182279
  • csabawarchief
    Schumi nyert már elég bajnokságot, most már itt az ideje, hogy végre más is nyerjen. Már igy is megdönthetetlen, nem lesz még egy olyan, aki kifogja hogy ellenfél nélkül leautozhat 5 szezont.
  • Nyers
    Pedro megmutatta, hogy mi is az autóversenyzés! Ilyet rég láttam már, végig akciózott, nem alibizett, hanem bevállalta a dolgokat, nem csoda, hogy végig képernyőn volt. Szép munka, ilyen kellene mindenkitől.
  • Amse
    És valószínüleg neki is túlkoptak volna a gumik, szal hiába volt gyors az elején a végére szerintem visszaesett volna ő is.Még mindíg nem jó az összhang.A bridgestone-nak javulnia kell és a Ferrari-nak is még alakítani kell a kocsin.Szerintem a következő futamra a Ferrari jó lesz, de a gumik nem hiszem, hogy tökéletesek lesznek.
  • Amse
    Barichello nyilatkozata:"a túlzott kopás miatt egyre inkább túlkormányzott lett az autóm, és a köridőim romlottak" szal a bridgestone még nem az igazi.
  • rezsofiz
    Persze, Schumacher végig ott volt Alonso nyakán.. Csakhát igen az a fránya sebválto
  • Amse
    Barichello miért lassult le azt nem tudja valaki?Nem a gumik koptak el megint?
  • Bandee1987
    Viszont ha egy picit higgattabban értékelem a dolgot, akkor végülis a Ferrari már nem rossz, hisz ma a Bridgesstone is jónak tűnt Schumi alatt, és az F2005 is végre versenyképes volt. Csak az a mocskos váltó...
  • rezsofiz
  • Bandee1987
    Nos, a mai napról: Kissé ideges vagyok amiatt, hogy ilyen faszság miatt(ugyebár az a rohadék váltó) esett ki Schumi, pedig már épp kezdtem örülni, hogy egyre közelebb ér Alonsóhoz, és lesz egy jó kis csata az első helyért...
    A Bar meg megint beszopta keményen, bar-os haver is kicsit ideges emiatt. Buttont, meg teljesen megértem, hogy ki van akadva.
    Fiúk, ott Maranellóban: Üzenem nektek, hogy mostmár kapjátok össze magatokat, Imolában jó lenne visszatérni a csúcsra, és győzni...3 hetetek van rá.
  • Brash
    Barichello tényleg lassú volt, még Massa is leverte. Az meg már nem kis szó. Az végülis igaz, hogy idegesítő a kommentár.
  • oneal1
    amikor elcseszódött a Sumák váltja és kiállt azt mondta a Bari nál hogy: Baraichello is lassú!!
    mintha a Sumák is az lett volna.
    ez a magyar közvetítés komolyan mondom néha siralmas....
  • oneal1
    én magyarról elkapcsoltam mer felidegesített a Czollner!
  • Brash
    Nem veszem, csak gondolom. Egyébként ha hallgattad mit beszéltek a futam közben, akkor hallhattad, hogy ők is ezen a véleményen voltak. Majd a következő futamon elválik.
  • oneal1
    volna
  • oneal1
    honnan vezsed hogy nem tudta volan megelőzni?
  • Brash
    Én láttam a futamot. Hiába ott volt, 12 körön keresztül nem tudta megelőzni. Csak a boxkiállásoknál tudta volna lenyomni.
  • oneal1
    te nemnézted a futamot vagy mi???

Sumák végig ott volt allonso picsájában amig el nem fosta magát a váltó:((

remélem most 3 hét alatt csinálnak egy új váltót és folyamatosan tesztelnek is!!!
  • Amse
    Nem jobb, max még nem unalmas, de most sokkal közelebb van az F1 ahoz, hogy még az első helyért is verseny lehessen.Picit még felzárkózik a Toyota, McLaren talán a Williams és a Ferrari is tuti még fog dobogóért harcolni és akkor már izgalmas lehet 1 verseny nem csak a középmezőnyben.
  • rezsofiz
    Tavaly is szarul kezdett a Ferrari ha emlékezetem nem csal.
  • Lteebee
    Én meg azt gondolom, hogy mind a Toyota, mint a Renault jó úton haladtak afelé, hogy versenyben legyenek.
    A Renault-n látszott jóideje, a Toyotánál meg az az elképesztő ktgvetés előbb-utóbb eredményt kellett, hogy hozzon.
  • shad0w
    szerintem azért egy kicsit korai ezt így kijelenteni, persze lehet, hogy igazad lesz (én remélem, hogy nem :))
    azzal még nincs is gond, hogy "korszakváltás" van/lesz, de nem értem miért igy kellett ezt elintézni, nem tudom miért jobb ez így, hogy most minden kék-sárga piros helyett...
  • grebber
    Na most értem haza nem láttam de halottam mi volt.

Csak annyit mondok hogy én megmondtam.

Renault lesz a kontruktőr világbajnok.
    Schumiék a dobogo közelében sem lesznek.
    Ez van nem lehet sok éven át a Ferrari az ász.
    Itt a korszakváltás.

• rezsofiz
    ehhhehhh
  • SLICK
    Na végre igazi F1 et láthattunk!!!
    A ferrari elkapkodta még az új autót...

Hát igen... a jó öreg de la Rosa! Már régen is mutatott valamit az Arrowssal most meg a McLarennel!!! Jót ment a srác, kezd szimpi lenni!
    Végre a McLaren hamarosan már az 1-2 helyért is versenyezhet. szép teljesítmény. :)
  • DJ Bee18
    Most mit csodálkozol?? A Ferrarit 3 éve szidja folyamatosan mindenki, hogy miattuk unalmas az F1. Azért ezt csak észre lehetett volna venni
  • shad0w
    Tényleg jó volt látni, hogy ő legalább mindent megtesz a jobb helyezés érdekében. Bár érthető az igyekezete, személy szerint nekem szimpatikusabb mint Montoya...
  • shad0w
    Év elején a ferrari általában a tavalyi autó módosított változatát használja mint pl idén az F2004M. Az új autót mindig csak egy két hónappal később vetik be. Az elmúlt 5 évben az új autóval mindig megnyerték azt a versenyt amelyiken bevetették, nem egyszer rajt-cél és kettős győzelemmel. Idén azért nem megy jól az új Ferrari, mert ahogy már mondták mások is, kevés idejük volt tesztelni... Ugyanis túlságosan le voltak maradva a többi csapathoz képest (hogy miért azt már egyszer kitárgyaltuk), és ezért előrehozták az új autó bevetését.
  • Random_
    Van egy új kedvencem:
    Pedro de la Rosa: (5) "Kiválóan éreztem magam versenyzés közben. A köridőim folyamatosan jók voltak, amikor szabad volt előttem a pálya. Igaz, a futam nagy részén a vetélytársakkal kellett viaskodnom, ami igencsak lefoglalt. Mindent beleadtam, hogy megnyerjem a Takuma Satóval, Rubens Barrichellóval, Jenson Buttonnal és Mark Webberrel vívott csatáimat. Kemény munkával küzdöttem magam keresztül a mezőnyön, miután a nehéz kezdést követően az első kör után kilencedik voltam. Az egész csapatnak köszönetet kell mondanom, amiért gyors és megbízható autót tettek alám."
  • Lteebee
    Azt meg valszeg álmodtam, amikor év elején betegeskedett a ferrari, aztán lenyomta a mercit hokival kockával mindennel együtt.
  • G_ArchAngel #18494
    Pat Symonds, a Renault motorfelelőse:
    „Mikor látni lehet, hogy egy versenyző, mint Fernando mindvégig kontrolálja a futamot, remek érzés a csapatnak. Teljesítménye még kimagaslóbb, ha figyelembe vesszük, hogy a kezdeti körökben nem terhelte meg annyira az autót, és csak alacsonyabb fordulaton ment. Ha kellett volna, még tudott volna gyorsabban is menni, anélkül, hogy az autót túlterhelje."

(forrás: www.f1hirek.hu)

ez nem jó hír, és nem most hallottam először, hogy a Renault-kban van még tartalék - Norbert Haug-éknak lassan ideje lenne a szokásos B-típusú McLarent elkészíteni...:)
  • shad0w
    Schumer meg a váltó miatt esett ki, bár ezt azóta gondolom ti is tudjátok. Hasonló gondja volt mint Barinak pénteken...
  • shad0w
    "Egyébként a Ferrari emlékeim szerint nem túl megbízható az új autókat tekintve, csak amikor összecsiszolódik." Hát ez lol, a Ferrari az elmúlt 5 évben mindig megnyerte az adott futamot az újonnan bevetett autóval.
  • a.carkey
    A köv. nagydíjtól szerintem balettelőadásokkal tölti majd idejét ...
  • dav1d

• Zsoltika 007
    Néha pont ez a nyerő hozzáállás.
  • Felfedező
    Montoya önfejű és sose a csapat érdekeit nézi..
  • rezsofiz
    Jah, kiderült hogy mire lenne képes az a McLaren ha tudnák is használni de la Rosan kivűl..
  • Zsoltika 007
    Debla Rózsa és Webber megmentette az F1 becsületét.
    Az idei év legjobb versenye számomra. Mert VERSENY volt. Alonso szépet ment. Végre a Mclaren is kezd éledezni, remélem a 3 hét alatt vmit fejlesztenek végre és akkor cstázhatnának már az 1-2 helyért is. Amúgy én is úgy gondolom hogy Montoya nem tette volna oda magát ennyire.
  • rezsofiz
    Itt lesz majd elérhető http://formula1.com/race/result/fastestlaps/734/8.html
  • rezsofiz
    Nah unalmas verseny volt leszámítva De la Rosát. Csinált nekünk F1et a fiu! :) Már a végén röhögnöm kellett :)) Király volt. Schumachert sajnálom, kíváncsian várom mi történt pontosan vele.