182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szerintem nem csattant volna bele Kimibe... mire elkezdett kifelé sodródni, a Ferrari előtt lett volna, Kimi látta volna, és kívül marad. Még a pályáról se vezette volna ki én úgy látom. -
Sőt jobban megnézve kimi is ráhúzta bár biztos nem szándékosan ....Űaz ttui volt vagy fél méter hely még Vettelnek ott Kvyat még szűken fordult ....Kvyatnak nagy taps, két ferkás meg így járt :) -
A francokat ! 0:12-nél állítsd meg simán elment volna Kimi mellett is, a közelében nem volt ......Nem nagy dolog, versenybaleset, de szerintem Vettel hozta ezt össze :)) ezen a belsőkamerás felvételen tök egyértelmű . Vettel lecsúszott, Kvyat beugrott, Kimi közben meg már húzta befelé az ívre, nem tudott hová menni Vettel ....Igaz Kvyat is sodródott kifelé, de Kimi előtt lett volna, szépen kivezeti :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.04.18. 18:18:47 -
Stockbauer33 #158023
-
Nézd meg még egy párszor sztem:D Ha nincs ott Vettel aki elpattintja a a másik ferkát akkor belecsattan Kimibe simán mert folyamat kifele sodródik a kanyarba. Azon lehet vitázni hogy bátor vagy vakmerő volt e de azért ne a nagymama tegye már el a lekvárt:) Sima versenybaleset a rajtnál szvsz. -
Egyáltalán nem volt necces kvyat beugrása akkora helyet hagyott , hogy még egy autó is befért volna
Ezt a két ferka hozta össze -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Hasselhoff72 #158018 Jópofa srác ez a Grosjean:)))
-
Inkább szerintem Riccardo leszakadt gumi darabjai voltak veszélyesebbek a hosszú egyenes végén, nem éreztem erősnek az SC-t -
Grosjean
„Ez volt a lehető legrosszabb születésnap” – nyilatkozta a 30. életévét ma betöltő francia pilóta a Canal Plusnak. „Ez az idióta Ericsson nekem jött az első kanyarban és összetörte az első vezetőszárnyam. Semmit sem látott, és semmit sem értett. Azt hiszem, jobban ki kellene nyitnia a szemeit” – tette hozzá haragosan. -
-
Az régen volt. Most nem szaladnak be. Azt h mennyi törmelék volt a pályán és hol a versenyigazgató jobban tudja mint otthon a fotelből a néző. -
Hjah az érdekes volt énis furcsálltam, biztos segiteni akartak kicsit lajosnak:) -
En inkabb azon akadtam ki,hogy 1-2 leszakadt szarny miatt 3 kibaszott koron at korozott bent a szeftikar. Regen hol volt ilyen?? Lengettek a sargat,nem jott semmi,puff beszaladt valaki az elemert,es szevasz. -
Eleg baj ez, hogy egyszeru rajtbaleset a legerdekesebb momentum :)) -
sima rajtbaleset, bárkit ki lehet hozni belőle hibásnak is és ártatlannak is... -
Persze. Vettel ráhúzza balra Kimi felé a kormányt, és Kimi a hibás. :)
"MAx anynit tehetett volna ha elöbb fékez és elengedi kimit"
Ennyi. De mivel le volt maradva a VBn, és ő az első számú, faszul nézett volna ki, ha visszavesz. Így második lett, de Kimi kapott egy balfakk taktikát, és cseszhette is a versenyét.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.17. 15:23:07 -
Ahogy végigkockáztam Vette l kamerájábol az esetet abbol nekem Kimi jön ki hibásnak. Vettel , látta, hogy jön a redbull kicsit szélesitett, de Kimi meg ráfékezett és emiatt kijebb csúszott, de sokkal kisebb iven akarta bevenni a kanyart utánna és eléfordult fettelnek, Ő meg már nem tudott menni sehova addigra.
MAx anynit tehetett volna ha elöbb fékez és elengedi kimit is jobban.Bár ahogy kimi jött befelé még akár a redbullba is belement volna az ütközés nélkül is..Mintha nem nézte volna ,hogy jobbról jönnének e mellette. -
Szerintem elfértek volna, de valszeg Kimi joban fordult volna a lassú balosra ...
Hamilton onboardjából meg érdekes ahogy Kimi visszajött a pályára ....
-
Vettelnek szerintem nincs igaza, olyan helyet hagyott, hogy naná, hogy bement mellé Kvyat ...
Kiminek meg kijárna egy bünti ahogy visszatért a pályára bele a tömegbe ... -
Stockbauer33 #158005 -
https://streamable.com/p5n3
https://streamable.com/5idw -
Sérült autóval mezőnybe mit csináljon? -
Nem mondom, hogy megmondtam, ...de én megmondtam.
-
Nem kitenni akarom, csak olyan, mintha nem ugyanúgy törődnének vele, mint "Rosenberg"-gel (Szujó), és mivel láttunk már ilyet máshol is, Hamilton sem az a beállok a sorba fajta, más okát nem látom arra, hogy mi ez a bénázás idén, holott a sebességéből nem vesztett semmit, ez időmérőn látszik. De versenyen? -
SzocsA #158000 figyeld meg, hogy a következő futamon is ki kell cserélni valamit a kocsiján aztán megint az utolsó helyről indulhat majd. -
S azért mert az elmúlt 2 év, a Mercedes! aktuális világbajnoka elmúlt 3 versenye közel nem volt optimális, máris ki kell tenni? -
Tegnap nyertem meg az ötöst. Nézd meg az indexen.
-
Szerintem meg van helyére az ember. Nem tudnám máshogy jellemezni ami idén történik vele meccs közben. -
sztem...találgatva(!), ha Vetel nem löki ki Kimi-t, akkor Kvyat eltolta volna Raikkonen-t...mert valóban megvillant a lehetőség, de egy kicsit lelkes tempót vitt bele Kvyat és túl is sodort ...kb. belesodórt volna Kimi-be...csak Vettel gyorsabb volt :D
Nem biztos, de sztem sok volt a tempója Kvyat-nak azon a szűk íven, ki kellett engedni, Kimi meg valóban szűkíteni próbálta a hibája után....sztem 80% az ütközés lehetősége.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.04.17. 10:08:43 -
Ezt így 3 futam után kijelenteni.....gz. Jöhetnek utána a lottószámok is. Hány futam is van még hátra?
Nyilván otthagyja majd azt a csapatot, ami sanszosan jövőre is a legerősebb lesz... -
SzocsA #157994 Vettel szerintem későn látta meg, hogy beesik mellé és megrántotta a kormány ezzel megcsúszott és nekiment Kiminek.
De ha nem csúszik meg és ottmarad akkor meg két oldalról zártak volna rá, összementek volna ahogy kanyarodnak mert nem fért volna el őtt 3 autó. -
Német rtl en egész verseny alatta Dani "Madman" Kvyat nak hivták röhögve:D
-
Kirúgják? -
Szerintem nem rezeg. Hamilton idényét nézve, szerintem jövőre nem marad a Mercedesnél ... -
Kvyat nagy arc, több ilyen futam kellene, sőt mindig így kellene mennie, akkor nem rezegne a léc alatta. -
Azt tudja amit bentről érzett. Megnézi a lassításokat és megérti mi történt. -
Ráadásul ugyanúgy megcsinálta mással is menet közben, de róla esett le több kolonc ... -
Kvyat viszont laza :D
..sztem sincs igaza, de tény hogy ő nem látta kivülről