182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kb ugyanakkora lesz belőle mint ebből. Gondolom a halk v6-os motorok sem sokat segítenek abban hogy az emberek kimenjenek. Az lenne a legjobb ha bedőlne az egész és a nagy gyártók összefognának (akinek pénze is van erre) és indítanának egy saját versenyt az FIA nélkül.
A Hungaroring is veszteséges már jó régóta, csak az állam nyomja a pénzt. A kérdés, hogy megéri ez az egész? -
Hockenheim még talán "oké"...na de tavaly megszellőztették azt is, hogy Monzának mutatják a fakkot Börniék. Na abból nagy botrány lenne. -
A probléma valszeg inkább az, hogy a futamok unalmasak és Bernie (vagy a befektetők, tök mindegy) továbbra olyan mennyiségű pénzt kér el egy-egy futamért amit nem tudnak visszatermelni. A csapatoknak is jóval több pénzt kellene vissza osztani. A kapzsiság fogja megölni az egészet. -
Azért alakították át, mert a stadion részen kívül nem voltak lelátók. Csak annyit láttak a nézők, hogy az autók bemennek az erdőbe, majd a másik oldalon meg kijönnek...igaz, hogy akkor a nézők miatt építették át, most meg végképp nem járnak ki a futamra. Jól benyalták.. -
Stockbauer33 #153613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ott cseszték el, hogy átalakították a pályát.. A régi vonalvezetést mindenki imádta, ez a mostani pedig egy jelentéktelen pályát kreált belőle. Persze nem ezért nem lesz futam, de nekem ez a pálya már nem jelent semmit. Miért kell elcseszni minden jó dolgot?
Egyre kevesebb csapat van, a pályák is egyre jelentéktelenebbek, az új pilóták 10 évesek.. Csoda, hogy nincsenek rajongók, nem mennek ki a futamokra, és megcsappant a nézőszám? Az idősebb generáció kinek szurkoljon? A pattanásos képű kisfiúknak? Hol vannak a rosszfiúk, a montoya féle őrültek? Akiket lehet gyűlölni, de szeretni is.. Minden olyan steril lett, mindenki olyan jófiú, kedves, aranyos. Néha besértődnek mint a kisfiúk, ez a legnagyobb tragédia... :(
-
4 hónap alatt jegyeket eladni kb. lehetetlen,99% hogy nem lesz beugró szerintem -
Valaki remélem beugrik. -
http://sportgeza.hu/forma1/2015/03/17/nem_lesz_nemet_nagydij_a_forma-1-ben/

Lassan csak sikerül teljesen padlóra küldeni az egész F1-et.
Utoljára szerkesztette: CodeRed, 2015.03.17. 20:55:18 -
https://twitter.com/NicolaBILD/status/577823370038915072 -
Lassan kétéves videó :) -
OMG ez megvan???
micsoda befuto -
Vettelt tényleg meghívták a Mercedeshez,mikor is jár le a Ferraris szerződése? :D -
Ez nagyon nagy 

-
:)))
-
Stockbauer33 #153602 -
WSR-be hogyne lenne.
Beitske Visser 3.5-be indult tavaly és idén is fog. Legjobb eredménye tavalyról egy 5. hely. -
Jönnek így is... -
Szerintem kár túllihegni ezt a Susies dolgot,csupán PR értékük miatt vannak ezek a női tesztpilóták. Nem véletlenül az a státuszuk,hogy TESZT pilóták,és nem tartalékok. Akármelyikük ülne be az autóba,utolsó helyen kullogna be a célba 3 kör hátrányban. Ellenben nagyon jó reklám azoknak a nőknek,akik nem mindig követik az F1-et,de így hogy a képernyőre kerül 1-1 csinos lányka versenyzői overállban,már felkapják a fejüket,és odakapcsolnak. Ennél többet nem érdemes belemagyarázni a női tesztpilótákba,nem lesz női induló futamon a forma 1-ben. Danica Patrick eljuthatott volna idáig,de ha ő nem tudott jönni,akkor már senki se fog,nála csak jóval gyengébb női pilóták vannak. DTM-ben is a végén kullogtak ezek a lányok. És nem véletlenül nincsenek női pilóták se GP2-ben,se GP3-ban,és még WSR-ben sem,amik köztudottan a Forma-1 előszobái. Ha lenne F1-es ülésre méltó csajos,az már ott kóricálna valamelyik kisebb sorozatban a dobogó környékén.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.16. 20:35:28 -
Akkor meg az Indycarba jönnének a "fizetős versenyzők" szöveggel, hogy a sok F1-ből hátrahagyott fizetős versenyző kisajátítja a legjobb csapatokat :D -
Simonát is jól megszopatták a Saubernél a pénz miatt.....még volt olyan is, hogy elakarták küldeni GP2 meg GP3-ba miközben Indycar autót vezetett előtte már..szerencsétlennek meg egy álma volt a F1 aztán végül visszament az USA-ba és Andrettinél fog versenyezni.
Ez a Susie Wolf életében nem ment még olyan gyorsan mint a svájci csaj...
Kiváncsi vagyok mikor jönnek rá Európában a boxban toporgó versenyzők 10-20 millás csekkeket lobogtatva, miközben 1 métert nem vezethetnek az F1-ben, hogy annyi pénzből Ganassi vagy Penske autóban ülhetnének győzelmi eséllyel.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.03.16. 19:36:23 -
Én megkérdeztem Wéber Gábort erről,ő is pont ezt írta :
"A közvetlen oka az, hogy aki nem vesz részt az időmérőn, az nem indulhat versenyen. Ez a szabály, ez alól nincs kivétel. A közvetett pedig az, hogy ha a 3. szabadedzésen cserélték volna le, Susie csak tesztpilóta, de nem tartalék, így nem vetették volna be. Nem is lenne alkalmas arra a szintre, ami a Ferrari ellen kell. A tesztelés az egy másik dolog, meg a PR is."
-
-
ok De igy akkor kb 0% esélye van beugrani bárki helyett is mégha tartalék pilóta is valaki, mert általában nem szoktak 2 verseny között megsérülni a pilóták és a pénteki napot sem adják oda nekik, hogy körözzön, ugye tesztelni meg tilos a kijelölt napokon kivül .
Akkor meg miért is körözne .
Amugy nem értem miért másabb az ha valaki folyamatosan tesztel a szimulátorban vagy ott van a napi megbeszélésen és nem ülhet be ha kiesik valaki, de aki fél éve közelében sem volt a kocsiknak csak mert pert nyertt egyből versenyezhet 2 nap próba után -
G_ArchAngel #153593 Alapvetoen Danica sem bena es van meg par csaj, akik a kozepmezonyben elvannak, meg meg villanva. Itt inkabb az a kerdes, hogy mennyire birja a ferfiak egoja, hogy a nemelyikuknel jobb egy csaj...
Ugyebar van egy Jutta Kleinschmidt, aki mar megmutatta, hogy az XX kromoszoma nem hatrany az autoverenyzesben.
(volt egy noi Dakar motoros is, aki eleg jol ment, asszem tavaly, de nem jut eszembe a neve)
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.16. 19:02:15 -
hogy más sportban miért nem keverik az egyértelmű, motorsportnál nem -
Nem tudom, de ez senkit ne zavarjon. Susie Wolf nagyon keményen edz, készül hogy amikor lehetőséget kap akkor hasznára legyen a csapatnak és már tesztelt nem 1szer, ahol nem törte össze az autót. Valahol el kell kezdeni. Nem lassú és nem is béna, csak nő egy fréfi mezőnyben ami sosem lesz egyenlő, nem véletlen nem keverik őket egyetlen másik sportban sem, de mivel nincs női F1, DTM, Indycar, Nascar muszáj a férfi mezőnyben menniük, ha versenyezni akarnak. -
„Szóval Pat Symonds tulajdonképpen most fokozta le Susie-t egy olyan pilótává, aki csak promóciós szempontok miatt van náluk?”
Melyik női pilóta nem ilyen szempontok alapján került ide mostanában? -
Susie mellett Alex Lynn a másik tesztpilóta.
" Amikor azonban arról kérdezték Symondsot, hogy Bottas sérülése megnyithatja-e az utat a brit versenyzőhölgy számára, a technikai szakember meglepő módon azt felelte, hogy Wolff nem a Williams tartalékversenyzője. „Jelenleg nincs tartalékversenyzőnk.”
Ezzel Symonds tulajdonképpen kijelentette, hogy nincs esély Wolff bemutatkozására, és azt is hangsúlyozta, hogy a hölgy épp úgy tesztpilóta, mint Alex Lynn. „Vannak terveink erre az esetre” – mondta a pótlásról, azaz esetlegesen egy harmadik név lehet a helyettes adott esetben. A Twitteren azonnal nagy vihart kavart az interjú, egy ismert cseh rajongó így értékelte a technikai szakember szavait: „Szóval Pat Symonds tulajdonképpen most fokozta le Susie-t egy olyan pilótává, aki csak promóciós szempontok miatt van náluk?”
Ők tudják, de most akkor sem lett volna értelme ( sőt kifejezetten veszélyes lett volna ) a versenyre beültetni azt aki egy centit nem ment egész hétvégén. Nonszensz, ha teszpilóta, ha tartalék. -
G_ArchAngel #153588 Valahol azt olvastam, hogy csak tesztversenyzoi pozicioja van, nem tartalek versenyzo, azaz, ha penteken tesztel volna, akkor sem indulhatna versenyen. -
G_ArchAngel #153587 STR -
Nem is értem hogy lehet ezt neki felróni... Gondolkozzunk már egy kicsit. -
A Red Bull-on kívül melyik csapat megy még Renault motorral? -
Susie a neve és azért nem mert hétvégén egy métert nem tett meg az autóval. Tesztpilota akkor tud beugrani ha már eleve úgy kezdődik a hétvége lásd Magnussen. Más különben legalább egy edzés kellet volna neki hogy megismerje a pályát beállítsák az autót és legyen tapasztalata a körülményekről. -
greenkawa #153583 Mint ahogy te is!
Mert minden számunkra nem tetsző véleményt már annak titulálunk.Próbálja mindenki a saját igazát ráerőltetni a másikra,amit feltevések,találgatások alapján,kreál ténnyé.
De valójában fogalmatok (unk) sincs mi mikor és miért történik. -
Az aranyosságával nincs is baj, mert bejön mint csaj, csakugy mint a renaultos társa,de ha nagyon ott akarják , hogy legyenek akkor legyen PR-os vagy sajtós,de egy teszt pilóta vagy tartalék pilóta az lássa is el a feladatát amiért ott van. ha teszt pilóta akkor legyen olyan tapasztalata amivel hasznára van a csapatnak a fejlesztés alatt és a 2 pilótának is , ha meg tartaék pilóta akkor meg versenyezhessen ha kiesik az éles.
Én eddig ugy gondoltam, hogy a tartalék/teszt pilóta az egy és ugyan az és a csapat dönti el, hogy egy tapasztalt versenyzőt tesz oda aki versenyen nem olyan jó,de a fejlesztéseknél nagy hasznát veszi és a beugró szerepében is jól szerepel. vagy egy ujoncot tesz oda akit kinevel magának ha az éles pilóta kiöregedik vagy elmegy a csapattól.
Itt ezt egyik csapatnál sem látom, hogy melyik fajta lenne a 2 közül -
Hát mert olyan aranyos. :)
-
azért a teszt az nem egészen olyan,mint amikor 17-19 másik autó vesz körbe a pályán... -
olvastam,de épp emiatt érdekelne, hogy akkor miért van ott?Mert a teszt alatt már vezette az autót, volt vele tapasztalata.A saubernél meg mégis engedig majd a van der gardét vezetni, hogy semmit nem tud az autóról.
Meg a tesztek alatt sztem a sussie is csak azt tudta megmondani, hogy a szinek hogyan passzolnak egymáshoz hogy trendi legyen, mert nem hiszem, hogy müszakilag annyira képben lenne, hogy ő adjon tanácsot , meg ha nem ő vezet akkor nem is az ő stilusának megfelelően kell fejleszteni a kocit hanem annak aki majd egész évben hajtja.
Tehát vagy engedjék nő létére is versenyezni hamár odakerült vagy irják bele a szabályok közé, hogy nők nem lehetnek pilóták ha ennyire nem akarják beválalni őket. -
Magyarázkodás.