182278
  • lac coo
  • lac coo
    Nem mindenki ,csa kti páran ! :DDDD
  • oneal1
    nem fura hogy mindenki gyökér csak te nem? :D

totál lejárattad magad mindenhol ember
  • lac coo
    Helyes már megérte ! Ramélem az összes PH-s gyökér így tesz ! :DDDDD
  • oneal1

Egyetértek! Megmondom őszintén én azért nem vagyok itt aktív már mert borzasztó ez a vergődés amit leművel.

Utoljára szerkesztette: oneal1, 2022.06.18. 08:28:52
  • RatBaG #180147
  • ToxiMaxi
    Felesleges, lacika szétszipuzta az agyát, olyannyira, hogy arra sem jön rá, hogy a PH-n Hamilton szidásért kb. bann jár, ennek ellenére Hamilton fanként sikerült bannoltatnia magát...ahhoz mennyire kell már kreténnek lenni? Értelmetlen vele vitatkozni. Csak nyomja a hülyeségét 5k smiley-val a végén, a legjobb ignorálni.
  • Mentolospogacsa
    Durva, az írásod alapján azt hittem hogy még sulizol. Vagy részegen írogatsz? A többesszámban beszélést meg hagyjuk, ahogy észrevettem 2 Szőr Csizmás drukkeren kívül itt is téged oltogat mindenki.
  • mcmoha
  • lac coo
    Hátha látok valamit. amúgy meg általában szundizok rajta. És amúgy meg elég nagyfiú vagyok már jó pár éve hogy eldöntsem, mirül hol és mit írok ! :DDDD

És amúgy itt hiába próbálod az PH s patkányk-stréber stílusodat senkit nem érdekel, engem se ! :DDDD Na pá !!
  • Mentolospogacsa
    Tudnál rá őszintén válaszolni, hogy mi a ráknak nézed, meg fórumozgatsz róla ha ennyire unalmas? Naponta leírod mint valami gyépés, na az dögunalmas. Ennyire fáj hogy Lüszientó Őhomoksága már jelentéktelen?
  • lac coo
    Amúgy szerintem mindegyik autó pattog, legalábbis néha.....
  • lac coo
    Igen, de szerintem ez tuti nem jó eljárás, hogy meregetunk, emelgetunk... nem mintha mondjuk bárkit számítana ennek a dogunalmas vacaknak...:)
  • barcalaci84
    A felemelés megoldja h ne legyen extrém mértékű az erőhatás ami a pilótákat éri...Szóval a probléma megoldva ...
  • AnuluWork #180138
    Brit tudósok kategória az indoklás.

A RB miért nem pattog? Az Alfa se. Sőt, az Alfánál a súly is rendben volt, ahogy a FIA kérte. Annyi, amennyit kért. Nevetséges az egész. Főleg, hogy Hamilton az első RB kiesés után azt mondta ők végeztek jobb munkát ...
  • lac coo
    Azt a csapatok egyedül nem tudják megoldási. Tesztelni kell, pénz kell, lehet az autó felepitesen és szabalyozasaban is változtatni kell...
  • Mentolospogacsa
    Ja, ez szerintem is RIP Ferrari lesz. Mondjuk a vertical g-force telemetria nem mutat über értékeket a Ferrarinál, eléggé elvegyül a többi csapat értékei között. Bár a telemetria amit láttam, nem nagyon volt bezoomolva. A Merci viszont extrém g-erőket mutat, ott szerintem akkorát kell emelni hogy az 1 másodperces lemaradásból 2 lesz.
  • barcalaci84
    Mondjuk nekem az jön le h nem megszüntetni akarják , hanem megvédik a pilótákat a csapatuktól és saját maguktól...
    A csapatoknak kell kitalálni valódi megoldást h teljesítmény is legyen és ne pilóták egészségének kárára próbáljanak ingyen tizedeket találni...
  • Sippie
    a Merci járt volna jobban vele
  • lac coo
    Nem, nem csak a Marci sírt.....
  • ShaiHulud
    de jó arra, hogy tudassák a mercivel, hogy új vezetőség van és nem ér célba a kamusírás és a hangulatkeltés. Mert most ugye merci "sírt" meg szimulált hátfájást, hogy elérjenek egy olyan változtatást, ami nekik kedvezne, de most így ezzel a direktívával ők járnak rosszul.
  • lac coo
    A hosszabb távú megoldas a lényeg, meg is akarja szüntetni a fia a delfinezest. Ez nyilván csak tűzoltás, semmire nem jó ez a meregetes , állítgatás... Gondolom a padlolemez oldalán a lezarast , vagy ilyesmit varialnak majd meg.
  • repvez
    majd ha mégjobban visszaesnek, mert nem ugy változtattak a szabályokon, hogy ök akarték, majd kiváénycsi leszek a következő nyilatkoztatokra, jaj hát mégse fáj anynira ki lehet birni, csak baku volt olyans zar, de azért mert utcai pálya. inkább maradjon minden ahogy volt megoldjuk a méásodik részére a szezonnak.
  • lac coo
    Igazából azért léptek mert nem csak Hamilton sír, hanme kurva sokan... már aki szabadon megszólalhat ... :D
    De mindegy, , legalább az eheti lajosozásotok is meglesz :DDDDDD
  • ShaiHulud
    nem, mert az auto parameterei szabalyban meg voltak szabva mar jo elore, ehhez kellett fejleszteni az autot, ha most azon valtoztatnak menetkozben akkor kicsesznek azzal aki jol fejlesztett.
  • lac coo
    Wettelen és Hamiltonon kívül ki az aki meg mer ott szólalni bármiért is ? ;)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.16. 21:42:33
  • Palinko
    Nem jártunk volna jobban a minimális hasmagasság emelésével?
  • ShaiHulud
    Wéber Gábor írása alapján leginkább Mercedes és Ferrari fog visszaesni tempóban, hisz a függőleges mozgást fogják mérni és betartattni egy küszöbértéket, tehát amelyik autó most nagyon pattog, annak tennie kell róla hogy ne pattogjon, vagyis meg kell emelnie a hasmagasságot. Redbull nem pattog tehát ők maradhatnak úgy ahogy most vannak, de ferrari és merci kénytelen lesz emelni, ergo lassulni fognak.
  • sure
    Én inkább azon csodálkozom, hogy mi tartott ennyi ideig, hogy valaki - bárki - határozottan fellépjen a jelenség ellen. Még nézni is fájt, és csoda, hogy nem történt komoly alkatrészleválás a vibráció miatt.
  • oneal1
    hatásos volt a riányálás.... kíváncsi vagyok mennyire nyúlnak bele az erősorrendbe!
  • repvez
    Lajos és a merci ezt is kisirta :P
  • mcmoha
  • AnuluWork #180120
    Mennyi sírós pilóta! Pedig Hamilton megmondta, hogy még ők is jobb munkát végeztek, mint a Red Bull. :D

Ezek szerint nem.
  • repvez
    A válasz egyszerü, mások is megmondták, hogy meg tudnák oldani a csapatok, de nem akarják, mert azzal lassulna a kocsi.
    Magyarul kell nekik a fájás.
    Az FIA tudja ezt és miért is változtasson olyan dolgon amit a csaptok meg tudnának oldani? más fejlesztéssel kellene ellensulyozni a pattogás megakadályozását megszuntető okot.
    FEl kell emelni a kocsit arra a szintre ahol már nem vagy nem anynira érződik, és emellé fejleszsenek az aerón a légellenálláson vagy a motoron , hogy gyorsabbak legyenek.

enyni a probléma, de könynebb azt mondani, hogy a FIA változtasson a szabályon, mert akkor mindenkinek kötelezö lenne felemelnie a kocsit vagy kapna plusz összegeket a fejelsztésre, és itt most ez megy a háttérbe, hogy probáljanak nyomást gyakorolni az FIA-ra és egymásra is.
    És ehhez a szpihologiai hadviselést használják, és minél nagyobb a hype körülötte és ha sikerül szimpátiát elérni a szurkolokban akár lajos szenvedését látva majd igy kikényszerithetnek valamit.
  • Sippie
    mit tilt a FIA, ami miatt rá kell várni?
  • nearo
    Sainz: Tényleg kell 20 hátfájós pilóta minden futam végén?
    hihetetlen, már megint csak Ham meg a Merci panaszkodik a pattogásra... :(
  • __Jacek__
    Értem sokkal jobb volt eddig hogy a princessa agyon nyerte magát ahogy akarta :D Fantasztikus 7 év volt...
  • __Jacek__
    Tényleg egy rakás fos az is :D De :DDDD Neked azért tetszik ez mert ott százan jönnek szembe , itt meg csak öten :D
  • lac coo
  • lac coo
    Régen egy durvább kerékvető közöléskor is fél év hátfájás lett az eredmény ... Valóban nem tréfa dolog ....