FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
jobb oldalt van az a izé 😊
http://www.f3open.net/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha valakinél ez a csúcs, akkor tényleg nem értelek téged.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
digispor 2-n most Monza van velük.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"A great driver behind the Red Bull Racing RB6 today on the Circuit Paul Ricard OFFICIEL 😊
It will be the first time for Alain Prost in a modern F1 car since his retirement in 1993! Happy to see him?"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Technikailag a Mclaren és a Ferrari azonos feltételekkel indult, talán a fejlesztések akkoriban a Ferrarinak hoztak csak aztán persze jöttek az önhibából elszúrt futamok. Ennyi a lényeg
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A medve nem játék.
Az F1 szégyene lenne, ha most Massa állna 1 vb címmel, Hamilton meg cím nélkül. Meg úgy alapvetõen nem egy Vb matéria a kis pösze, egy futamával sem tudta eddig bizonyítani, hogy érdemes lenne rá a.k.a. nem volt még egy olyan versenye sem ahol az ember az állát keresgélte volna, hogy ezt hogyan?!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hami VB címében semmi mák nem volt. Csapat VB is meglehetett volna, ha Kovát nem veri meg a többi élcsapat összes pilótája.
A mekinél pedig engedik versenyezni a pilótákat és Button sem vágta még falhoz az autóját azért mert a csapattárs elõtte volt. Jobban járt így Perez.
A Ferkánál meg szerintem hagyni fogják Felipét, hogy csipegesse amit a többi élcsapat elhullajt, amíg Fernando behúzza a vb-t.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Merre voltál mikor a Brawnnal világbajnok lett?😮
racing revolution
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nem feszültség keltésképp teszem be
Fokozhatjuk ezt a végtelenségig,de minek!Én nem meggyõzni akartam itt senkit,csupán említést tettem róla,amibe egy páran belekapaszkodtak,sztem feleslegesen...
Részemrõl én ezt lezárom,számomra tök mind1 ki ért egyet vele,ki nem..
Mi a gyanús ebben?
Vagy te azt képzeled,ha 4-5-en így gondoljátok,akkor tuti az a frankó?
Minden tiszteletem Button-é,csupán nem tetszik az ide hozzáállása..
Nekem ez a véleményem!(még ha Alonso szintjét nem is üti meg,de ha így folytatja,le is veri)
Ti nem tisztába vagytok ezzel,hanem úgy gondoljátok,én NEM!
Tisztában lenni a pelenkával és azzal amit tud az ember..
Itt errõl szó sincs...
...