.
Dehát elidegeskedte.
Ezt kívülrõl megítélni azért elég bajos , bár tény , hogy lelki töltetet mindenképp meríthettek belõle.
Ezzel az autoval Vettel vagy Hamilton mar VB lenne, pontvesztes nelkul.
Folytassuk a 'Ki mond nagyobb baromsagot?' estet?
Szóval szerintem is Massa szintje körül van a ferrari, a többit Alonso teszi hozzá (ha nem számítana a pilóta, akkor rajkusz, vettel, akárki helyett is lehetne egy baumgartner a pilóta, nem? 😊 ), akit lehet nem szeretni, de akkor is õ a csúcs ebben a mezõnyben.
2010-ben meg akkor technikai fölénye volt a RB-nak, mint elõtte a brawnnak, vagy a 90es években a williamsnek, és látjuk azok hogy nyertek, és láttuk ahogy a RB nyert. Hát ég és föld, és ez is Alonso klasszisa.
Remélem idén világbajnok lesz. És remélem rajkusz is, meg sumi is nyer még futamot. Ha idén nem, akkor 10 éven belül vmikor legalább. 😊
A másik kérdés maldonado, most kit fog kilökni. :-D Rajtnál schumi esélyes, vagy ha hamilton a futamon utoléri...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ez volt vele Imolában is, hogy a támadóversenyzõ másodpercekkel volt nála gyorsabb csak azt legalább szépen kivédekezte 2005-ben egy nehezen elõzhetõ pályán...Itt viszont esélye nem lett volna a DRS zónában, dehát nincsen ha...Jól jött ki a kerékcserékbõl holott akkor a Ferrariban még a pontszerzés se volt benne. Ilyen elõfordulhat...
Miért mákolta volna be?
A Ferrari a teljesen új koncepció okozta lányos zavarában használhatatlan-kezelhetetlen autót adott alá , az ennek ellenére szerzett morzsáknak köszönheti , hogy mostanra , mikor úgy tûnik kezdik megérteni az autó mûködését , versenyben tudott maradni.
"Holnap szoros lesz a verseny, és úgy tervezem, mindenkit levadászok az élrõl."
<#worship>#worship>
Egy Schumi 8. VBvel mondjuk bármikor kiegyeznék. <#nevetes1>#nevetes1>
Idén szerintem Vettel lesz a vb ismét. Valahogy összehozza majd a Red Bull meglátod...
Persze , mikor Hamival összekerült akkor a tipikus 2 dudás egy csárdában felállás valósult meg , vicces volt mit mûveltek mint két hisztis gyerek. Az azóta eltelt idõre céloztam , de mondtam is.
Egy Piquet , Trullit , Fisichellat ne hasonlítsunk már Alonsohoz , ég és föld a különbség , nyilván nem véletlen alapoztak rá az elõzõek ellenében.
2010ben egyedül Vettel bénázása miatt lett ilyen szoros a VB , azzal a csomaggal sokkal hamarabb be kellett volna húznia , normál esetben köze sem lett volna a Ferrarinak hozzá.
Az a kármentés viszont amit Alo az idei szezon elején csinált bravúros , lyukas garast nem adott volna senki a vörösök VB címéért de életben tartotta a reményeket. Az autó valós teljesítménye lemérhetõ valahol Massa szintjén , ez a plusz már az Alonso-faktor.
Az egyik (ha nem a ) legjobb pilóta a mezõnyben , érdekes lenne látni , mi sülne ki belõle ha egy hozzá mérhetõ versenyzõ lenne a csapattársa , szerintem nem omlana össze , (elég nagy pofon volt az Hamiltontól anno , jó tanulópénz) megbirkózna a feladattal.
De ezt valószínû sosem fogjuk megtudni , a Ferrarinál legalábbis , márpedig szvsz onnan fog majd visszavonulni.
Az olaszok meg nem hívei a csapaton belüli rivalizálásnak.
Több mint 100 pont van közte meg Massa között , ki takarítja ki elõle az utat?
Nálam se õ az abszolút favorit de azért ne ferdítsünk már ennyire vele kapcsolatban.
Ellenben a szurkoloi kozott meg nalam is nagyobb seggfejek vannak, ami genetikai csoda, raadasul az SG-re jarnak...<#szomoru1>#szomoru1>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De határozottan jót tettek neki a szopórolleren eltöltött rönós évek (vagy csak felnõtt agyilag is) , visszább vett és leszállt a földre ahogy Lewis is.
Nomeg amit sokszor kihoz(ott) a fostalicska Ferrariból az klasszis teljesítmény.
A Ferrarihoz érkezése se volt túl szimpatikus , de arról sem feltétlen õ tehet.
aha. <#idiota>#idiota>
"újságírók" szégyene.
mindkettõ csapatutasítás volt csak az egyiknél Alonso elkezdte a hisztit és a mutogatást, amit általában csinálni szokott, ha valami nem úgy alakul ahogy eltervezi. Schumi ezt sosem csinálta és emberileg itt a különbség a 2 versenyzõ között. Még, ha apróság is, de számít azért valamit...
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
persze értem én , mindig az ellen drukkolunk aki épp fölényben van , sokaknál így megy.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
már nem Vettelt trendi utálni? <#hehe>#hehe>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"