182279
  • BooMiller
    Még annyit hogy sajnos az új fórum miatt megint látom a posztjait meg a másik kettőnek is remélem mihamarabb elkészül ehez is az ignore list...
  • Fernandooo #150715
    Az aztán még 12 éves forma sem, hogy nem észérvekkel válaszolok, hanem minősítgetésekkel, ahogy te behörögtél ide, ja. :DDDD
  • Shep
    Legegyszerűbb megoldás ha rajt előtt mindig fellocsolják a pályát, lesz verseny, izgalom, csattanások, meg ami kell :)
  • Fernandooo #150713
    Muti egy káromkodást, amit nem vissza passzoltam valakinek, és csak tőlem származik. Látod, mennyire ostoba vagy? :D ól? Öcsike, örülnél te egy ilyen saját ól felének is. Előbb kapsz te agyvérzést, mint sem én önszántamból ne írjak be, ha meg lettem szólítva. ;)
  • BooMiller
    Hozza a szokásos formáját.. 12 évesen leoltok mindenkit:DDD
  • Totti5
    Az hogy 2-3 gyáron kívül senkinek nem lenne esélye. Szabad tesztben a Williams fényévekre kerülne a Mercitól, mert nekik közel sincs annyi pénzük fejleszteni. De tényleg, ezt ti átgondoljátok, vagy csak úgy jön a semmiből?
  • lac coo
    Jó, hagyjátok a bolondgyereket káromkodni, majd megunja és visszamegy az óljába ....
  • Fernandooo #150709
    Komoly ellenérvek, de hát kitöl mit várunk ugye. :D
  • Fernandooo #150708
    Majd én tudom hová tekerek retkes majom. :) Most inkább maradok, szörcsögve höröghetsz. :D
  • BooMiller
    Átgondolatlan, butasághalom...
  • lac coo
    Pont hogy elhúzna .....Onnantól megint csak költségvetés kérdése minden, persze nem törvényszerű, de abban pillanatban leírhatnánk williamset, force Indiát stb ....Csak a szerencsén múlna, hogy találnak-e valamit, de arra kicsi az esély .
  • V43 1105
    eltekerhetsz retkes álreg..
  • Fernandooo #150704
    Még mindig vitaképtelen vagy azzal az értelmi készésggel, amit a teremtő vagy a természet (nem) adott meg neked. Sajnállak. :(
  • Fernandooo #150703
    Ja, te vagy a F1 Guru, aki eldönti, hogy mi ökörség, és mi nem? :D Jaj ne már, ez annyira tré hozzáállás és hát sok konstruktív dolog nincs benne, mint általában a zsigerből fikázásokban nem nagyon szokott lenni... Kicsit erőltesd meg magad, hátha ugy menni fog az értelmes társalgás. Try again...
  • adam46
    Mi ökörség van a szabad tesztelésben? Az, hogy így talán nem húzna el egy-egy csapat egy egész évadra?
  • lac coo
    Kgyuri...ennyi. No comment, foleg f1 temaban ! :))))
  • Fernandooo #150700
    Igazad van, vigyük le a klasszikus csapatokat a Marussia szintjére, akik egyébként nincsenek F1 szinten. Tényleg ez az F1 jövője, amint az a csökkenő nézőszámokból tapasztalható. U win.
  • Totti5
    Azt hittem nem valami ökörséget mondasz, de azt. Szabad teszt... jesszus...
  • lac coo
    Ez egyenlo lenne a dogunalmas versenyekkel.......Az osszes uldozendo dologban pont az a lenyeg, hogy tempoban kozelebb hozzak / tartsak egymast.....
  • Fernandooo #150697
    A két napos teszekre gondolsz? Mert én szabad tesztelésre egész évben akár.
  • Totti5
    Csak halkan mondom, hogy van teszt szezon közben.
  • adam46
    +1
  • Fernandooo #150694
    Szánalmas egy ötlet. A szar csapatokat ki kell gazolni, elit kategóriává kell tenni a sportágat ismét. Ha valakinek nincs pénze, játszon máshol. Költségplafont kiiktatni - kinek mi köze ahhoz, hogy egy vállalkozás a saját és szponzorai pénzéből mire mennyit költ? -, DRS-t, KERS-t, egyéb marhaságokat kiiktatni, szezon közbeni teszteket ismét engedélyezni, egy csapat indíthasson akár 3 autót is ha ugy gondolják, visszahozni néhány klasszikus pályát, Tilkét kirugni a béna pályáival együtt és kész.
  • mcmoha
  • a.carkey
    "Bernie Ecclestone felkérte Flavio Briatorét, hogy mentse meg az egyre kevésbé látványos F1-et, mint különleges tanácsadó. A hírt a spanyol AS közölte még szombaton, miután a csapatfőnökök a megbeszélést tartottak Ecclestone-nal a Hungaroringen a témában.

A dolgok hátterében a rekordalacsony hockenheimi nézőszám is állhat, de eközben az osztrák Kleine Zeitung állítása szerint a Hungaroringen is 30 százalékkal kevesebb jegy fogyott a korábbiakhoz képest.

Az egyik módosító ötlet a túraautósoknál már használt ballasztsúlyok bevezetése lehet, vagyis a jól teljesítő versenyzők kocsiját nehezebbé tennék, hogy kiegyenlítsék a különbségeket. Ez viszont akár nagyobb vitát is kiválthatna, mint az idei év utolsó futamára bevezetett dupla pontozás.

Hogy ebben a folyamatban mi lehet majd Flavio Briatore pontos feladatköre, az egyelőre nem ismert."
  • mcmoha
    Bobák megcsinálta élete riportját Dagobert bácsival.
  • mcmoha
    Ő hozta az esőt? Vagy mi?
  • adam46
    Jaja megcsinálta, sok volt a baleset.

Amúgy szerintem magasan az év legjobb futama volt, végig néztem és nem unatkoztam! Viszont ezek az életképtelen interjúk a pilótákkal meg Bernie Ecclestone-nal, az már nekem volt kínos. :D
  • desigo
    "kemenyen bulizni fogunk egesz ejszaka"
    Hehe :)
  • desigo
    Tessek Briatore megcsinalta az izgalmas futamot.
    Ennyi
  • Ferenc4
    Daniel Ricciardónak fizetés emelést kéne adni
  • desigo
    Nico igyekszik huhuuuu
  • j0rmungandr
    Micsoda verseny!
  • Ferenc4
    Daniel Ricciardo hihetetlen
  • Stockbauer33 #150684
  • Ferenc4
    Alonso is meg érdemelne egy elsö helyezést :)
  • desigo
    Nagyon komoly a vege
    /me izgul
  • Count Adyn
    Mindhárom dobogós nagyot ment, bármi is lesz a vége :D
  • desigo
    Ricciardonak ket kemeny elozes es mehet bulizni :)
  • desigo
    Nicot most miert is kellene elengedni?
    Nemertem