FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is tudom melyik futam óta majd utána nézek, de Massa valamilyen oknál fogva "megtanult" vezetni. Kissé fura számomra

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
hogy utálom ezt a mákos ferrarit, tök elqrják a kerékcserét mégis 3. lett alfonzo...de ez már bukott ügy, az elmúlt 3 évben egyértelmû rb fölény volt braziliában(ellentétben azzal amit gabiék mondtak), így 100%-ig biztos vagyok Vettel vb gyõzelmében.

I met God. She's black

desigo
Nah akkor Börni bá ezt mondta Vettelnek (is)
Fényezze az amerikai futamokat...
nyuny01
Azt azért elérték hogy a Caterhamel tudjanak csatázni az utolsó futamokra! <#szomoru1>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

matyi0323
Igen, ez igaz.
Sõt.. szerintem Massa is dobogón állt volna, 2-3. hely simán benne volt.
Ha ez a verseny az évben a 3-4. futam, akkor szerintem simán elengedték volna Alonso mellett

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Master91
Martin mit súghatott oda Hamiltonnak? 😄

"Jövõre Rossal jössz ide? "
Mclaren meggyõzõdésem h 1-2. helyen végzett volna ma, ha Buttonnal nem szúr ki a technika. Gyorsabbak voltak a RB-nál csak Vettel zsenialitása h így tudta tartani Hamit...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

matyi0323
nem is azért mondtam.
vettelt nem szeretem, s most megbüntette 😄D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Count Adyn
az a kalap 😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91
Ki az a néni a Dallasbol ???
nem sokáig fog örülni. Jövõre megtapasztalja milyen is a Merci.

Hiába lesz jó konstrukció, fejlesztési versenyben a Brawn is utolsók közt volt...szezon felénél tempót fognak veszíteni

matyi0323
Még így nem örültem Haminak 😊
Remélem Brazíliában leesik a víz és Massa, Hami, Perez Kimi megeszi az egész mezõnyt. Vettel meg megy hátra sepregetni

desigo
Mi poén lett volna ha Hami a Merci csapathoz szaladt volna oda.
Már csak azért is,mert Massát 5 hellyel még hátraküldték Alo miatt, mégis ott van mögötte. És szerintem csak azért nem ment rá Alora is ugye, mert õ nem VB esélyes... >,>

Szvsz Massa meg is nyerhette volna, ha nem kuldik hatra, jot ment ma a brazil (es Button is).

http://gaborszantai.co.uk/

Zomil
Sauber is nagyon gyenge volt 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Botond
Alonso harmadik, Vettelnek feladja a generátora...
Massa jobbat ment ma Alonsonál...hiába lett 3. a spanyol nálam ma Massa volt a jobb

Master91
Ez egy jó futam volt!

Lehet matekozni hogy jövõhéten ki hogy lehet VB!
itt a kívánságod küzdelem volt az 1. helyért😄

desigo
Nagyon jó futam volt a mai.
Vettelnek nem lesz õszinte a mosolya...

Schumit nagyon rossz hátul látni.
Szégyen ez a Merci.
Botond
Csak össze ne ütközzenek az utolsó körben!
ez nem tetszett régen a Bridgestoneál, hogy a gumik egy teljes távot majdnem kibírnak...És most nem úgy van, mint régebben, hogy a friss gumik hoznak ennyi a különbség

LOL Maldonado és Senna😄

nearo
nem hát... de már verseny elején is mondták, hogy ez egy kiállás lesz mindenkinek

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Mi a fene nem fognak kijönni a boxba a többiek újra? 18. körben cserélt a mezõny nagyrésze

nearo
Mezei: Vettel feleannyi VB-címmel lehet háromszoros világbajnok 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Az egész mercedes siralmas úgy ahogy van...
Szegény Hamilton ki villogja magát, mert jövõre esélyes hogy sehol se lesz.
nyuny01
A Mercedes tempója siralmas az idõmérõhöz képest!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Button mit elõzõtt😮

Raikkonenen is atmegy az egesz mezony szep lassan :/

Count Adyn
Buksinak sir a szája mert lenyomták mint a bélyeget😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Hopp Hami szépen kivárt...
Master91
What???
Button ma kurva jól megy, de a Mclaren alapból erõs

Kapcsold be a TV-t elobb, utana mondj velemenyt.
Az sem baj, ha az F1-re kapcsolod es magad fele forditod.

Kicsereltek a plombajat ujra 😄

Dietrich
ebben az unalmas körözgetésben más jó esemény nem volt 😊
jó szar pályát sikerült jó sok pénzbõl alkotni..bravó Tilke.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mezei ez félreérthetõ voltD😄😄

Master91
Állítólag Webbernek a generátor adta meg magát. Haverom mondta, õ meg Skyon nézi...
Button megcsinálhatja 1 kiállásból

Master91
Button még mindig kint van. Nem volt boxba.
Azért nehezen érthetõ Alonso lassúsága, mert Massa meg lila szektorokat megy...

passatgt
idegesít hogy mezei minden szó végén beleköp a mikrofonba

:SAS:A:SA😄as

desigo
Kimi beszólásai hatalmasak 😊
nearo
lol Wéber... ez a gumi nem koptatja annyira a pályákat
ma valahogy folyamatosan összevissza beszélnek mindketten... mondjuk ez legalább vicces volt

Raikko bejöhetett volna Alonso elé...Lotus lotus...:S

adam46
Szép volt Ferrari, a sors minden geciséget visszaad <#hehe>
visszaszívtam hibázott a csapat😊