182278
  • simonl #163353
    Ezen nem veszünk össze, ha együtt néztük volna - és te Merci/Bottas szurkoló vagy - én fizettem volna a sört.....
  • adam46
    Még mindig nem látok blokkolást. Vettelnek még volt egy kis szélárnyéka is, ha nem a mutogatással foglalkozott volna, akkor lehet nem vesztett volna fél másodpercet.

• Count Adyn
    +azért Felipe nem egy kezdő aki nem tudja mi történik körülötte. én se hiszem hogy változtatott volna valamin de lehetett volna kerék kerék elleni harc belőle, ezért bosszantó picit:)
  • simonl #163350
    Értelmes embernek tartom magam, és nem kell Ferrari drukkernek lenni ahhoz, sőt még az alábbi videót sem kell elindítani ahhoz, hogy lássuk: Massa ment az ideális íven.
    Természetesen Adam46 kollégánk és lelkes fórumtársunk is elfért volna, még egy Ford Transittal is, de mint látjuk ezek F1 -es autók és az első helyért ment a küzdelem....
  • allock #163349
    Kamerán lehet úgy hatott, hogy nem volt közel, de mikor haladnak előtted, zavaróan tud hatni, mivel visszább kell venned. Egy szó mint száz, simán félre állhatott volna, nem érte volna be Massát a mögötte lévő Sainz, ez az odateszem a vállam kicsit a rajongóknak szólhatott, hogy van még itt keresni valója. Szorosabb lehetett volna a befutó.
  • Alexease
    Inkabb az elozo 1-2 kanyart/egyenest minositette, ahol kenyelmesebben elmehetett volna mellette.
    De lenyegtelen, valszeg ugy sem elozte volna meg Bottas-t. Az az "egyenes" rovid, a vege vedheto, a maradek nehany kanyar meg eselytelen.
  • adam46
    Azért nem volt még hozzá elég közel, Merci motor pedig erős az egyenes részeken.
  • allock #163346
    hely volt, csak épp Massa ment az ideális íven végig
  • argo001
    Legalább a sok "értelmes" drukker ráugorhat, és lehet min fröcsögni.
  • adam46
    Volt Vettelnek helye. Csak mindig jó valamire fogni, így most Massa a köcsög.

• SzocsA
    Kár hogy most nem engedte el Hamiltont :D
  • Stockbauer33 #163342
  • IXEMGabeo
    Bottas! orulok neki megerdemelten nyert
  • Stockbauer33 #163340
  • HTS s3rg1nh00
    azért azt ne felejtsük el,hogy a rengeteg lekörözésből egy csomó a Mercinek jött ki szarul,egyedül Sainzé és Massáé volt jó a Ferrarinak.konkrétan volt ahol bő 2 mp ment el az előnyből...
  • lac coo
    Meg kétszer nehezen ment fel a bal első , Szujóékat le is kellett szedálni ...! :DD
  • Lokker
    Nem maradtál le semmiről. Vonatozás volt csak, a végén Vettel ijesztett rá kicsit Bottasra de ennyi.
  • RelakS
    Nem néztem.
    Mi van? Hamilton lenyomta a csapattársa és a Ferrari, mint a csikket? :D
    Gondolom, Bottassal sem lesz puszipajtás :D
  • Lokker
    Ha nem is nyert de egy esetleges csatától megfosztotta a nézőket. De még benne lehetett volna hogy még nagyobb nyomás alá helyezi Bottast és belekergeti egy hibába. Nyilván sok a HA de meg lett volna rá az esély. Ami fájóbb hogy egy rémgyenge futamot láttunk 2 darab előzéssel az is a rajtnál. Mehetne a pálya a kukába úgyis túl sok futamot akarnak a csapatok torkán lenyomni..
  • Count Adyn
    btw a 2 felvezető kör lehet segitett a mercinek gumimelegitésben xD
  • bakkerman
    Istenem ezt a sok faszt,mar lassan "Glock szintre" emelik Massa ügyet,holott az egvilagon semmi koze nem volt ahhoz hogy Vettel nem nyert.
  • greenkawa
    Inkább annak örülnél,hogy végre legalább látókörében volt Vettelnek.
    Kisebb nukleáris katasztrófa kellett volna egy ilyen erőpályán megverni a mercit.
    Ami meglepetés volt az az időmérő.de számítani lehetett arra,ha rendesen felgumizódik a pálya,azzal a ferka esélyei is csökkennek.
  • argo001
    Az a szennycsatorna úgy látszik megtette a hatását.
  • Szabi #163330
  • oneal1
    1-3 sima lett volna? :D

melyik versenyt nézted?
  • repvez
    idénre megfordithatnák a szlogenüket:
  • RatBaG #163327
    https://streamable.com/p24ex
  • lac coo
    Ez a futam nalam mindent vitt....egy Baratok Kozt-ben tobb erdekesseg van, szornyu....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.04.30. 16:40:18
  • attila46
    Bottas elismerés...szép volt...

De a merci stratégák ,hogy mennyire balfasz banda.....miért kellett Hamiltont kint tartani,,,miért nem elsönek hozták,,,1-3 sima lett volna,,,megint elbaszták.Ha porszem van a gépezetben végük van.....
  • Ingy2
    SuperGT első verseny Okayama, felvezető körben 2 NSX murdel meg és a 6. körben márcsak 1 NSX van talpon
    WTCC első futam Monza, felvezető körben 2 Civic murdel meg és csak 2 marad talpon
    Ja és köszi Bottas, miattad volt érdekes a mai futam
  • AnuluWork #163323
    El is mondta, hogy a start után mennyire izgalmas volt számára a futam ...
  • AnuluWork #163322
    Jól elqurta a Ferka. Mindent feltettek Vettelre, és a végén meg is lett a 2-3 az 1-2ről. Bravó!
  • mcmoha
    RAI: "How are we behind Bottas?!"

Ferrari: "Because he is leading the race Kimi."

RAI "Ah, OK!."

• __Jacek__
    Bottas
  • bakkerman
    Meg jo hogy nincs ukran a mezonyben :DD
  • Alexease
    Oroszoknal a Finn es a Nemet himnusz erdekes lehet:)
  • bakkerman
    Raikkönen meg továbbra is egy óriási karakter,majd kiugrott a bőréből a srácok között,annyira örült a dobogónak
  • bakkerman
    Én is ezt hittem,annak ellenére hogy birom Bottast,de nem adtam neki sok esélyt. Rámcáfolt :)
  • Stockbauer33 #163315
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megcsinálta pedig azt hittem h letolt gatyával várja majd h megkurja a ferrari.Bivaly erős mind 2 ferrari

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.04.30. 15:39:19
  • argo001
    Nem ezen múlott, az utolsó kör volt.