182279
  • SzocsA
    Ja és mi lett volna akkor ha ilyen zárt üveges pilótafülke van rajta és kigyullad a kocsi?
  • Botond #157743
    Én is így látom, hogy ha beton van, akkor meghalt volna kb akkora erővel csapódik be.
  • SzocsA
    de bezzeg a merci majdnem utolérte médiummal, mikor superlágyon volt.
    Ez a taktika akkor lett volna jó, ha nincs SC.
  • szabii98
    Nem lett volna meg a tempó, és ha már ígyis-úgyis 2 kiállás, akkor a szuperlágy-lágy jobb opció mint a medium-szuperlágy szerintem
  • SzocsA
    Hát szerintem meg ha nem lett volna ott sóderágy akkor sokkal nagyobb erővel csapódott volna a falnak. Ha le lett volna aszfaltozva a bukótér, hogy fékezett volna mind a 4 kitört kerékkel?
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.03.20. 08:13:31
  • SzocsA
    De mikor piros zászló volt miért nem cserélték le a gumikat médiumra? és a végén meg visszarakhatta volna a superlágyat?
  • Master91
    Erobol meg oldottak volna sztem, mercedes jo rajtjanal mar neccesen, de ha nincs sc szerintem Vettel 1#
  • szabii98
    Ferrarikat sajnálom..talán ha nincs SC.
    Na majd Bahreinben:)
  • Hasselhoff72
    De nalam a nils holgerson megy a tv- ben itt stockholm mellett:))
  • Master91
    Az. A peches Rai. Johelyen van,stabilan megy, erre megint technikai pech.
  • Alexease
    Mar 4-5000Ft-ert lehet kulsos, kicsi, USB-s DVB tunert kapni (HD, H264), ingyen HD minosegben jon az F1. Persze 5E Ft, de jobb mint stream-ekkel szenvedni.
  • Hasselhoff72
    Nekem a mediaklik-es M4 stream megy
  • Masakari
    tökmind1 milyen stream. bár angolt prefereálom a magyar kommentátorok töketlensége miatt
  • Masakari
    Köszi. Te be vagy regelve? fél képernyő le van nekem blokkolva..:/
  • Hasselhoff72
    Mtva stream nem jo?
  • G_ArchAngel #157729
    link
  • Botond #157728
    Ez a poroltós jelenet? :)
  • Masakari
    Valami élő link valaki?
    GP-live oldalra nincsenek kirakva a megszokott elérhetőségek....
  • Hasselhoff72
    Szerintem a fu es betonfal is zavaro mert mar azon romma torte magat, szoval javaslom a oriasi kocka aszfaltot es a kretaval rarajzolt palyat, nezoter sem kell tv-n majd nezik:)
  • Master91
    Hatbazd...
  • Hasselhoff72
    Guti:)
  • Hasselhoff72
    Gitinal meg tol jo volt a soder errol ennyit..
  • oneal1
    Viszont az latszik a falhoz erkezes elott hogy pont a soder agy fogott meg hatalmas lenduletet mikor beleakadt az auto hatulja
  • Master91
    Bizony. Kereke is leszakadt, gurult tovabb. Pont Totti beszelte valalivel nemreg hogy miert nem jo a soder agy. Na ezert.

• zaki
    Azert az nem semmi, hogy sertetlenul meguszta Alonso, nem semmi mekkorat esett.
  • Master91
    Ez egy korrekt esés volt
  • SzocsA
    Na ezért már megérte felkelni :D
    Verstappent sem tudja megelőzni.
  • oneal1
    Kiváncsi vagyok hogy most Lajoska hogy éli meg amit Rozitól kapott a rajtnál :D
  • SzocsA
    Apa kezdődik, kezdődik, kezdődik :D
  • Totti5
    Gábor Wéber
    9 mins ·

Végsebességek az időmérőről, ami egyértelmű képet rajzol a motorok idei erősorrendjéről.
    Mivel azonban az autók beállításai is befolyásolják az elérhető végsebességet, így valamivel pontosabb képet kapunk, ha átlagoljuk az összes egyforma motorral hajtott autó tempóját. Ez alapján így fest a sorrend:

Mercedes: 327,65 km/ó
    Ferrari: 324,33 km/ó (csak a 2016-os erőforrás)
    Renault: 320,6 km/ó
    Honda: 320,3 km/ó
    Ferrari 2015: 320,25 km/ó (csak a Toro Rosso)

Érdekességképpen a tavalyi átlagok:

Mercedes: 325,87 km/ó
    Ferrari: 325,35 km/ó
    Renault: 317,12 km/ó
    Honda: 312,65 km/ó

Jól látszik, hogy az élen nincs nagy változás, a Ferrarit is inkább a nagyobb leszorítóerő lassítja vissza átlagban, mint ahogy a Toro Rosso meredekebb szárnyállásai is lefelé húzzák a tavalyi Ferrari motor mutatóját. A Renault és a Honda viszont nagyjából egy szintre kerültek, de továbbra is komoly a lemaradásuk.
  • repvez
    hát nem tudom,nekem ez fura.Ez olyan mintha a munkahelyeden csak a főnöködet büntetnek ha hibázol,de téged nem.
    Mennyire hatna meg hogy legközelebb ne csinálj ilyet? Forditott helyzetben a főnőköd nem biztos hogy ennek olyan nagyon örülne.

Értem ,hogy egy csapat és mindenki azért dolgozik,hogy a legjobbak legyenek ,de amikor bejön egy hiba akkor csak a pilótát büntetik,még ha csak közvetetten is ha a csapat hibája miatt hátrasorolják a rajtrácson.

Engem marhára dühítene,hogy maximumot kihozom magamból és mondjuk a Gizike az adminisztrátor 2 perccel később faxolta a FIA-nak az adatokat és ezért oda amiért küzdöttem.
  • Magnum PI
    Sokkal szélesebbek idén a gumik.
  • lac coo
    Hát pedig ez ilyen, minden egyes ember a versenyzés miatt dolgozik a csapatban, ez a profil ,ezzel kell büntetni őket.
  • HTS s3rg1nh00
    azért az elég kemény,hogy a 2011es befújt diffúzoros korszakból való pole időtől masszív 3 tizedre volt a mai Hamilton kör.
  • desigo
    Mire számítotok a holnapi versenyen?
    Mercik ellépnek aztán?
  • Count Adyn
    Az a tipikus "nem vele vagyok" nézés mikor egy ismerősöd fullba tolja kretént:D
  • RatBaG #157708
    Sebastian Vettel's reaction as he watches Lewis Hamilton climbing on the Safety Car
  • Totti5
    "Mert nem hinném,hogy más beállítássokkal mentek volna"

Versenyfelügyelet sem a hitre épít.
  • Stockbauer33 #157706
    Az F1-es csapatfőnökök már holnap összeülnek, hogy döntés hozzanak a katasztrofális időmérőedzés szabályainak megváltoztatására, már a következő a Bahreini Nagydíjra. Reméljük okos döntés születik.

• repvez
    Mert engem marhára tudna düiteni ha olyan dologért büntetnének amit nem én követtem el vagy nincs közvetlenül hatása a versenyre.
    Most azért mert egy papírt nem adott le valaki az nehogy a versenyző gondja legyen.
    Legközelebb azért is megbüntetik,mert valaki a csapatból kesztyű nélkül teszi fel a paplant pedig a szabályzatban az van,hogy kötelező kesztyűben?
    Mert nem hinném,hogy más beállítássokkal mentek volna és ezért nem adták le az adatokat.vagy ha igen és kiderül az már jogos büntetés,de csak azért mert az adminisztrációval megcsúsztak azért nem