182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Még annyit hogy sajnos az új fórum miatt megint látom a posztjait meg a másik kettőnek is remélem mihamarabb elkészül ehez is az ignore list... -
Fernandooo #150715 Az aztán még 12 éves forma sem, hogy nem észérvekkel válaszolok, hanem minősítgetésekkel, ahogy te behörögtél ide, ja. :DDDD -
Legegyszerűbb megoldás ha rajt előtt mindig fellocsolják a pályát, lesz verseny, izgalom, csattanások, meg ami kell :) -
Fernandooo #150713 Muti egy káromkodást, amit nem vissza passzoltam valakinek, és csak tőlem származik. Látod, mennyire ostoba vagy? :D ól? Öcsike, örülnél te egy ilyen saját ól felének is. Előbb kapsz te agyvérzést, mint sem én önszántamból ne írjak be, ha meg lettem szólítva. ;) -
Hozza a szokásos formáját.. 12 évesen leoltok mindenkit:DDD -
Az hogy 2-3 gyáron kívül senkinek nem lenne esélye. Szabad tesztben a Williams fényévekre kerülne a Mercitól, mert nekik közel sincs annyi pénzük fejleszteni. De tényleg, ezt ti átgondoljátok, vagy csak úgy jön a semmiből? -
Jó, hagyjátok a bolondgyereket káromkodni, majd megunja és visszamegy az óljába .... -
Fernandooo #150709 Komoly ellenérvek, de hát kitöl mit várunk ugye. :D -
Fernandooo #150708 Majd én tudom hová tekerek retkes majom. :) Most inkább maradok, szörcsögve höröghetsz. :D -
Átgondolatlan, butasághalom... -
Pont hogy elhúzna .....Onnantól megint csak költségvetés kérdése minden, persze nem törvényszerű, de abban pillanatban leírhatnánk williamset, force Indiát stb ....Csak a szerencsén múlna, hogy találnak-e valamit, de arra kicsi az esély . -
eltekerhetsz retkes álreg.. -
Fernandooo #150704 Még mindig vitaképtelen vagy azzal az értelmi készésggel, amit a teremtő vagy a természet (nem) adott meg neked. Sajnállak. :( -
Fernandooo #150703 Ja, te vagy a F1 Guru, aki eldönti, hogy mi ökörség, és mi nem? :D Jaj ne már, ez annyira tré hozzáállás és hát sok konstruktív dolog nincs benne, mint általában a zsigerből fikázásokban nem nagyon szokott lenni... Kicsit erőltesd meg magad, hátha ugy menni fog az értelmes társalgás. Try again... -
Mi ökörség van a szabad tesztelésben? Az, hogy így talán nem húzna el egy-egy csapat egy egész évadra? -
Kgyuri...ennyi. No comment, foleg f1 temaban ! :)))) -
Fernandooo #150700 Igazad van, vigyük le a klasszikus csapatokat a Marussia szintjére, akik egyébként nincsenek F1 szinten. Tényleg ez az F1 jövője, amint az a csökkenő nézőszámokból tapasztalható. U win. -
Azt hittem nem valami ökörséget mondasz, de azt. Szabad teszt... jesszus... -
Ez egyenlo lenne a dogunalmas versenyekkel.......Az osszes uldozendo dologban pont az a lenyeg, hogy tempoban kozelebb hozzak / tartsak egymast..... -
Fernandooo #150697 A két napos teszekre gondolsz? Mert én szabad tesztelésre egész évben akár. -
Csak halkan mondom, hogy van teszt szezon közben. -
+1 -
Fernandooo #150694 Szánalmas egy ötlet. A szar csapatokat ki kell gazolni, elit kategóriává kell tenni a sportágat ismét. Ha valakinek nincs pénze, játszon máshol. Költségplafont kiiktatni - kinek mi köze ahhoz, hogy egy vállalkozás a saját és szponzorai pénzéből mire mennyit költ? -, DRS-t, KERS-t, egyéb marhaságokat kiiktatni, szezon közbeni teszteket ismét engedélyezni, egy csapat indíthasson akár 3 autót is ha ugy gondolják, visszahozni néhány klasszikus pályát, Tilkét kirugni a béna pályáival együtt és kész. -
-
"Bernie Ecclestone felkérte Flavio Briatorét, hogy mentse meg az egyre kevésbé látványos F1-et, mint különleges tanácsadó. A hírt a spanyol AS közölte még szombaton, miután a csapatfőnökök a megbeszélést tartottak Ecclestone-nal a Hungaroringen a témában.
A dolgok hátterében a rekordalacsony hockenheimi nézőszám is állhat, de eközben az osztrák Kleine Zeitung állítása szerint a Hungaroringen is 30 százalékkal kevesebb jegy fogyott a korábbiakhoz képest.
Az egyik módosító ötlet a túraautósoknál már használt ballasztsúlyok bevezetése lehet, vagyis a jól teljesítő versenyzők kocsiját nehezebbé tennék, hogy kiegyenlítsék a különbségeket. Ez viszont akár nagyobb vitát is kiválthatna, mint az idei év utolsó futamára bevezetett dupla pontozás.
Hogy ebben a folyamatban mi lehet majd Flavio Briatore pontos feladatköre, az egyelőre nem ismert." -
Bobák megcsinálta élete riportját Dagobert bácsival.
-
Ő hozta az esőt?
Vagy mi?
-
Jaja megcsinálta, sok volt a baleset.
Amúgy szerintem magasan az év legjobb futama volt, végig néztem és nem unatkoztam! Viszont ezek az életképtelen interjúk a pilótákkal meg Bernie Ecclestone-nal, az már nekem volt kínos. :D -
"kemenyen bulizni fogunk egesz ejszaka"
Hehe :) -
Tessek Briatore megcsinalta az izgalmas futamot.
Ennyi -
Ferenc4 #150687 Daniel Ricciardónak fizetés emelést kéne adni -
Nico igyekszik huhuuuu -
j0rmungandr #150686 Micsoda verseny! -
Ferenc4 #150685 Daniel Ricciardo hihetetlen -
Stockbauer33 #150684
-
Ferenc4 #150683 Alonso is meg érdemelne egy elsö helyezést :) -
Nagyon komoly a vege
/me izgul -
Mindhárom dobogós nagyot ment, bármi is lesz a vége :D -
Ricciardonak ket kemeny elozes es mehet bulizni :) -