182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
elmondta alonso interjun,hogy verseny kozben neki is valtottak taktikat -
Hát az amerikai versenyzes az egy masik vilag;) -
Takagi volt az isten, nekem valahol van még Takagi Fan club kártyám :) -
ezt már egyszer megcsinálta!!!!
világbajnok lett a benettonnal, aztán elszerződött egy nagyon rossz ferrarihoz és felhozta (nem is kicsit) -
De hogy minek tud ennyire örülni Schumi bazz :)
Ha egyébként ha oda kerülnék, hogy megnyerek ennyi versenyt biztos elszegődnék egy gyenge csapathoz, és felhoznám őket. Mekkora kihívás lenne.
Érdekelne a mozgatórugója, hogy miért akar ennyire nyerni. Azért, hogy benne legyen az F1 történelembe. Az elég nagy szar. -
;DDDD -
nem fog:) Ace Ventura 1-2 nézése közben viszont már majdnem azon az állapoton vagyok :DD
na de nem offolok:) -
az néha nem árt...;)) -
dícséretes mentalitás, de valahogy azért célba is kéne érni :) -
de ezt is csak azért mondod mert nem tudod mi a mottója!
"Számomra nincs lehetetlen!"....;))) -
Gabor_(HSF) #13539 Jól emlékszel elengedte,de nálam azt ő nyerte és utánna a Jappánt is -
:DD ja oké.
De azért, ha a gép már majdnem végigbírja, mindig elszánja magát egy lehetetlen előzésre :) -
nehogy görcsöt kapjon az arc izomzatod...;))) -
:) nem nem :) sato belüről pusztítja le a gépcsodát...
a gépromboló TAKAGI volt és lesz is

-
:DDD -
:DDD
-
Satonak azért ha befuccsol az F1 biznisz, még mindig lesz biztos állása törésteszt bábúként
-
LOOOOL :DDD
mondom hogy nem tudnak alá versenygépet fejleszteni!!! :)))
max még annyi hogy a gázpedálja alá betesznek 1 féltéglát hogy ne tudja lepadlózni a cuccot :)) -
Sato jövőre a következő csapatnál lesz:
BAR-DEFS (British American Racing - Designed Especially For Sato) :DDDD -
Hanincs a Jean Todt Ross Brawn és Micael Schumacher... Azért ebben sem csak Schumi a aludas, hogy a ferrarit hiáztathatjuk azért, hogy uncsi az F-1... -
jah. de ami nem megy nem kell eröltetni...;)) -
én úgy emlékszem elengedte a végén Irvine-t (ha a Maláj futamról van szó)
Bár azóta Barikától többször is visszakapta ezt a kis szívességet :)) Amúgy abban az évben szerencsétlen Eddie-t asszem még Salo is elengedte egyszer, hogy meglegyen az a VB cím... égő volt egy picit. -
ÁHHHHHHHHHH ;DDDDDDDDDDDDDD -
Formula One SE (Sato Edition) :DDDD -
sehol!!!;) -
hát öööööö 
végül is......
-
Gabor_(HSF) #13523 Igen tanulságos év volt. kettős lábtörés után,hónapokkal később visszatért és mingyá egy tökidegen pályán rögtön nyert is,csak úgy szemléltetés képpen -
LOL:)) -
Ha annak idején a lúzer Irvine megnyeri a vb-t, akkor azt mondtam volna elég egy jó autó, a pilóta nem számít sokat. Szerencsére elbénázta, így nem csorbult nálam MS tekintélye :) -
Gabor_(HSF) #13520 Ajánlanám oktató videonak 1991 Belga nagydíj SUMI első szereplése,csupa amatörök között mint, Dr.PROST,SENNA stb... -
hol itt a probléma? ;)) -
Pontosan:) -
nyugi nem vagyok arab -
Satonak egy tank kellene, azt csak nem amorizálná le, bár azzal meg az a gáz, hogy senki nem maradna versenyben miatta
-
Gabor_(HSF) #13515 akkor ne visszafelé olvasd -
Gabor_(HSF) #13514 Ez is igy igaz -
igazán? én még keresgélek mert a tieid közül 1-et sem találtam. -
Ez így igaz + hozzátenném, ha nincs Schumi, valószínű a Ferrari sem lenne olyan, mint most. -
Gabor_(HSF) #13511 Azthiszem ez volt az első igazán valós meglátásod,az olvasottaim között -
háddenem ? :)
olyan gépet még nem építettek amit a srác ne tudna leamortizálni! :)
most a ferrarinál méltán büszkék az autóra, de ha csak egy pár tesztkörre odaadnák satonak, lefagyasztaná az önelégült vigyort az arcukról mikor a füstölő ferrarit parkírozná le a pálya szélére...:DD