FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Raiko sokat nyert a kerékcserével
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Grosjean megint benne volt valamiben😄
Mansell rosszkor volt rossz helyen. Mint a 80as 90es években oly sokan. Prost Senna Piquet Lauda és a többiek elvették a fényt elõlük. Szerintem Button is ilyen, aki a hondás évekkel még pluszban megnehezítette a saját dolgát.
Buttonnak fellángolásai vannak. Webbernek is. A vb címek meg lassan 10 éve úgy dõlnek el hogy na Alonso vagy vki. Ez azért más.
olvass vissza , már le is zárult.
A 4.x felé közeledve egyre nehezebb felvenni a versenyt a huszonévesekkel és ezt majd csak akkor fogod megérteni,ha már te is felveszed ezt a cipõt.
És az az ami fantasztikus Sumiban,hogy 43 éves még tud pole-t futni Monacoban,hol ott sokan ennyi idõsen,már a wc-re sem érnek ki idõben..
Nem feltétlen a vb címek száma határozza meg ki a legjobb. Lehetett a legnagyobb akár Gilles Villeneuve is, nem lett világbajnok, de egy legenda mai napig. Vagy akár Stirling Moss, aki szintén az 50-es évek egyik legjobbja volt. Egyébként a valaha volt legjobb versenyzõként én Fangiot tartom a koroktól és vb címektõl függetlenül. 4 különbözõ csapattal lett világbajnok egy csekély biztonsággal rendelkezõ korszakban és idõmérõn szinte õ is verhetetlen volt. Idõmérõn Senna és Clark tekinthetõ a legnagyobbaknak. Ez is szubjektív és nem lehet õket összehasonlítani, ezt csak én gondolom így az olvasottak és a látottak alapján...ha viszont Buttont, Manssell szintjére emeled akkor az elég hízelgõ rá nézve mivel Manssell egy legenda volt szintén.😊 Ha megnézzük akkor Piquet, Prost csapattársaként is vereséget szenvedett az oroszlán, ennek ellenére mégis legenda és Buttonnál azért nagyobb versenyzõ még akkor is, ha más korszak...
De õ sem az a kategória, ami hû. Szerintem itt mi már sokan a csúcsok csúcsáról beszélünk. Olyanokról akikre x év múlva is emlékezni fogunk, mint Prost, Senna, nem olyanokról akikrõl egy rendes elõzést se tudunk felidézni, mint Hill, aki szintén világbajnok lett, végig néztem azt az évet is, de egy másodperc sincs meg, míg mondjuk Senna-Prost mekis pillanatok mai napig bevillanak futam közben néha, vagy sumák-hekki (és coulthard) momentumok is ilyenek.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Tavaly szenzációs szezonja volt és még a stílusán is képes volt valamelyest változtatni, mert tõle szokatlanul agresszív futamokat lehetett látni. Most azért, mert egy fejlesztési csomag miatt gyengélkedik nem mondanám azt, hogy kifele megy. Ennyi erõvel a 36 éves Webberre is, aki még ugyan nem vb pilóta, õ rá is lehetne azt mondani pedig itt van motivált és kellõen jó fizikummal rendelkezik...
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Nem, Button igenis bizonyította, hogy világbajnok alkat, hihetetlen taktikai érzéke van és nagyon finom vezetési stílusa, amivel a gumikat (mostani Pirelliket nem igazán) nagyon tudja kímélni. 32 éves ráadásul méghogy kiöregedett..
lol
Az a csapat, amelyik fölényben volt a 2006-os szezon 1. felében és a Ferrari sehol nem volt szinte tõlük...
Most konkréten nem értettem mire gondoltál vagy melyik nudli csapatra gondoltál.
2007-es szezonban Hamiltonnal mindketten elszúrták a vb-t. Mind a ketten balfaszok voltak és Raikkonen röhögve megnyerte a vb-t a gyengébb Ferrarival...Azzal a Mclarennel ugyanúgy bajnoknak kellett volna lennie, mint a RB-al Vettel 2010-ben. Vettelnek összejött Alonsonak joggal nem amikor végighisztizte az évet...
Még mindig nem mondtam azt, hogy egy szar versenyzõ lenne szóval nem értem min vitázunk
Button lassan kiég,Hami,ha fejben rendben lenne,néhány vb címre sanszos.
De Sumit sztem egyedül Vettelnek van esélye befogni...
Hamilton biztos nem. Emlékezz csak 2007-2008 utolsó futamaira, ahogy összeomlott fejben, vagy a tavalyi ámokfutásaira.
Button már kiöregedett. Sok éve elment a hondánál a csodára várva, aztán mire beérett a csoda arra ébredt jó, ha kétszeres világbajnok lesz valaha, de szerintem az se valószínû. Jó pilóta, de nem klasszis.
Roseberg se mutatott eddig semmit. Ahogy grosin ennyi után látni, hogy jó autóval gigaász lehetne rózsin úgy nem látom, hogy alapos kisiparosnál valaha is több lesz.
És amúgy ezeknek semmi köze ahhoz, hogy õ a leggyorsabb, legtechnikásabb, legskillesebb pilóta avagy sem, mert vki attól lesz az, hogy az, és attól nem, ha nem az. Õ pedig az, csak a vak nem látja.
Egyébként honnan tudod, hogy egy Vettel, Hamilton, Button, Rosberg négyes nem-e jobb versenyzõ nála? na?
Persze ez nem azt jelenti,hogy õ a legnagyobb tehetség is! és mondom ezt annak ellenére,hogy nem hinném,hogy van nálam nagyobb Sumi fan, ezen fórumon.És ha visszalapozgatsz 10-12 évet,meg is találod miért.
Vagyis ... a francba, mostmár ez is kiderült. "
hahaha jót nevettem ezen <#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
A régmúltat kifejtettem régebben is. Neked van egy elképzelésed arról, hogy Schumi a nagy csaló, én pedig sosem csalóztam le Alonsot, habár arról is vannak tények, hogy 2007-ben De La Rosától megkapta azokat a bizonyos adatokat...(ezt is 100x átbeszéltük), én csak annyit mondtam, hogy egy kissé a szerencsésebb versenyzõk közé tartozik, aki elõl a csapattársakat olykor eltakarították az útból. Ennyi és kész...nem értjük meg egymást
Vagy mégis mit vársz, mit írjak? Hajtogassam tovább, hogy a víz elmossa az élcsapatok közötti különbségeket, ilyenkor az nyer aki jobb. Hivatkozzak az év elejére, amikor a HRT színvonalú F2012-vel is vezette a tabellát? Hivatkozzak 2010-re, amikor a fényévekkel jobb RB-al alig bírták bemákolni elõle a vb címet? Hivatkozzak 2007-re, amikor az év közepétõl már az is kegy volt a mclarentõl, hogy felrakták mind a négy kereket a futamra neki, annyira utálták, mégis 1 ponton ment el a vb cím? 2005-2006, amikor még minden sumákról szólt, oszt mégis mégis. De ezeket felhozni butaság lenne, mert egy rögeszmecsere nem a tényekrõl szól, hanem hogy ki tud keményebbet odaszólni.
Szóval azt hiszem csak úgy tudom szummázni a mondani valóm, hogy bár nincs igazad, de legalább annak örülhetsz, hogy rajtad kívül senki nem tudja, hogy éjjelente még mindig az ágyadba pisilsz. <#zavart1>#zavart1>
Vagyis ... a francba, mostmár ez is kiderült. <#wave>#wave>
nem lesz itt ma esõ :S