182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ha megfigyeled nem a kicsik sírnak, ők tudják hogy egyenlő feltételekkel se tud 1 jordan bmw szintre feljönni jelenleg. -
Egyébként meg nem a nem tudról van szó, hanem nem mindenki tud.. szerinted a Toyota vagy a Merci a Renault vagy a BAR nem tudna??? Szerintem lenne rá pénz viszont valószínű, hogy a Red Bull a Jordan a Sauber és a Mindardi nem tudna. Ezt hívják Fair Playnek mikor a kicsinek is megadod az esélyt a viszonylag egyenlő eséllyel való induláshoz... -
szerintem nem, mélyütés lenne ha ingyen tesztelnének, de nekik is ki kellett valamiből fizetniük a teszt pályát nem? igazából engem az zavar az egészben hogy olyan érzésem van mintha a szabályokkal akarnák legyőzni a ferrarit és nem a pályán versenyben. -
Fair Play a sportban.. a profi boxban is van fair Play pl.: mélyütés... És ez a a többi csapatnak igencsak mélyütés... -
fair play 1 milliárdos üzletben? a ferrari bevállata azt hogy a sárgákkal megcsinálja azt amit a többi 7 csapat a franciákkal (nem jött be nekik), én inkább örülnék hogy sokkal többet kell a konkurenciának tesztelésre költenie. -
Nem hanem az zavarja őket, hogy ez a Fair Play elvével teljesen ellentmond... Általában egy ilyen társulás során az szokott lenni, hogy a többség szava dönt... A ferrari pedig megint 9-el szemben megy mert ő a ferrari.... -
szerintem az zavarja őket hogy a tesztelések miatt a ferrari évközben is sokat fejlődik, a többi csapat évközben nem tud anynit tesztelni, de ez nem a ferrari hibája. -
Na ja most nem ütőképesek nem tudom mit kell sírni? Féltik a pozíciókat? Valahol azt hallottam, hogy az új eredményei nem olyan jók, hogy mindenkit lenyomna. -
A ferrari ugyanígy sírna amint valaki nem akarna a többséggel tartani.. (lásd Paul Stoddart esetét...) -
"Az olaszok hétfőn egyszerre két pályán gyakoroltak, Mugellóban az F2005-öst, míg Fioranóban a tavalyi autót próbálgatták. Ezzel tovább bosszantották a többi kilenc csapatot, amelyek múlt pénteken, Malajziában arra kérték a világbajnokot, hagyja jóvá az általuk elfogadott tesztkorlátozást. A levél címzettje Todt volt, aki nem reagált a felhívásra, így vasárnap reggel, a Williams motorhome-jában nyolcan (az erőforrásait a Ferraritól kapó Sauber nem képviseltette magát) újból összeültek. Második levelükkel a Ferrari-elnök Luca di Montezemolót célozták meg, többek között szemére vetve, hogy a korlátozás figyelmen kívül hagyásával a csapat méltatlan helyzetet teremt.
Montezemolo valószínűleg ugyanúgy nem fog tenni semmit, ahogy Todt, a Ferrari számára ugyanis jelenleg a felzárkózás a legfontosabb."
nem értem mit sírnak, ha a Ferrarinak van annyi pénze hogy 2x annyit teszteljenek akkor teszteljen, elég egyértelmű hogy így is le vannak maradva.
-
Hát ilyen megalkuvó módon mindig másodhegedüs lesz szerintem ha arra számít, hogy valaha is ő lesz a Ferrari-nál az első számú akkor az nagy naívságot feltételez a részéről. Szerintem más csapatba nem biztos, hogy bevennék ahogy megismerték másodhegedűsként nem pont jó ajánlólevél. A nagy feltörekvő csapatok fiatak titánokat vesznek fel akikben van merészség és küzdeni akarás. A kis csaparokkal meg nem lenne kisegítve meg se tudnák fizetni Bari-t. Na meg nehéz objektíven a teljesítményét értékelni ha köztudott, hogy mindig hátul kellett lennie nem mehetett úgy ahogy neki tetszik. -
közben editeltem:) sry:) -
ha ennyi év után még mindig a pénzért csinálná akkor lenne csak igazán szánalmas figura. -
Pénzből soha sem elég:D Vagy úgy van vele, hogy azt hiszi Schumák visszavonul aztán ő lesza ferrari első számú pilótája és akkor arat mint a halál:D És majd bottal kell besegíteni az autóba:D (hacsak le nem szerződtetik Kimi-t elé és akkor majd lehet megint második számú pilóta:) -
valag pénzt 3 év alatt is tudott volna keresni, aztán átmenni olyan helyre ahol versenyezhet is nem csak köröznie szabad, vagy nem? -
Szerintem abba törődött bele, hogy keres egy valag pénzt, ha zonta vagy valamelyik másik idióta nem száll bele nem ütközik és sumákon kívül bárkit megverhet. -
évekkel ezelött beletörődött hogy örök második lesz, nekem ez elég furcsa. -
Hát előzni még tényleg nem láttam. -
engem zavar hogy igazán nem akar nyerni. -
Nem tör, nem zúz, nem ugat.
És azért lehet, hogy néhány pilótánál jobb is. -
annyi elég is lesz neki elég évre :) -
Rubensnek 8 pontja van. Miről beszélünk? -
Én Palikkal is bírtam a dolgot.
Szerintem mókás volt. -
Jaj ne! Könyörgöm egyiken se!
Palik most miért nem volt ez már mindig így lesz vagy ha nyer Schumi ő is visszajön magasztalni?? :)
Sokan fikázták a kommentálást, nekem tetszett jobb mint Palikkal. -
szerintetek melyik futamon hallhatjuk elöször Zsóti kommentárját? :) -
Jah magukhoz képest valoban gyengék -
Igaz és én pont ezt utálom. -
Én csak arra próbáltam világítani, hogy a jelenlegi F1 biznisz arról szól, hogy ha valaki jobb technikailag, jó a csapat és nem egy zonta-kategóriájú dodgemhuszár a pilóta, az sajnos így nyeri a vb-t. -
Nem utálom a ferrárit[nem is igaz
], de nem tetszik ahogy nyernek.Ennyi.Elismerem, hogy ő nagyon nagy technikai fölényben volt/lesz mostanában, de nem tetszik az ovatosságuk.1 kis kockáztatás beleférne.
-
De ha nem a ferrari lett volna a legjobb csapat-technika kombó, akkor meg mást utálnál most, mert más nem előzött volna.
Egyébként a ferrarisok is előznek annyit, mint mások, ha hátrébb esnek egy gyengébb ember-gép párosnál. -
hátöööö nah mind1...
Akkor átfogalmazom magukhoz képest szarok.
Sumi 7. helyére inkább semmit nem kommentálnék,ha Fisichelláék nem bénáznak akkor sose szerzett volna pontot..... -
Mondjuk sztem azért nem szar. Minardik azok szarok, de multkor Bari behozta a Ferrarit 2. helyre, most MS 7. helyre. -
Én nem akarok nagy spekulációkba bocsátkozni,de szögezzük le egyelőre szar a Ferrári,gondolom ezzel nem vitatkozik senki....
Nem mondom,hogy nem lesz jobb,de egyelőre ez van... -
Hát igen, előzgetéssel szebb győzelem lenne, de így is úgy is győzelem. -

-
Én csak azt utálom, hogy a ferrárinál nem a pilóta nyeri meg a VB-i címet magának, hanem a csapat.Úgy értem, hogy régen előzések, harcok, izgalmas jeleneteket lehetett látni a vb címért szóló küzdelemben, de most csak kitaktikázzák a győzelmet.Nem is tudom mikor előzött meg Sumi utoljára valakit a pályán.Mindíg kiokoskodják és a boxban intézik el ami nekem nagyon nem tetszik. -
Gabor_(HSF) #17762 Nincs is szükség a gyors javulásra..elég ha csak az utolsó 10 futamot nyerik meg és máris viszik a pálmát megint -
Gabor_(HSF) #17761 Pontosan..elég csak 2 évet visszamenni amikor is hasonló problémái voltak a Ferrari-nak,az első futamokon alig szereztek pontokat(szintén) aztán az lett a vége ,hogy Sumi ismét VB lett -
Ez kb. olyan, mint amikor David Kocka azt mondta folyamatosan, hogy világbajnok lesz. :)
Amúgy szerinted egy jó PRos ilyenkor mit mond?
Minden jobb lesz? AKkor meg segget csinált a szájából, ha nem ...
Ha viszont nem tagadja, akkor meg ők lesznek nagyok, ha kikecmeregnek belőle.
Mellesleg:
MS nyilatkozata -
"A csalódást keltő Malajziai Nagydíj után a Ferrari nem remél gyors javulást, Ross Brawn technikai igazgató szerint az új autó sem oldhatja meg a maranellóiak gondjait."
Szal ha ők is ezt mondják,akkor csak lehet ott valami nem???