182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Talált már valaki jó minőségű képet a rosberg szikrázós autójáról ? -
Sutil: 'B*sszátok meg, nem tudok gyorsabban menni! Ez az autó egy rakás sz*r!'
lehet belehajszolták Sutilt a hibába? -
Ő az a tipikus pilóta, aki domboríthat amit tud, betesznek helyette valaki délamcsi titánt manimanilandből, nem pedig őt, Németországból. Kicsit Heidfeldre emlékeztet a karrierje. :( -
IXEMGabeo #143084 Van benne valami amit írsz...
Monza óta látványos fejlődésnek indultak
szerencsétlen Gutierrez csak megszerzi 1. pontját, 11. lett...
én mindenesetre örülök neki Hülk miatt, aki nagy kedvencem lett főleg tavaly, ami látható volt tőle a Force Indiával:)) -
Én arra tippelek, hogy a Sauber valahogy úgy fejleszthetett, hogy egy nagy, nem pedig sok kicsi, és ők kiszámolták, hogy hová lehetnek jók, és azt nem az elején, amikor kb. mindenki egyformán fejleszt kell megcsinálni, majd látványosan visszaesni, hanem hogy az utolsó futamokon is 150+ pontból kell a legtöbbet kihpzni úgy, hogy esetleg a közeli konkurencia már nem ad bele apait-anyait. Ez így látványos, jót tesz a szponzoroknak akik beszophatják, hogy mennyit javult a csapat, bla, bla. De persze lehet, hogy ők pont 6 futammal a vége előtt táltosodtak meg, jöttek össze nekik a pályák, mint senki másnak ... -
Mindenki boldog, hogy öt futammal a vége előtt egymás után 4. alkalommal is világbajnok valaki úgy, hogy a győzelemért 25 pont jár. Nagyon boldog mindenki ... -
Azért még egy fontos dolog is történt ma.
Meg van a 75 pont+ előny,hogy már Suzukában vb lehessen,persze kizárólag csak is azért,hogy az utolsó 4 futam még izgi lehessen :P -
IXEMGabeo #143080 jó verseny volt végre, izgalmas küzdelmek SC minden
Webber csórikám nagyon megszívta sajnálom:S:S
Vettel ismét nyert, Raikko és Grosjean paprikás volt...a futam elejét vissza kell lesnem mer nem láttam 30 körig az eseményeket, amit utána láttam izgalmas volt. Hülkenberg viszont ismét bizonyított nekem nagy a gyanúm, hogy a srác máris ott van a legjobbak közt, esznéletlen Monza után mit művel ezzel a Sauberrel. Kihasználta maximálisan az 1. szektort...Rosberg nem tudom, hogy került a 8. hely környékére, Button is jól ment autójához mérten. Alonso és Hami is elvoltak szépet küzdöttek, de örültem neki, hogy csak 5. és 6. helyen értek célba elég az nekik:DDD -
Nincs meg valakinek nagy felbontásban ahogy a szürke pickup vezeti a versenyt? :) -
nem volt rossz futam. Kimi jót ment, Alo lemaradt és Vettel növelte az előnyét, kell ennél több? :D -
Amikor bejött a pickup, azt hittem Észak-Koreában van a verseny (néző sem sok volt).
Felröhögtem amikor Vettel a koreai dobogón kezdte el dicsérni Japánt ... :D -
jó lenne már egy nagycsapatnál látni őt... -
a Schumacher éra visszavág:D
-
Hülknek hatalmas taps (megint), jo lenne Rai helyere rakni Lotusba -
Bug* -
Akkor vmi Bugár van nálad.
Vettel, Rajkusz, Grozsi, Hülk, Hami, Alo az első 6. -
G_ArchAngel #143071 Köszönöm -
G_ArchAngel #143070 Ott annyi van egy üres oldalon, Koreai Nagydíj 0/55 -
itt van -
Index közvetítésben benne van. -
Undoritó basszameg..első kanyar jólveszi,és azzal nyeri a futamokat. Adják oda neki 10 évre előre a VB címet,csak könyörgöm ne induljon több futamon :( -
Jaja... Izgis volt. Az elso 5 kor es az uccso 20 jo volt... -
meglepően tartalmas volt az utolsó 20kör :D -
G_ArchAngel #143064 Nincs net, valaki legyen szíves az eredményt bemásolni, telefonon nem megy a Sky stream:(
Köszönöm -
Az a szurke vacak auto ott vicces volt a mezony elen. :-) -
Webber elég lazán nézegette a tüzet. -
lol mi a fasz van itt?? -
Laceee #143060 Valami esemény... -
webber neeeeeeeeeeeeeeee -
eselyes,en is ilyesmire gondoltam -
mikor sumi mondott ilyesmit akkor mindenki hulyenek nezte -
Laceee #143056 Nem hiszem, hogy olyan gumit kértek, hogy robbanjon szét..., olyan gumit kértek, ami gyorsabban kopik... -
G_ArchAngel #143055 Skyon azt mondjak, hogy a sok törmeléktől mehetett szét a gumi, tele van a pálya apró letört szarnydarabokkal. -
Dodo55 #143054
-
Alo tegnap:
"A gumik minősége a határon van. Mindenkinél ez van, szerintem ha bárki 100 százalékon nyomná, akkor nem bírnának egy kört. Ez nem valami jó, ugyanis nem nagy élvezet 95 százalékon hajtani."
-
wow pipirelli strikes again! es sc! -
G_ArchAngel #143051 Olyat csináltak, amilyet kértek. -
G_ArchAngel #143050 Rosberg megelozte Hamiltont, Lauda megnyomta a szárnyledobó gombot... -
Hamiltonnak elrontják a versenyét. -
Paul Hembery csinálhatna olyan gumikat, amikkel lehet nyomni a kocsiknak és nem tojásokon lépkedve körözgetni.