182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
találjátok kivel találkoztam!!!!!!!!!! tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de igaz:
HAKKINEN-nel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és nem álmodtam!!!!!!
hirtelen szembejött velem az utcán a fiával meg a feleségével! elöszőr nem akartam elhinni, szabályosan elállt a lélegzetem (életemben először), anyu szerint iszonyatosan elvörösődtem, aztán kapcsoltam, hogy mégsem kéne hagyni, hogy elsétáljanak mellettem egy szó nélkül! gyorsan utánuk rohantam, összeszedtem az angol tudásomat és kinyögtem hogy kaphatnék-e egy autogrammot! természetesen nem volt nálam toll, sem papír, de fényképet viszont csináltunk!
de bevallom, kicsit csalódtam, nem volt vmi rózsás kedvében, és elég morcos volt! pedig tényleg udvarias, voltam és a végen meg is köszöntem! bár gondolom eléggé unhatja, hogy lépten-nyomon felismerik!
-
naja, sumi is kiselefánt volt 2 évig, most meg milyen idegei lettek, nem győzöm csodálni, pedig de utáltam!!!! -
Garrett #2650 hát igen montoyának van mit tapasztalnia még jócskán... szerintem benne van egykis fiatalos lendület, vagányság, amitől bevállalósabb mint a többiek... 1-2 év múlva már (ha még versenyben lesz) akkor szerintem lenyugszik...
addigra már baumgarten zsót is feljut talán, és palikot is megtanítják magyarul
-
hakinen? szerintem is szanalmas volt
-
attól, hogy jobban húz kettesben még nem kötelező mindenkinek félreállni -
figyi előzni oldalról szokás, nem felülről (Ralfi) meg az autón keresztül (Montoya)
így megy ez már évtizedek óta..... ha valakinek nincs helye, nem előz -
így va.n -
tiszta időben hátulról nekimenni valakinek LÁMA dolog -
Mintha legalábbis a zöldségesautóknál engedélyezné a csapat, hogy egymással harcoljanak.
Divat szídni a legjobbat és kész. -
Nem láttam még. -
Igaz, az lenne a csúcs, amikor a 2 ferrari nyomulna 1más ellen, de hát Szt. Sumelix :) -
speed #2641 szanalmas -
speed #2640 ez most vicc vagy komoly? -
speed #2639 lehet, hoyg neked nem kell
en szeretnem latni, hogy teljesit 1 olyan csapattars ellen aki vele = elbanast kap
mint ahogy minden valamire valo forma1-es pilota tette. addig m$ marad a statisztikak kiralya -
speed #2638 atallunk rasszistaskodni?
az sokkal jobb nem? -
speed #2637 most ezzel a nyilatkozattal mi a problemad?
ha megnezed az elso 2-3 kanyart montoya egyszer sem blokkolta m$-t, mindig hagyott neki helyet, mert tisztaban volt az uj szabalyokkal. m$ jol lathatoan leszarta az egeszet, ugyanugy vezet mint 94ben tanulta adalaideben -
speed #2636 vannak meg kb 5en akiknek nagyobb reszuk van benne, mint m$nek
de nem ez a baj. hanem, hogy egy ilyen csapat, amely a versenyzesre eskudott fel megoli a versenyt.
Enzo Ferrari forog a sirjaban
enm hiszem el, hogy nehany fanatikuson kivul van olayn ember a vilagon, aki nem latna szivesen 2 ferrarit az elen harcolni -
speed #2635 azt jobb is ha nem emlegeted fel
nezzuk csak mi is tortent akkor:
m$ nagyot akart alakitani, es kisodrodott montoyaval 1utt. montoya hibazott, elfekezte magat, de az isteni m$ elvesztette a fejet. csak annyit kellett volna tennie, hogy normalisan fekez, es az amugy is kisodrodo montoya mogott beveszi siman a kanyart es o vezet
de nem, o nagyot akart alakitani, es meglett a jutalma. a nagy m$--nek szembesulnie kellett vele, hogy nem engedtek at neki a vezeto helyet.
hajtukanyarban nem szoktak kivulrol elozni, csak akkor, ha az elotted levo elenged. ezt meg takagi is tudja -
speed #2634 a mondatod 1. fele igaz, a 2. nem, es van osszefugges a 2 kozott
montoyat +megbuntettek, mert m$ nekiment
most mi tortent? michael "FIA" $umacher tovabbra is erinthetetlen -
speed #2633 ehehe, ki balra a palya kozepere, majd aztan elesen megint balra a palya szelere, majd vissza jobbra az ivre
mi volt ez ha nem keresztbe vagas? ez 1ertelmuen veszelyes vezetes volt, 21 masik autoval a hatad mogott
biztos nem lattad mge Gilles halalos balesetet;( -
:D -
prost ?:) -
Mért, lehet hogy jön 2003-ra, már áll. alá is írt. -
ja az az ex pilota, mar tudom, valaki itt hasonlitgani akarta valakivel, ilyen erövel prost ot is hasonlitgathatjuk... -
Hát ha már bizonyítani akar, gyakorolja a kanyarkombinációkat, mert az nem igen megy neki.
-
Garrett #2627 Suminak könnyű, mert neki nem kell már semmit bizonyítania, Montoyának viszont igen! Talán ezért is merészebb néha a kelleténél... -
Itt hokiként ismerjük.
Megvan? -
ki az a hakkinen??? :) -
A kis barnárasült megint addig púposkodott, még lezúzta a saját kocsiját.
Vajon ezért is jár neki prémium?
Vagy csak ha piros autókat zúz le, amiket nem tud megelőzni.
Ha a vilijemsz idén se tud vb lenni, egyre nehezebb lesz a feltörekvő csapatok miatt.
Az anyázódást mellőzzük! -
emberek és egyebek, egy kicsit fogjátok vissza a személyeskedést, az anyázást meg a nem képernyöre illö szavakat hagyjátok a gumiszobában jó? plz. -
ok -
kiderül, ha ebben az évben is VB lesz akkor szvsz visszavonul -
Hiába, ő és Jean Todt rakták össze a romokban heverő Ferrarit, és mivel a csúcsony vannak, nem akarnak könnyen leszállni onnan.
-
tomcs #2612 figyelj, ha 1 kicsit kielezett verseny lenne a vegere, akkor hidd el, utolso nehany futam valamelyiken kepesek lennenek mar ezt is megcsinalni. ezzel nem azt mondom hogy ez annyira rossz, vegulis 2 ponton siman mul6 1 vb cim, csak hogy mar 1 kicsit tul sok ez a taktikabol -
SZVSZ azért az első hely - 3. hely csere nem nagyon menne...és nem is hiszem, hogy valaha + fogjuk ezt látni...
-
És te beszélsz arról, hogy én vegyem le a szemellenzőt amikor TE csak fikázni tudsz ? lejárattad magad, szép volt
-
tomcs #2609 azert kezdo koraban schumachernek is voltak _nagyon erdekes_ manoverei, azt meg hogy nem veszelyeztette a tobbieket inkabb szep csendben vond vissza. oke en williams fan vagyok, 1 kicsit igy csalodott vagyok most a verseny utan de azert azt hadd jelentsuk ki, versenyben van most a williams a ferrarival, viszont a ferrarinal akar mondjak akar nem, hierarchia van. ha barichello lenne az elso schumi meg a harmadik es kene neki a pont, kepesek lennenek es moge kuldenek. barichello meg szepen odamenne, mert tudja hogy ez a dolga. szvsz konstruktori a bmw-e lesz de m. schumi eselyei attol meg igen jok a vb megnyeresere -
Anee #2608 Egy nagybetüs lófaszt.
Montoya azért elég érdekes manővereket csnált CSAK HOGY A TAVALY AUSZTRIÁT FEL SE EMLíTSEM..
kis pöcsgép nincs uralma...Sumi meg simán semmi kockázat nélkül vezet...
Az ok hogy montoya kockáztat de ezzel nem kéne másnak ártani ezért kapta a büntit s ezért szakadt le most a szárnya../virult a fejem/
és arról hogy sumi vagy Montoya a jobb példa az utóbbi 2 verseny igazi gyöngyszem tanunak
Uggggyanúgy egy percre voltak az elsőtől mind2en a második kör végén s Sumi 2. lett míg pöcsfej seggsajt-gedeon csak 5. -
Anee #2607 Ferrari rajongó vagyok de aszondom lassan kezd dodzsem lenni a forma1
A hang pedig nevetséges a BMW-német úgyhogy rulz- sokkal élettel telibb -
Biker #2606 ja, akkor montoya cikázott jobbra-balra, és sumi menekült előle, el ne találja. ez is egy felfogás!