182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Igen, de a testvére is túl van fizetve. -
K.András #7762 Szerintem nagyon tul van fizetve,ha ugy nézzük loszart sem tett még le az asztalra...A testvére nevéböl él a gyerek... -
kicsit túl vannak fizetve -
K.András #7760 Ralf Schumacher a Renault-hoz igazol
Napok kérdése a hivatalos bejelentés
2004. március 9., kedd 1:58
A Williams-BMW német pilótájának menedzsere, Willi Weber megállapodott védence, Ralf Schumacher csapatváltásáról, így a 28 éves versenyző 2005-től a francia Renault-hoz szerződik. A Williams hat millió euróval csökkenteni akarta a német fizetését, a Renault viszont épp annyival emeli meg a következő szezonban., 18 millió euróra, így a kis Schumacher bátyja után a második legjobban kereső F-1-es sofőr lesz.
http://index.hu/sport/forma1/ralfreno/
Puff. -
remélem idén sok esős futam lesz -
K.András #7758 Nem basszus, mi volt?:) -
Remélem néztétek!
-
Bagi-Nacsa-ban volt egy pár mondat Baumgartner Benjáminról. -
elméletileg gokart-tal kezdett mindent biztos nem felejtett el. -
Én örülnék neki,a Moto Gp-t miatta nézem! -
K.András #7753 Szerintem sem lenne sok esélye bár ki tudja,fiatal még eléggé,gyorsnak gyors,kérdés mennyire tudná megszokni a 4 kereket... -
Rossi komolyan tekintget az F1 felé
hát nem tom nem hiszem hogy 1 motoros az F1-ben sokat tudna felmutatni bár zsófikánál biztos gyorsabb lenne
-
K.András #7751 Schumacher: Nem hittem volna, hogy ilyen jók leszünk
'Le a kalappal a Ferrari előtt'
Joó Gábor
2004. március 8., hétfő 11:22
Az Ausztrál Nagydíjon muatatott formája után a riválisok a Ferrarit méltatják, és elismerik, ha idén nem érik utol a Ferrarit, akkor valószínűleg soha sem.
http://index.hu/sport/forma1/schuok/ -
lehet megváltoztatják az időmérőt :)Elégedetlenek az új rendszerrel -
:)
-
"Dennis a Michelint okolja Coulthard nem ígér jó eredmény a közeljövőben..." erről ennyit. -

-

-
-
hogy ne lenne értelme az alatt is felkenődhet valaki a falra
-
Mé, ez a mostani olyan izgalmas volt?
Ha a következő is ilyen lesz akkor én fél évet is kibírok nélküle, főleg ezzel a gagyi 2 órás időmérővel ahol az első óránsak semmi értelme. -
nehezen :) -
valahogy eddig is megvótál fél évig.... -
2 het mulva lesz ugye ujra f1 :) adigra meghalok ha nem latok f1 et 

-

-
nagyon jók.
Egy ilyen unalmas hétvége után.... -
-
K.András #7736 De jot röhögtem :) -
Bakigyüjtemény -
unalmas évnek nézünk elébe..... -
tavaly év elején még nem volt kész. -
K.András #7732 Most mindkettö uj volt, tavaly a régivel kezdtek. -
tényleg mind 2 ferrari az új volt? valahol azt mondták csak az egyik lesz az új. -
Miért nem az új autóval mentek??? -
K.András #7729 Ferrarinak nagyobb esélye van most a világbajnoki cimre mint az évek során bármikor.Egyébként tavaly senki nem gondolta hogy a ferrarinak vége...Pláne hogy a világbajnok autoval kezdtek nem pedig az ujjal... -
tavaly azért volt 1-2 mókás futam. -
ahogy tavaly az első pár futam után mindenki úgy gondolta hogy a ferrarinak vége. -
Remélem!
Azt hittem meglepetsét látok és lesz izgalom,de az utóbbi 1 évben semmi. -
K.András #7725 Amikor egy csapat majdnem egy kört ráver mindenkire, abbol azért lehet leszürni dolgokat,akkora az elönye ferrarinak hogy képtelenség felvenni vele a versenyt...A kérdés már csak az hogy a renault meg a bar képes lesz e lenyomni a bmw-t meg a merciket,elsöhely nem kétséges,persze a tv-ben nem fogják bemondani hogy okés adjuk oda ferrarinak a világbajnoki cimet,pedig már most oda lehetne... -
1 futam után még sokmindent nem lehet leszűrni, viszont remélem hogy idén 5 csapat lesz dobogó közelben.