182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
Nem mindenki ,csa kti páran ! :DDDD -
nem fura hogy mindenki gyökér csak te nem? :D
totál lejárattad magad mindenhol ember
-
Helyes már megérte ! Ramélem az összes PH-s gyökér így tesz ! :DDDDD -

Egyetértek! Megmondom őszintén én azért nem vagyok itt aktív már mert borzasztó ez a vergődés amit leművel.
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2022.06.18. 08:28:52 -
-
ToxiMaxi #180146 Felesleges, lacika szétszipuzta az agyát, olyannyira, hogy arra sem jön rá, hogy a PH-n Hamilton szidásért kb. bann jár, ennek ellenére Hamilton fanként sikerült bannoltatnia magát...ahhoz mennyire kell már kreténnek lenni? Értelmetlen vele vitatkozni. Csak nyomja a hülyeségét 5k smiley-val a végén, a legjobb ignorálni. -
Mentolospogacsa #180145 Durva, az írásod alapján azt hittem hogy még sulizol. Vagy részegen írogatsz? A többesszámban beszélést meg hagyjuk, ahogy észrevettem 2 Szőr Csizmás drukkeren kívül itt is téged oltogat mindenki. -
-
Hátha látok valamit. amúgy meg általában szundizok rajta. És amúgy meg elég nagyfiú vagyok már jó pár éve hogy eldöntsem, mirül hol és mit írok ! :DDDD
És amúgy itt hiába próbálod az PH s patkányk-stréber stílusodat senkit nem érdekel, engem se ! :DDDD Na pá !!
-
Mentolospogacsa #180142 Tudnál rá őszintén válaszolni, hogy mi a ráknak nézed, meg fórumozgatsz róla ha ennyire unalmas? Naponta leírod mint valami gyépés, na az dögunalmas. Ennyire fáj hogy Lüszientó Őhomoksága már jelentéktelen? -
Amúgy szerintem mindegyik autó pattog, legalábbis néha..... -
Igen, de szerintem ez tuti nem jó eljárás, hogy meregetunk, emelgetunk... nem mintha mondjuk bárkit számítana ennek a dogunalmas vacaknak...:) -
A felemelés megoldja h ne legyen extrém mértékű az erőhatás ami a pilótákat éri...Szóval a probléma megoldva ...
-
Brit tudósok kategória az indoklás.
A RB miért nem pattog? Az Alfa se. Sőt, az Alfánál a súly is rendben volt, ahogy a FIA kérte. Annyi, amennyit kért. Nevetséges az egész. Főleg, hogy Hamilton az első RB kiesés után azt mondta ők végeztek jobb munkát ... -
Azt a csapatok egyedül nem tudják megoldási. Tesztelni kell, pénz kell, lehet az autó felepitesen és szabalyozasaban is változtatni kell... -
Mentolospogacsa #180136 Ja, ez szerintem is RIP Ferrari lesz. Mondjuk a vertical g-force telemetria nem mutat über értékeket a Ferrarinál, eléggé elvegyül a többi csapat értékei között. Bár a telemetria amit láttam, nem nagyon volt bezoomolva. A Merci viszont extrém g-erőket mutat, ott szerintem akkorát kell emelni hogy az 1 másodperces lemaradásból 2 lesz. -
Mondjuk nekem az jön le h nem megszüntetni akarják , hanem megvédik a pilótákat a csapatuktól és saját maguktól...
A csapatoknak kell kitalálni valódi megoldást h teljesítmény is legyen és ne pilóták egészségének kárára próbáljanak ingyen tizedeket találni... -
a Merci járt volna jobban vele -
Nem, nem csak a Marci sírt..... -
ShaiHulud #180132 de jó arra, hogy tudassák a mercivel, hogy új vezetőség van és nem ér célba a kamusírás és a hangulatkeltés. Mert most ugye merci "sírt" meg szimulált hátfájást, hogy elérjenek egy olyan változtatást, ami nekik kedvezne, de most így ezzel a direktívával ők járnak rosszul. -
A hosszabb távú megoldas a lényeg, meg is akarja szüntetni a fia a delfinezest. Ez nyilván csak tűzoltás, semmire nem jó ez a meregetes , állítgatás... Gondolom a padlolemez oldalán a lezarast , vagy ilyesmit varialnak majd meg. -
majd ha mégjobban visszaesnek, mert nem ugy változtattak a szabályokon, hogy ök akarték, majd kiváénycsi leszek a következő nyilatkoztatokra, jaj hát mégse fáj anynira ki lehet birni, csak baku volt olyans zar, de azért mert utcai pálya. inkább maradjon minden ahogy volt megoldjuk a méásodik részére a szezonnak. -
Igazából azért léptek mert nem csak Hamilton sír, hanme kurva sokan... már aki szabadon megszólalhat ... :D
De mindegy, , legalább az eheti lajosozásotok is meglesz :DDDDDD -
ShaiHulud #180128 nem, mert az auto parameterei szabalyban meg voltak szabva mar jo elore, ehhez kellett fejleszteni az autot, ha most azon valtoztatnak menetkozben akkor kicsesznek azzal aki jol fejlesztett. -
Wettelen és Hamiltonon kívül ki az aki meg mer ott szólalni bármiért is ? ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.16. 21:42:33 -
Nem jártunk volna jobban a minimális hasmagasság emelésével? -
ShaiHulud #180125 Wéber Gábor írása alapján leginkább Mercedes és Ferrari fog visszaesni tempóban, hisz a függőleges mozgást fogják mérni és betartattni egy küszöbértéket, tehát amelyik autó most nagyon pattog, annak tennie kell róla hogy ne pattogjon, vagyis meg kell emelnie a hasmagasságot. Redbull nem pattog tehát ők maradhatnak úgy ahogy most vannak, de ferrari és merci kénytelen lesz emelni, ergo lassulni fognak. -
Én inkább azon csodálkozom, hogy mi tartott ennyi ideig, hogy valaki - bárki - határozottan fellépjen a jelenség ellen. Még nézni is fájt, és csoda, hogy nem történt komoly alkatrészleválás a vibráció miatt. -
hatásos volt a riányálás.... kíváncsi vagyok mennyire nyúlnak bele az erősorrendbe! -
Lajos és a merci ezt is kisirta :P -
-
Mennyi sírós pilóta! Pedig Hamilton megmondta, hogy még ők is jobb munkát végeztek, mint a Red Bull. :D
Ezek szerint nem. -
A válasz egyszerü, mások is megmondták, hogy meg tudnák oldani a csapatok, de nem akarják, mert azzal lassulna a kocsi.
Magyarul kell nekik a fájás.
Az FIA tudja ezt és miért is változtasson olyan dolgon amit a csaptok meg tudnának oldani? más fejlesztéssel kellene ellensulyozni a pattogás megakadályozását megszuntető okot.
FEl kell emelni a kocsit arra a szintre ahol már nem vagy nem anynira érződik, és emellé fejleszsenek az aerón a légellenálláson vagy a motoron , hogy gyorsabbak legyenek.
enyni a probléma, de könynebb azt mondani, hogy a FIA változtasson a szabályon, mert akkor mindenkinek kötelezö lenne felemelnie a kocsit vagy kapna plusz összegeket a fejelsztésre, és itt most ez megy a háttérbe, hogy probáljanak nyomást gyakorolni az FIA-ra és egymásra is.
És ehhez a szpihologiai hadviselést használják, és minél nagyobb a hype körülötte és ha sikerül szimpátiát elérni a szurkolokban akár lajos szenvedését látva majd igy kikényszerithetnek valamit. -
mit tilt a FIA, ami miatt rá kell várni? -
Sainz: Tényleg kell 20 hátfájós pilóta minden futam végén?
hihetetlen, már megint csak Ham meg a Merci panaszkodik a pattogásra... :( -
Értem sokkal jobb volt eddig hogy a princessa agyon nyerte magát ahogy akarta :D Fantasztikus 7 év volt... -
Tényleg egy rakás fos az is :D De :DDDD Neked azért tetszik ez mert ott százan jönnek szembe , itt meg csak öten :D -
-
Régen egy durvább kerékvető közöléskor is fél év hátfájás lett az eredmény ... Valóban nem tréfa dolog ....