182279
  • Punker
    csak legyen eső és Alonso legyen dobogós a többi engem nem érdekel :)
  • rezsofiz
    marmint ezt a #14906-ra irtam...
  • rezsofiz
    Ferrari (SUMI) dominancia
  • Punker
  • csabawarchief
    hmm hmm
  • Bucser
    HA megnézted a forrást a cikk alatt... Szines MAi Lap... AKár a Blikk is írhatta volna....
  • M@TriX
    + egy kis infó.

Senna unokaöccse folytatja a családi hagyományt

Összetörte amúgy a BMW-t :) Szép bemutatkozás. Eléggé nyögve-nyelősnek tűnik nekem ez a "debütálás".
  • Punkerwork
    remélhetőleg esős futam lesz hétvégén
  • csabawarchief
    :DD
  • Punkerwork
    Whitmarsh: krízist idézhetnek elő az új szabályok
  • M@TriX
    Trulli, Panis, vagy Coulthard lehet a befutó a Toyotánál
  • a.carkey
    Bruno Senna joins Formula BMW
    Kiváncsi leszek, hogy a családi neve miatt, vagy a tehetsége miatt lesz emlékezetes teljesítménye ...
  • rezsofiz
    Megterhelő pillanatok
    olvassatok el tok jo
  • rezsofiz
    hat halljatok sirok a rohogestol : - )
  • rezsofiz
    nekem se
  • SONEEC
    ez csak nekem nem jon be?
  • rezsofiz
    loál Zsolt mi a faszt vigyorog?
  • tujon
    de a csajnak se lehet oly rosz dolga!!!
  • Punkerwork
    Satót kidobták Brazíliából
  • Punkerwork
    ez jóóóó
  • M@TriX
    Ferrari ihletésű új Motorola mobil
  • M@TriX
    már ezért megéri F1 pilótának lenni ;)
  • PREMIERE1
  • PREMIERE1
    Nos már megint ezek a buta példák:

"Senkitől nem kapott rá garanciát, hogy ez a befektetés megtérül, és elég az Eddie Irvine/Jaguar vagy Jacques Villeneuve/BAR példákra gondolni, ha látni akarjuk, mit veszthetett volna."

Nem emlékszem, hogy a Jaguar vagy a BAR egy darab futamot is nyert volna azelőtt, mielőtt a két arc odament. Viszont, 1996-ra a Ferrarinál már ismét megtalálták a siker kulcsát, hisz mind Berger, mind Alesi nyerni tudott vele!

"... a Ferrari Schumacher nélkül sohasem jutott volna el idáig, azaz a hozzájárulása híján Barrichello most erre sem lenne képes ..."

Itt meg mindig elfelejtik Nicola Larini, majd Luca Badoer szerepét, akik által a már a kész, kifejlesztett "terméket" adták oda a "nagy autófejlesztőnek", Schumachernek. (Larini ráadásul beugróként 1x indult Ferrari színekben, amikor a tragikus imolai versenyen beugrott Alesi helyére ...
  • PREMIERE1
    Ha én egy törpe csapat vezetője lennék, megnézném, ki hányszor hozta be a kocsim. Ja, még pontot is szerzett nekem két év után? Bruni és BZs között versenyen max. 1 pozició a különbség? "Tuti" Baumgartnert küldeném el!
  • Punker
    Hungaroringi Görbe Tükör
  • Bucser
    Tudjuk szerinted Baumnak kéne mennie....
  • Ramore
    meg szar pilótákból sem...
  • Punkerwork
    pénz, pénz, pénz szarból nem lehet várat építeni
  • PREMIERE1
    Ennek a Minardinak tök mindegy ki vezeti, mégha pontot is szereztek idén! Szar a kocsi, szar a motor, szar az egész. Két-három másodperccel lassabbak a Jordannál is. A Ferrarikat már nem is mondom. Nincs olyan verseny, hogy 3 kör alatt megússzák!
    Ha itt motorbeli, tervezésbeli váltoások nem lesznek, akkor max. két évet adok nekik, mert amit nyújtanak, az zéró!
  • Punkerwork
    eddig Zsófinak több esélye van a Minardinal maradni
  • M@TriX
    Baumgartner vagy Bruni mehet a Minarditól
  • Marki
    De ez a rohadt retekklub biztos nem adja le normálisan, legfeljebb felvételről a tahóságsó szünetében.
  • Marki
    Olyasmit csicseregnek a verebek, hogy Alonso vagy Liuzzi lesz Schumi utódja. Bár Massa neve is felmerült, ez még a jövő zenéje.
  • Marki
    Nem lehet tudni... Én arra gondoltam, hogy az esetleges visszavonulás után változatos lesz a dobogósok versenyzők szerepe, és Bari biztos sokszor ér majd el jó helyezést Fisicella és Alonso mellett.

Jövőre muszáj lesz Renault-szurker legyek (Ferrari mellett). Button kicsit elvette a kedvem a BAR-tól.
  • Marki
    Nem ártana pedig, ha tartanák magukat a szlogenjükhöz: "Gyorsulj fel!"
    Lehet, a többi csapatnak írták, és eszük ágában sincs nyerni... (csak vicc)
  • Punkerwork
    az tuti hogy lenne 1-2 baleset ezeken a 10 körös "időmérőkön" meg így talán a retekklub is leadná a pénteki versenyt is.
  • PREMIERE1
    Zsóti az élről indul(hat)? (Ha kap szerződést jövőre.:) Ezek után senki sem bírálhatná, hogy ő sohasem fog az élről indulni! (Kényelenek lennének előzni, bár mondjuk mindenki 10 hellyel hátrébbról indulna, és törnék az autókat, mint Sato!
  • Serpa
    szóval törte a járgányt ?
  • Punkerwork
    ivott