182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Több istálló gondolja úgy, hogy sok lesz a 19 verseny egy szezonban, főleg logisztikailag szempontból igen megterhelő a rengeteg utazás. Ecclestone szerint erre a problémára létezik egyszerű megoldás: "Ha kevesebb versenyt akarnak, Imolát és Silverstone-t kihagyjuk" - jelentette ki."
Berni papa bekeményít :)
-
A kis csapatok nem fogják bírni ezt a tempot... -
Török nagydíj biztos mókás lesz -
A 2005-ös versenynaptár:
1. Március 6. Ausztrália, Melbourne
2. Március 20. Malajzia, Sepang
3. Április 3. Bahrein
4. Április 17. San Marino, Imola
5. Április 24. Nürburgring
6. Május 8. Spanyolország, Barcelona
7. Május 22. Monaco
8. Június 5. Kanada, Montreal
9. Június 12. USA, Indianapolis
10. Június 26. Franciaország, Magny-Cours
11. Július 3. Nagy-Britannia, Silverstone
12. Július 17. Németország, Hockenheim
13. Július 31. Törökország, Istambul
14. Augusztus 21. Magyarország, Hungaroring
15. Szeptember 4. Belgium, Spa-Francorchamps
16. Szeptember 11. Olaszország, Monza
17. Szeptember 25. Kína, Sanghaj
18. Október 9. Japán, Suzuka
19. Október 23. Brazília, Interlagos
-
Trulli got delayed when Montoya bundled him off when a repeat of his passing move on Schumacher failed at the Bus Stop on lap 20, but the Italian was in trouble long before that as he lapped up to four seconds off the pace. He said his car was undriveable, as it had been in Hockenheim, and slumped to a ninth place finish. Renault were still checking the data as these words were written -
Nem montoya miatt esett vissza a 9. helyre... Panis Klien meg Coulthard is megelőzte!! -
Mindenesetre nem biztos, hogy visszaesett volna kilencedik helyre.
Szerintem nem egyértelmű, hogy feltartotta.
Lehet, hogy csak nem hagyta magát megelőzni. -
Ha Trullira gondolsz akkor Trulli műszaki hiba miatt lassult le és előtte is már feltartotta Montoya-t... -
kit fosztott meg a pontszerzéstől?? -
Igen, de ezenkívül valakit megfosztott a pontszerzéstől.
Csak az igazságérzetem, meg talán másoké is, kívánná a vizsgálatot. -
Nem akartam írni, mert értelmetlen. -
Gabor_(HSF) #15218 Hát akkor elég gyenge memoriával rendelkezel,mert most is előzőtt...de ez már olyan elcsépelt,már hányingeren van tőle -
Mivel kiesett Monty is nem hiszem, hogy bármi szükség lenne rá. -
Írták, hogy a montoya féle dodzsemnél vizsgálni fogják mindkét autót.
Közöltek valami eredményt? -
szerintem nem -
Bridgestone is kapott defektet? -
nem igy van,eleg ranezni montoyara,aki bevallalos,es mer elozni,neha tulzasba viszi,de mer elozni, szoval en a pilotakat okolom ezert -
*így... -
Jah ogy van, Kimi az elejen megelozte volna igyis ugyis -
A forma1 szervezésének, lebonyolítási szabályainak a hibája a ritka előzés. A tengerentúli versenysorozatok, meg úgy általában az autóversenyek az előzésekről szólnak. -
Ebben biztos igazad van, mert tényleg nem ezt szoktuk meg. Bár Kimi ettől még lehet, hogy megelőzte volna az elején (jól is ment a Merci meg a gumi hamarabb melegszik) csak boxban behozták volna elé, mert 4-5 körrel tovább kintmaradt. -
Egyébként nem azért,hogy Schumachert védjem,de szerintem lehet hogy esőre készítették fel az autót, tényleg nem tudom elhinni hogy csak így simán megverik Sumit a keddvenc pályáján... -
Hat akkor Bruni csimpánznak ez valahogy nem megy... -
Jah a versenyről még valamiről elfeledkeztem, szegény rönósok. Alonso szépen táncikált. Látszott, hogy a verdával nem stimmel valami, sajnos:
Teljes csalódottság a csapatnál -
pontosan -
Hát én nem így láttam. A 90% max a célbaérésre állja meg a helyét. Rengeteg versenyen megelőzték és emlékeim szerint senkit sem előzött viszza, mindig a boxban hozták előre. -
Az idény 90%-át az első pozícióban töltve nem tudom ki a halált előzött volna meg... Úgy csak körözgetni lehet, szerintem nincs is olyan pilóta mezőnyben, aki idén ne kapott volna kört tőle :). A mostani versenyen nem ment bele a verekedésekbe, de ezt meg is lehet érteni valahol. Ennyi idősen, ennyi világbajnoki címmel már nem fog kockáztatni, megtette régebben épp elégszer. -
sztem az elkerülhetetlen volt... -
Mielőtt beleolvasnék a topicba:
Végre egy F1-es versenyt láthattunk, vagy legalábbis már nagyon hasonlított rá. Igaz Schumi egy dekát nem előzött szokás szerint, de izgalmak voltak dögivel. Még brunyálni sem mertem kimenni :)
Mikor megláttam Button Zsoltikánkal, nam mondom nazz ezért megbasszák, azt hittem Zsoltink alkotott de nem. Bepereljük Buttont. Na jó nem, neki is drukkoltam. a BAR egész jó, bár most nem alkotott valami szépet. a kereke viszont jól szétesett :) -
Na pont erről írtam. :)
Sumák sokszor akart előzni az idény alatt csak nem TUDOTT. Ellentétben Kimivel aki most is odabaszott neki és megtette ezt régebben is, hiába volt akkor annyival szarabb a kocsija. AZ lehet, hogy meg is halt alatta de legalább valami verseny szerűt próbált produkálni.
-
Kérdés: Schumacher hányszor előzött az élmezőnyben az idény folyamán eddig? Szerintem leginkább egyszer sem, max rajtnál ha lerajtolt valakit. Vagy a boxtaktika miatt előzött meg valakit. Csak nekem rossz az emlékezetem vagy tényleg így lett viklágbajnok? -
ShaiHulud #15198 szerintem ez sokkal inkabb beteges mar mint elkepeszto... -

-
Valahogy a Bruni nevű csimpánznak ez nem erőssége... -
vacak kocsival igenis az időmérőn lehet bizonyítani, előzgetésre nem lesz lehetőség a versenyen, bedöcögni a célba még egy csimpánz is tud. -
Most olvasom az a5.hu-t...
Gratula Fisicellának is!
(Azt hittem kiesett) -
Nem láttam a versenyt, mert dolgoztam, de...
GRATULÁLOK, MICHAEL SCHUMMACHER!!!!!!!

Isteni teljesítmény, maximális elismerésem.
Gratulálok emellett Barichellonak, Raikönnennek, és kiemelten Felipe Massának. Egyre jobban kezdem értékelni a Saubert. -
Egyébként látszott Schumacheren hogy első akart lenni,latszott a riportszobaban, ez az amit elkepeszto tulajdonsagnak tartok,es nagyon nagyon tisztelem,mert igaz hogy 7.szeres vilagbajnok,viszont nem nyerte meg a versenyt,es ez sokkal kisebb hiba,megis lehangolta,szoval ez elkepeszto -
Nem az a jo versenyzo aki egy kor alatt jot tud menni hanem aki vegig tud menni jol egy versenyen,egy kor alatt easy.. -
Paul Stoddart mondta hogy Bruni többször is kiállt olyan állapotú autóval amivel lazán be lehetett volna fejezni a versenyt csak éppen Zsolt előtte volt és gyorsabb is mint ő... Másrészt meg a Forma-1-ben nem csak gyorsaság ügyesség és keménység kell, hanem gógyi is!