182278
  • Lteebee
    Ahogy a Shop stopban mondták:

"nem értékelem a cselt..."
  • Marki
    Pont azért tették a Magyar nagydíjat július 31-re, mert csak augusztus 1-től tilos a dohányreklám. Ravasz banda...
  • Lteebee
    Én is kb 98 óta nézem és noha akkor még dohányoztam, nem értettem egyet soha a reklámmal.
    És ha jövőre meg tudták oldani (...ha meg tudták...) az egyéb szponzort, akkor meg tudták volna idénre is.
  • Marki
    Mármint a Hungaroringen.
  • M@TriX
    jah, akkor nem a dohányzásba halnak majd bele, hanem éhen...
  • Marki
    Én '98 óta nézem az F1-et, és csak 2002 óta dohányzom. Ráadásul úgy érzem, nincs összefüggés az F' és a dohányzásom között. Lehet csak azért, mert nem voltam kint még a Hungarorongen?
  • Lteebee
    Örülök, hogy vicces és tudod adni a lovat a srácok alá, akik alig várják, hogy komcsizhassanak egy jót:DDD

Ha mondjuk a curling vb-ről, vagy a keresztszemes hímzés kupáról lenne szó, támogatnád is tán a koporsószeggyártás-ellenességet.
  • Punkerwork
    "Az is lehet, hogy a miniszter egyszerűen komolyan veszi a betegségmegelőzést." lol bazzzeee az év vicce
  • Lteebee
    Amennyiben tényleg pártpolitika van mögötte, én tudnék komolyabb összeesküvés-elméleteket is gyártani:DD

Az is lehet, hogy a miniszter egyszerűen komolyan veszi a betegségmegelőzést.
  • Felfedező
    Szerintem nagyobb a füstje a dolognak mint a lángja... legalábbis remélem (elvégre cigarettáról van szó)
  • Marki
    Nem akarok politizálni, mert gyűlölöm a politikát, viszont valamit nem értek.

Medgyessy intézte el, hogy 2013-ig legyen F1 Mo.-n, nem csak 2006(?)-ig. Erre Kökény, aki ugyancsak MSZP-s, veszélyezteti már az idei futamot is.

Mi a fsz van? Nem értem. Egy párton belül akarnak kicseszni egymással?
    Hát gratula....
  • dav1d
    Hát nem hiszem hogy arra hatalmazták volna fel őket hogy ott b@szanak ki az emberrel ahol lehet.
  • McGrady
    lúzerek.
    egyszerűen túlkombinálnak mindent
    monnyuk ez a dolguk.
  • dav1d
    Szerintem ha abból a 28 ezer emberből aki meghalt dohányzással kapcsolatos betegségben akkár csak 1 a Forma1 miatt szokott rá a cigire akkor baromi sokatt mondok!
    Ez egy kurv@ nagy szemétség!
  • tujon
    egyetértek tényleg örülni kéne neki!
    pár éve még ugy volt hogy nem is lessz több futam mikor már ilyen veszély nincs akkor majd mi csinálunk?
    legjobb uton haladunk!
    gratula a nagyokosoknak!
  • Marki
    De jó, hogy ebben az országban mindenki szereti maga alatt vágni a fát... Bámulatos.
  • Big Daddy
    Aki szeretne még élőben F1-et látni MO.-on,az menjen ki idén a futamra mert lehet hogy már többször nem lessz rá lehetőség.
  • Big Daddy
    Bakker!A világ összes országa szeretne lassan F1-es futamot szervezni,mi meg szeretnénk a lehető leghamarabb elveszíteni.
  • Zsoltika 007
    Na nehogy már!! Ezt nem értem. A világ egyik legnívósabb eseményének részese Magyarország, erre ezek a marhák még itt pattognak. Örülni kéne hogy eljönnek ide bakker.
  • b-type
    Ezt nálam patkányságnak hívják.
    Az egész dohánymizéria nálam felejtős, de ez,...ez, bázz....
    Meg vagyunk (vagy inkább csak a magam nevében), meg vagyok én verve ezekkel ott fönt....
  • rezsofiz
    Csapás a Magyar Nagydíjra
  • narazzino
    csak egy szó [ne nagyon akarom megismételni]
  • Marki
    Mi volt az az értelmes hozzászólás? Időközben moderálták (biztos helyesen).
  • narazzino
    a grotesknek szolt
  • narazzino
    mivan? takarodj innen te hulye
  • Punkerwork
    Köszönjük sokatmondó, építő jellegű hozzászólásod.
  • Laffite
    felőlem is jöhetne, de egyelőre esze ágában sincs a f-1-be bekerülni, mert az Indy 500 már önmagában nagyobb reklámfelület és lehetőség egy ottani versenyzőnek mint egy egész idény a f-1-ben akármelyik nagycsapatban...
  • Shaman
    én azt a futamot láttam élőben,elég gáz volt...
  • tujon
    atakua!!!
    nagyon brutal. iszonyaos bulás!
  • Felfedező
    Greg Moore halálos balesete...

• csabawarchief
    lál :D van benne valami, nem is kevés
  • Marki
    Pár napja találtam ki egy vicces szitut, mára az egész gimi ezt fújta...

Team Radio, Minardi, 2004

Baumgartner: - Paul, hanyadik vagyok?
    Stoddart: - Szerinted?!

• Marki
    Hát a Minardival kapcsolatban nagy (i)gazságokat ír.
  • Zsoltika 007
    Olvastam. Elég jó. Még a régebbiekhez képest is.
  • rezsofiz
    Ugy értem hogy a szerelő :D
  • Amse
    Magát nem, de...:P
  • rezsofiz
    Remélem nem törte össze magát
  • Marki
    Az idény első görbetükre
  • Amse
    LOL
  • narazzino
    szegény csak az időmérőig jutott...