FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szar a Merci...Lotus, Sauber mindenki gyorsabb náluk faszom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Botond
Megint a kerékcserén megy el, nem hiszem el.
Master91
Hülkenberg elengedte Sumit. Köszi mezei!
csokikutya
Ez meg mirõl beszél?

http://www.moddb.com/members/hungarocell

azta milyen csaták😄

Raiko sokat nyert a kerékcserével

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Button 4. ez nem jó😞 Mclaren nem tûnik lassúnak

Botond
Ha=ja
Botond
Ha, grosi szerencsétlen ismét 😞
Botond
Indulhat a szokásos hami vs Massa a 172,5. helyért...
desigo
Kimi - DiResta csata milyen komoly <#eljen>
de szép elõzés Raikkonentõl!!!

Hülk feltartja Buttont és ez jó Alonsoéknak...

Hamilton gumi problémák😮OO ez mondjuk szopás

Massának annyi,

Grosjean megint benne volt valamiben😄

Utolsó sor megint túlzás volt, de nem baj nézzük a futamot😊)

desigo
Nah start

Botond
Én 84 óta követem a sportot, a korábbi eseményekkel kapcsolatban nem tudok állást foglalni.

Mansell rosszkor volt rossz helyen. Mint a 80as 90es években oly sokan. Prost Senna Piquet Lauda és a többiek elvették a fényt elõlük. Szerintem Button is ilyen, aki a hondás évekkel még pluszban megnehezítette a saját dolgát.

Buttonnak fellángolásai vannak. Webbernek is. A vb címek meg lassan 10 éve úgy dõlnek el hogy na Alonso vagy vki. Ez azért más.
kezdõdjön a futam, esõ gondolom nem várható

read-only?

olvass vissza , már le is zárult.
Alonso is 31 éves aztán szerintetek õ a legjobb, rá miért nem vonatkozik ez a szöveg akkor?😊 egyetértenék vele, csak ez milyen dolog már, hogy az nem vesszük ide az összes 30 éven felüli versenyzõt.😊 Eddig is egyértelmû volt, hogy az idõsebb sportolók legyen az teniszben, evezésben, futballban, kézilabdában fizikailag már nehezebben veszik fel a versenyt az ifjoncokkal...

FeikG
A "lassan"szavacskán van a hangsúly és igen igaz Webberre is.
A 4.x felé közeledve egyre nehezebb felvenni a versenyt a huszonévesekkel és ezt majd csak akkor fogod megérteni,ha már te is felveszed ezt a cipõt.
És az az ami fantasztikus Sumiban,hogy 43 éves még tud pole-t futni Monacoban,hol ott sokan ennyi idõsen,már a wc-re sem érnek ki idõben..

Azért lássuk be múlik a technikán is, és, hogy ki hova szerzõdik...

Nem feltétlen a vb címek száma határozza meg ki a legjobb. Lehetett a legnagyobb akár Gilles Villeneuve is, nem lett világbajnok, de egy legenda mai napig. Vagy akár Stirling Moss, aki szintén az 50-es évek egyik legjobbja volt. Egyébként a valaha volt legjobb versenyzõként én Fangiot tartom a koroktól és vb címektõl függetlenül. 4 különbözõ csapattal lett világbajnok egy csekély biztonsággal rendelkezõ korszakban és idõmérõn szinte õ is verhetetlen volt. Idõmérõn Senna és Clark tekinthetõ a legnagyobbaknak. Ez is szubjektív és nem lehet õket összehasonlítani, ezt csak én gondolom így az olvasottak és a látottak alapján...ha viszont Buttont, Manssell szintjére emeled akkor az elég hízelgõ rá nézve mivel Manssell egy legenda volt szintén.😊 Ha megnézzük akkor Piquet, Prost csapattársaként is vereséget szenvedett az oroszlán, ennek ellenére mégis legenda és Buttonnál azért nagyobb versenyzõ még akkor is, ha más korszak...

Botond
És kis szerencsével világbajnokként vonulhat vissza (akár már idei év végén).

De õ sem az a kategória, ami hû. Szerintem itt mi már sokan a csúcsok csúcsáról beszélünk. Olyanokról akikre x év múlva is emlékezni fogunk, mint Prost, Senna, nem olyanokról akikrõl egy rendes elõzést se tudunk felidézni, mint Hill, aki szintén világbajnok lett, végig néztem azt az évet is, de egy másodperc sincs meg, míg mondjuk Senna-Prost mekis pillanatok mai napig bevillanak futam közben néha, vagy sumák-hekki (és coulthard) momentumok is ilyenek.
Lol ez a maldonado nagy arc! Hallgattátok a nyilatkozatát? Vigyorogva mesélte, hogy perez még nem nyert futamot õ igen, de egyébként jó pilótának tartja mert a gp2ben második lett... mögötte. :-D

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Botond
Sumák,Prost,Lauda,Senna,Piquet a háromszoros, vagy többszörös világbajnokok akiket én láttam, és akiket gondolom te is elfogadsz a sportág meghatározó alakjainak. Na most õk mind nyertek már 2-3 címet, mire 32 évesek lettek. Vettel, Alonso szintén így van ezzel. Buttonnak már késõ. Még egy másodikat behúzhat talán, de szerintem az se lesz. Szép karrierje lesz mint Mansellnek, de kétszeres világbajnok õ se lesz szerintem.
Nem vágom Buttont miért írjátok le, hogy kiég...

Tavaly szenzációs szezonja volt és még a stílusán is képes volt valamelyest változtatni, mert tõle szokatlanul agresszív futamokat lehetett látni. Most azért, mert egy fejlesztési csomag miatt gyengélkedik nem mondanám azt, hogy kifele megy. Ennyi erõvel a 36 éves Webberre is, aki még ugyan nem vb pilóta, õ rá is lehetne azt mondani pedig itt van motivált és kellõen jó fizikummal rendelkezik...

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

desigo
Vettelt otthon sem merik megbüntetni...
Nem is Buttonra, hanem Jean Alesire hajaz a karrierje

Rosberget még érdemes lenne kivárni, mert szerencsétlen ugyanolyan balszerencsésen köti meg a szerzõdéseit, mint anno Button. Hiába volt hûséges a Williamshez amellett, hogy peches is volt, de dobogóra esélyes autója nem volt még szinte...2010-es évad elején hozott 1-2 dobogót a Mercivel, de azóta se engedte meg a technika ezt számára. Kivéve most Kínában, de Kínában Rosberg eleve extra klasszis módjára közlekedik...

Button kiöregedett😄 ember, ahogy idõsebb egyre jobb lesz...Tavalyi szezonja után ezt mondani? és most, hogy gyengélkedik máris leírjátok?

Nem, Button igenis bizonyította, hogy világbajnok alkat, hihetetlen taktikai érzéke van és nagyon finom vezetési stílusa, amivel a gumikat (mostani Pirelliket nem igazán) nagyon tudja kímélni. 32 éves ráadásul méghogy kiöregedett..

pedobear
hihetetlen, m1 baszki egy interjút (Zolival) nem tudnak ezek összehozni
lol

milyen nudli csapatra gondolsz? Renaultra?😄 Amelyik akkoriban a Mclarennel együtt porig alázták a mezõnyt? 2005...Ferrari írtó gyenge volt a Bridgestone hülye gumiszabálya miatt így esélye sem volt beleszólni a Renault-Mclaren küzdelmekbe.

Az a csapat, amelyik fölényben volt a 2006-os szezon 1. felében és a Ferrari sehol nem volt szinte tõlük...

Most konkréten nem értettem mire gondoltál vagy melyik nudli csapatra gondoltál.

2007-es szezonban Hamiltonnal mindketten elszúrták a vb-t. Mind a ketten balfaszok voltak és Raikkonen röhögve megnyerte a vb-t a gyengébb Ferrarival...Azzal a Mclarennel ugyanúgy bajnoknak kellett volna lennie, mint a RB-al Vettel 2010-ben. Vettelnek összejött Alonsonak joggal nem amikor végighisztizte az évet...

Még mindig nem mondtam azt, hogy egy szar versenyzõ lenne szóval nem értem min vitázunk

FeikG
Mivel Vettelt tartom a másik legjobbnak,ráadásul neki szurkolok amióta az F1-ben van(persze Sumin kívül)ezzel sztem meg is válaszoltam..
Button lassan kiég,Hami,ha fejben rendben lenne,néhány vb címre sanszos.
De Sumit sztem egyedül Vettelnek van esélye befogni...

Botond
Vettelt nem tudom, õ nekem még mindig fekere ló, mert ez az utcahossznyi elõnnyel rendelkezõ RB-vel nyerni 2x VB-t ez nem mévadó számomra.
Hamilton biztos nem. Emlékezz csak 2007-2008 utolsó futamaira, ahogy összeomlott fejben, vagy a tavalyi ámokfutásaira.
Button már kiöregedett. Sok éve elment a hondánál a csodára várva, aztán mire beérett a csoda arra ébredt jó, ha kétszeres világbajnok lesz valaha, de szerintem az se valószínû. Jó pilóta, de nem klasszis.
Roseberg se mutatott eddig semmit. Ahogy grosin ennyi után látni, hogy jó autóval gigaász lehetne rózsin úgy nem látom, hogy alapos kisiparosnál valaha is több lesz.
Botond
Addigra már kétszeres világbajnok volt egy nudli csapattal a sumák-ferrári szent sorozat kellõs közepén (vagy inkább lezárásaként). 2007-ben a meki erõsen betartott neki pedig gondolom mindent megígértek neki, csak hogy a regnáló kétszeres világbajnokot megszerezzék, aztán mikor teljesen összeveszett velük, és szerintem éppen hogy csak azt nem mondták neki, hogy cseréld magadnak a kereket öcsi, akkor is egy ponttal csúszott le a végén az élrõl.
És amúgy ezeknek semmi köze ahhoz, hogy õ a leggyorsabb, legtechnikásabb, legskillesebb pilóta avagy sem, mert vki attól lesz az, hogy az, és attól nem, ha nem az. Õ pedig az, csak a vak nem látja.
világ legjobb pilótája titulus még a versenymérnökétõl is túlzó. Térjünk vissza erre 8 év múlva amikor neki is sikerül 5 vb-t nyernie a Ferrarival. Akkor elismerem, hogy Schumival egyszintû😊 Kész lezárhatjuk ezt is...

Egyébként honnan tudod, hogy egy Vettel, Hamilton, Button, Rosberg négyes nem-e jobb versenyzõ nála? na?

FeikG
Pedig nyugodtan beletörõdhetnél,(ha Sumit kivesszük a sorból),akkor bizony jelenleg Alonso a legnagyobb "ász" ebben a mezõnyben és ezt már többek között én is leírtam ide kb 5-6 éve...
Persze ez nem azt jelenti,hogy õ a legnagyobb tehetség is! és mondom ezt annak ellenére,hogy nem hinném,hogy van nálam nagyobb Sumi fan, ezen fórumon.És ha visszalapozgatsz 10-12 évet,meg is találod miért.

"Szóval azt hiszem csak úgy tudom szummázni a mondani valóm, hogy bár nincs igazad, de legalább annak örülhetsz, hogy rajtad kívül senki nem tudja, hogy éjjelente még mindig az ágyadba pisilsz.

Vagyis ... a francba, mostmár ez is kiderült. "

hahaha jót nevettem ezen <#eplus2><#ravasz1>

Amiket már más is taglalt itt, hogy Alonsonak nem szerencséje volt a tegnapi idõmérõn, hanem szimplán a Ferrari csapat taktikázott ügyesen a gumikkal.

A régmúltat kifejtettem régebben is. Neked van egy elképzelésed arról, hogy Schumi a nagy csaló, én pedig sosem csalóztam le Alonsot, habár arról is vannak tények, hogy 2007-ben De La Rosától megkapta azokat a bizonyos adatokat...(ezt is 100x átbeszéltük), én csak annyit mondtam, hogy egy kissé a szerencsésebb versenyzõk közé tartozik, aki elõl a csapattársakat olykor eltakarították az útból. Ennyi és kész...nem értjük meg egymást

pedobear
Hivatalos: Megtarthatja helyét a Red Bull

vicceltem csak, nagy a felháborodás ott egyébként <#gonosz3> mindenki döntse el maga mi lett volna a helyes döntés

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Most volt a Porsche kupa, tökéletes a pálya állapota.

Botond
Az hogy egyesek szerint mázlija van, mások szerint nem nekem való ez, meg ilyenek, azok olyan komoly és megalapozott tények, hogy azokat valóban nem tudom érdemben cáfolni csak a frédi-bénis kommentemben leírtakkal, amik a rög valóságba kellene, hogy visszarángasson benneteket, de az ilyen mértékû intellektuális fölényt nem tudják kezelni az alacsonyabb létformák.

Vagy mégis mit vársz, mit írjak? Hajtogassam tovább, hogy a víz elmossa az élcsapatok közötti különbségeket, ilyenkor az nyer aki jobb. Hivatkozzak az év elejére, amikor a HRT színvonalú F2012-vel is vezette a tabellát? Hivatkozzak 2010-re, amikor a fényévekkel jobb RB-al alig bírták bemákolni elõle a vb címet? Hivatkozzak 2007-re, amikor az év közepétõl már az is kegy volt a mclarentõl, hogy felrakták mind a négy kereket a futamra neki, annyira utálták, mégis 1 ponton ment el a vb cím? 2005-2006, amikor még minden sumákról szólt, oszt mégis mégis. De ezeket felhozni butaság lenne, mert egy rögeszmecsere nem a tényekrõl szól, hanem hogy ki tud keményebbet odaszólni.

Szóval azt hiszem csak úgy tudom szummázni a mondani valóm, hogy bár nincs igazad, de legalább annak örülhetsz, hogy rajtad kívül senki nem tudja, hogy éjjelente még mindig az ágyadba pisilsz. <#zavart1>

Vagyis ... a francba, mostmár ez is kiderült. <#wave>
:-D

Brit kutatók szerint Chris Lowe és a motorsportal felhasználók nagyrésze szereti a feltételezéseken alapuló összeesküvés elméleteket <#wave><#eplus2>

pedobear

nem lesz itt ma esõ :S

Utolsó sorokkal egyetértünk <#eljen> Grozsiban van lehetõség, csak még forrûfejû kicsit