182278
  • LittleL
    Láttátok, hogy szitált időmérő edzésen a kocsija hátulja ?
    Nem semmi lehet ezt az autót pályán tartani az biztos.
    A ferrari meg mintha légpárnákon menne, olyan simán fut.
  • LittleL
    Szegény Baumgartner, de azért remélem befejez idén egy futamot legalább, nemcsak a Jordannel.
    Szurkolok neki.
  • ÁjjLe BoBBi
    en mar nagyon unom. igaz nagyon jo pilota, de nezd mar meg milyen sin auto van alatta! ferrarinal olyan hogy kicsuszas, vagy lerobbanas nem is letezik. es tuti hogy sokkal konnyebb vezetni egy ferrarit mint mondjuk egy Mclarent, vagy egy BAR Hondat. sumi nem szokott gepeszkedni. ki van epitve szamara egy sin azt azon megy. Szegeny Raikkonen is :( nem hogy jobb autot epitenek a Mclarennel mint a tavalyi, hanem meg rosszabb. tavalyi legalabb valamilyen szinten megbizhato volt. mostani meg szart sem er. joban jartak volna ha a tavalyival allnak rajthoz :(
  • ÁjjLe BoBBi
    lol! nekem a tegnapi dumája mikor baumgartner kicsuszott tokre ugy jott le hogy probalja bemagyarazni hogy az ugy jo. lassan eljutottunk volna oda hogy megdicseri milyen szepen kicsuszott.
  • KG21
    Azon én is csak lestem, asszem carkey mondott ilyeneket. Mindegy, gondoltam, erről nem hallottam, de ha ő mondja biztos igaz...
  • Dikkma
    Hát.. azért :)
  • Tikal #7716
    hát ez az hogy észre sem vesszuk (olyan picik a betuk) TAG jobb volt...
  • Amse
    Én is így voltam ezzel:)
  • K.András
    Ja és a verseny alatt kellemesen csalpdtam Palikékban,nem ajnározták Baumgartnert,a helyén kezelték ami dicséretes.
  • K.András
    Most az mindegy hogy ki és emnnyit lop...
    A lényeg az, nem mi fizettük zsolti világkörüli utját...
    Egyébként csak kölcsönbe kapta volna a pénzt, méghozzá olyan feltételekkel, hogy egy banknál 100x könnyebb lett volna pénzhez jutni!!!
  • I.C.ram
    De most az a lényeg, hogy pénzért, akárki lehet űrhajós, autóversenyző, riporter, stb.
  • dikki*yysw
    Én is furcsán néztem pár napja, amikor vki azt írta, csak úgy lehet majd ellenőrizni hogy tényleg 2 versenyhétvégén használnak egy motort, hogy lepecsételik.

Aztán kiderült, hogy csak egy hétvégét kell bírnia, de nem szóltam, mert nem voltam benne biztos :)
  • dikki*yysw
    Senki sem kapott egymilliárdos pénzt. Ha kicsit tájékozatlan vagy a témában, szólj, segítünk, de ne állíts cáfolhatatlan tényként olyan dolgokat, amik nem fedik a valóságot.
  • I.C.ram
    Nem tudom pontosan, hogy volt ez, de az biztos, hogy ha időre összetudták volna kaparni a pénzt, akkor az állam most 900 millával könnyebb lenne a nagy semmiért. Bár mondjuk egy nap alatt összelopnak ennyit.
  • K.András
    Nem kellett a gyurcsány féle pénz én ugy tudom...
  • I.C.ram
    900 milkát kapott Gyurcsántól.
  • K.András
    De szerintem nem mindegy hogy saját pénzeden bohockodsz vagy másén :)
  • K.András
    Nem tudom, Baumgartner kapott az államtol 1 milliárdot?
  • I.C.ram
    Tökmindegy! Az a lényeg, hogy mindketten a pénznek köszönhetik, hogy most bohóckodnak a pályán.
  • I.C.ram
    Palik meg nem kapott 1 milliárdos támogatást az államtól, amit a mai napig nem értek, hogy hogy engedheti meg magának egy csőd szélén álló kormány, hogy ilyen vissza nem térülő üzletekbe vág bele.
  • K.András
    Félek töle hogy ez nem igy lesz,azért majdnem egy kört ráverni a bmw-re az nem akármi :)))
  • K.András
    Meg sem közelitik Palikot pénzben,közelében sincsenek...Ami persze nem jelenti azt hogy Baumék csorok...
  • K.András
    ÁÁÁ,nem ö volt az elsö magyar.Szalay és a jakab páros volt az elsö magyar,aztán Szalaival indult a Palik...
  • I.C.ram
    Ja ezt nem tudtam. De Szalay nem a pénzéből jutott ki, hanem a rátermettségéből.
  • I.C.ram
    Hááát tényleg a Baumgartner család, ha jól tudom, a térség legnagyobb autókereskedő dinasziája.
  • I.C.ram
    Hát pedig Ő volt az első tudtommal.

3x volt Palik Dakaron: 1. alkalommal, ha jól emlékszem, csak Ő volt magyar. 2. alkalommal már egész sokan voltak. 3. Itt meg már több autós induló is volt. Asszem 3 vagy 4.
  • R@in
    Muhehehehehee
    Ferrari&Schumi powa!
  • dikki*yysw
    Azért remélem nem. A tavalyi jobban tetszett.

Sztem a meleg versenyeken a Michelin gumikkal nagyon sokat fognak még hozni a Ferrarin a többiek, legalábbis remélem.

Azért a végső győzelem legyen meg, de izgalmasan :)
  • kutyuli11
    Hat aszem ez megint ferari ev lesz minig elso a 2 ferari mint tavaly elott :)
  • Punker
    "Nagyszerű érzés a tarsolyomban két ponttal többel elutazni Ausztráliából, mint amennyit tavaly az első három verseny alatt összesen gyűjtöttem"
  • dikki*yysw
    Azért a Ferrarik megfutották a valaha volt leggyorsabb kört Melbourne-ben. És ezek az autók nem voltak a végletekig széthajtva.
  • Punker
    nem szinte ha nem az összesen
  • kutyuli11
    hat szinte minden listan baumgartner az utolsok kozott van sajna
  • dieselG
    Grr.. tegnap hajnalban Bumikának és Räikkönennek drukkoltam pont.. miután Bumika is kiesett, akkor inkább elaludtam a tv előtt
  • dikki*yysw
    Régi időmérő tényleg jobb volt, bár már 3 éve is unalmasnak találtam, és minden év elején vártam, hátha designváltás lesz.
    Hát most lett, pár verseny után majd észre sem vesszük.
  • Tikal #7687
    értitek, elakadt a válto....

más: palik milyen alapon kommentál bárkit is, milyen alapon beszél itt bármelyik pilotárol a csufos szereplése után? bukott "170"-el mert amatőr és még ő pofázik, tegnap még azt is beadta hogy baumgartner joban visszahozta az auott a fűről mint a másik kicsuszo

"most az idő különbséget TETSZIK látni" lol
  • Punker
    ja a régi jobb volt
  • Tikal #7685
    szomorodjon meg ez a siemens időmérő, hát miért kell ilyen aprobetükkel kiirni az időket, meg a helyezéseket?
  • Pyx #7684
    most látom, Alonso egy vadállat :D
  • Punker
    Leggyorsabb körök :

1. Michael Schumacher GER Ferrari B 1:24.125
    2. Rubens Barrichello BRA Ferrari B 1:24.179
    3. Fernando Alonso SPA Renault M 1:25.088
    4. Juan-Pablo Montoya COL BMW.WilliamsF1 M 1:25.286
    5. Ralf Schumacher GER BMW.WilliamsF1 M 1:25.824
    6. Mark Webber AUS Jaguar-Cosworth M 1:25.952
    7. Jenson Button GBR BAR-Honda M 1:25.982
    8. Takuma Sato JAP BAR-Honda M 1:26.077