FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Más.
Ki ez a két pénisz?
A medve nem játék.
mû versenyzésnek tartom amit a kers meg drns faszságokkal mûvelnek úgy, hogy a megelõzendõ semmit nem tehet, Ecclestonék meg elvárják erre recskázzanak az emberek ahogy a szabályok miatt két autó között 50km/h eltérés lép fel.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
The 2012 Formula 1 season
Lewis Hamilton as he moves on to Mercedes
Jake Humphrey as he leaves BBCF1
And last but not least the legend that is Michael Schumacher
Next weekend is going to be tough.

megtette elsõ köreit, de tényleg szerethetõ a vonalvezetése! Bár majd meglátjuk mi lesz 2013-tól, vagy akár 14-tõl. Ez sok mindentõl függ, ahhoz hogy jó futamok legyenek olyan autókat is kell építeni!
Jövõre borítékolható hogy még többen lesznek, meg amúgy is évente csak 1-szer kell kibírniuk, az meg valószínûleg menni fog! <#zavart1>#zavart1>
© IXEMGabeo #131759
Jó lenne ha újra szerepelne a versenynaptárban! Nagy kedvenc volt! 😊
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
http://gaborszantai.co.uk/
Mindenesetre ez a pálya vetekszik Indianapolissal
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezt nem õ tervezte, csak a kivitelezésében vett rész. Innentõl kezdve nem meglepõ...😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha tomegkarambolt nem is vartak, de valami verseny szeruseget biztosan😉 Nem tudom milyen reklam-szpotot toltak nekik, de valszeg fel percbe sikerult belepreselni az elozo osszes verseny osszes akciojat, izelitonek😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Verseny jó volt, hozta a megszokott szintet, sok elõzés és csata. A pálya nagyon tetszik, sok kanyarban egészen meredek íveken is lehet menni és ez sok elõzést is nyújtott.
Button jó taktikával ment, de hozni fogja õ jövõre azt amit Hamilton most tud??? ott lett volna Hamilton mögött elõtt, ha mondjuk 4-5 helyrõl rajtol???
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ettol fuggetlenul, ez az Amcsiknak uncsi lesz, meg igy is😉 Bazi szeles palya, extra biztonsag, extra kulonbsegek az autoknal, szetszakado mezony.
Nekik nehez megmagyarazni, hogy ez egy „prototype” sorozat, itt elsosorban nem a pilotak es az autok versenyeznek, hanem a penz, csapat, gyar, fejlesztes😊
A NASCAR es az IndyCar mellett eretvagnak magukon, foleg a palyaszelen ulve😉
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
A pálya szerintem teljesen jó... de miért pont delfin? 😄
A Mercedeses résszel egyetértek. Hami jövõre nem a dobogóért, hanem a Q3-ért meg a pontszerzésért fog küzdeni, ha nem találnak bele valamibe nagyon. (Részben) ezért örülök nagyon a gyõzelmének is, másrészt így marad talán izgalom az utolsó versenyre is 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mercedes szánalmas, Amerikában ez különösen kínos. Hamilton nagyot ment, massa simán dobogós lehetne ha nem bohóckodnának a szabályokon. Egyébként ez ritka gusztustalan a Ferraritól, a forma 1-et teszik vele tönkre, kurva kicsi az esély, hogy alonso bajnok legyen, viszont ez a nézõkre köpés - nevezzük nevén = bunda - hosszútávon az autóversenyt teheti tönkre.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
persze vettelke mindenben jobb, én tévedtem..bocsi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
I met God. She's black
Elfogyott a nem beszaró generátor... Webbernek már csak abból jutott, jövõ héten Vettel is olyat kap.
remélem nem nyer vettel 😄D