182279
  • Tuvok #15509
    Nézd, Sumi se olyan hülye, hogy amíg valaki tud neki profi módon számolni boxtaktikát a háttérben, élesben megpróbáljon egy Montoyát vagy Sato-t megelőzni ...
    Simple, isn't it ?
  • BaLeeX
    Nézd már meg kik végeztek mögötte...
    Aki tudott vezetni meg normális kocsija volt azok mind kiestek. Ha Alonsot, Kimit, Satot megelőzi azt biztos mutatták volna, mert nem semmi esemény lett volna.
    Toyotákat, Saubereket, Jordanokat meg nem nagy dolog megelőzni egy olyan kocsival, amivel 15. helyről különös erőlködés nélkül első lehetett volna.
    Ez inkább a többi csapatról állít ki szegénységi bizonyítványt...
  • Alien
    Úgysem tudlak meggyőzni ahogy te sem engem :)
  • Alien
    asszem feladom inkább Tuvok barátom :)
  • Tuvok #15505
    És aki nemegész 10 kör alatt 14 helyet ugrik előre, az mennyi ellenállásba ütközhetett ?? Pár Toyotát meg Saubert nem kunszt leelőzni, de ott volt Sato, Kimi, Montoya ... ők azt a 10 kört inkább végigpofozkodják, minthogy elengedjék sumákert . Elég egyértelmű, hogy a komolyabb ellenfeleket boxban előzte meg ...
  • Alien
    De itt HÜLYE volt a rendező!!! Amikor kiírta a sorrendeket mindig előrébb volt, és akkor még NEM voltak boxkiállások
  • Tuvok #15503
    jaja
  • Punkerwork
    elég elcseszett közvetítés volt amúgy, és a mocskos digók Alonso-t nem tolták vissza :(
  • Tuvok #15501
    A komolyabb előzéseket többnyire megmutatja a rendező, mi egyet se láttunk ...
  • Alien
    Áh....

Ha nem láttad akkor ne tegyél ilyen kijelentéseket. Schumi a 15-ig helyre csúszott vissza és ELŐZÖTT rengeteget...És így lett a második....
  • Lteebee
    Nem láttam sajna a futamot.

Képzelem, milyen nehéz lehetett feljönni a második helyre előzés nélkül.
  • csabawarchief
    jah az a beültetős ötlet nekem is tetszik
  • BaLeeX
    Sok reményt nem fűzök hozzá, hogy itt pár éven belkül verseny lesz.
    Itt már csak azzal tudnának izgalmat csempészni, ha sumák mellé betennének egy fiatal motivált pilótát nem 2. számú pilóta szerződéssel aztán akkor legalább ott lenne verseny.
    De ilyen nem lesz mert kiderülne mi az igazság.

A tavalyi szezon után mindenki azt gondolta, hogy végre vége a ferrari dominanciájának mert régen volt olyan izgalmas szezon.
    Aztán jött ez a mostani aminél régen volt unalmasabb...
    Hakkinen idejében legalább ők ketten versenyeztek mindig, majd tavaly még Kimi versenyben volt de idén senki.

Szar az egész.
  • csabawarchief
    jövőre már csak rendbe kapják magukat a csapatok
  • csabawarchief
  • BaLeeX
    Tegnap néztem ezt a szart egy darabig, aztán amikor Kimit kitolták akkor átültem gépezni, aztán csak hallgattam, majd amikor megláttam, hogy szegény Alonsot basztak visszatolni ezek az olasz tetvek akkor ki is kapcsoltam ezt a nagyszerű "versenyt"...
    Mit meg nem engednek maguknak ezek a majmok!
    Én Alonso helyében kiszállás után az egyikhez a kormányt, a másikhoz a bukósisakot basztam volna hozzá, a maradékot meg minimum tökönrúgom...
  • MrSpock
    Ebből látszott,hogy a Ferrari a legjobb autó.Messze a legjobb.
  • Gabor_(HSF)
    Ugyan is SUMI nélkül fingja se lenne melyik pályára hogyan állitsa be az autót,mintahogy Irvine sem tudott boldogulni, a "Mester" hiányában...és ez megint csak a puszta tény
  • Gabor_(HSF)
    Kurvára birom ezt a sok,...hmm... szakértői dumát, a jelenlegi mezőnyből ,max 4 pilóta lenne képes nyerni a Ferrarival és erre akár fogadásokat is lehetne kötni..Bari-t nem sorolnám ide,legfeljebb 1-2 futamon...........
  • Gabor_(HSF)
    Te nézted is az F1-et akkoriban? vagy csak hallotál róla,mivel Irvine a picsába se volt mikor SUMI kettős lábtörés miatt pihent..má megen nemtom miről beszélsz.....
  • Gabor_(HSF)
    Akár honnan is nézzük ez egy jó kis verseny volt...kaptak a "pofájukra" azok is akik, folyton azt állitják "SUMI" csak a boxban előz,volt itt ma minden és hogy a Ferrari mennyivel jobb mint a többi verda? hát azé annyival nem..itt megint arról volt szó...ki tud 53-om körön keresztül maximális koncentrációt nyujtani és ebben is ők voltak ma a legjobbak
  • Tibre
    nézd meg a leggyorsabb köröket
  • ShaiHulud
    akkor melyik a legjobb?:)
  • a.carkey
    Oké, nem ez a legjobb autó.
  • rezsofiz
    nem ertek ezzel egyet,mert eloszor is honnan tudod hogy tenyleg ez e a legjobb auto.. masodoszor meg kezelhetik akar masodik szamu pilotakent is,Schumacher igy is ugyis jobb mint Rubens.
  • Ramore
    azért nem egészen mindegy, csimpánz vagy gorilla igen, zsófika viszont nem valószínű, hogy a 10-be be tudna jutni a Ferrarival.
  • a.carkey
    Nem Schumachert szidjuk, csak meg lett jegyezve, hogy ezzel az autóval egy majom is nyerhetne, ha első számú pilótaként kezelik ...
  • rezsofiz
    na tessek nagy Schumacher ellenesek,majdnem utolso helyrol bejott elso helyre,mert ugye nyilvanvalo hogy siman elso tudott volna lenni,csak Barrichellot ugye most tamogatjak,ezek utan szidjatok SUMI-t
  • MrSpock
    Már régóta elment a kedvem.
    A fejemet tettem volna rá,hogy Ferrarik végeznek az élen.
    A rajt után mikor Sumi hátrakerült,olyan nyugodt voltam,mint egy fadarab.Ott elsz a dobogó második fokán.
    Csak azért nem első,mert ajándékoz a csapat 1-et Barinak is.
    Mindenki nagyon boldog.
    Ez van ez a Forma 1!
    Az autósportok csúcsa(állítólag).
    Még jó,hogy reggel láttam az igazi autóVERSENYT!
  • Punker
    1. Rubens Barrichello BRA Ferrari B 1ó15:18.448 53
    2. Michael Schumacher GER Ferrari B + 1.347 53
    3. Jenson Button GBR BAR-Honda M + 10.197 53
    4. Takuma Sato JAP BAR-Honda M + 15.370 53
    5. Juan-Pablo Montoya COL BMW.WilliamsF1 M + 32.352 53
    6. David Coulthard GBR McLaren-Mercedes M + 33.439 53
    7. Antonio Pizzonia GER BMW.WilliamsF1 M + 33.752 53
    8. Giancarlo Fisichella ITA Sauber-Petronas B + 35.431 53
    9. Mark Webber AUS Jaguar-Cosworth M + 56.761 53
    10. Jarno Trulli ITA Renault M + 1:06.316 53
    11. Ricardo Zonta BRA Toyota M + 1:22.531 53
    12. Felipe Massa BRA Sauber-Petronas B + 1 kör 52
    13. Christian Klien AUT Jaguar-Cosworth M + 1 kör 52
    14. Nick Heidfeld GER Jordan-Ford B + 1 kör 52
    15. Baumgartner Zsolt HUN Minardi-Ford B + 3 kör 50
  • a.carkey
    Az nyer, akit a csapat enged. Amikor Irvine volt az első számú pilóta, ő nyert.
  • [Jakuza]
    Ja jo nagy hulyeseget beszelsz.
    Pl a Zsofika akkor 55szor rontotta volna el a celegyenes vegi fekezest.
  • Tuvok #15477
    Úgy, hogy sumi szépen visszavett, mikor 20 körrel a vége előtt odaért Barrichello mögé .....
  • Alien
    Most ezt hogy érted?
  • a.carkey
    Nos, ebből is látszik (ami Irvine 1999-es teljesítménye után körvonalazódott), hogy mindegy ki vezeti a Ferrarit.
  • Alien
    így van...
  • tomy8614
    az szabályos volt, hogy schumachert visszatolták a nürnburgringen, különben a többi csapat megóvta volna a verseny végeredményét.... ha pedig nem volt szabályos az hogy nem tolták vissza az alonzót, akkor azért vannak az ügyvédeik, hogy kompenzálják a dolgot!!!!
    egyszerűen nem értem miért gondoljátok azt, hogy a versenyzők egyedül versenyeznek végig egy idényt.... ha taktikával nyer a ferrari akkor 2 hétig csak azt hallani, hogy "persze, egy ross brawn-nal könnyű", pedig minden csapatnak van pár "ross brawn-ja", ha schumacher feljön a 15. a 2.-ra akkor meg az fog menni ,"szegény alonzót nem tolták vissza", pedig sehol nem lett volna... (annyi lett volna a különbség, hogy a schumi nyert volna:)) )
  • Jacek
    mhh gondolkozni kene igeneis lett volna ertelme vissza tolni ugyanis igy megelozte a Bar oket a csapatrangsorban , ennyi gusztustalan az egesz ahogy van....
  • Alien
  • Tuvok #15470
    lófasz
    ennyit erről ...