FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Azt hiszem motortipustol fugg, hogy melyik oldalon van az a szar. (szivocsõ?)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Master91
Jaaa vágom, igen érdekesek.
Dietrich
nem
jobb oldalt van az a izé 😊
http://www.f3open.net/

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Kit--Kat
Én egy nagy manõverére emlékszem a csúcs Massának, amikor Japánban körbeautózta Hamilton és a kis brazil válaszul levágta a kanyart és kipörgette. Hát ez tényleg fantasztikus volt. Amellett pedig ne menjünk el, hogy a csúcs Massa a nagy sietségben ovis módon kicsúszott Malajziában, végig brékelte Silvertsonet (a mai napig nem emlékszem akkora szégyenre pilótától) és Hockenheimben nem volt képes megelõzni a kis Piquet a Renaultban a 2. helyért.

Ha valakinél ez a csúcs, akkor tényleg nem értelek téged.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Master91
Nincs digisport2-õm, ilyen ?
Dietrich
ha valami igazán ronda akkor az F3 autók azok..
digispor 2-n most Monza van velük.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Lteebee
Lenyomja Schumit 😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Master91
zzeN
Nocsak:

"A great driver behind the Red Bull Racing RB6 today on the Circuit Paul Ricard OFFICIEL 😊

It will be the first time for Alain Prost in a modern F1 car since his retirement in 1993! Happy to see him?"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HTS s3rg1nh00
2014-tõl

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Palinko
jövõre lesz a turbós motor?
mcmoha
En mondtam neki.<#vigyor>

Botond
Én csak arra utaltam, hogy a siker jön és megy, még ha évtizedes akkor is. Mit tudni tényleg, hogy a turbó korszakban ki lesz fenn és lenn? Lehet jön majd 2 évtized McLaren hegemónia, lehet csõdbe mennek 2015 végére. A múlt alapján inkább a hegemónia a valószínûbb, mert az F1 állandó top3 csapata eddig Williams, McLaren, Ferrari voltak.
Carlos
Tyûûû... akkor tényleg! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

mcmoha
Nemcsak szerinte. Szerintem is.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Befejezted az akkori "csúcs" Massa szidását?😊 Ha szar lett volna, akkor még a vb címért sem harcolhatott volna. (Kimit fel sem hozd, hogy mennyire nem érdekelte a vb cím), igen is érdekelte a finnt és harcban is volt egészen Spa-ig ahol a falhoz csapta. Bár vannak róla viták mennyire kezdeményezett volt a kis brazíl, abban az évben szenzációs volt bárki bármit mond.

Technikailag a Mclaren és a Ferrari azonos feltételekkel indult, talán a fejlesztések akkoriban a Ferrarinak hoztak csak aztán persze jöttek az önhibából elszúrt futamok. Ennyi a lényeg

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

persze nézd vissza a szezont micsoda manõvereket hajtott végre. Részben a balszerencse miatt, részben saját magának is köszönheti h nem lett vb. (Ausztrália, Malajzia, Monaco, Japán) És mondjuk, ha nincs a Hungaroringi elfüstölés. Mclarennek egész évben semmi gondja nem volt pl...

nem a 80-as, 90-es évekrõl beszéltem...

Count Adyn
akkor én vagyok a helikopter😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a.carkey
Pedig neki van igaza, csak más felfogásból közelíti meg a kérdést, mint te. 😄

A medve nem játék.

Kit--Kat
Egyébként tényleg így volt, Massa egy alapvetõen szürke pilóta aki kvalikon gyors tud lenni és az akkori szabályok amikor alig lehetett elõzni segítettek neki, emellett tett róla a csapat és a FIA (jó vastagon) is, hogy esélyesként érkezhessen az utolsó futamra.

Az F1 szégyene lenne, ha most Massa állna 1 vb címmel, Hamilton meg cím nélkül. Meg úgy alapvetõen nem egy Vb matéria a kis pösze, egy futamával sem tudta eddig bizonyítani, hogy érdemes lenne rá a.k.a. nem volt még egy olyan versenye sem ahol az ember az állát keresgélte volna, hogy ezt hogyan?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Aha jó, akkor hagyjuk 😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Totti5
Massának volt mákja hogy egyátalán esélye volt az egészre így a végén.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Count Adyn
Mármint arra gondolsz hogy leintés elõtt 10 másodperccel még Massa mögött állt a pontversenyben, és beérta a kacsázó szerencsétleneket az utolsó kanyarba? 😄 Tényleg kõkemény felkészülésre, munkára és tehetségre volt szükség ehhez😄D Azt is kitervelték hogy Massa magával viszi a tankolócsövet bukva egy gyõzelmet tuti 😄 Persze megérdemelten nyert végülis mondhatni de ne állíts már olyat hogy nem volt kurva nagy mákja Massával szemben mert az marhaság😛

Botond
90-es évek és a Williams megvan? 80-as évek és a McLaren? És most nyert kétszer a Redbull és a többiek le vannak írva? Na ne röhögtess!
Totti5
Gyengén teljesített a 2. számú pilóta... Ferrari sem nyeri meg idén Massával, már ha Alonso lesz a nyertes.

Hami VB címében semmi mák nem volt. Csapat VB is meglehetett volna, ha Kovát nem veri meg a többi élcsapat összes pilótája.

csak14 éve nem nyertek csapat vb-t. Hami is nagy kínok árán nem kis szerencsével összehozott egyet 4 éve. Elõtte se és azóta se semmi Hakkinen óta, ami nem ma volt. Ezek a tények. Jó dolog növelni a statisztikát, meg a gyõzelmeket hiába élcsapat a Mclaren, de õk a szememben olyanok, mint a Schalke vagy a Leverkusen a Bundesligában. Örök másodikok

desigo
A McLaren a top 3 csapatban van,volt és szerintem lesz is...
Totti5
McLarennel Hamilton vezethetné a VBt, ha pl nem 0áz annyiszor, de errõl kár beszélni... nem azért van lemaradva a pontoversenyben mert lassú lenne alatta az autó. A McLaren jelenleg az egyik ha nem a legjobb autó a mezõnyben. Red Bull, McLaren, Ferrari. Ezekkel lehet VBt nyerni. Remélem a Mercivel Hamilton jó lesz és gyõzelemre viszi õket.

mehetett volna jobb helyre is. Nehéz elképzelni h vb lesz a Mclarennel valaha...

benőmenő
ferrarinál szerinted mennyi teret hagytak volna neki? Ment volna az Alonso is faster then you akárhányszor elé került volna.
A mekinél pedig engedik versenyezni a pilótákat és Button sem vágta még falhoz az autóját azért mert a csapattárs elõtte volt. Jobban járt így Perez.
A Ferkánál meg szerintem hagyni fogják Felipét, hogy csipegesse amit a többi élcsapat elhullajt, amíg Fernando behúzza a vb-t.
ScarY MAN
+1

...

V43 1105
Hidd el jobb helyre is ment mint a Ferka 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Firerock
Nem,nagyon nem szerettem volna ha a Ferrarihoz kerül,különösebben nem izgat hogy a Mclarenhez ment.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

hát te hogyhogy nem írtál eddig?😄

Merre voltál mikor a Brawnnal világbajnok lett?😮

Honda F1
Gondolkodtam rajta de tényleg nem értem miért zavarhat valakit Button idei hozzáállása, ami nagyjából ugyanolyan mint az elmúlt 12 évben😄

racing revolution

Nohab
A péntek esti szórakozást nála a trollkodás jelenti.
Kicsit túlpörgöd a témát. Engem ennyire (kb. 10 hsz-t áldoztál már rá) nem érdekel, hogy mi a bajod buttonnal.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nem feszültség keltésképp teszem be

FeikG
Hát én meg azt árulom el,hogy az utóbbi pár futamon,sztem túl sokat nyavajog és ez az ami nekem nem tetszik..
Fokozhatjuk ezt a végtelenségig,de minek!Én nem meggyõzni akartam itt senkit,csupán említést tettem róla,amibe egy páran belekapaszkodtak,sztem feleslegesen...
Részemrõl én ezt lezárom,számomra tök mind1 ki ért egyet vele,ki nem..

Elárulom azért néz itt hülyének mindenki mert Button mindig tökéletes példája a jó sportolói magatartásnak.Nem tudom te mit néztél, ezt a múltkori szitut sem erõltette túlságosan a pódiumon.

FeikG
Ez sem értem..
Mi a gyanús ebben?
Vagy te azt képzeled,ha 4-5-en így gondoljátok,akkor tuti az a frankó?
Minden tiszteletem Button-é,csupán nem tetszik az ide hozzáállása..

desigo
Azért az gyanús,hogy 1 ember nincs aki egyet értene ebben veled...
FeikG
Miért kellene megmagyarázni?
Nekem ez a véleményem!(még ha Alonso szintjét nem is üti meg,de ha így folytatja,le is veri)

Master91
Ajj akkor magyarázd meg valahogy, hogy miért gondolod ezt Buttonról, meg valami példákat fel tudsz hozni esetleg?
FeikG
Ez is teljesen helytelen megfogalmazás!
Ti nem tisztába vagytok ezzel,hanem úgy gondoljátok,én NEM!
Tisztában lenni a pelenkával és azzal amit tud az ember..
Itt errõl szó sincs...

😄

ScarY MAN
szerintem csak te vagy eltérõ véleményen 😄 itt szerintem rajtad kívül mindenki tisztában van azzal, hogy gombocska nem fürdõskurva papírzsepivel 😄

...

FeikG
Mint ahogy te is! Természetes,hogy kár feszegetni,mivel teljesen eltérõ véleményem vagyunk...