182279
  • pr3cious
    De egyébként ez volt szóval az előbbi évek dögunalmait ne kívánjuk már vissza, örüljünk hogy legalább ilyen futamokat láthatunk.
  • repvez
    Nekem ez a mellébeszélések tudják felbaszni az agyamat, hogy egyből megy, hogy rossz a fék. ha rossz a féke akkor pont hogy elöbb kezd el fékezni nem mélyebben és attól még a kormány fordul, hogy a fék nem olyan jó.
    A visszaengedéskor is biztos a fék akadályozta abban, hogy ne menjenek megint össze .

Miért nem lehet elmondani, hogy igen versenyzők vagyunk mindegyikünk gyözni akar és egyikünk sem akarta elengedni a másikat, sokkal szimpatikusabb megnyilvánulás mint az átlátszó média maszlag. mindenkit hülyének néznek?

Ezt okozza a sok mesterséges dolog az F1-ben, nincs küzdelem, ha lenne akkor most senkinek nem kéne magyarázkodni, mert ez lenne a természetes.
    De most minden le van szabályozva és ami nincs arra kitalálnak egy maszlag dumát.
    Csak egyszer válthat irányt, csak 1mp-en belül nyithat szárnyat és szinte ott és akkor egy kikerülés lesz az előzés az elöl haladónak esélye sincs. Ez igy nem verseny.

Csináljanak olyan autókat és olyan szabályrendszert, hgogy a pályán a pilóták küdjenek egymással ahogy csak tudnak, senki ne szoljon bele a dolgukba.
  • nearo
    egyébként én is így gondoltam, csak arról lemaradtam, hogy már lezárták
  • b-type
    azt már eldobták, egyfelől mert befejezte az előzést, másfelől mert Nico autója sérült volt.
    Amúgy is érdekes lett volna egyszerre vizsgálni azt hogy egy súlyosan sérült autóval nem állt ki, illetve hogy ezt a 'súlyosan sérült' autót megelőzik...
    általában az ilyen az kikerülés.
  • Peppus
    Igaza volt Rosbergnek, Hamilton is pont ezt tette volna. Csak nem jött össze. Nem kell ezt túlragozni. Rosberg felvette a Hamilton féle ellenszenves megoldásokat, csak nem mindig úgy sikerül, hogy ő jöjjön ki győztesen ezekből a helyzetekből.. Nekem mindkét pilóta unszimpatikussá kezd válni, ezekkel a tróger megoldásokkal.
  • nearo
    hmm és tényleg sárga volt... még azt néztem volna meg esetleg, hogy max és kimi sárga alatt mentek e el, de ők talán már utána
  • Totti5
    Olyan íven akart fordulni, mint akit belülről előznek...kiengedi, egyenesbe teszi a lehető leghamarabb a jobb kigyorsítás miatt. Nem is értem az egészet mi volt a terv.
  • b-type
    ...and I went a bit deep into the corner...
    :D...ja meg a kormányt felejtettem el elfordítani

https://twitter.com/MrAlexF1/status/749613705994854401
  • Totti5
    "I had the inside position, a strong position and I went a bit deep into the corner which is fine because I dictate [the move] and I was very surprised that Lewis turned in and it caused a collision. I am absolutely gutted."
  • mcmoha
  • b-type
    hogy hogy nem csinálhatta meg?? Úgy kirakta Hamilton-t mint a szrt, még le is tört ez az...
    Nico elfékezte ezt a kanyart...nem is csodálom utolsó kör, volt egy hiba és meg lett támadva, megpróbálta megvédeni, de elcsúszott...és ezzel kirakta Hamilton-t is..simán lehetett volna kettős kiesés, de nem az lett, végül szrul járt.
    Hamilton-t meg jól kifütyülték :DD....kell ez na, előfordult másokkal is :D
    Mondjuk olyat mint Hakkinen annak idején olyat ritkán kapnak..
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.07.03. 16:24:23
  • Totti5
    Niki Lauda: Nico Rosberg at fault for Lewis Hamilton collision
  • Totti5
    Alpári jelzőket mellőzzük már... anélkül nem lehet írni? mi olyan nehéz ezen... attól nem lesz semmivel sem nyomatékosabb a hsz.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.03. 16:19:47
  • Hasselhoff72
    Senki nem mondta Kanadában Rosbergnek hogy ne menjen neki, de a kettőnek annyi köze van egymáshoz mint a pudingnak meg a kétszersültnek...
  • SzocsA
    Kanadában hamilton simán kivezethette Rosberget.... Ott nem számított, hogy Rosberg nem tudott elfordulni...
    Itt Rosberg nem csinálhatta ezt meg vele...
  • Hasselhoff72
    Valami másik eseményt nézel szerintem...
  • nearo
    Miután Hami előrébb volt... igaz külső íven, de akkor is, onnan már nem lehet rendesen figyelni, hogy most épp megtorpedózzák e oldalról, vagy sem. Feltételezte, hogy Nico elfordítja rendesen az autót, és hagy neki valamennyi helyet a szélén, hát nem jött be...
  • pr3cious
    legyen ilyen a verseny jövőre is, évek óta nem élveztem ennyire egy idényt mint most :)
    minden versenyen történik valami az előző dögunalmas bakut leszámítva.
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2016.07.03. 16:09:02
  • Count Adyn
    Rosberg későn fordult el, és Bár Hamiltonnak helyet kell neki hagyni nem fogja a tükröt nézni hogy mikor kezd fordulni a másik végig ugyhogy ő is elforditotta, ez az igyjárás esete sima versenybaleset sztem:)
  • Stockbauer33 #159421
    elemezd kicsit ki merre ment(megy)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.07.03. 16:11:50
  • SzocsA
    Azt de bírnám hogy a két mercit kizárnák a végeredményből :D
  • mcmoha
    Norbinak van igaza, Toto Wolfnak már rég meg kellett volna fegyelmezni a két versenyzőjüket.
  • bakkerman
    nem tudom hogy áll Rosberg szerződési ügye,de az tuti hogy még egy évet nem fognak ők kibírni egy csapatnál...hosszútávon még a betonstabil konstruktőri címük is veszélybe lehet ha elkezdik darálni egymást. Én mostmár az egyiküket elengedném év végén
  • Papa01 #159417
    De tényleg, hogy büntetheti őket a saját csapatuk? :)
  • benőmenő
    *túlcsúszott
  • pr3cious
    Nem engedte befordulni, nem kötelező lefékeznie és szerintem a sárga zászló nem azon a részen volt.
    A fütty meg azért szólt mert német nyelvet beszélnek találd ki kinek szurkoltak, csalódottak ez van.
  • benőmenő
    Rosberg túltólta, ez egyértelmű. Hamit is vizsgálják a sárgával.
    Max, Button és Wherlein óriásit mentek, míg a Ferrari továbbra is hihetetlen gyatra, szerencséjükre a FI, a Williams is pocsék volt, Alonso pedig gyengén ment, de legalább a taliga is tönkrement alatta.
  • SzocsA
    Tudod, van fék is a kocsiban nem kell nekimenni a másik kocsijának....
    hamilton megint elkúrta Rosberg versenyét.....
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.07.03. 15:54:10
  • Stockbauer33 #159411
    loptam

• Totti5
    Teljesen mindegy, Rosberg magának köszönhette, nem jött be a húzása, akár elfékezte akár direkt.
  • pr3cious
    Magyarázd már meg hogy mi a fenét csináljon? Menjen egyenesen vagy mi?
  • SzocsA
    MERT? :D Hamilton belehúzta a kocsiját :D
  • Sippie
    mert rasszisták, semmi más oka nem lehet :P
  • Totti5
    Mert bunkók. Sajnos, kár hogy így lett vége.
  • Papa01 #159404
    Miért fütyülik ki Hamilton-t?
  • SzocsA
    NA NA NA ? Itt Rosberg volt a hibás? :D

• Totti5
    Osztrák "szurkolók"

Jó verseny volt, Rosberg ezt túltolta most, szerencsére csak magát ütötte ki. Max nagyot ment!
  • nearo
    bizony, Perez kiesése miatt

MRT előbb szerzett pontot, mint Sauber
    Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.07.03. 15:36:09
  • Botond #159400
    10.
  • SzocsA
    Nézzétek csak vissza a felvételt, hogy hogyan ráhúzta hamilton a kocsiját rosbergre....