182279
  • a.carkey
    Kimit megszoktam, de hogy Alonsot is képesek voltak elqurni! Muhaha! Itt qurva gyorsan át kell értékelni az egészet. A helyükben vennék egy motort a Mercitől, és leszerződtetném a Marussia egész csapatát. :D
  • Laceee
    Esős edzésen nem kell kimenni... esős időmérőn is az utolsó pillanatban kell kiküldeni a versenyzőt... , ezt csinálják évek óta , nem tudom ki dönt erről, de annak már rég nem ott kéne lennie...
  • a.carkey
    Monty análisan fog érzékenyen megbántani pár faszt, aki nem vette a lapot.
  • desigo
    Ferrari mint valami vidéki amatőr csapat
    grat...
  • a.carkey
    Ez a Ferrari CSAPAT!!! nem lett jobb. Ekkora bénázásOKAT b+! Mindkét versenyzőjüket kicsinálják.
  • Totti5
    Szép volt Ferrari!
  • RelakS
    de? Bottas Massa Alonso Raikönnen a végéről megy? :D
  • contraste
    fasza, koszi!
  • mcmoha
    Ez elvileg OK.
  • contraste
    Tudna valaki adni egy streamet, ami megy külföldről is?
  • contraste
    Az igen! Talán ez volt a leginkább ésszerű lépés annak érdekében, hogy megmaradjon a csapat. Persze pénz sem ártana..
  • desigo
    Lotus F1 team agrees deal for Mercedes engines from 2015
  • Stockbauer33 #150070
  • V43 1105
  • Master91
  • desigo
    A kávéőrlőm is hangosabb ezeknél
  • G_ArchAngel #150066
    Figyelj FIAT: ilyen amikor Raikkonen alatt jo a technika
  • snake200
    Ohh backi ténylek
  • Master91
  • Master91
    M2

21:30

Forma-1HD - Brit Nagydíj

Szabadedzés
    Közvetítés Silverstone-ból felvételről
  • repvez
    M2-n szokott mindig lenni tudtommal és ma is ott lesz
  • snake200
    Lesz ma szabadedzés közvetités M1-en, vagy csak focimeccs?
  • RatBaG #150060
    http://sportgeza.hu/forma1/2014/07/04/ez_azert_fajhatott/
  • Fura Alak
  • Fura Alak
    Erről az az okostelefonos, Hamilton -os, McLaren -es Vodafon reklám jut eszembe....
  • mcmoha
    Feldübörögnek a motorok.
  • mcmoha
  • Pluskast
    Értettem, hogy miről beszéltél.
  • RatBaG #150054
    új motorhome

• Dietrich
    bonsd ketté a beírásom!
    egyik része a www.f1-live.com sicc F1-live.hu oldalra vonatkozik a másik a celebekre és a sajtójára.
  • Pluskast
    Sorry de nem tudtam, hogy az F1 live.hu egy szenny oldal lenne mivel az általad említett ominózus közösségi oldalakon nem vagyok beregisztrálva. Engem a sport érdekel és amit eddig ott olvastam azt más, hasonló F1 oldallal foglalkozó portálokon is megtaláltam. Itt még egyszer nem találkoztam való világ meg egyéb hülyeségekkel (ha így lenne nem olvasnám mivel ezekre én sem vagyok kíváncsi, ahogy Palik Lászlóra sem meg a családjára sem, nagy ívben teszek rájuk).
  • Dietrich
    a linkelt oldalról általánosságban írtam és olyanba akartak okoskodni amihez lővésük sem volt..
    én nem olvasok szenny lapokat sem honlapokat, nem nézek tahó showkat, de még csak retek klubbot sem..nem vagyok fideszes, de remélem lehúzatják ezzel a celebes szarral a rolót.
    kb. ennyi a véleményem az eltelt 20 év libsi népbutításáról..sajnos amíg emberek fizetnek ilyenekért addig létezni is fognak Blikk és más vackok.
  • Pluskast
    Hülyeségeket beszél össze - vissza. Az F1 nem egy jótékonysági intézmény. A vicces ebben az, hogy ezt ő is jól tudja. Nem értem mi értelme van ezeknek a nyilatkozatoknak, hacsak nem az, hogy kicsit ő is a figyelem középpontjában legyen.
  • Pluskast
    Ok és szerinted Palik Laci kisfiának mennyi köze is van a forma 1-hez? Vagy magának Palik Lászlónak? Tényleg összehasonlítható a 2 dolog. De, hogy megnyugtassalak, hogy a hír nem kacsa tessék itt van pl egy nem magyar nyelvű oldalról is.
  • Jeffjohnson
    Nekem erről csak annyi a véleményem, hogy ha ő ülne a Merciben, akkor nem ezt nyilatkozná. Az meg már egyenesen demagógia, amikor a 2012-es csoda pirellis időszakot emlegeti. Az egész interjú nem más mint közhelyekkel való dobálózás "Kicsit összébb kell hozni a sportot, több lehetőséget kell adni a csapatoknak a győzelemre" mivan... Ha tényleg ezt mondta, akkor nem tudom hol él ez az ember de, hogy kell abból az anyagból, amit szív az tuti.
  • repvez
    Aszat összetörte a kocsiját , lehet dolgozni a szerelőknek
  • pedobear
    pirelli egy szar
  • Dietrich
    és persze fb oldalon mindenkit bannoltak aki kritikával illette a cikkeiket (és itt nem anyázásra kell gondolni)
  • Dietrich
    miért az áltatalad linkelt efegylájvponthu micsoda?
    forrás és cikk szerző megjelölés nélkül irnak mindenről, többnyire Blikk színvonalúan. Más kérdés már nem1x lett bebizonyítva a forrásaik, twitter, különböző fórumok..számomra teljesen hiteltelenek.
    csak az a lényeg náluk jelenjen meg bármi is az elsőként és kattintsanak a szponzorok miatt...az is érdekes volt mikor rácuppantak egy kamu hírre és le lettek buktatva :p
  • Pluskast
    Mert ez egy bulvár újság azért. A Blikk meg bors meg kiskegyed stb szenny újságokon kívül a kutya nem foglalkozik vele. Nem tudom miért olvasod ennyit... Komolyan szerinted ekkora hír értéke van ezeknek a cikkeknek?