182113
  • Master91
    Ovális pályán ahol 99%ban balra tartasz -.-
  • Dietrich
    pedig mit össze kiabált Szujó :D
    (nem láttam a futamot itthoni meló miat csak hallgattam a tévét)
    elvoltak ájulva, hogy 280-nál mutogatnak..mekkora dolog..330-nál is lehet mutogatni :))
  • tipitmi
    ennyit az f1 biztonsági rendszeréről...
  • mcmoha
    Nem értem miért húzzák felfelé, én símán elvágtam volna a kötelet.
  • McCartman
  • mcmoha
    Amikor még nem vagdosták le a kanyarokat:

• zzeN
    Sokat ért el vele biztosan...
  • Minstrel
    Hiába vágta le,a közepén elkezdett sodródni balra, ezért is kellett levágnia,de emiatt lassult.
  • LaszloLedzenyi
    azt én is láttam. érdekes.
  • Norbi1990
    Massa ráment a fehér vonalra is egyszer amikor jött kifele a boxból.
    Azért nem jár büntetés?
  • tipitmi
    amúgy az az érdekes hogy Vettel még úgy is simán elment Hamilton mellett, hogy Hamilton levágta az első körében az o rugét mint a p1 körében.
  • Chris Lowe
    Hehe massa bünti elmaradt valamiért....
    Gro előzése elött levágta az eau rouge-t, ráadásul sokkal nagyobb előnyt szerzett ebből mint a hungaroringen grojean. Ennyit erről, ha a sajtó most nem kapja fel a dolgot akkor ez így is marad.
    Más.
    Azért raikonnen előzött pár szépet, az egyenesben lassú lotussal kénytelen volt máshol előzni. Vettel világbajnok, ez itt szerintem eldőlt, viszont ez a festett haj nem növeli az imázsát. Alonso jót ment, button második kerékcseréjét nem értem, szerintem be lehetett volna próbálni.
  • tipitmi
    na minthogyha Hamiltonnal rendeződne a viszonyuk Vettellel. AZért Hamilton apja is csillogó szemmel kicsit csóválta a fejét azért elismeri ő is Vetel tehetségét.
  • FeikG
    Te is leszarnád a helyébe
  • Botond #141732
    És persze kösz az infót! :)
  • Botond #141731
    Vettel ezt már simán behúzza innen, 8ból 3x nem füstöl el neki a gép az tuti. Meg akkor is iszonyat mázli kellene Alonsonak, még ha így is lenne. Többiek meg kiestek már rég.
  • Master91
    Remélem jövőre jobban letisztázzák ezt a kanyar átvágást, mert pofátlanság volt hogy ki írták a büntit azt élőbe láttad hogy Massa ugyan úgy át repül mint pl. Hamilton a P1-et érő körében.

0.108-al volt Vettel lemaradva Hamiltonról, HA Vettel azt a kört úgy hozta hogy szabályosan vette be a rouget, akkor nincs több mondani valóm
  • Master91
    Fék probléma. 4-5. körbe már láttam hogy erősen dobja ki a fekete port, a felnit be színezte.
    Amúgy se jött össze neki a hétvége, időmérő is bukó, futam is bukó. Nagyon kár érte, ki is esett a vb-ből szerintem.
  • Botond #141727
    Csak a 37. körre értünk a szállodába, Rajkusz hol szállt ki és miért?
  • pedobear
    A végén már aludtam. Régen izgalmasabbak voltak a Spa-i futamok.
  • Totti5
    Jó kis futam volt. Vettel az órúzsba megynyerte. Hamilton egyszerűen elbaszta a kanyart, Vettelnek odaadta a pozíciót, de ha nem ott akkor kséőbb előzi meg, ma mindenkinél gyorsabb és volt és hibátlanul ment.

Jó kis csaták voltak, szép előzésekkel, olykor túl nagy hévvel, de ettől szép.

Azt hogy ezen a futamon lehet a pályán kívül menni, multkor meg a franciát meghúrcolták egy brutál szép, negyed ennyire sem előnyt jelentő előzés miatt mint az órúzs levágás és ledület szerzése az egyszerűen nevetséges.

Alonso szépet ment, Massa hozta a csiga formát. Mercedes okés volt.
  • pedobear
    David Coulthard
  • pedobear
    Culthard ebben a ruhában volt a múltkor is

vicc
  • Norbi1990
    Kicsit fújolnak Vettelre :DDDDDDDDD
  • desigo
    Massa nem volt túl meggyőző ma se...
  • Norbi1990
    A tegnapi időmérő izgalmasabb volt mint a futam.
  • zzeN
    "Mark Webber : “The decision is made. We all know who it is. I’m happy with that decision. It’s good for him and it’s good for Australia.”
  • [HUN]FaTaL
    Maldonado :D Szegény Di Resta.
  • Master91
    Loooool Hamilton :D
  • Master91
    Állítólag közvetlen a rajt előtt Webber elkotyogta hogy örül hogy Ausztrál jön utódjának.

(f1 lájv...)
  • Master91
    Úgy érzem ma csak drs ki kerülést látunk...
  • gg01

Forma-1 online : STARTLAP.DR.HU

( most épp a Belga nagydíj megy )

• SzocsA
    Amíg Alonso a ferrarinal marad nem lesz világbajnok!
  • mcmoha
    Ez már réges-régen így van:

20.2 Drivers must use the track at all times. For the avoidance of doubt the white lines defining the track edges are considered to be part of the track but the kerbs are not.
    A driver will be judged to have left the track if no part of the car remains in contact with the track.
    Should a car leave the track the driver may rejoin, however, this may only be done when it is safe to do so and without gaining any advantage.
    A driver may not deliberately leave the track without justifiable reason.
  • Minstrel
    Kobayashi vs. Lajos
  • nearo
    Erről beugrott egy hasonló ütközés F1-ből pár évvel ezelőttről. Kik is ütköztek, és mikor? Valami olyasmi volt, hogy x azt hittem már megelőzte teljesen y-t, ezért elkezdett visszahúzni az ideális ívre, aztán kiderült, hogy mégse ment el még teljesen mellette.
  • Chris Lowe
    Kéne egy olyan szabály, hogy a pálya a fehér vonalig tart és pont. Aki kimegy 4 kerékkel az büntetés és pont.
    Egyszerű ez mint az egyszeregy, megspórolják a csütörtöki meeting ezen részét, mindenki jól jár, nincs csaló meg bunda és hasonló morgás utána.
    Vagy akkor nem az nyer akit a forma1 vezetése szeretné?
    Idén is megy a matek, merci bünti vicc, grojean bünti csúnya miközben a hungaroringen a vezető hamilton is jópárszor elhagyta 4 kerékkel (és még sokan mások) - igaz nem előztek, de ez ne legyen már kifogás.
  • Peter1
    Jack Harvey Carlos Sainz Juniorral akadt össze
  • Laceee
    Mi volt a terve annak az elmeháborodottnak ?
  • Jeffjohnson
    Van egyeztetés, hogy mit szabad és mit nem, ezek szerint ezt lehetett. Gondolom olyan ez mint anno Kimi bukóteres előzése. Ha a verseny/edzés előtti eligazításon ezt engedélyezik akkor nincs érte bünti.